Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Hello! Posibil intrebarea mea sa nu fie formulata prea bine, dar am sa incerc sa fiu cat mai clara posibil.Deeeeci...as vrea sa urmez o facultate in domeniul de animatie si mai exact anime japoneze. Exista...? (mai mult)
Știe careva ce fel de lucrări trebuie sa conțină mapa pentru admitere la UAD Cluj?
Când pot vizona titanic 2
Am si eu o întrebare cam ciudată Da.ok Văd la story la uni gen o poză cu o mânzgălitura si nu înțeleg ce... Înseamnă Dau funda????
Sunt in echipa cu niste COLEGE intr-un proiect cu protejați apa,si vrem un nume original, legat de tema
Cine imi recomanda un roman cu si despre Bigami
Buna ziua! Am sustinut astazi simularea examenului de bacalaureat iar la subiectul īīī am avut particularitati de constructie a unui personaj dintr- un roman psihologic.Eu am scris despre Vitoria Lipan...? (mai mult)
Am niste timbre regale o medalie si alte timbre ar putea cineva sa le avalueze multam
Va rog din suflet ajutati-ma cu o fabula. nu gasesc autorul bfabulei "batranul dovleac de la birou" am nevoie urgent, va multumesc mult anticipatt
Este ceva serios... Caut o profesoară/un profesor ce mă poate ajuta. Din întrebările anterioare vă dați seama că tot o țin pe principiul cum că vreau sa continui pe poezie. Vreau sa îmi recomandați...? (mai mult)
Ieri am făcut pe paint propriul meu logo si cand le- am aratat prietenilor mei nu le- au placut, am spus că culoarea nu e buna si că nu inteleg ce inseamna. Eu cred ca sunt invidiosi ca eu am reusit...? (mai mult)
Iubita lui Leo Valdez (Heroes of Olimpus) este Calypso sau nu? Cum s- au cunoscut? Si imi mai puteti spune cate ceva despre ei? *Scriu pe Wattpad si imi trebuie neapărat, eu nu am citit decat vol 1 ...? (mai mult)
Unde găsesc și eu poza asta în original Help https://ibb.co/bFM3Kc
Sunt in clasa a 11 a si doresc sa ma transfer la liceul de arte la profilul "arte plastice si decorative". Ce probe trebuie sa le dau, imi da materia pe 2 ani la istorie la proba?
Stie cineva ce fel de font este folosit pentru scrisul de pe echipamentul Craiovei de anul acesta? Vreau sa personalizez un tricou si am nevoie sa stiu pentru a- l face cat mai corect! Sper ca am nimerit...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie tablouri relativ consacrate care sa contina Dunarea.
Bunaaa sunt noua, am nevoie de o piesa scurta cu 3 personaje si comica
Hey! Îmi poate spune cineva cu ce medie s-a intrat în Liceul de Arte din Oradea? E urgent!
Știe cineva care sunt criteriile sa devii polițist comunitar? Adică,înălțime,studii, am auzit ca se poate și fără bac.
Bună ziua. Am modelat ceva din lut și s-a întărit. Aș putea face ceva să îl fac moale din nou?
Salut, e cineva pe aici care stie sa lucreze in photoshop? As dori sa modific si eu cateva fotografii. MULTUMESC
Buna, as avea nevoie de ajutorul vostru, eu si o prietena vrem sa ne facem o trupa, dar avem nevoie de un nume, si nu prea avem idei. Ne- ar placea ca numele sa aiba legatura cu Romania, deoarece ...? (mai mult)
Buna, as avea nevoie de un nume de trupa, dar sa aiba legatura cu Romania, gen sa punem tara noastra pe primul plan. Trupa e alcatuita din 2 fete, piesa e tot despre Romania asa ca, as acea nevoie...? (mai mult)
Dau cea mai mare funda posibila:))! Am nevoie urgent de niste idei de piese de teatru sau orice in acest domeniu.Saptamana viitoare va trebui sa ma prezint cu un moment de teatru la un targ...? (mai mult)
Am auzit o melodie doar din trompeta care era luata dintr-un joc nu stiu nici jocul nu stiu nimic doar ca ducea cu gandul la melodiile alea spaniole.Multumesc oricum!
