Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Am undeva la 90- 100 absente, am mai motivat din ele, dar nu pe toate si ma intrebam daca poti ramane repetent datorita absentelor, din cate am inteles iti scade media la purtare undeva...? (mai mult)
Salut, vreau sa fac un tatuaj pe spate, dar nu stiu cat m-ar costa si cat dureaza! https://imgur.com/a/7yldF5j Nu am gasit poza pe care o vreau, dar este ceva de genu!
Imi poate da cineva un link de unde as putea cumpara un bibelou? Sf. Arhanghel Mihail stand pe cal si indreptand sabia spre un balaur. Bibeloul este foarte vechi si nu stiu daca as mai putea...? (mai mult)
As dori niste idei de nume pentru un street art festival. Mersi anticipat cel mai bun răspuns funda.
Caut o poezie sau un monolog in care sa se prezinte idei de genul: - fericirea o gasesti in natura - implinirea prin lucrurile simple - nevoia omului de a sta departe de tehnologie Multumesc...? (mai mult)
Unde in Galati, Micro 19 pot face graffiti legal?
Aș vrea să stiu in zona București.La nunți, mai exact ziua la mireasă acasă.Ce traditii sunt? Ce anume se face? De la ce ore pana la ce ore? La cat se placă la mire(Daca se pleaca),...? (mai mult)
Mai exista fotografi care nu editeaza poze in ziua de azi? Am fost la un shooting si mi- a placut cum au iesit pozele. Dupa 2 zile il intreb daca poate sa mi le trimita si imi zice ca inca nu le- a editat....? (mai mult)
Cine este Michelangelo?
Am o intrebare in legatura cu orientarea pe sfera cereasca. Cum imi dau seama care e steaua nordului? Mi se pare destul de greu de aflat
Am nevoie de o parere, mi-a placut/ nu mi-a placut despre filmul Shakespeare in love.
Cum se numesc acele desene, care in partea de jos o foii le desenezi mari, și in partea de sus mici? Ma refer de exemplu un drum care îl desenezi mai mare in partea de jos, și la dostanța se vede...? (mai mult)
Cei care le aveți cu compusul rimelor, as dori un ajutor. Doresc o rimă ce leagă numele Matthias de un vers al cântecelului "Nu mi- e frică de Bau Bau" https://m.versuri.ro/versuri/cantece-...? (mai mult)
as vrea sa- mi creez un logo, nu prea ma pricep la desen, dar nu asta este problema, cea mai mare problema e ca nu am idee cum sa- l fac (as vrea sa fie o imagine, far scris) si nu stiu de...? (mai mult)
Libraria online Act si Politon au program maine 1 iunie?
O sa pun mai multe întrebări. Prima, este de unde pot cumpăra spray- uri și a doua, la jumbo se vand spray- uri speciale de graffiti (Montana, Loop)? Speciala Exista pereți...? (mai mult)
Ielele exista? Daca da, cand apar si unde?
Buna ziua! Pot pune tuș de desen intr-un aerograf? Sau se înfundă duza? Mulțumesc!
As vrea sa stiu daca exista niste legi cu privire la scrierea unei carti si as vrea sa stiu si daca este permis sa folosesti numele unor institutii in continutul cartii, fara sa fie nevoie...? (mai mult)
Daca numele este nume de sfant se sarbatoreste?
Vă rog, dacă se poate, să- mi trimiteți o schemă (cu dimensiuni) pentru a construi un șevalet de atelier. Mulțumesc!
Vă rog, dacă se poate, să-mi trimiteți o schemă (cu dimensiuni) pentru a construi un șevalet de atelier. Mulțumesc!
