Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Credeti ca moartea si viata pot fi jocuri?
Salut, intr- o pictura, pe hartie, pot sa folosesc si vopsea acrilica si tempera? Sau chiar sa le amestec, de exemplu albastru cu alb, dar albastrul sa fie acrilic, si albul sa fie tempera? Din cate...? (mai mult)
Sunt cls a 9a si vreau sa ma duc la facultatea de arhitectura de interior. Trebuie sa stiu si desen tehnic? Puteti sa- mi spuneti cum desenez?(mentionez ca nu am facut niciodata meditatii)...? (mai mult)
Imi poate arata cineva o schita a fetei the nun in creion?
Știe cineva cum se face gură din hârtie adică buze din acelea de care tragi și se deschide gura dacă șiie cineva să îmi scrie în comentarii, dau funda.
La ce s- a referit William Shakespeare in Hamlet când a scris *a fi sau a nu fi, aceasta- i întrebarea*? În ultimul timp aud foarte des aceste cuvinte, in muzică sau pe net, de exemplu ...? (mai mult)
Care este cartea voastră de "suflet"?
Salut, urmeaza sa dau la liceul de arte, insa nu stiu la ce profil: Arhitectura sau design- pentru a urma design vestimentar Ce ma sfatuiti?
TPU, in curand o sa-mi fac un tatuaj, ca imi plac la nebunie, iar intrebarea mea este urmatoarea. Odata ce l-am facut, cand o sa ma ingras sau o sa slabesc tatuajul se va deforma?
Salut, Cum găsesc o editură care să vrea să traducă și să publice o carte din engleză în română? Eu pot câstiga ceva dacă le dau un pont bun, și care ar fi procedura.
Ce festivaluri de artă interesante sunt în orașul vostru? Știți dacă se vor organiza și în 2019?
Doresc sa trec de la fotograf amator la fotograf profesionist! M-ar interesa care ar fi minimul de investie si ce echipament trebuie sa achizitionezi?
Mi- am luat acum cateva zile o carte pentru spaniola care se numeste "Invata spaniola fara profesor" scrisa de Paul Teodorescu, mai am si un dictionar. Credeti ca mi- ar mai trebui ceva? A, si mai ...? (mai mult)
Buna seara, doresc sa stiu ce animal este numit pentru zodia balanta in zodiacul chinezesc?
Dacă știe cineva valoarea unor timbre românești. Primul este cu Magellan VLASTO 450 de ani de moarte, al doilea expoziție filiatelica Naționala 78. Multumesc
Salutare tpu.Stiti poate unde as putea gasi versuri pentru o malanca cu capitan?
Salut. Sunt curios de un intrument muzical ce funtioneaza cu electro magnetisc ( iti aproprii mainile sau departezi scoate sunete de diferite frecvente ). Vreau denumirea si modul de functionare.
Buna,imi poate spune cineva de unde as putea cumpara vopsea de fata pentru corpse paint care sa fie destul de buna si la un pret ok?
La scoala se imprumuta o carte. La sfatul colegelor am imprumutat o carte. Si nu am timp sa citesc. As putea sa o dau inapoi si sa nu mai imprumut niciuna?
Care e diferenta dintre un creion HB si un creion 2H?
Cum vorbesc oltenii la prezent și la viitor? Câteva exemple, va rog
Cum putem proteja cultura? Cultura nu adica mediul inconjurator ci cultura ca obiceiuri, traditi, nationalitati religii etc. FUNDA.
TPU, cine stie cum se numesc fanii de la Red Velvet, Twice si Lol? Va rog, chiar vreau sa stiu
Recital de Muzica Barocă - BEST of BAROC
Hey! De ceva timp vreau să-mi achiziționez un aparat foto! Aveți ceva recomandări?
Saluuuut! Am nevoie de o poezie (amuzanta) care sa conțină "Raluca"... Prezentare pentru bal :)))
Stie cineva unde pot sa gasesc piesa asta de teatru? O caut peste tot, am mare nevoie pentru o auditie. https://www.backstage.com/monologues/adam- szymkowicz/mercy/1263/ "Mercy" se numeste piesa, de...? (mai mult)
Hei! Trebuie sa vand ceva la un targ de toamna! Ce sa vand? Help
Bună-ziua, TpU! Cunoașteți o carte de astronomie usoara?
Ce origine etnica are Spania?
Salut, am o mica intrebare pentru cei pasionati de fotografie. Doresc sa imi cumpar un Dslr dar nu stiu ce model, ma orientez in maxim 2000 - 2500 de lei + sa aiba obiectiv. :) Multumesc.
Salut/Buna, am o intrebare. Obiectivele pentru aparetele foto sunt ceva fix pentru un anumit model? Mai explicit asa ca mosii. Pentru un d7000, exista un anumit tip de obiective? Sau cum? As dori un...? (mai mult)
Salut, am o mica mare intrebare pentru cei pasionati de fotografii, experimentati in acest domeniu. Cat de mare este diferenta daca folosesc un aparat foto fara obiectiv? Ma refer la faptul ca mi-...? (mai mult)
Știți site-uri din afară pe care poți vinde artă? Să-ți pui lucrările și un preț etc.
Place? "Tortură" Doar pun suflet in cuvinte, Doare, vor sa te alinte Doar inima iti vorbeste, Viaţa mea iar tu esti peste! Chiar imi pasă, intelege! Cuvantul tău este o lege! Vad prin...? (mai mult)
Bună TPU! Cu cât se plătește un maestru la barou pentru anii de stagiatură? Aș vrea o sumă totală care se dă lunar la barou. Nu mă interesează fiecare plată în parte ( avocat x si y ) ci...? (mai mult)
Ce șampon contine pva? Sau cum as putea face slime fara lipici?
Un aparat foto bun? Maxim vreo 550 lei ..fie SH sau nou.
Mergeți la Noaptea Albă a Galeriilor? :D https://noapteagaleriilor.ro/ro/2018
Hey TPU. Am auzit o parte dintr-un proverb si anume " Omu bun e aşezat la casa lui", stie careva continuarea?
Am citit acum ceva timp o carte si nu- mi amintesc cum se numea... Era vorba despre un copil cu cancer ce purta mereu o caciula si avea un caine, iar visul lui cel mai mare era sa ajunga pe varful unui...? (mai mult)
Ce părere aveți despre țigani? Cum îi vedeți/ considerați?
Unde găsesc cele mai importante date despre Luca Paciolo -părintele conabilității?
Când s-a născut Fra luca Paciolo? 1445 sau 1447?
Stie cineva sunetul in care este confeti care explodeaza dar in acelasi timp este si o trompeta fericita atunci cand castigi
"Gloria tine in incercarea de a atinge scopul, nu de a ajunge la el" ce parere aveti?
Ziceti-mi si mie va rog un festival, concert in aer liber, targ sau balci in perioada 29-30 septembrie. Funda
Caut pe cineva care să mă ajute să creez propriul meu Comic Book, mai exact o manga! Am nevoie de diverse idei și păreri în legătură cu diferite lucruri! De desen mă ocup eu, deși...? (mai mult)
Hei! Ati fost cumva la cursuri de chitara la Palatul Copiilor Sibiu? M- am inscris, la incepatori, si sunt clasa a 7 a. Domnul la care m- am inscris vorbea destul de repede, si din cate am inteles, ...? (mai mult)
Cum se numeste tipul de pictura in care pui mereu o culoare deschisa langa o culoare inchisa
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mihaa22 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!