Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
As vrea sa aflu daca, camera foto Nikon d3100 este buna pentru începatori. O cumpar la mana a doua.
Buna, o intrebare pentru cei care lucreaza in culori de ulei. Ce culori de ulei folositi voi? si care credeti ca sunt cele mai de calitate?
Am pictat folosind culori in ulei pe o jacheta de blugi dar imi e teama sa nu se distruga daca stau rezemata de ceva, de ex in masina, m- am gandit sa aplic peste aracet, credeti ca va proteja...? (mai mult)
Am gasit aceasta piatra pe plaja Marii Mediterane in Spania mai exact si seamana foarte mult cu un smarald. Este cineva pe aici care cunoaste mai bine? O sa va las o poza mai...? (mai mult)
Saptamana viitoare trebuie sa dau examenele de diferenta pentru latina, muzica si desen. Intrebarile sunt adresate celor care au dat astfel de examene. Cum o sa se desfasoare? Stiu ca sunt 2 probe pentru...? (mai mult)
Ieri in Iasi era o mica trupa locala cred care avea o demonstratie de muzica Rock in Iasi, din pacate nu am putut sta mult sa aflu si alte detalii. Daca stie cineva ceva despre ei de exemplu numele trupei...? (mai mult)
Cum sa- mi public lucrările pe pagina mea de pe Facebook?
Curs de actorie pentru copii in orasul Caracal exista? Mai ales la aftar scul?
Hei, daca vrei sa dai proba la liceul de arte si desigur intri..trebuie sa platesti ceva?
Daca cunoasteti sau este cineva interesat de Dacia Macheta 1300 scara1:8...Detin 63 de numere, fiind ansamblata pana la numarul 62. Va multumesc, sper sa imi fiti de ajutor!
Ce înseamnă conocoșia?
Recent a fost ziua unei prietene si nu stiu ce cadou sa ii fac. Ea mi- a dat de ziua mea un fel de tabel cu sfoara de care erau agatate multe poze cu noi si as vrea si eu sa ii fac ceva mai special...? (mai mult)
Stie cineva probele de admitere de la Unarte Bucuresti-FADD categoria Design?
Pe ce deget se poarta verigheta la turci?
Din ce galaxie este Planeta Pamant.
Salutare, imi poate recomanda si mie cineva un forum in care tema/subiectul sa- l reprezinte desenul in creion, si sa fie activ, mi- as dori sa discut cat mai multe detalii in legatura cu schitele/desenele...? (mai mult)
Ce înseamnă negociabil? Multumesc.
doresc sa imi fac acest tatuaj: https://imgur.com/a/6v1WC0R Vreau sa stiu cam cat ar costa. Doresc sa raspunda doar cei care au tatuaje sau sunt artisti.
Stiti unde as putea gasi un Touch Pen? Eu fac desene digitale si le fac cu degetele pe telefon. Si m-am hotarat sa imi iau un Touch Pen. Multumesc anticipat
Cat mai costa revista National Geographic?
La ce folosesc bucatile de lemn la o panza de pictura?
ma puteti ajuta cu o carte care sa ma poate scapa de orice retinere interioara?
As dori sa am o cultura generala mai bogata, stiti ce m-ar putea ajuta? Un site, o carte? Astept cat mai multe recomandari. Multumesc.
Voi sunteți de acord cu articolele religioase de pe http://crestinismulexpus.blogspot.com/? m=1? Eu da
Știe cineva de unde cumpăr niște rame pentru monede? Din acelea de cartonaș cu folie de plastic care se îndoaie peste moneda. Mulțumesc anticipat!
Ce părere aveți despre UNArte București, specializarea "grafică"? Cum se desfășoară și în ce constă proba de admitere? Dar examenele de pe timpul facultății? Ce alte materii se mai fac pe ...? (mai mult)
Ce valoare (pret) are un costum popular original?