Ştie cineva sau poate să îmi recomande pe cineva care joacă în teatru sau este doar un simplu amator? De preferabil o femeie de vârstă mijlocie. Am nevoie urgent vă rog. Cine ştie sau poate,...? (mai mult)
Dacă am lăut în probe la liceul de arte nota 10 și sunt 12 elevi cu nota 10, mai contează nota din examen? Adică poate îmi iasă 5 media aia și ultima medie de intrare la profilul la care vreau...? (mai mult)
Deci eu vreau sa devin actrita.Stiu ca nu e usor si trebuie sa muncesti mult pentru asta..si voi face.Dar, daca vrei sa fii actor iti trebuie neaparat liceu..adica daca ai doar 8 clase si faci...? (mai mult)
Nu am pretenții că sunt deșteaptă, însă artele în antichitate erau altele decât cele enumerate în comentariile pe care le- am citit. Nu știu dacă vreau răspuns. Îl pot găsi cu ușurință...? (mai mult)
Salut, știe cineva ce tatuaje are El Nino pe degetele de la mâini? Literele...
Care este diferența dintre un aerograf cu simplă acțiune și unul cu dublă acțiune? Mulțumesc!
Imi explica si mie cineva care- i treaba cu stilul Vintage? Cum a aparut, in ce constra samd.Recunosc stilul vintage cand il vad, dar daca ma uit la o poza vintage si ma intreaba cineva de ce elementele...? (mai mult)
Am un tablou foarte vechi dar nu imi dau seama ce semnatura are ca nu se intelege decat "t.costache.il "sau ceva de genul. Stie cineva cine este acesta?
Dacă la română am media 7 pe primul semestru,iar pe al doilea nu am decât 5, e posibil sa nu intru în bac? Menționez faptul că sunt în clasa a12-a.
De unde pot cumpăra icoană cu Sf Justin?
Ce culoare obtin din urmatoarele? Roz+Verde, Roz+Maro Si ce culoare bag in Roz ca sa obtin maro? daca este posibil!
Ce teme ale poeziei va plac cel mai tare? Si ce motive?
Hello! Merg la teatrul unde joaca actrita mea preferata, dar nu stiu cum sa fac sa o intalnesc! Ma gandesc ca poate nu ma lasa oamenii de la paza! La sfârșitul spectacolului sa urc pe scena sa ii dau...? (mai mult)
Doresc să dau la Dinu Lipatti, și din câte am inteles, am de cantat, chiar daca dau la clasa de actorie. Doar că mi se tot spune ba că da, ba că nu... Până la urmă, cum este? Va rog,...? (mai mult)
Ce melodii ar fi bune pentru probele de aptitudini la arta actorului?
Hei! Mâine dau probele la pedagogic si m-am gândit la cântecul înfloresc grădinile si la poezia de as avea de Mihai Eminescu... Ce ziceți?
Este cineva de aici compozitor sau ştie cineva vreo unul? Am nevoie urgent de cineva care compune, cine este sau ştie pe cineva să mă contacteze în privat. Mulțumesc frumos.
Stie cineva unde gasesc cartea Manual de fotografie digitala - Michael Freeman, in PDF?
Puteti sa imi faceti o lista cu glume scurte? Vreau cam multe. Cine da cele mai multe primeste fundita.
Poezii de dragoste pe muzica lui Rahmaninov și Piazzolla, cu actrița Daniela Nane
Sunt un copil de clasa a- 6- a și imi place sa compun, însă cred ca pun prea multe figuri de stil în poeziile mele și ce e mult strica. Mi- e rușine sa- i arat poeziile mele doamnei de...? (mai mult)
Ce marca si ce model e chitara Adei Milea?
Pentru atestatul ca coregraf sau ca dansator trebuie sa inveti teorie? Adica cateva pagini
Ce profile sunt la liceul de arta (Baia Mare), ce ore se fac și în ce consta proba de admitere? Mulțumesc!
Ce este acum popular în Romania? Adica cum ar fi subiectul cireselor, firma Levis. Vreau cat mai multe subiecte populare ( cunoscute ) din Romania la momentul actual.
Ce culori trebuie sa combin pentru a obtine maro deschis?
Poate să îmi spună cineva niște sloganuri care să conțină "liceul economic", sau doar "economic", dar să facă referire la liceu?
Salut.Stie cineva pana la ce ora dureaza filmul divuzat in aer liber la Palas sambata asta pe 12 mai?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.