Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Stiti unde imi pot face tatuaj care sa tine aproximativ 6 luni?
Cam cat poate costa un desen facut digital? De exemplu un portret, avatar, poza de coperta Youtube... O valoare aproximativa.
Salut, unde gasesc cladiri abandonate in Timisoara sau de pe langa oras !
in curand parintii meu vor veni din Spania, si as vrea sa le fac un cadou, ceva handmade, niste adei cineva?
sunt din pitești si as vrea sa cumpăr o biblie ortodoxă tipărită sub binecuvântarea Prea Fericitului Patriarh Teoctist. stie cineva de unde o pot lua? sau are cineva una in plus de vanzare?...? (mai mult)
Cine stie in ce consta probele la teatru la Palatul Copiilor Iasi? Sunt asezati in grupe pe vârste? :)
Știe cineva cum se traduce Monk's cloth şi Weaver's cloth in română? (Nu google translate, denumirea oficiala.) Încerc să găsesc aceste materiale în România, București și nu stiu cum...? (mai mult)
Salut, ma puteti link-ui cu cateva cursuri de fotografie online gratuite? sau site-uri de unde as putea invata..Multumesc!
Știe cineva cam ce pică la probele de la secția pictură? (Unarte)
Vreau să întreb dacă știe cineva un profesor de canto in Gorj/Dolj? Mulțumesc!
Salut, doresc sa- mi cumpar o chitara clasica, sunt incepator, nu am mai cantat in viata mea dar m- a atras la unul din prietenii mei si am zis ca trebuie sa invat si eu sa cant. Poti sa recomanzi o...? (mai mult)
Ce acte iti trebuie sa iti faci permis la biblioteca? Precizez ca am 13 ani.Cum sa cauta o carte acolo? Spui tu ce carte o vrei sau trebuie sa stai sa o cauti?
Sunt foarte atras de tot ce ţine de erotica. Sculptură, literatura, poem, orice. Aveţi recomandări de poezii erotice, scriitori. Sculptori. Vreau să mă educ cât mai mult şi sa vizitez...? (mai mult)
Va rog sa- mi spuneti cum sa fac ilustratii cum sunt in Atlas Zoologic, sa fac ilustratii cu mana mea nu- mi iese ca- n Atlas Zoologic. Sa- mi spuneti cum sa creez ilustratii cum sunt in Atlas Zoologic...? (mai mult)
Am început să scriu cartea, în fornat pdf momentan. Va fi o carte de + 300 de pagini. Cum pot după ce termin de scris pdf- ul, să o fac carte "fizică" şi să devin autor, autorizat, și ...? (mai mult)
Am imprimat o poza pe lemn. Merge si un desen sau nu? Sa stiu daca incerc sau nu. Funda
Caut piese de teatru cu 8 personaje.De preferat 6 personaje feminine si 2 masculine sau in cel mai rau caz piese cu personaje ce pot fi interpretate atat de baieti cat si de fete. Imi puteti da cateva...? (mai mult)
Stie cineva un profesor de canto bun in Focsani?
Stie cineva o scoala de dans in Focsani? Nu doar de salsa/tango ci si street dance
Ce imi recomandati sa fac pentru a deveni o voce care dubleaza desene animate? Am scris un email la un studio din zona si au zis sa merg la o proba, dar nu vreau sa merg complet nepregatit. Am o voce ...? (mai mult)
Exista vreun loc in Iasi unde as putea sa imi fac brelocuri personalizate ca forma dupa niste desene personale?
am o intrebare.Stiti cumva niste activitati pentru scoala? Sau activitati pe care le-ati facut voi in scoala si au avut succes?
Cum meditez? Stau doar in fund si respir, cu ochii inchisi?
Am o icoana veche pictată pe sticla, nu patrimoniu, nu nimic. Credeti ca ar fi vreo problema s-o trimit in SUA?
Hey, TPU! Ce parere aveti discursul lui Charlie Chaplin "The great Dictator" este cel mai bun din lume.Cand l- am auzit prima data am ramas uimit, deoarece nu mi- am dat seama cum au trecut cele 3- 4 ...? (mai mult)
De ce am nevoie si ce cunoştiinţe imi sunt necesare pentru a studia astronomia?
