Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Ma framanta o intrebare legata de arta si mai mult de filosofie si stiinta, oare daca noi avem culturi diferite si ascultam hituri la nivel mondial din domeniul muzicii si nu suntem singuri in univers...? (mai mult)
Caut un joc de cultura generală(geografie). Era cu nivele si trebuia să înfigi un stegulet albastru pe toată harta globului, iar jocul înfigea un steguleț roșu și îți zicea cu câți km ai...? (mai mult)
Buna, sunt din Iasi ❤️ Știe cineva locuri faine unde poti face poze tumblr si cute?
Prietena mea vrea sa- si faca o pagina de Instagram/ Facebook unde sa- si puna propriile creatii handmade. E destul de complicata ca persoana si ii place sa fie perfectionista. Cautam un nume perfect...? (mai mult)
In India de ce si unii barbati poarta in frunte, semnul rosu Bindi?
Scrie întrebarea ta aici... Buna ziua! Revin cu o noua intrebare: De curând am scris o carte de poezii, primul volum, se numește "Cufarul iubirii", este în curs de apariție, autor Cimpeanu Alexandrina....? (mai mult)
Am o intrebare mai indiscreta... Ce parere aveti? Ar trebui femeia batuta? Tatal meu chiar crede asta, motiv pentru care am inceput sa ii dau dreptate. Stie mama de ce sufera... Dau funda....? (mai mult)
Salut, imi puteti spune ce as putea sa fac pe un canvas cu culor acrilice spray, pentru a-l pune pe perete? Dau funda
Ma puteti ajuta cu un răspuns... Va rogggg
Am si eu o intrebare pentru iubitorii de wattpad! Cine imi poate recomanda niste carti frumoase si finalizate? De orice gen...
Heei TPU. As vrea sa intru la Liceul de Arte din Bucuresti pe profilul de actorie. Intrebarea mea este. daca nu am voce, dar cant la chitara, pot intra? Mai multe informatii despre internar, medii, ...? (mai mult)
Ce se spune despre porumbelul care iti cântă pe pervaz? Ce superstitii sunt?
Cu ce pot sa dau pentru ca am pictat o panza cu tempera si am uitat de acrilice si sa nu se stearga. Ce as putea sa fac?
Salut, am în minte sa fac o animatie traditionala (pe foaie) de vreo 10 minute cu perusi...dar nu am idei. Daca poate cineva sa ma ajute cu acțiunea in sine? Va mulțumesc! Grafica personajului principal:...? (mai mult)
Vreau si eu cateva idei pentru un cadou. Se aproprie ziua unui prieten si nu stiu ce sa ii fac cadou. Am cautat si pe yt idei dar nu imi da ceea ce vreau AJUTOR VA ROG FUNDA : )
Vreau să mă înscriu la un concurs de fotografie cu tema "Pentru tine", dar sunt în pană de inspirație. Puteți să mă ajutați cu o idee?
Am 15 ani, sunt în clasa a 9a,cum as putea sa fac un ban cinstit? Am voce destul de bună, fac canto de 2ani și când și la chitara. Mă puteți ajuta cu vreun răspuns?
As putea sa devin actor fara facultate, de exemplu ca si Jemima Rooper? https://en.wikipedia.org/wiki/Jemima_Rooper Ce trebuie sa fac?
Bună. Caut si eu o carte buna pe care sa o dăruiesc prietenei mele ca, cadou. Eu nu prea citesc, aproape de loc, deci apelez la persoanele cu experiență. Spuneți- mi cea mai buna carte pe care...? (mai mult)
Buna :) Poate cineva sa imi dea un site cu referate despre vectori matematici sau sa imi faca o schita pentru referat?
Buna, As vrea sa stiu cine a facut aceasta lucrare care am gasit-o in pod, nu are senmatura si as vrea sa stiu si cat cost Multumesc https://ibb.co/b6U0pG
Imi puteti spune cum e craciunul in Olanda sin in Belgia? as dori un raspuns mai in amanunt! ofer funda!
As dori sa stiu un loc bun pentru a face graffiti in zona tineretului. Nu as vrea sa fie multă paza și sa am timp sa imi termin lucrarea.
