Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Bună prieteni. Nu mă criticați am o intrebare..Stiti ca vineri pe 6 aprilie este vinerea mare in care Iisus Hristos este răstignit..tocmai atunci am fost invitată la un majorat a unei prietene.M am...? (mai mult)
Care i capitala Georgiei?
Stie careva ce dans este acesta si ce ritm are? https://www.youtube.com/watch?v=P0Y2spFxA4w
Va rog repede cine stie muzica treitonurile in sol b major
Ieri am vrut sa dau graffiti si de pe perete a sarit pe geaca..multe puncte..manecile sunt pline de puncte.e geaca noua. Stie cineva cum as putea sa scot vopseaua aceea?
Stiti unde as putea practica parkour in Bucuresti? ma refer la o sala special amenanjata ..de preferat in sectorul 5 si sa nu platesc mai mult de 140 - 150 de lei..stie cineva? dau funda URGENTTT PLS
De unde pot gasi blana artificiala? Si nu online! Dati-mi exemple de magazine!
Salut comunitatea TPU am o intrebare referitoare la primul tatuaj, am o oarecare dorinta de a imi face primul/primele tatuaje in zona picioarelor mai ales un fel de sleve( maneca) de la glezna pana la...? (mai mult)
E cateva la arte pe profilul arte plastice și decorative? Îmi puteți recomanda niște manuale bune după care pot exersa mult și să mă ajute? ( Nu contează prețul)
Heeeei! Stiti de ce unele filme apar doar in cateva cinemauri din tara si in celelalte nu? Va roooog tare multtt sa raspundetii!
Mereu ma gandeam la actorie dar am renuntat rapid la idee. Stie careva are ar fi probele de admitere la un liceu de arte sectiunea actorie? Vreau sa stiu daca este ca acum 4 ani cu recitatul unei...? (mai mult)
Cum se numeste ala de se baga in par la japoneze
Cum sa fac orice problema de clasa a7a B la geometrie?
Cum se face o problema la geometrie?????????????nu inteleg...ma poate ajuta cineva? Su un exemplu daca se poate....mersi!
Salut,am o curiozitate, cine a compus piesă "Sicilian Heart" si in ce an? Aia care se aude in god father
Hei :) Îmi puteți spune o poezie în limba germană despre sărbătorile pascale sau despre iepuraș?
Am un ceas de perete quartz despre care nu am găsit nimic online. Materialul principal e plastic, iar vechimea este de aproximativ 20 ani. As dori ajutor la evaluarea lui (aproape sigur ca nu valorează...? (mai mult)
Hello! Posibil intrebarea mea sa nu fie formulata prea bine, dar am sa incerc sa fiu cat mai clara posibil.Deeeeci...as vrea sa urmez o facultate in domeniul de animatie si mai exact anime japoneze. Exista...? (mai mult)
Știe careva ce fel de lucrări trebuie sa conțină mapa pentru admitere la UAD Cluj?
Când pot vizona titanic 2
Am si eu o întrebare cam ciudată Da.ok Văd la story la uni gen o poză cu o mânzgălitura si nu înțeleg ce... Înseamnă Dau funda????
