Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Care e diferenta dintre un creion HB si un creion 2H?
Cum vorbesc oltenii la prezent și la viitor? Câteva exemple, va rog
Cum putem proteja cultura? Cultura nu adica mediul inconjurator ci cultura ca obiceiuri, traditi, nationalitati religii etc. FUNDA.
TPU, cine stie cum se numesc fanii de la Red Velvet, Twice si Lol? Va rog, chiar vreau sa stiu
Recital de Muzica Barocă - BEST of BAROC
Hey! De ceva timp vreau să-mi achiziționez un aparat foto! Aveți ceva recomandări?
Saluuuut! Am nevoie de o poezie (amuzanta) care sa conțină "Raluca"... Prezentare pentru bal :)))
Stie cineva unde pot sa gasesc piesa asta de teatru? O caut peste tot, am mare nevoie pentru o auditie. https://www.backstage.com/monologues/adam- szymkowicz/mercy/1263/ "Mercy" se numeste piesa, de...? (mai mult)
Hei! Trebuie sa vand ceva la un targ de toamna! Ce sa vand? Help
Bună-ziua, TpU! Cunoașteți o carte de astronomie usoara?
Ce origine etnica are Spania?
Salut, am o mica intrebare pentru cei pasionati de fotografie. Doresc sa imi cumpar un Dslr dar nu stiu ce model, ma orientez in maxim 2000 - 2500 de lei + sa aiba obiectiv. :) Multumesc.
Salut/Buna, am o intrebare. Obiectivele pentru aparetele foto sunt ceva fix pentru un anumit model? Mai explicit asa ca mosii. Pentru un d7000, exista un anumit tip de obiective? Sau cum? As dori un...? (mai mult)
Salut, am o mica mare intrebare pentru cei pasionati de fotografii, experimentati in acest domeniu. Cat de mare este diferenta daca folosesc un aparat foto fara obiectiv? Ma refer la faptul ca mi-...? (mai mult)
Știți site-uri din afară pe care poți vinde artă? Să-ți pui lucrările și un preț etc.
Place? "Tortură" Doar pun suflet in cuvinte, Doare, vor sa te alinte Doar inima iti vorbeste, Viaţa mea iar tu esti peste! Chiar imi pasă, intelege! Cuvantul tău este o lege! Vad prin...? (mai mult)
Bună TPU! Cu cât se plătește un maestru la barou pentru anii de stagiatură? Aș vrea o sumă totală care se dă lunar la barou. Nu mă interesează fiecare plată în parte ( avocat x si y ) ci...? (mai mult)
Ce șampon contine pva? Sau cum as putea face slime fara lipici?
Un aparat foto bun? Maxim vreo 550 lei ..fie SH sau nou.
Mergeți la Noaptea Albă a Galeriilor? :D https://noapteagaleriilor.ro/ro/2018
Hey TPU. Am auzit o parte dintr-un proverb si anume " Omu bun e aşezat la casa lui", stie careva continuarea?
Am citit acum ceva timp o carte si nu- mi amintesc cum se numea... Era vorba despre un copil cu cancer ce purta mereu o caciula si avea un caine, iar visul lui cel mai mare era sa ajunga pe varful unui...? (mai mult)
Ce părere aveți despre țigani? Cum îi vedeți/ considerați?
Unde găsesc cele mai importante date despre Luca Paciolo -părintele conabilității?
Când s-a născut Fra luca Paciolo? 1445 sau 1447?
Stie cineva sunetul in care este confeti care explodeaza dar in acelasi timp este si o trompeta fericita atunci cand castigi
"Gloria tine in incercarea de a atinge scopul, nu de a ajunge la el" ce parere aveti?
Ziceti-mi si mie va rog un festival, concert in aer liber, targ sau balci in perioada 29-30 septembrie. Funda
Caut pe cineva care să mă ajute să creez propriul meu Comic Book, mai exact o manga! Am nevoie de diverse idei și păreri în legătură cu diferite lucruri! De desen mă ocup eu, deși...? (mai mult)
Hei! Ati fost cumva la cursuri de chitara la Palatul Copiilor Sibiu? M- am inscris, la incepatori, si sunt clasa a 7 a. Domnul la care m- am inscris vorbea destul de repede, si din cate am inteles, ...? (mai mult)
Cum se numeste tipul de pictura in care pui mereu o culoare deschisa langa o culoare inchisa
Cat de vechi sunt piramidele din Egipt? Dau funda btw
TPU: dețin o serie de casete video destul de vechi, au aparținut bunicului meu care a fost colecționar de așa ceva. Doresc să aflu cat sunt de valoroase și câți bani pot primi pe ele,...? (mai mult)
Știe ceva un anticariat pentru discuri de pick-up și cărți vechi în București?
Particip la balul bobocilor si as vrea sa-mi dati mai multe idei ce as putea sa fac la proba individuala sa fie ceva frumos si unic (nu cantat, dans sau mima)! * sunt fata
Ce material este bun pentru body-ul costumului de balet? Adică să nu se vadă tot prin el. Mă refer la fete.
Vreau să mă apuc de desene artistice. Nu ştiu să desenez deloc dar am găsit un tutorial care să mă înveţe. Întrebarea mea este cu ce ar fi mai bine să desenez: creion, craiolă, creion mecanic...? (mai mult)
Ce părere aveți despre stilourile Lamy? Merita banii?
Daca am construit o casa din origami din 100000piese pot intra in cartea recordurilor?
In ce consta probele de la facultatea de arte "George Enescu" Iasi (pentru design grafic)? Prima proba am vazut ca este de desen, iar cea de- a doua schita de proiect. In mod special la cea de- a doua...? (mai mult)
A vazut cineva la teatru Defectul Placebo si stie cum se numeste acea poezie de Omar Khayyam recitata de unul dintre actori? Sau macar isi aminteste un vers?
Daca cautati un fotograf de evenimente (nunta, botez, cununie civila, petrecere), ce scrieti la search pe Google?
Bună ziua, ofer funda. Mă puteți ajuta cu niste magazine online unde se gasesc stikere si abtibild pentru lucru manual? Foarte important sa NU FIE PENTRU PERETE SAU MOBILĂ. Imi trebuie la decorarea...? (mai mult)
DAU FUNDA! Îmi puteți explica(mai detaliat) ce înseamnă această expresie: "Nu există nimic just sau injust care nu-și schimbă calitatea odată cu climatul". ?
Spuneti-mi facultati private din Romania care sa aiba specializarea actorie teatru, in afara de aia din Bucuresti
Salutari la toată lumea. Ce părere aveți de o voce bariton dramatic și ce sa înțeleg prin "bariton dramatic"?
Ce job din cadrul artelor plătește cel mai bine în Romania?
As vrea sa aflu daca, camera foto Nikon d3100 este buna pentru începatori. O cumpar la mana a doua.
Buna, o intrebare pentru cei care lucreaza in culori de ulei. Ce culori de ulei folositi voi? si care credeti ca sunt cele mai de calitate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!