As vrea sa încep sa fac graffiti in România și nu stiu in ce locuri sa încep. Puteți să- mi Spune- ți niște locuri unde nu trece paza des și preferabil in zona Tineretului. Caut clădiri abandonate...? (mai mult)
Va rog frumos sa-mi dati o idee pentru un desen la concursul antidrog cu tema "Pot altfel!"
Ce ar trebui sa iau la mine atunci cand voi da proba de aptitudine la liceul de arta?
Buna recent am inceput sa desenez un tablou pe panza cu culori acrilice si am realizat la un moment dat ca am facut o greseala mare si nu stiu ce sa fac Pot sterge pata de pe panza fara a strica...? (mai mult)
Vreau sa devin actor, și nu știu absolut deloc ce sa fac și cum sa fac, va rog ajutați-mă (am 15 ani) Cel mai bun răspuns primește FUNDA!
Pot sa merg la dansuri dacă am probleme cu un picior?
Cum sa învăț sa cant la pian? Sau cum aș putea să învăț? Mă fascinează, și vreau să incerc!
Hei, as vrea sa dau la Liceul de Arte. Stiti care sunt probele pentru fiecare profil in parte?
Imi poate spune si mie cineva de unde pot face rost de film pentru Camera Polaroid 636 Close Up? http://www.collection-appareils.fr/polaroid/images/636clup.jpg
Unde găsesc hartie pentru desen 50x70 in Cluj sau Turda?
Ati putea sa imi spuneti si mie in ce consta admiterea la facultatea de teatru? Dau funda!❤❤❤
Voi ati cumpara picturile unui pusti de 16 ani daca arata destul ok si daca da ce v- ar placea mai mult peisaje gen munti, lacuri, paduri sau altceva? Intreb asta pentru ca pictez destul de bine si ...? (mai mult)
Am un tatuaj cu două aripi și aș vrea să mai fac ceva alături de el pentru a fi mai complex, aș dori și eu niște idei. Vă mulțumesc.
A vandut cineva picituri pe onlineart? Chestia e ca pictez destul de bine si as vrea sa stiu daca as putea vinde macar doua picturi pe luna pe acel site. Sau daca stiti voi unul mai bun cu mai multi ...? (mai mult)
Cum pot descarca tiparele de pe,, Minnie & You,,?
O simplă întrebare am și eu și as dori dacă se poate să mi se răspundă doar din raza județului Bacău sau a cuiva care știe pe cineva care se ocupa în luna decembrie cu datinile și tradițiile...? (mai mult)
Ce ustensile trebuie sa am pregatite atunci cand voi da a doua proba de aptitudine la liceul de arte?
M-am apucat si eu acum ceva timp de desenat, si.....am ramas fara idei. Ma poate ajuta cineva cu idei? Dau funda la cele mai faine idei.
Este adevarat ca magari au o cruce pe spate?
Puteti sa imi spuneti cate cava despre longobarzi in zilele noastre, cum ar fi termeni sau... nu stiu
Cam cat castiga un pictor pe luna poate pune ce pret vrea la tablou?
Este permis ca la scoala sa imi dea doamna profesoara test din toata materia parcursa in acea clasa?(Nu e corigenta/teza)... Are voie sa imi dea din toata materia predata in clasa respectiva intr- un ...? (mai mult)
Bună, am o întrebare, dacă ași vinde cuiva un desen, și aceea persoană locuiește intr-o altă țară, cum ași putea să îl trimit?
Am o vioara stradiuvarius da cum am scris 1723 si nu mai gasesc alte informatii despre ea nu am mai vazut nici una cu greseala de tipar Antonin Stradiuvarius mai scrie ceva anno 1723 iar pe spate sus violin...? (mai mult)
Ar vrea cineva sa cumpere iepuri berbec german sunt din Suceava mai multe detalii in privat
Baaa stie cineva ce aplicatie foleseste baiatul asta de be insta https://www.instagram.com/gabreellovici/
am si eu o medalie din bronz 8 cm scrie profesor Doctor Alexandru Slatineanu pe o parte si pe cealalta omagiu profesorului de la colaboratorii si prietenii sai ..are cineva habar ce e cu această...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!