Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Caut o carte anume. nu am multe detalii din pacate dar daca va suna cunoscut: e o carte neagra cu o papusa pe coperta cred sau alte accente rosii. e o carte scrisa de o autoare romanca si cand se lansase...? (mai mult)
Hristos a Înviat! Oare dacă intr- adevar a existat sabia excalibur unde ar putea sa fie in ziua de azi conform legendelor arthuriene? Unele surse spun ca s- ar afla în Scoția, Țara Galilor sau nordul...? (mai mult)
Ajutorrrrr am un puii de rață pakin a căzut și i s-a rupt piciorul ca nu mai călca în el mă ajută cine vă va rogggggg
Salut. Sunt eleva la liceu cu profil de arte în Republica Moldova. Vreau sa intru la facultate la Universitatea Națională de Arte din București. Am nevoie de ajutor din partea studenților de acolo...? (mai mult)
Buna TPU, am o întrebare: Cum pot îndepărta varnisul de tempera de pe pensulă? Am aplicat un strat pe pânză și acum trebuie sa curăț pensulă pe care am folosit- o dar nu știu cum și cu ce ...? (mai mult)
Dacă Intru la Dinu Lipatii Pitești pe Vioara / Acordeon, și eu fac muzica classica, pot sa ma fac lautar de acolo? Țin de menționat ca știu și lăutărește destul de bine la ambele instrumente....? (mai mult)
De la câți ani poți face cursuri de frizerie?
Hey! Care este cel mai ușor sonet de William Shakespeare, pe care îl poți învăța? (în engleză)
Salut. Vreau sa închiriez o sala de expoziție în Iași pentru o zi. Am nevoie de o sala mica pentru a expune câteva fotografii. Îmi poate spune cineva unde as putea expune și cam care ar fi...? (mai mult)
Care e treaba cu piramidele din toate tarile lumii? Cum se face ca mai multe culturi au construit piramide? Avem piramide în Mexic, Peru, Spania, Guatemala, Statele Unite, Bosnia Herțegovina, Rusia,...? (mai mult)
Care e treaba cu numărul atât de mare de mame moarte în basme și povesti?' Și de cele mai multe ori mama nu este menționată ci doar tata! Care sa fie cauza?
Bună! Am un tatuaj făcut sâmbata trecuta. Dupa ce l- am făcut am fost informată sa evit transpirația si soarele până la vindecarea completă a tatuajului, si sa fac doar dușuri scurte. Stie ...? (mai mult)
Buna ziua, As vrea sa rog frumos sa imi spuneti care din liceele Ana Aslan, Carmen Sylva si Colegiul Banatean sunt mai decente, copiii mai seriosi, au mai putin bullying si profesori mai implicati,...? (mai mult)
Puteti recomanda festivaluri de carte sau arta in Romania?
Buna ziua cum se numește bărbatul din reclama Kober zertificat cu microsfere ceramice?
Buna dimineața cum se numește doamna din reclama Delaco Mozzarella Gourmet?
Cum pot să aflu codul puk de pe-o cartela Vodafone Germania
Îmi poate explica cineva care e treaba cu pălăriile vrăjitoarelor și de ce arata așa! Oare au vreo legătură cu pălăriile medievale purtate de femei care ar avea originea în Franța secolelor...? (mai mult)
Am o întrebare pentru toți cei care au câteva informații în acest domeniu, și anume, în design interior. Deci... eu trec în clasa a 12- a, și nu sunt sigura 100% de ceea ce vreau sa fac. Ma...? (mai mult)
Bună ziua, as dori sa știu în ce județe sunt facultățile de arta și design vestimentar, la fără frecventa ( frecventa redusa)? Mulțumesc.
Salut! Am o intrebare legata de facultate. Imi place mult sa desenez(de cand eram mica) si imi place matematica (nu sunt moarta dupa matematica, dar imi place cam 80- 90%). As vrea in viitor sa merg la...? (mai mult)
Buna, unde as putea gasi cartea, , Esecurile pot conduce la succes" de John Maxwell? Nu este pe nicaieri online si nici la biblioteca la mine in Tulcea. Help! Nu gasesc nicio buc disponibila. O are...? (mai mult)
Am fost înscris pe neașteptate, dr către diriginta la un concurs național de desen. Nu știu dacă se bazează doar pe subiectul asta, dar asta mi- a spus să fac. Are și legătura cu profilul pe...? (mai mult)
Salut! Vreun să confecționez articole din lemn cum ar fi: lămpi de grădină,aplici, măsuțe etc. Ce cod caen îmi trebuie?
Buna! Are cineva idee ce pot face cu atestatul la arhitectura? Am terminat liceul si am luat atestatul cu 9, dar nu stiu daca il pot folosi ca sa lucrez in domeniu, habar nu am unde sa ma interesez.
