Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Care sunt rolurile virgulei? Vreau si exemple, ca sa înțeleg mai bine.
Ştie cineva când se dau probele pentru admitere la colegiul de arte Octav Băncilă
Cum adica româneasca aia de baltă?
Vreau o prezentare in rime la numele Patricia si Ștefan. Dau funda
Https://www.youtube.com/channel/UCZHvoS6N_jjhOhbvAM7F2lQ?view_as=subscriber Va rog frumos abonati-va si scrieti in comentarii, daca ati facut-o.
Vreau sa cumpăr niște markere pentru desen de calitate și nu știu ce să îmi iau. Copic markers nu vreau deoarece sunt foarte scumpe. Ce markere să îmi iau la un preț bun și de preferat (nu obligatoriu)...? (mai mult)
Heey, vreau un site pe care pot vedea toate cele 549 de capitole manga Fairy Tail,
Salutare. Vreau sa ma apuc sa scriu din cartea mea, paragrafe cu vise de- ale mele. Stiti vreun blog sau un site(roman), unde sa pot posta(lumea sa astepte cu nerabdare). Ma refer, unde sa fie multi...? (mai mult)
Cum pot vinde un goblen foarte vechi?
Buna bunaaa! Vreau sa stiu daca la facultatea de teologie, sectia Arta Sacra, exista modulul pedagogic pentru ca imi doresc sa devin profesoara de educatie plastica. Multumeesc!
Salut, imi puteti da niste sfaturi de a face bani? Tin sa mentionez ca am varsta de 12 ani. Vreau sa- i fac mamei un cadou pentru 8 martie.Va multumesc pentru fiecare raspuns dat. P.S.:Nu- mi da- ti...? (mai mult)
Salut dragilor! Am nevoie de o poezie pentru colega mea Larisa. Nu trebuie să fie de dragoste ci mai mult de prietenie. Limbajul folosit să fie cât mai folcloric. Cam vreo 7 strofe. Cea mai tare...? (mai mult)
imi puteti spune cuvinte din arta plastica care se incep cu litera A sau D
Salut, am gasit o poza pe internet cu data nasterii scrisa in coordonate respectiv: N29*31’10" E- 98*25’39". Poate cineva sa imi explice cum imi pot scrie si eu data nasterii asa? Sincer sa fiu nu...? (mai mult)
Și o floare dac-o rupi Alta-n loc rasare Însa omui trecator Se naște și moare Caut cîntecul cu așa vers
Cum dau report unui articol pe Wikipedia?
Am filme foto. Cum le pot vedea, dacă nu am video proiector.
Vreau sa intru la UNATC dar eu nu am făcut școala de teatru. Cum pot intra? Am fost la liceu la științe sociale
Salut, de ceva vreme locuiesc in Germania, si vreau sa va intreb daca stiti site-uri de unde pot cumpara carti, dar sa le livreze aici.
stie cineva de unde pot cumpara gif- uri. Am nevoie de un gif personalizat pentru un proiect, deci de un gif artist care sa- l faca..va rog sa nu veniti cu site- uri cu care sa- ti faci gif-...? (mai mult)
25840.49 lei inseamna 258 milioane? Dau funda raspunsului corect!
Salut, astazi am comandat cartea "Testamentul lui Abraham " si " Origini " de pe Elefant.ro iar la amandoua scrie ca coperta este Brosata si nu cartonata cum am vazut in magazine pana acum. Este adevarat...? (mai mult)
Ce e specific umorului american? Ce inseamna pentru ei umor de calitate? Imi puteti recomanda cateva carti de umor american?
Stie cumva cineva sa imi raspunda la intrebarea aceasta cu tot cu argumentatie "Daca eu fac o mazgalitura, se poate numii arta?" Sunt multi pictori care de exemplu au "aruncat" cu culoare...? (mai mult)
Buna ma puteti ajuta sa imi aleg un nume pentru un cont de pe Instagram ce are ca tema fotografia va rog frumos
Sunt pe aici colectionari de monezi vechi? am in jur de 130 de monede straine si romanesti din 1940 pana in prezent
Cum pun poza pe sketch toy iar pe urma desenez exact dupa aceea poza?
