Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
am o nelămurire, ce inseamna maracoia? Cred ca asa se scrie sunt foarte curios, dau funda PASTE FERICIT
Am terminat de curand cartea "Biblia pierduta" si este ceva la sfarsit de care nu m- am prins... este vorba de cele doua poze ale lui Charls si Werner gasite de Christa. Dupa ce a vazut toata treaba...? (mai mult)
Anul vitor o sa merg la un liceu de arte plastice, ce lucruri ar trebui sa am? Stiu de teu, creioane b, tempera, pensule, tub pentru hartie alte lucruri? Inca nu stiu daca pe arhitectura sau...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva sa fac niste versuri de rap sau trap. Imi puteti lasa Facebook-ul si vorbim.
Ce inseamna chiabur?
HEEI, va rog e foarte urgeeent sunt la un fel de concurs si am intrebari din bas CATE PUNCTE A LUAT LARISA IN FINALA SEZONULUI 1? VA ROG REPEDEEEEEE
am si eu o intrebare. Unde as putea sa gasesc si eu pereti legali de graffiti in Bucuresti sector 1 de preferat in Herastrau?
Salut.As vrea sa fac o piesa rap. Am beat pentru melodie dar nu prea am ideii de versuri. Ce ar trebui sa fac ca sa pot fac niste versuri bune?
am nevoie de ajutor... Am aceasta masina de cusut si am nevoie de numele ei (firma). Am incercat sa caut pe internet (3wM) dar absolut nimic. Daca stie cineva, m- ar ajuta foarte mult. Masina...? (mai mult)
Te poti înscrie daca ai 17 ani in a 11 in alt județ? Zic singur
Sa ma las de desen? Abia am flat ca pot desena daca am o imagine in fata https://imgur.com/a/rzc58 am 16 ani:))
Buna Desenez de la 9 ani si as vrea sa fac o mica afacere din care sa scot profit. Am desenat portrete, anotimpuri, animale....am pictat icoane am modelat din lut o macheta a unei moschee. Din plastilina...? (mai mult)
Imi puteti spune niste idei de a desena tema se cheama Hristos a inviat cu titlul "Sfintele Pasti-Calea de la A FI la A DEVENI" Nu am nicio idee, ajutati-ma va rog!
Imi amintesc foarte vag, sper sa va aduceti voi mai bine aminte, acum cativa ani, se difuza pe la televiziuni o reclama, nu tin minte despre ce era vorba, dar parca vad un interior de ...? (mai mult)
Unde pot gasi negative de muzica populara si usoara
Cat trebuie sa stai la biserica de reformati? 2 sau 3ore?
Acum vreo 2 ani am mers la o piesa de teatru la care am ras cu lacrimi. Era vorba despre un domn care vrea sa o ceara de sotie pe o tanara. El este foarte agitat si panicat si are probleme si cu inima....? (mai mult)
Am 16 ani si sunt in clasa a noua. Am citit pana acum cărți ce au fost necesare la scoală :"Hronicul și cântecul vârstelor "(Lucian Blaga), Baltagul, Morometii(voi 1) și in timpul...? (mai mult)
Am tricouri albe si vreau sa le colorez eu acasa, cu ce vopsea pot sa le vopsesc si de unde pot cunpara? Multumesc!
Bună,îmi poate da și mie cineva un site de desenat? Eu știu numai unul, si acela e desenatori.ro,dar,m-am cam plictist de el pentru ca nu prea mai sunt activi oameni.
Buna era o chestie de logica cu ziua de nastere a Ioanei sta într- una din aceste date..Ca ioana ai zice lui Andrei luna si lui George ziua si sa ghicim care e data ei de nastere.A fost aici pe TPU pusa...? (mai mult)
Ce e massenger?