Vreau sa interpretez un monolog, simplu, usor. Imi puteti face câteva recomandări?
Stiti vreo carte/culegere care poate fi cumparata din librarii cu exercitii pentru a invata engleza? As vrea nivel b1-b2.
Salut, imi face si mie cineva o poza cu numele Red Vibers in ea, mi-ar placea mult daca nu puteti macar sa ma ajutati sa gasesc pe cineva care poate face asta, multumesc.
Yee(Salut)! Oare oamenii din antichitate din ce isi croiau hainele in afara de lana si piele?
Doar eu am crezut că Nichita Stănescu e femeie? :)))
Se mai fac preselectii pentru Victoria Art?
Mi- am luat acum cateva luni niste creioane colorate de la faber castell, la inceput nu prea le- am folosit din cauza ca am observat ca rezultatul nu- i deloc acelasi ca al artistilor de pe...? (mai mult)
Stiti trupe de teatru de liceeni in Bucuresti?
Sunt student la istorie in cadrul uvt, sunt curios în legătură cu practica din anul 2, se face atât practica arheologică cat si la muzee? Funda celui mai bun raspuns
Bună, la facultatea UTV, la secțiunea pedagogia învățământului primar și preșcolar (proba muzicală) ce melodie ar trebui sa cânt? Vreo idee?
Stie cineva un site bun unde pot invata bazele desenului(in creion si pictura)?
Nu stiu ce sa mai fac cu viata mea. Ceva idei creative? Mai mult creare sau na....cantece kpop. Nu ma deranjeaza
Sunt student la istorie in anul I, pe lângă asta fac și modulul pedagogic. Vreau din anul 2 să mă inscriu și la arte și să fac și pedagogia. Intrebarea mea se refera in special la ...? (mai mult)
Sunt pasionat de a scrie carti si ma gandesc sa le si duc la edituri si sa le vand ca sa fac ceva din hobbi- ul asta. As vrea sa imi ziceti cam cat ar costa la editura Arthur, scris normal,...? (mai mult)
Vreau și eu o părere despre acest început de carte, dacă merită să continui. Scrieți- mi asta la capitolul de pe wattpad și nu uitați să votați dacă v- a plăcut. De asemenea dacă cunoașteți...? (mai mult)
Salut TPU:D Sunt in clasa a 8- a si vreau sa dau la Liceul de Arte Carmen Sylva din Ploiesti.E in zona mea, eu voiam la Nicolae Tonitza dar nu era in zona. Imi puteti spune cum e acolo, mai pe scurt,...? (mai mult)
Sunt pasionata de scris, si am scris deja o carte pe tema unor evenimente paranormale care ii acapareaza viata unui baiat, dar care intr- un final ajutat de prietenii sai invinge acele forte...? (mai mult)
Voi ce intelegeti din aceasta pictura? https://www.instagram.com/p/Bf5wDY1HAms/?taken-by=tammyjoanna
Unde s- a filmat videoclipul Mahmut Orkan - 6 Days? Parerea mea este ca in Iran sau in regiunea Caucaz dar nu stiu cu siguranta in ce tara. [Pariez ca peste 7/10 de pe TPU nu cunosc unde este aceasta...? (mai mult)
Eu scriu o carte fantasy medieval și am nevoie de cineva care să îmi dea toate denumirile pentru servitorii din slujba regelui( adică guvernanta, cameristă, bucătar.) și să îmi și spună...? (mai mult)
Salut :) Cum se numeste acest caracter? https://goo.gl/AeAdyS
Am o bacnota de 5k de dolari din anul 1920. Stie cineva daca are vreo valoare?
Cum îmi amintesc ceva ce îmi imaginez pe hârtie? Lucrul este că atunci când îmi imaginez un desen pe o hârtie îl pot vedea ce vreau să spun că pot desena peste el, dar când pun creionul pe ...? (mai mult)
Salut, as dori si eu niste indrumari, cu privire la urmatorul lucru. Imi place sa desenez, si pot spune ca am si niste baze, insa nicio dovada. Vreau sa urmez un curs, in Constanta, pe o perioada...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!