Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cat de vechi sunt piramidele din Egipt? Dau funda btw
TPU: dețin o serie de casete video destul de vechi, au aparținut bunicului meu care a fost colecționar de așa ceva. Doresc să aflu cat sunt de valoroase și câți bani pot primi pe ele,...? (mai mult)
Știe ceva un anticariat pentru discuri de pick-up și cărți vechi în București?
Particip la balul bobocilor si as vrea sa-mi dati mai multe idei ce as putea sa fac la proba individuala sa fie ceva frumos si unic (nu cantat, dans sau mima)! * sunt fata
Ce material este bun pentru body-ul costumului de balet? Adică să nu se vadă tot prin el. Mă refer la fete.
Vreau să mă apuc de desene artistice. Nu ştiu să desenez deloc dar am găsit un tutorial care să mă înveţe. Întrebarea mea este cu ce ar fi mai bine să desenez: creion, craiolă, creion mecanic...? (mai mult)
Ce părere aveți despre stilourile Lamy? Merita banii?
Daca am construit o casa din origami din 100000piese pot intra in cartea recordurilor?
In ce consta probele de la facultatea de arte "George Enescu" Iasi (pentru design grafic)? Prima proba am vazut ca este de desen, iar cea de- a doua schita de proiect. In mod special la cea de- a doua...? (mai mult)
Caut pe cineva care să mă ajute să creez propriul meu Comic Book, mai exact o manga! Am nevoie de diverse idei și păreri în legătură cu diferite lucruri! De desen mă ocup eu, deși...? (mai mult)
A vazut cineva la teatru Defectul Placebo si stie cum se numeste acea poezie de Omar Khayyam recitata de unul dintre actori? Sau macar isi aminteste un vers?
Daca cautati un fotograf de evenimente (nunta, botez, cununie civila, petrecere), ce scrieti la search pe Google?
Bună ziua, ofer funda. Mă puteți ajuta cu niste magazine online unde se gasesc stikere si abtibild pentru lucru manual? Foarte important sa NU FIE PENTRU PERETE SAU MOBILĂ. Imi trebuie la decorarea...? (mai mult)
DAU FUNDA! Îmi puteți explica(mai detaliat) ce înseamnă această expresie: "Nu există nimic just sau injust care nu-și schimbă calitatea odată cu climatul". ?
Spuneti-mi facultati private din Romania care sa aiba specializarea actorie teatru, in afara de aia din Bucuresti
Salutari la toată lumea. Ce părere aveți de o voce bariton dramatic și ce sa înțeleg prin "bariton dramatic"?
Ce job din cadrul artelor plătește cel mai bine în Romania?
As vrea sa aflu daca, camera foto Nikon d3100 este buna pentru începatori. O cumpar la mana a doua.
Buna, o intrebare pentru cei care lucreaza in culori de ulei. Ce culori de ulei folositi voi? si care credeti ca sunt cele mai de calitate?
Am pictat folosind culori in ulei pe o jacheta de blugi dar imi e teama sa nu se distruga daca stau rezemata de ceva, de ex in masina, m- am gandit sa aplic peste aracet, credeti ca va proteja...? (mai mult)
Am gasit aceasta piatra pe plaja Marii Mediterane in Spania mai exact si seamana foarte mult cu un smarald. Este cineva pe aici care cunoaste mai bine? O sa va las o poza mai...? (mai mult)
Saptamana viitoare trebuie sa dau examenele de diferenta pentru latina, muzica si desen. Intrebarile sunt adresate celor care au dat astfel de examene. Cum o sa se desfasoare? Stiu ca sunt 2 probe pentru...? (mai mult)
Ieri in Iasi era o mica trupa locala cred care avea o demonstratie de muzica Rock in Iasi, din pacate nu am putut sta mult sa aflu si alte detalii. Daca stie cineva ceva despre ei de exemplu numele trupei...? (mai mult)
Cum sa- mi public lucrările pe pagina mea de pe Facebook?
Curs de actorie pentru copii in orasul Caracal exista? Mai ales la aftar scul?
Hei, daca vrei sa dai proba la liceul de arte si desigur intri..trebuie sa platesti ceva?
Daca cunoasteti sau este cineva interesat de Dacia Macheta 1300 scara1:8...Detin 63 de numere, fiind ansamblata pana la numarul 62. Va multumesc, sper sa imi fiti de ajutor!
Ce înseamnă conocoșia?
Recent a fost ziua unei prietene si nu stiu ce cadou sa ii fac. Ea mi- a dat de ziua mea un fel de tabel cu sfoara de care erau agatate multe poze cu noi si as vrea si eu sa ii fac ceva mai special...? (mai mult)
Stie cineva probele de admitere de la Unarte Bucuresti-FADD categoria Design?
Pe ce deget se poarta verigheta la turci?
Din ce galaxie este Planeta Pamant.
Salutare, imi poate recomanda si mie cineva un forum in care tema/subiectul sa- l reprezinte desenul in creion, si sa fie activ, mi- as dori sa discut cat mai multe detalii in legatura cu schitele/desenele...? (mai mult)
Ce înseamnă negociabil? Multumesc.
doresc sa imi fac acest tatuaj: https://imgur.com/a/6v1WC0R Vreau sa stiu cam cat ar costa. Doresc sa raspunda doar cei care au tatuaje sau sunt artisti.
Stiti unde as putea gasi un Touch Pen? Eu fac desene digitale si le fac cu degetele pe telefon. Si m-am hotarat sa imi iau un Touch Pen. Multumesc anticipat
Cat mai costa revista National Geographic?
La ce folosesc bucatile de lemn la o panza de pictura?
ma puteti ajuta cu o carte care sa ma poate scapa de orice retinere interioara?
As dori sa am o cultura generala mai bogata, stiti ce m-ar putea ajuta? Un site, o carte? Astept cat mai multe recomandari. Multumesc.
Voi sunteți de acord cu articolele religioase de pe http://crestinismulexpus.blogspot.com/? m=1? Eu da
Știe cineva de unde cumpăr niște rame pentru monede? Din acelea de cartonaș cu folie de plastic care se îndoaie peste moneda. Mulțumesc anticipat!
Ce părere aveți despre UNArte București, specializarea "grafică"? Cum se desfășoară și în ce constă proba de admitere? Dar examenele de pe timpul facultății? Ce alte materii se mai fac pe ...? (mai mult)
Ce valoare (pret) are un costum popular original?
Buna, stie cineva o poezie veche si destul de lunnga? Obisnuia sa mi o spuna bunica mea si chiar as vrea sa aflu cum se numea...va rog
Îmi poate spune cineva dacă artiștii ce cântă muzică populară au toți ii cusute manual sau și la mașină?
E ceva la care ma gandesc de mult timp.Sa canti la pian sau la oricare alt instrument este un talent? Stiu ca suna ciudat.Insa m- am tot gandit. Talent adevarat (pe care nu oricine il are) este desenul,...? (mai mult)
Vreau sa scriu o carte, insa doresc sa fiu ajutat de un redactor. Vreau sa scriu o carte despre viata mea, o carte care sunt convins ca o sa fie foarte diferita de milioanele de carti scrise probabil...? (mai mult)
Vreau si eu poezii comice, nu foarte lungi.Ma poate ajuta cineva?
Mâine e ziua unui prieten şi nu ştiu ce cadou să îi cumpăr. Face 13 ani, şi e obsedat de calculator şi de jocurile video, dar, tatăl să ne- a rugat să nu- i cumpăr nimic legat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!