Bună, am o întrebare, sunt în Germania și creez diferite lucruri handmade și as dori să le vând pe aplicatia Etsy, pot să le vând doar în Germania? Nu doresc și în alte tari din Europa. ...? (mai mult)
Avem în comunitatea noastră persoane care au invata/ invata limbi asiatice și nu numai pe cont propriu. Ce presupune, cât timp alocați pe zi. Ce nivel poți obține în 3 luni?
Daca as da cateva pufuri de parfum intr-o carte, credeti ca s-ar pastra dea lungul anilor mirosul?
Cunoasteti pe cineva care scrie carti biografice? Am o poveste de viata destul de interesanta si mi-as dori sa pun asta intr-o carte... Doar ca imi lipseste talentul la scris..carti ????
Bună, vreau să încerc să scriu o carte. Am scris cateva foi. Aș dori să mă sfătui cu cineva dacă e bun ceia ce scriu, dacă merită sau nu? Aveți idee cu cine aș putea vorbi despre asta? ...? (mai mult)
Bună ziua! Am multe pasteluri uleioase, le am dar nu le- am folosit niciodată și vreau să încep să lucrez cu ele. Ce suport pentru desen/pictură în pastel uleios îmi recomandați? Ce hârtie ...? (mai mult)
Aș vrea să citesc o carte(Percy Jackson volumul 6),însă este in engleza, îmi puteți propune un site gratuit pe care să o pot traduce in romana?
Salut, ce materii se predau la liceul de arte Sabin Drăgoi, Arad? Eu vreau sa fac ȘCOALA de arte acolo.
Buna! Ma poate ajuta cineva sa gasesc un cantecel pe care obisnuiam sa il cantam la final de an scolar(as zice clasele 1- 4). Tin minte ca se vorbea despre trecerea timpului, o trasura/caleasca, biciusca,...? (mai mult)
Mai lucreaza Roxana Ciuca la Romania TV?
Ați observat că arta contemporană este uneori controversată sau greu de înțeles? De ce credeți că anumite opere de artă sau prezentări artistice provoacă reacții atât de diferite la diferiți...? (mai mult)
Pentru cine a mai pictat tricouri negre cu înălbitor, am o întrebare. Pentru un model mai complex incepeti prin a desena partea mai închisă, cu umbre și pentru a deschide mai dați cu straturi...? (mai mult)
Bună, acum ceva timp am vazut o intrebare si raspunsurile legate de cum se face o schiță pentru tablouri diamant. Am incercat programele date ca sfat in special GIMP dar nu am reusit sa le fac. Ma ...? (mai mult)
Doresti sa tii o prelegere/o prezentare/un seminar pe un subiect cu implicatii culturale. In ce masura e nevoie sa fii recunoscut sau acreditat in tema respectiva? Daca de exemplu doresti sa discuti despre...? (mai mult)
Bună! Sunt clasa a VII și aș vrea să intru la liceul de arte.Imi doresc sa devin designer de interior…Cine imi poate spune pe ce profil pot deveni designer de interior, care ar fi media minimă ...? (mai mult)
Bună ziua! Am multe seturi de culori pastel uleioase dar nu le- am folosit niciodată și aș vrea să încep. Acasă am doar carton pânzat de 380 g/mp (GSM) care are trei straturi de grund și o textură...? (mai mult)
Încep primele tururi ghidate din acest an organizate de Fundația Calea Victoriei
S- ar putea chiar intrebarea mea sa fie bazata pe niste concluzii gresite, dar mi se pare ca eliminarea partiala a standardelor clasice din pictura a dus la un fel de epoca de aur in modernism, perioada...? (mai mult)
Ma refer aici la arte vizuale in mod special, dar intrebarea se poate aplica si la arta in alte forme: In ce directia ar trebui sa mearga arta de aici incolo? Pe de o parte, cred ca ideile postmoderniste...? (mai mult)
Buna stiti unde pot gasi cartea "Viseaza androizii oi electrice" de Philip Dick
Stie cineva cum sunt probele de aptitudini la sectia de modelaj la liceu de arta? Ma interesează si nu stiu daca sa aleg culoarea sau modelajul. Unde credeti ca intra mai usor la liceu?
E cineva pe aici care se ocupa cu editarea si redactarea? Intreb in general induferent ca vb de revista, carte etc Imi doresc sa imi public cartea undeva la sfarsitul anului, trebuie, , corectata ...? (mai mult)
Traducatorii de seriale asiatice voluntari, cum sunt declarati oficial pe bloguri, o fac din pasiune, fara a castiga un venit sau doar isi exerseaza veleitatile de traducator? Sunt legale aceste bloguri?...? (mai mult)
Buna! La scoala mi s- a cerut sa fac un portret al Anei si Floricai din "Ion" de Liviu Rebreanu. Totusi nu gasesc nicăieri pe net anumite trasaturi ale fizicului Anei si Floricai. Ce am gasit eu in...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Antonia
Te-ai indragostit de ea inca de la prima piesa? Hai sa vedem cat de bine o cunosti pe Antonia!