Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am un clasor cu aproximativ 1000 de timbre din perioada 1900- 1960. Colectia a fost initiata de bunicul meu, iar tata a continuat- o. Toate timbrele sunt ca noi, nu au stampila pe ele si nu ...? (mai mult)
Sunt pasionata de fotografie. Mi- am achizitionat acum jumatate de an un Nikon d40× si as vrea sa- mi schimb aparatul sa trec la ceva mai profi. Imi puteti oferi câteva sfaturi cam ce aparat as...? (mai mult)
Antonia(cântăreața)are un tatuaj cu fundița.Stiți cam cât de tare doare un tatuaj făcut in acel loc comparativ cu alte părți ale corpului?
De ce n-au fost impuscati Gheorghe Gheorgiu Dej si Ceausescu de legionari,daca a fost ivita ocazia? Ajutor, ofer funda
Am o masina de cusut Singer si e veche de aproape 120 de ani asa mi-a spus o doamna care o arunca ca nu avea ce face cu ea ...Seria este y2716146 stie cineva daca valoreaza mult?
Saptamana viitoare la liceu se tine un concurs. Eu si inca doua fete suntem la sectia teatru si nu avem nicio idee de ce am putea face... Daca aveti vreo idee de tema sau tipuri de personaje care...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Imparatul mustelor?
Ascultând acest cântec mi- am dat seama că este de fapt tradus, dar nu pot să- mi amintesc care este originalul cântecului. Cred că e un cțnte de prin 90 în engleză, dar nu pot să- mi amintesc...? (mai mult)
Am și eu nevoie de o piesă de teatru legată de Marea Unire. Un link sau un pdf cu un scenariu ar fi de mare ajutor. Mulțumesc.
Hello. Stie cineva cum se numeste acea tehnica prin care un portret (de exemplu) este reconstituit adaugand alte poze peste acesta iar la final sa semene cu produsul de la care am inceput?
Am nevoie de niste exemple de liste simplu inlantuite vazute in viata de zi cu zi! Dau funda :* P.S: Nu stiu categoria :)
Din ce sunt facute vopselele pe baza de ulei pentru pictura pe panza?
Am nevoie de un discurs pentru doamna de română si doamna de desen,pentru ultima ora de dirigenție, clasa a VIII -a, va rog mult!
Mă poate ajuta cineva cu notele muzicale de la melodia "Albinuța mea"? https://www.youtube.com/watch?v=ftYVl4um41w
Am observat ca aproape fiecare arta s- a schimbat mult in doar cateva secole. De exemplu muzica: In trecut erau orchestrele simfonice, se observa complexitatea armoniilor din piesele interpretate. Astazi...? (mai mult)
Cum îți dai seama ca cineva e un demon?
Salut, este buna acesta cerneala pentru un tatuaj? promstore.md/ro/400081
am o nelămurire, ce inseamna maracoia? Cred ca asa se scrie sunt foarte curios, dau funda PASTE FERICIT
Am terminat de curand cartea "Biblia pierduta" si este ceva la sfarsit de care nu m- am prins... este vorba de cele doua poze ale lui Charls si Werner gasite de Christa. Dupa ce a vazut toata treaba...? (mai mult)
Anul vitor o sa merg la un liceu de arte plastice, ce lucruri ar trebui sa am? Stiu de teu, creioane b, tempera, pensule, tub pentru hartie alte lucruri? Inca nu stiu daca pe arhitectura sau...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva sa fac niste versuri de rap sau trap. Imi puteti lasa Facebook-ul si vorbim.
Ce inseamna chiabur?
HEEI, va rog e foarte urgeeent sunt la un fel de concurs si am intrebari din bas CATE PUNCTE A LUAT LARISA IN FINALA SEZONULUI 1? VA ROG REPEDEEEEEE
am si eu o intrebare. Unde as putea sa gasesc si eu pereti legali de graffiti in Bucuresti sector 1 de preferat in Herastrau?