Imagine et joue. - Les vacances approchent: tu prépares ton itinéraire. Tu expliques à ton copain/ta copaine où tu veux aller et pourquoi, et tu leur demandes leur avis.Ils répondent à leur manière.Joue...? (mai mult)
Salut, trebuie sa ma pregatesc pentru admiterea la teatru si trebuie sa- mi fac reperotriu din 10 poezii de genuri diferite:comic, dramatic, filosofic, liric, forță. Sper sa ma puteti ajuta voi...? (mai mult)
Imi poate arata cineva cum se poate aceasta masca simpla din acest videoclip, va rog? https://www.youtube.com/watch?v=TPwEqEuJI7g
Mama mea este foarte credincioasa dar vrea sa între in masonerie, ce sa fac? Ca sa va întâmpla cu credință ei in Dumnezeu? Este periculos sa fii mason?
Bună, vreau să îmi comand de pe amazon, culorile prismacolor, și a-și vrea să va întreb care site amazon este cel mai bun și cel mai rapid?
Ce inseamna "a lucra pe blat"?
Am nevoie de un nume pentru o echipa scolara (din 3 fete si 2 baieti ) la un concurs despre ICreanga Eminescu si G vieru
Dragi prieteni TPU.ro vă rog frumos spuneți- mi și mie vă rog in afară de Pinterest, Tumbler există si alte situri de unde se pot cumpara poze gif? Un exemplu:https://youtu.be/ihYYnEXs8XA Mulțumesc...? (mai mult)
Imi puteți recomanda va rog din suflet un site de încredere si ieftin de pe care sa imi iau un stilou de sticla (glass dip pen)?
Salutare...am și eu o întrebare. Sunt tânăr, din Bistrita...cred că am voce, toată lumea îmi spune lucrul asta, vreau sa mă apuc de cântat, dar nu știu exact cu ce ar trebui sa incep... Oare...? (mai mult)
Eu sunt Stefan si colegii mei rad de mine ca as fi gras.Dar eu nu sunt gras sunt foarte inalt si am multa masa musculara.Ce sa fac sa nu mai rada de mine.Am incercat sa le explic
Poate sa imi spuna cineva in ce an a aparut poezia Iarna de Ion Pillat? Dau fundita! Imi trebuie urgent!
Ce trebuie sa fac ca sa ies din depresie?
Buna, Acum un an am citit o carte intitulata "La Bucatarie", am uitat autorul si as vrea sa o gasesc. Povestea narativa o are in prim plan pe o femeie care era bogata si devenise un fel de zana care ...? (mai mult)
Ce trebuie, care sunt pasii pentru a ma declara o fiinta vie, nascut viu pe acest pamant, pentru a renunta la cnp si noile ideologii de pasaport cu cip obligatoriu... in urmatorii 5 ani cip la alegere...? (mai mult)
poate sa imi spuna cineva cum pot sa fac rost de instrumentalul de la niste melodii? De exemplu: Alan-sincer; Alan-oameni de nimic; etc. Dau funda. :) :D
Sunt in clasa a 8 a si dupa cum stiti, anul asta trebuie sa imi aleg un liceu. Vreau tare mult sa merg la liceul de arte Octav Bancila din Iasi pe desen, arte vizuale, etc. insa am niste nelamuriri....? (mai mult)
Era o melodie rap, "076 d" sau ceva de genul, dupa mai urmau niste cifre si dupa "G", ma poate ajuta cineva?
Bună seara! Poate un profesor de desen să predea atât într-un ciclu primar cât și gimnazial? Funda pentru cel mai bun răspuns!
Bună TPU, ce aplicație îmi recomandati pentru a pune efecte la un videoclip? Dau fundă!
Sall, stiti unde gasesc anime-ul bishoujo senshi sailor moon sau bishoujo senshi sailor moon crystal complet rosub? In afara de peteava si trilulilu ca nu merge
Ce inseamna "moromal"?
de curand m- am gandit sa ma apuc sa invat cate ceva as vrea sa invat sa cos la masina, crosetez, tricotez si sa brodez la masina as vrea mai multe informatii inainte de a ma apuca de cumparat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?