Bună ziua. Sunt în perioada sarcinii stau în casa în mare parte a zilei. Cu ce as putea sa îmi omor timpul sunt plictisita?
N-am nici cea mai vaga idee. vreau sa îmi public câteva poezii. Idei de site-utu unde le pot publica?
Cine m-ar putea ajuta cu un logo pentru canalul de Youtube? Sa il deseneze cum vreau eu sau ceva de genul...
Am de facut un proiect din lemn cu o colega, dar nu mai avem timp, e doar pana maine, si azi avem timp doar o ora! Avem crengute, ață si lipici, dar nu avem idei. Ne ajutati?!?!
Sunt din Timisoara si nu am.idee unde sa fac pozele pentru albumul de clasa a12a? Ideei?
Imi poate spune si mie cineva de ce a fost contruit Notre Dame, ce a fost si ce este in prezent? Va rog, rapid!
Daca am super glue pe pantaloni cu ce o pot scoate
Bună,dragiilor! Am nevoie de ajutorul vostru. Vreau să mă înscriu la "Festivalul LicArt" și nu prea am idee cum. adică, ce ar trebui sa fac mai exact?
Recent mi- am procurat online niste vopsea de ulei pentru pictat si cand am inceput sa desenez am simtit un miros ingrozitor iar vopseaua inca nu s- a uscat desi a trecut mult timp.E normal sa aiba un...? (mai mult)
Cine imi poate spune unde pot vedea daca o decoratie militara veche este autentica sau nu?
.. Eu vreau sa ma duc la scoala de arte pe arhitectura, dar parca as vrea sa ma duc la muzica. Problema este ca nu am fost niciodata la canto si nu prea cant de fata cu nimeni si nu stiu...? (mai mult)
Care sunt cele 4 strofe din Lucrafarul care au fost sterse?
Comparati petrecerile dinainte de unire fata de petrecerile de azi
am nevoie si eu de ajutor: Comparati petrecerile din timpul domniei fanariote fata de petrecerile de azi.
Stie cineva pe ce dată se dau examenele de transfer in liceul Nicolae Tonitza din Bucuresti? Sunt clasa a 7- a si vreau ca in clasa a 8- a sa ma transfer in Nicolae Tonitza. Stiti cumva pe ce data se ...? (mai mult)
Salut oameni buni. Am si eu o problema. Acum vreo 3 ani am fost la un var în concediu în românia. Si avea o biblioteca cu carti colecția adevărul. Am luat o carte sa citesc si a fost una foarte ...? (mai mult)
Imi poate spune cineva tot ce poate pica la BAC la istorie subiectul 1 si 2 exercitiile 6 si 7? Dau funda
Poate sa imi raspunda cineva la aceasta intrebare? Vreau un raspuns cat mai complex si cat mai bun. "Cum poti prevenii un conflict? Dar cum poti remedia unul?" Cel mai bun raspuns primeste funda.
Va rog frumos sa imi raspundeti la aceasta intrebare cu ceva complex si bun: "Defineste asa cum intelegi tu notiunile de 'respect' si 'comunicare'". Dau funda la cel mai bun raspuns.
***PENTRU CEI CE AU CITIT FLUTURI 1 2 SI 3*** Nu inteleg ceva din Fluturi În primul volum pare ca incepe cu sfârșitul. Incepe sa povestească cine e Robert si ca au trecut 5 ani de relație cu ...? (mai mult)
Imi trebuie emisiunea din dragoste din 2007. Danciulescu Vasile și Mioara Cornelia
Am nevoie urgent de istoria Jazzului pe scurt. Vă rog mult dau funda.
Recent am gasit niste cataloage cred ca sunt cu imagini, par veghi, foarte vechi, si nu stiu ce sa fac cu ele. Sunt imagini cu case, peisaje din acelea de care sunt si la muzee. cateva sunt...? (mai mult)
Cine stie site.uri de unde pot sa cumpar can.uri si markere de graffiti? Multumesc anticipat
Stie cineva cand se dau probele de admitere la colegiul Octav Băncilă? Multumesc anticipat! ❤
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!