Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
FUNDA! Salut! Îmi puteți explica cum se face o natură statică în culoare? Aș aveam nevoie de cât mai multe explicații și sfaturi.
Care este diferenta dintre titani si zei?
As vrea sa stiu si eu ce aptitudini se da la Liceul de Arte pe profilul actorie/teatru. Ceva in detaliat. Multumesc.
Vreau păreri dacă cant decent Rap! Likn:https://youtu.be/hCSjIqzPyc8
De ce e albastru cerul?
poate sa-mi spună cineva daca sunt tusuri speciale pentru umbre si tusuri speciale pentru linii si daca sunt sa mi le spună va rog....Si care ace sunt pentru linii si care pentru umbre
Am un obiectiv Nikon Af de 70- 300 1:4- 5.6 G si vreau sa- l folosesc pe un Nikon D40x, însă pozele toate au blur. De la o anumita distanță se vad ok însă dacă dau zoom apare blurul. Cum...? (mai mult)
Care este meme-ul tău preferat?
Buna ziua! Am nevoie de un cadru de carton pentru o lucrare. Nu stiu in ce consta acest cadru sau cum as putea sa il confectionez/ de unde sa il achizitionez. Nu am primit detalii in privinta acestui ...? (mai mult)
Dati-mi niste idei despre proză/poezie.Atat teme cat si expresii,idei, lucruri abstracte. multumesc anticipat!
Tot caut o melodie pe care o retin de cand eram mic, nu este prea noua sa stiti, e de acum 4 sau mai mult! Ce stiu e ca o canta un tip negru ( NU- S rasist) era imbracat la costum (fara sacou doar ...? (mai mult)
FUNDA! Îmi puteți explica cum se face o natură statică în culoare? Aș aveam nevoie de cât mai multe explicații și sfaturi.:)
La ce muzee mergeti de Noaptea Muzeelor? Pe 19 mai
Bună ziua, va rog daca ma puteti ajuta. Baietelul meu de sase ani participa la un concurs şi am nevoie de o prezentare haioasa despre copilarie, mersi mult.
Exista locuri unde daca as duce o bratara sa faca o copie fidela?
Am gasit cand am fost in drumetie,niste pietre ciudate la design,culoare si greutate, stiti o pagina web sau un blog care le-a putea evalua? Sa vad daca au vreo valoare
Hello...Se pot face tatuaj peste alunite sau cosuri?
Are cineva o idee despre o scenetă despre Anglia/cu Anglia sau cu englezi formată din 5 persoane?
Cum pictati pe panza cu ulei?
Buna, vreau sa imi vopsesc niste haine, adica sa scriu ceva pe cateva tricouri(tricouri albe dar si colorate) si vreau sa stiu: daca scriu cu vopsea pentru perete o sa ramana sau daca spal tricoul o ...? (mai mult)
Buna tpu..stiti vreun site de genuk wish/ebay dar la care plata se face de tip ramburs la curier?
Caut un site care are caiet/bloc stil sketch. Ca sa nu ma complic prea mult caut un caiet normal doar ca fara linii, care e A4 si care are foile albe si indeanjuns de groase ca sa nu se ...? (mai mult)
As dori sa stiu ce pot folosi peste o lucrare mixt media [acrilic, hartie, print pe carton sau panza] pentru a da un luciu uniform care nu strica lucrarea? Pana acum am incercat - lac de lemn...? (mai mult)
A auzit cineva de jocul in care 2 persoane se sfatuiesc intre ele la un cuvant, iar cealalt persoana trebuie sa il ghiceasca cuvantul? Cica unii zic ca e magie neagra. Spune niste cuvinte aleatorii,...? (mai mult)
Ba frt. Eu nu înțeleg nici acum Bingo asta. Cum știe tot? E făcut faza când filmează youtuberii? Ajutor!
Hai la concertul I Love Ceaikovski!