Salut.As vrea sa fac o piesa rap. Am beat pentru melodie dar nu prea am ideii de versuri. Ce ar trebui sa fac ca sa pot fac niste versuri bune?
am nevoie de ajutor... Am aceasta masina de cusut si am nevoie de numele ei (firma). Am incercat sa caut pe internet (3wM) dar absolut nimic. Daca stie cineva, m- ar ajuta foarte mult. Masina...? (mai mult)
Te poti înscrie daca ai 17 ani in a 11 in alt județ? Zic singur
Sa ma las de desen? Abia am flat ca pot desena daca am o imagine in fata https://imgur.com/a/rzc58 am 16 ani:))
Buna Desenez de la 9 ani si as vrea sa fac o mica afacere din care sa scot profit. Am desenat portrete, anotimpuri, animale....am pictat icoane am modelat din lut o macheta a unei moschee. Din plastilina...? (mai mult)
Imi puteti spune niste idei de a desena tema se cheama Hristos a inviat cu titlul "Sfintele Pasti-Calea de la A FI la A DEVENI" Nu am nicio idee, ajutati-ma va rog!
Imi amintesc foarte vag, sper sa va aduceti voi mai bine aminte, acum cativa ani, se difuza pe la televiziuni o reclama, nu tin minte despre ce era vorba, dar parca vad un interior de ...? (mai mult)
Unde pot gasi negative de muzica populara si usoara
Cat trebuie sa stai la biserica de reformati? 2 sau 3ore?
Acum vreo 2 ani am mers la o piesa de teatru la care am ras cu lacrimi. Era vorba despre un domn care vrea sa o ceara de sotie pe o tanara. El este foarte agitat si panicat si are probleme si cu inima....? (mai mult)
Am 16 ani si sunt in clasa a noua. Am citit pana acum cărți ce au fost necesare la scoală :"Hronicul și cântecul vârstelor "(Lucian Blaga), Baltagul, Morometii(voi 1) și in timpul...? (mai mult)
Am tricouri albe si vreau sa le colorez eu acasa, cu ce vopsea pot sa le vopsesc si de unde pot cunpara? Multumesc!
Bună,îmi poate da și mie cineva un site de desenat? Eu știu numai unul, si acela e desenatori.ro,dar,m-am cam plictist de el pentru ca nu prea mai sunt activi oameni.
Buna era o chestie de logica cu ziua de nastere a Ioanei sta într- una din aceste date..Ca ioana ai zice lui Andrei luna si lui George ziua si sa ghicim care e data ei de nastere.A fost aici pe TPU pusa...? (mai mult)
Ce e massenger?
Buna, dragilor! Sa presupunem, ca prin reducere la absurd, aveti un talent renumit in arta scrierii si va ganditi sa incepeti o carte. De asemenea, aveti certitudinea ca va avea succes. Despre ce anume...? (mai mult)
La anul intru clasa a 8 a...Aș vrea să dau mai departe la liceu de arta profil - artă plastică din Brașov. Dar întreabările mele sunt 1)Cu ce medie se intră? 2)Ce probe sunt? 3)Ce ore...? (mai mult)
Care e capitala angliei?
Hei! Îmi puteți da niște glume despre fete înalte inventate de voi? va rog
O carte despre un naufragiu al unei nave cu pertrol apoi a fost creat un organism ce ataca petrolul lumea ramas fara plastic nu mai stiu sigur darcred ca se numea sfarsitul dar nu pot sa o gasesc.\ma puteti...? (mai mult)
De ce este corect : Merg la mall, si nu : Merg in mall?
Care sunt instituții publice responsabile pentru problema locurilor de parcare?
Are cineva ghidul de la Alex de pe fiibarbat " Sărut-o sunt dispus sa dau alte ghiduri la schimb. Mulțumesc!
Stiti cumva unde pot sa gasesc melodia "Vreau spectacole"? Daca da, imi puteti da link? Multumesc!
Care sunt sunetele produse de valurile de apa
Urmează sa dau un test la chimie din probleme cu Conventratia molara și Concentrația procentuală, problema i ca nu prea stiu. Ce as putea sa fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a