Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Stie cineva un profesor de canto bun in Focsani?
Stie cineva o scoala de dans in Focsani? Nu doar de salsa/tango ci si street dance
Ce imi recomandati sa fac pentru a deveni o voce care dubleaza desene animate? Am scris un email la un studio din zona si au zis sa merg la o proba, dar nu vreau sa merg complet nepregatit. Am o voce ...? (mai mult)
Exista vreun loc in Iasi unde as putea sa imi fac brelocuri personalizate ca forma dupa niste desene personale?
am o intrebare.Stiti cumva niste activitati pentru scoala? Sau activitati pe care le-ati facut voi in scoala si au avut succes?
Cum meditez? Stau doar in fund si respir, cu ochii inchisi?
Am o icoana veche pictată pe sticla, nu patrimoniu, nu nimic. Credeti ca ar fi vreo problema s-o trimit in SUA?
Hey, TPU! Ce parere aveti discursul lui Charlie Chaplin "The great Dictator" este cel mai bun din lume.Cand l- am auzit prima data am ramas uimit, deoarece nu mi- am dat seama cum au trecut cele 3- 4 ...? (mai mult)
De ce am nevoie si ce cunoştiinţe imi sunt necesare pentru a studia astronomia?
Vreau sa interpretez un monolog, simplu, usor. Imi puteti face câteva recomandări?
Stiti vreo carte/culegere care poate fi cumparata din librarii cu exercitii pentru a invata engleza? As vrea nivel b1-b2.
Salut, imi face si mie cineva o poza cu numele Red Vibers in ea, mi-ar placea mult daca nu puteti macar sa ma ajutati sa gasesc pe cineva care poate face asta, multumesc.
Yee(Salut)! Oare oamenii din antichitate din ce isi croiau hainele in afara de lana si piele?
Doar eu am crezut că Nichita Stănescu e femeie? :)))
Se mai fac preselectii pentru Victoria Art?
Mi- am luat acum cateva luni niste creioane colorate de la faber castell, la inceput nu prea le- am folosit din cauza ca am observat ca rezultatul nu- i deloc acelasi ca al artistilor de pe...? (mai mult)
Stiti trupe de teatru de liceeni in Bucuresti?
Sunt student la istorie in cadrul uvt, sunt curios în legătură cu practica din anul 2, se face atât practica arheologică cat si la muzee? Funda celui mai bun raspuns
Bună, la facultatea UTV, la secțiunea pedagogia învățământului primar și preșcolar (proba muzicală) ce melodie ar trebui sa cânt? Vreo idee?
Stie cineva un site bun unde pot invata bazele desenului(in creion si pictura)?
Nu stiu ce sa mai fac cu viata mea. Ceva idei creative? Mai mult creare sau na....cantece kpop. Nu ma deranjeaza
Sunt student la istorie in anul I, pe lângă asta fac și modulul pedagogic. Vreau din anul 2 să mă inscriu și la arte și să fac și pedagogia. Intrebarea mea se refera in special la ...? (mai mult)
Sunt pasionat de a scrie carti si ma gandesc sa le si duc la edituri si sa le vand ca sa fac ceva din hobbi- ul asta. As vrea sa imi ziceti cam cat ar costa la editura Arthur, scris normal,...? (mai mult)
Vreau și eu o părere despre acest început de carte, dacă merită să continui. Scrieți- mi asta la capitolul de pe wattpad și nu uitați să votați dacă v- a plăcut. De asemenea dacă cunoașteți...? (mai mult)
Salut TPU:D Sunt in clasa a 8- a si vreau sa dau la Liceul de Arte Carmen Sylva din Ploiesti.E in zona mea, eu voiam la Nicolae Tonitza dar nu era in zona. Imi puteti spune cum e acolo, mai pe scurt,...? (mai mult)
Sunt pasionata de scris, si am scris deja o carte pe tema unor evenimente paranormale care ii acapareaza viata unui baiat, dar care intr- un final ajutat de prietenii sai invinge acele forte...? (mai mult)
Voi ce intelegeti din aceasta pictura? https://www.instagram.com/p/Bf5wDY1HAms/?taken-by=tammyjoanna
Unde s- a filmat videoclipul Mahmut Orkan - 6 Days? Parerea mea este ca in Iran sau in regiunea Caucaz dar nu stiu cu siguranta in ce tara. [Pariez ca peste 7/10 de pe TPU nu cunosc unde este aceasta...? (mai mult)
Eu scriu o carte fantasy medieval și am nevoie de cineva care să îmi dea toate denumirile pentru servitorii din slujba regelui( adică guvernanta, cameristă, bucătar.) și să îmi și spună...? (mai mult)
Salut :) Cum se numeste acest caracter? https://goo.gl/AeAdyS
Am o bacnota de 5k de dolari din anul 1920. Stie cineva daca are vreo valoare?
Cum îmi amintesc ceva ce îmi imaginez pe hârtie? Lucrul este că atunci când îmi imaginez un desen pe o hârtie îl pot vedea ce vreau să spun că pot desena peste el, dar când pun creionul pe ...? (mai mult)
Salut, as dori si eu niste indrumari, cu privire la urmatorul lucru. Imi place sa desenez, si pot spune ca am si niste baze, insa nicio dovada. Vreau sa urmez un curs, in Constanta, pe o perioada...? (mai mult)
A fost sau e cineva la Facultatea de Teatru la actorie din Cluj? E buna? Imi puteti da cateva detalii despre admitere si ore, va rog?
Vreau sa dau admitere la liceul Pedagogic, stiu ca sunt probe de aptitudini.Ce as putea canta? Ce as putea recita?
Stie cineva scenografie sau este pasionat de această tehnică de scriere?
Cine stie cam cat costa publicarea unei carti? Toate costurile necesare.
Din ce culori obtin maro deschis?
Am nevoie de niste poezii bune sau de poeți pentru admitere la unatc! Dacă aveți vreun sfat va rog să mă ajutați!
Bună, am si eu nevoie de o piesă de teatru... Dar sa nu fie foarte lungă. Sa aiba 2 personaje si sa fie o comedie. Multumesc mult!
Hei! Am nevoie de cineva care știe să sculpteze în lut, ca pasiune și care e dispus să îmi dea câteva sfaturi. Prietena mea vrea să se apuce de așa ceva dar nu știm pe nimeni care să facă...? (mai mult)
Imi puteti enumera si mie cateva preparate din Banat?
Se poate afla cifra destinului?
Am mai multe talente dar nu stiu pe care sa mi- l dezvolt si nu am posibilitățile necesare pentru a le dezvolta pe unele. Adică, cânt frumos, sunt talentat la scris(proza scurta si poezii) si ma ...? (mai mult)
Fernando de la Caransebes si Flocea sunt jucati de Mihai Bendeac?
Pentru pasionatii de teatru, stiti jocuri de actorie interesante?
Salut,vreau și eu o poza cu toate steagurile lumii, iar numele tarii sa fie scris chiar lângă acesta(lângă steag). URGENT (DAU FUNDĂ)
Liceul Pedagogic Spiru Haret sau Liceul de Arte Margareta Sterian? Am chiar mare nevoie de o opinie.
am si eu o intrebare. Unde as putea posta o poezie scrisa de mine pentru a vedea parerea oamenilor despre ea?
o problemioara mai artistica. Mai pe scurt, eu nu pot face desene decat daca ma uit la model si singura problema e ca le uit pur si simplu. Eu desenez personaje din Anime- uri, uitandu-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!