Buna, stie cineva o poezie veche si destul de lunnga? Obisnuia sa mi o spuna bunica mea si chiar as vrea sa aflu cum se numea...va rog
Îmi poate spune cineva dacă artiștii ce cântă muzică populară au toți ii cusute manual sau și la mașină?
E ceva la care ma gandesc de mult timp.Sa canti la pian sau la oricare alt instrument este un talent? Stiu ca suna ciudat.Insa m- am tot gandit. Talent adevarat (pe care nu oricine il are) este desenul,...? (mai mult)
Vreau sa scriu o carte, insa doresc sa fiu ajutat de un redactor. Vreau sa scriu o carte despre viata mea, o carte care sunt convins ca o sa fie foarte diferita de milioanele de carti scrise probabil...? (mai mult)
Vreau si eu poezii comice, nu foarte lungi.Ma poate ajuta cineva?
Mâine e ziua unui prieten şi nu ştiu ce cadou să îi cumpăr. Face 13 ani, şi e obsedat de calculator şi de jocurile video, dar, tatăl să ne- a rugat să nu- i cumpăr nimic legat...? (mai mult)
Stiti unde imi pot face tatuaj care sa tine aproximativ 6 luni?
Cam cat poate costa un desen facut digital? De exemplu un portret, avatar, poza de coperta Youtube... O valoare aproximativa.
Salut, unde gasesc cladiri abandonate in Timisoara sau de pe langa oras !
in curand parintii meu vor veni din Spania, si as vrea sa le fac un cadou, ceva handmade, niste adei cineva?
sunt din pitești si as vrea sa cumpăr o biblie ortodoxă tipărită sub binecuvântarea Prea Fericitului Patriarh Teoctist. stie cineva de unde o pot lua? sau are cineva una in plus de vanzare?...? (mai mult)
Cine stie in ce consta probele la teatru la Palatul Copiilor Iasi? Sunt asezati in grupe pe vârste? :)
Știe cineva cum se traduce Monk's cloth şi Weaver's cloth in română? (Nu google translate, denumirea oficiala.) Încerc să găsesc aceste materiale în România, București și nu stiu cum...? (mai mult)
Salut, ma puteti link-ui cu cateva cursuri de fotografie online gratuite? sau site-uri de unde as putea invata..Multumesc!
Știe cineva cam ce pică la probele de la secția pictură? (Unarte)
Vreau să întreb dacă știe cineva un profesor de canto in Gorj/Dolj? Mulțumesc!
Salut, doresc sa- mi cumpar o chitara clasica, sunt incepator, nu am mai cantat in viata mea dar m- a atras la unul din prietenii mei si am zis ca trebuie sa invat si eu sa cant. Poti sa recomanzi o...? (mai mult)
Ce acte iti trebuie sa iti faci permis la biblioteca? Precizez ca am 13 ani.Cum sa cauta o carte acolo? Spui tu ce carte o vrei sau trebuie sa stai sa o cauti?
Sunt foarte atras de tot ce ţine de erotica. Sculptură, literatura, poem, orice. Aveţi recomandări de poezii erotice, scriitori. Sculptori. Vreau să mă educ cât mai mult şi sa vizitez...? (mai mult)
Va rog sa- mi spuneti cum sa fac ilustratii cum sunt in Atlas Zoologic, sa fac ilustratii cu mana mea nu- mi iese ca- n Atlas Zoologic. Sa- mi spuneti cum sa creez ilustratii cum sunt in Atlas Zoologic...? (mai mult)
Am început să scriu cartea, în fornat pdf momentan. Va fi o carte de + 300 de pagini. Cum pot după ce termin de scris pdf- ul, să o fac carte "fizică" şi să devin autor, autorizat, și ...? (mai mult)
Am imprimat o poza pe lemn. Merge si un desen sau nu? Sa stiu daca incerc sau nu. Funda
Caut piese de teatru cu 8 personaje.De preferat 6 personaje feminine si 2 masculine sau in cel mai rau caz piese cu personaje ce pot fi interpretate atat de baieti cat si de fete. Imi puteti da cateva...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!