Sunt in echipa cu niste COLEGE intr-un proiect cu protejați apa,si vrem un nume original, legat de tema
Cine imi recomanda un roman cu si despre Bigami
Buna ziua! Am sustinut astazi simularea examenului de bacalaureat iar la subiectul īīī am avut particularitati de constructie a unui personaj dintr- un roman psihologic.Eu am scris despre Vitoria Lipan...? (mai mult)
Am niste timbre regale o medalie si alte timbre ar putea cineva sa le avalueze multam
Va rog din suflet ajutati-ma cu o fabula. nu gasesc autorul bfabulei "batranul dovleac de la birou" am nevoie urgent, va multumesc mult anticipatt
Este ceva serios... Caut o profesoară/un profesor ce mă poate ajuta. Din întrebările anterioare vă dați seama că tot o țin pe principiul cum că vreau sa continui pe poezie. Vreau sa îmi recomandați...? (mai mult)
Ieri am făcut pe paint propriul meu logo si cand le- am aratat prietenilor mei nu le- au placut, am spus că culoarea nu e buna si că nu inteleg ce inseamna. Eu cred ca sunt invidiosi ca eu am reusit...? (mai mult)
Iubita lui Leo Valdez (Heroes of Olimpus) este Calypso sau nu? Cum s- au cunoscut? Si imi mai puteti spune cate ceva despre ei? *Scriu pe Wattpad si imi trebuie neapărat, eu nu am citit decat vol 1 ...? (mai mult)
Unde găsesc și eu poza asta în original Help https://ibb.co/bFM3Kc
Sunt in clasa a 11 a si doresc sa ma transfer la liceul de arte la profilul "arte plastice si decorative". Ce probe trebuie sa le dau, imi da materia pe 2 ani la istorie la proba?
Stie cineva ce fel de font este folosit pentru scrisul de pe echipamentul Craiovei de anul acesta? Vreau sa personalizez un tricou si am nevoie sa stiu pentru a- l face cat mai corect! Sper ca am nimerit...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie tablouri relativ consacrate care sa contina Dunarea.
Bunaaa sunt noua, am nevoie de o piesa scurta cu 3 personaje si comica
Hey! Îmi poate spune cineva cu ce medie s-a intrat în Liceul de Arte din Oradea? E urgent!
Știe cineva care sunt criteriile sa devii polițist comunitar? Adică,înălțime,studii, am auzit ca se poate și fără bac.
Bună ziua. Am modelat ceva din lut și s-a întărit. Aș putea face ceva să îl fac moale din nou?
Salut, e cineva pe aici care stie sa lucreze in photoshop? As dori sa modific si eu cateva fotografii. MULTUMESC
Buna, as avea nevoie de ajutorul vostru, eu si o prietena vrem sa ne facem o trupa, dar avem nevoie de un nume, si nu prea avem idei. Ne- ar placea ca numele sa aiba legatura cu Romania, deoarece ...? (mai mult)
Buna, as avea nevoie de un nume de trupa, dar sa aiba legatura cu Romania, gen sa punem tara noastra pe primul plan. Trupa e alcatuita din 2 fete, piesa e tot despre Romania asa ca, as acea nevoie...? (mai mult)
Dau cea mai mare funda posibila:))! Am nevoie urgent de niste idei de piese de teatru sau orice in acest domeniu.Saptamana viitoare va trebui sa ma prezint cu un moment de teatru la un targ...? (mai mult)
Am auzit o melodie doar din trompeta care era luata dintr-un joc nu stiu nici jocul nu stiu nimic doar ca ducea cu gandul la melodiile alea spaniole.Multumesc oricum!
Bună ziua. Sunt în perioada sarcinii stau în casa în mare parte a zilei. Cu ce as putea sa îmi omor timpul sunt plictisita?
N-am nici cea mai vaga idee. vreau sa îmi public câteva poezii. Idei de site-utu unde le pot publica?
Cine m-ar putea ajuta cu un logo pentru canalul de Youtube? Sa il deseneze cum vreau eu sau ceva de genul...
Am de facut un proiect din lemn cu o colega, dar nu mai avem timp, e doar pana maine, si azi avem timp doar o ora! Avem crengute, ață si lipici, dar nu avem idei. Ne ajutati?!?!
Sunt din Timisoara si nu am.idee unde sa fac pozele pentru albumul de clasa a12a? Ideei?
Imi poate spune si mie cineva de ce a fost contruit Notre Dame, ce a fost si ce este in prezent? Va rog, rapid!
Daca am super glue pe pantaloni cu ce o pot scoate
Bună,dragiilor! Am nevoie de ajutorul vostru. Vreau să mă înscriu la "Festivalul LicArt" și nu prea am idee cum. adică, ce ar trebui sa fac mai exact?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!