Buna, dragilor! Sa presupunem, ca prin reducere la absurd, aveti un talent renumit in arta scrierii si va ganditi sa incepeti o carte. De asemenea, aveti certitudinea ca va avea succes. Despre ce anume...? (mai mult)
La anul intru clasa a 8 a...Aș vrea să dau mai departe la liceu de arta profil - artă plastică din Brașov. Dar întreabările mele sunt 1)Cu ce medie se intră? 2)Ce probe sunt? 3)Ce ore...? (mai mult)
Care e capitala angliei?
Hei! Îmi puteți da niște glume despre fete înalte inventate de voi? va rog
O carte despre un naufragiu al unei nave cu pertrol apoi a fost creat un organism ce ataca petrolul lumea ramas fara plastic nu mai stiu sigur darcred ca se numea sfarsitul dar nu pot sa o gasesc.\ma puteti...? (mai mult)
De ce este corect : Merg la mall, si nu : Merg in mall?
Care sunt instituții publice responsabile pentru problema locurilor de parcare?
Are cineva ghidul de la Alex de pe fiibarbat " Sărut-o sunt dispus sa dau alte ghiduri la schimb. Mulțumesc!
Stiti cumva unde pot sa gasesc melodia "Vreau spectacole"? Daca da, imi puteti da link? Multumesc!
Care sunt sunetele produse de valurile de apa
Urmează sa dau un test la chimie din probleme cu Conventratia molara și Concentrația procentuală, problema i ca nu prea stiu. Ce as putea sa fac?
Bună prieteni. Nu mă criticați am o intrebare..Stiti ca vineri pe 6 aprilie este vinerea mare in care Iisus Hristos este răstignit..tocmai atunci am fost invitată la un majorat a unei prietene.M am...? (mai mult)
Care i capitala Georgiei?
Stie careva ce dans este acesta si ce ritm are? https://www.youtube.com/watch?v=P0Y2spFxA4w
Va rog repede cine stie muzica treitonurile in sol b major
Ieri am vrut sa dau graffiti si de pe perete a sarit pe geaca..multe puncte..manecile sunt pline de puncte.e geaca noua. Stie cineva cum as putea sa scot vopseaua aceea?
Stiti unde as putea practica parkour in Bucuresti? ma refer la o sala special amenanjata ..de preferat in sectorul 5 si sa nu platesc mai mult de 140 - 150 de lei..stie cineva? dau funda URGENTTT PLS
De unde pot gasi blana artificiala? Si nu online! Dati-mi exemple de magazine!
Salut comunitatea TPU am o intrebare referitoare la primul tatuaj, am o oarecare dorinta de a imi face primul/primele tatuaje in zona picioarelor mai ales un fel de sleve( maneca) de la glezna pana la...? (mai mult)
E cateva la arte pe profilul arte plastice și decorative? Îmi puteți recomanda niște manuale bune după care pot exersa mult și să mă ajute? ( Nu contează prețul)
Heeeei! Stiti de ce unele filme apar doar in cateva cinemauri din tara si in celelalte nu? Va roooog tare multtt sa raspundetii!
Mereu ma gandeam la actorie dar am renuntat rapid la idee. Stie careva are ar fi probele de admitere la un liceu de arte sectiunea actorie? Vreau sa stiu daca este ca acum 4 ani cu recitatul unei...? (mai mult)
Cum se numeste ala de se baga in par la japoneze
Cum sa fac orice problema de clasa a7a B la geometrie?
Cum se face o problema la geometrie?????????????nu inteleg...ma poate ajuta cineva? Su un exemplu daca se poate....mersi!
Salut,am o curiozitate, cine a compus piesă "Sicilian Heart" si in ce an? Aia care se aude in god father
Hei :) Îmi puteți spune o poezie în limba germană despre sărbătorile pascale sau despre iepuraș?
Am un ceas de perete quartz despre care nu am găsit nimic online. Materialul principal e plastic, iar vechimea este de aproximativ 20 ani. As dori ajutor la evaluarea lui (aproape sigur ca nu valorează...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!