Stie cineva ce reprezintă acest simbol? https://favim.com/avicii+simbol/
As vrea sa stiu ce fel de panza se foloseste la pictat pe panza. Nu am facut arte dar ma pricep la pictat si desen si as incerca sa fac tablouri din panza. Ce vopsea recomadati? Multumesc aticipat
Cum as putea sa cânt mai frumos/melodios? Cum as putea sa ating notele mai înalte? Scuzati categoria, dar asta e cea mai populară.
Poate sa îmi zică cineva un monolog dintr-un film si cum se numește filmul?
Heei! Intr- o saptamana am auditie la un teatru. Bine, mai intai e preselectia, dar intre preselectie si auditie e distanta de o zi si vreau sa fiu precauta. Deeci intrebarea este: ce credeti ca se...? (mai mult)
Cunoaște cineva informații despre fostul cinematograf Arta din Timișoara, zona Iosefin? De asemenea as dori niste fotografii. Ofer funda
Am nevoie de o sugestie. Am nevoie de un monolog, de preferat comic. Ceva care v-am plăcut, sau ceva scris de voi. Mulțumesc anticipat!
Am un clasor cu aproximativ 1000 de timbre din perioada 1900- 1960. Colectia a fost initiata de bunicul meu, iar tata a continuat- o. Toate timbrele sunt ca noi, nu au stampila pe ele si nu ...? (mai mult)
Sunt pasionata de fotografie. Mi- am achizitionat acum jumatate de an un Nikon d40× si as vrea sa- mi schimb aparatul sa trec la ceva mai profi. Imi puteti oferi câteva sfaturi cam ce aparat as...? (mai mult)
Antonia(cântăreața)are un tatuaj cu fundița.Stiți cam cât de tare doare un tatuaj făcut in acel loc comparativ cu alte părți ale corpului?
De ce n-au fost impuscati Gheorghe Gheorgiu Dej si Ceausescu de legionari,daca a fost ivita ocazia? Ajutor, ofer funda
Am o masina de cusut Singer si e veche de aproape 120 de ani asa mi-a spus o doamna care o arunca ca nu avea ce face cu ea ...Seria este y2716146 stie cineva daca valoreaza mult?
Saptamana viitoare la liceu se tine un concurs. Eu si inca doua fete suntem la sectia teatru si nu avem nicio idee de ce am putea face... Daca aveti vreo idee de tema sau tipuri de personaje care...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Imparatul mustelor?
Ascultând acest cântec mi- am dat seama că este de fapt tradus, dar nu pot să- mi amintesc care este originalul cântecului. Cred că e un cțnte de prin 90 în engleză, dar nu pot să- mi amintesc...? (mai mult)
Am și eu nevoie de o piesă de teatru legată de Marea Unire. Un link sau un pdf cu un scenariu ar fi de mare ajutor. Mulțumesc.
Hello. Stie cineva cum se numeste acea tehnica prin care un portret (de exemplu) este reconstituit adaugand alte poze peste acesta iar la final sa semene cu produsul de la care am inceput?
Am nevoie de niste exemple de liste simplu inlantuite vazute in viata de zi cu zi! Dau funda :* P.S: Nu stiu categoria :)
Din ce sunt facute vopselele pe baza de ulei pentru pictura pe panza?
Am nevoie de un discurs pentru doamna de română si doamna de desen,pentru ultima ora de dirigenție, clasa a VIII -a, va rog mult!
Mă poate ajuta cineva cu notele muzicale de la melodia "Albinuța mea"? https://www.youtube.com/watch?v=ftYVl4um41w
Am observat ca aproape fiecare arta s- a schimbat mult in doar cateva secole. De exemplu muzica: In trecut erau orchestrele simfonice, se observa complexitatea armoniilor din piesele interpretate. Astazi...? (mai mult)
Cum îți dai seama ca cineva e un demon?
Salut, este buna acesta cerneala pentru un tatuaj? promstore.md/ro/400081
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.