Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Bună ziua, as dori sa știu în ce județe sunt facultățile de arta și design vestimentar, la fără frecventa ( frecventa redusa)? Mulțumesc.
Salut! Am o intrebare legata de facultate. Imi place mult sa desenez(de cand eram mica) si imi place matematica (nu sunt moarta dupa matematica, dar imi place cam 80- 90%). As vrea in viitor sa merg la...? (mai mult)
Buna, unde as putea gasi cartea, , Esecurile pot conduce la succes" de John Maxwell? Nu este pe nicaieri online si nici la biblioteca la mine in Tulcea. Help! Nu gasesc nicio buc disponibila. O are...? (mai mult)
Am fost înscris pe neașteptate, dr către diriginta la un concurs național de desen. Nu știu dacă se bazează doar pe subiectul asta, dar asta mi- a spus să fac. Are și legătura cu profilul pe...? (mai mult)
Salut! Vreun să confecționez articole din lemn cum ar fi: lămpi de grădină,aplici, măsuțe etc. Ce cod caen îmi trebuie?
Buna! Are cineva idee ce pot face cu atestatul la arhitectura? Am terminat liceul si am luat atestatul cu 9, dar nu stiu daca il pot folosi ca sa lucrez in domeniu, habar nu am unde sa ma interesez.
Bună, am o întrebare, sunt în Germania și creez diferite lucruri handmade și as dori să le vând pe aplicatia Etsy, pot să le vând doar în Germania? Nu doresc și în alte tari din Europa. ...? (mai mult)
Avem în comunitatea noastră persoane care au invata/ invata limbi asiatice și nu numai pe cont propriu. Ce presupune, cât timp alocați pe zi. Ce nivel poți obține în 3 luni?
Daca as da cateva pufuri de parfum intr-o carte, credeti ca s-ar pastra dea lungul anilor mirosul?
Cunoasteti pe cineva care scrie carti biografice? Am o poveste de viata destul de interesanta si mi-as dori sa pun asta intr-o carte... Doar ca imi lipseste talentul la scris..carti ????
Bună, vreau să încerc să scriu o carte. Am scris cateva foi. Aș dori să mă sfătui cu cineva dacă e bun ceia ce scriu, dacă merită sau nu? Aveți idee cu cine aș putea vorbi despre asta? ...? (mai mult)
Bună ziua! Am multe pasteluri uleioase, le am dar nu le- am folosit niciodată și vreau să încep să lucrez cu ele. Ce suport pentru desen/pictură în pastel uleios îmi recomandați? Ce hârtie ...? (mai mult)
Aș vrea să citesc o carte(Percy Jackson volumul 6),însă este in engleza, îmi puteți propune un site gratuit pe care să o pot traduce in romana?
Salut, ce materii se predau la liceul de arte Sabin Drăgoi, Arad? Eu vreau sa fac ȘCOALA de arte acolo.
Buna! Ma poate ajuta cineva sa gasesc un cantecel pe care obisnuiam sa il cantam la final de an scolar(as zice clasele 1- 4). Tin minte ca se vorbea despre trecerea timpului, o trasura/caleasca, biciusca,...? (mai mult)
Mai lucreaza Roxana Ciuca la Romania TV?
Ați observat că arta contemporană este uneori controversată sau greu de înțeles? De ce credeți că anumite opere de artă sau prezentări artistice provoacă reacții atât de diferite la diferiți...? (mai mult)
Pentru cine a mai pictat tricouri negre cu înălbitor, am o întrebare. Pentru un model mai complex incepeti prin a desena partea mai închisă, cu umbre și pentru a deschide mai dați cu straturi...? (mai mult)
Bună, acum ceva timp am vazut o intrebare si raspunsurile legate de cum se face o schiță pentru tablouri diamant. Am incercat programele date ca sfat in special GIMP dar nu am reusit sa le fac. Ma ...? (mai mult)
Doresti sa tii o prelegere/o prezentare/un seminar pe un subiect cu implicatii culturale. In ce masura e nevoie sa fii recunoscut sau acreditat in tema respectiva? Daca de exemplu doresti sa discuti despre...? (mai mult)
Bună! Sunt clasa a VII și aș vrea să intru la liceul de arte.Imi doresc sa devin designer de interior…Cine imi poate spune pe ce profil pot deveni designer de interior, care ar fi media minimă ...? (mai mult)
Bună ziua! Am multe seturi de culori pastel uleioase dar nu le- am folosit niciodată și aș vrea să încep. Acasă am doar carton pânzat de 380 g/mp (GSM) care are trei straturi de grund și o textură...? (mai mult)
Încep primele tururi ghidate din acest an organizate de Fundația Calea Victoriei
S- ar putea chiar intrebarea mea sa fie bazata pe niste concluzii gresite, dar mi se pare ca eliminarea partiala a standardelor clasice din pictura a dus la un fel de epoca de aur in modernism, perioada...? (mai mult)
Ma refer aici la arte vizuale in mod special, dar intrebarea se poate aplica si la arta in alte forme: In ce directia ar trebui sa mearga arta de aici incolo? Pe de o parte, cred ca ideile postmoderniste...? (mai mult)
Buna stiti unde pot gasi cartea "Viseaza androizii oi electrice" de Philip Dick
Stie cineva cum sunt probele de aptitudini la sectia de modelaj la liceu de arta? Ma interesează si nu stiu daca sa aleg culoarea sau modelajul. Unde credeti ca intra mai usor la liceu?
E cineva pe aici care se ocupa cu editarea si redactarea? Intreb in general induferent ca vb de revista, carte etc Imi doresc sa imi public cartea undeva la sfarsitul anului, trebuie, , corectata ...? (mai mult)
Traducatorii de seriale asiatice voluntari, cum sunt declarati oficial pe bloguri, o fac din pasiune, fara a castiga un venit sau doar isi exerseaza veleitatile de traducator? Sunt legale aceste bloguri?...? (mai mult)
Buna! La scoala mi s- a cerut sa fac un portret al Anei si Floricai din "Ion" de Liviu Rebreanu. Totusi nu gasesc nicăieri pe net anumite trasaturi ale fizicului Anei si Floricai. Ce am gasit eu in...? (mai mult)
Buna, am nevoie NEAPĂRAT DE VOI, cum și care sunt etapele picturii pe un tricou alb cu vopsea roșie speciala pentru pictura pe haine și nu știu ce material trebuie sa fie tricoul pentru asta, va...? (mai mult)
S-au redus toate discutiile intelectuale de la noi din tara la Crestini-Ortodocsi vs Neo-Marxisti? Exista ganditori care nu fac parte din unul din aceste grupuri?
Bună tuturor. Trebuie să pictez o icoana pe lemn. Ce materiale îmi trebuie? Eu m- am gandit evident la bucata de lemn, acrilice, pensule cu par moale si agățătoare sa o pun în cui. Înainte de...? (mai mult)
Bună seara. În care zonă a României se vorbește cea mai "curată" limbă română? O zonă în care atunci când vorbesc localnicii, nu se simte vreun accent și nu folosesc regionalisme aproape...? (mai mult)
Scriu versuri romantice pentru melodii. Vreau sa le vând
Buna,,, Cum pot participa la Jocul Cuvintelor?
Salut, eu cant la biserica si sunt la inceput pot sa zic inca invat, la inceput respiram pe nas cand cantam si nu imi placea cum se auzea si ma fortam, dar am citit odata un curs si zicea ca aerul trebuie...? (mai mult)
Cine imi poate da versurile acestei melodii? https://youtu.be/Gc36pDqXEfk
Cum imi dau seama daca un obiect este bronz, mai ales cand a fost descoperit in pamant si este medieval......este si de culoare mai negricioasa...astept un raspuns
Bună ziua, sunt interesat de titluri de cărți, despre oameni toxici, medii toxice. să-mi spună cineva, rog frumos!
Bună! Doresc sa creez o manga si am cateva idei. Spre exemplu vreau sa fie ceva un pic psihologic, dar legat de gangsteri. Ideea mea este cam asa: Capitolul 1 Kazumi striga- , , TOTUL A INCEPUT...? (mai mult)
Stie careva unde pot gasi de cumparat turturelele din filmul singur acasa? Acele pasari mici albe
Buna ziua! Nu gasesc niciunde care floare are semnificația/insemnatatea umm nu stiu cum sa ma exprim dar sa zica "multumesc".
Salut! Caut și eu o poezie scrisa de un autor străin care are numele Către K. Deși sunt sigur că asta este numele, nu o găsesc pe net. Nu este cea a lui Pușkin. Este despre despărțire în care...? (mai mult)
Buna ziua, ma interesează sa știu ce presupune intrarea la școala de arte din Sibiu pentru un elev de clasa a5a? Nu le funcționează site- ul și as vrea câteva detalii și păreri, dacă știe ...? (mai mult)
Buna tuturor, stie cineva unde as putea face niste cursuri de engleza? ( de preferat in Constanța si București )
Salutare! Doresc sa stiu daca luna aceasta si in februarie sunt festivaluri de teatru si film in Bucuresti. Va multumesc!
Ce parere aveți de blocurile comuniste? Se spune ca brutalismul s-a născut pentru ca se făceau ieftin și rapid!
Buna TPU¡ As vrea la capra in loc sa pun sa ii dau cu um par in cap sa înlocuiesc cu ceva fain
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Harry Potter
Alohomora sau Expelliarmus iti suna cunoscut? Hai in Lumea magica de la Hogwarts!