Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna, am nevoie NEAPĂRAT DE VOI, cum și care sunt etapele picturii pe un tricou alb cu vopsea roșie speciala pentru pictura pe haine și nu știu ce material trebuie sa fie tricoul pentru asta, va...? (mai mult)
S-au redus toate discutiile intelectuale de la noi din tara la Crestini-Ortodocsi vs Neo-Marxisti? Exista ganditori care nu fac parte din unul din aceste grupuri?
Bună tuturor. Trebuie să pictez o icoana pe lemn. Ce materiale îmi trebuie? Eu m- am gandit evident la bucata de lemn, acrilice, pensule cu par moale si agățătoare sa o pun în cui. Înainte de...? (mai mult)
Bună seara. În care zonă a României se vorbește cea mai "curată" limbă română? O zonă în care atunci când vorbesc localnicii, nu se simte vreun accent și nu folosesc regionalisme aproape...? (mai mult)
Scriu versuri romantice pentru melodii. Vreau sa le vând
Buna,,, Cum pot participa la Jocul Cuvintelor?
Salut, eu cant la biserica si sunt la inceput pot sa zic inca invat, la inceput respiram pe nas cand cantam si nu imi placea cum se auzea si ma fortam, dar am citit odata un curs si zicea ca aerul trebuie...? (mai mult)
Cine imi poate da versurile acestei melodii? https://youtu.be/Gc36pDqXEfk
Cum imi dau seama daca un obiect este bronz, mai ales cand a fost descoperit in pamant si este medieval......este si de culoare mai negricioasa...astept un raspuns
Bună ziua, sunt interesat de titluri de cărți, despre oameni toxici, medii toxice. să-mi spună cineva, rog frumos!
Bună! Doresc sa creez o manga si am cateva idei. Spre exemplu vreau sa fie ceva un pic psihologic, dar legat de gangsteri. Ideea mea este cam asa: Capitolul 1 Kazumi striga- , , TOTUL A INCEPUT...? (mai mult)
Stie careva unde pot gasi de cumparat turturelele din filmul singur acasa? Acele pasari mici albe
Buna ziua! Nu gasesc niciunde care floare are semnificația/insemnatatea umm nu stiu cum sa ma exprim dar sa zica "multumesc".
Salut! Caut și eu o poezie scrisa de un autor străin care are numele Către K. Deși sunt sigur că asta este numele, nu o găsesc pe net. Nu este cea a lui Pușkin. Este despre despărțire în care...? (mai mult)
Buna ziua, ma interesează sa știu ce presupune intrarea la școala de arte din Sibiu pentru un elev de clasa a5a? Nu le funcționează site- ul și as vrea câteva detalii și păreri, dacă știe ...? (mai mult)
Buna tuturor, stie cineva unde as putea face niste cursuri de engleza? ( de preferat in Constanța si București )
Salutare! Doresc sa stiu daca luna aceasta si in februarie sunt festivaluri de teatru si film in Bucuresti. Va multumesc!
Ce parere aveți de blocurile comuniste? Se spune ca brutalismul s-a născut pentru ca se făceau ieftin și rapid!
Buna TPU¡ As vrea la capra in loc sa pun sa ii dau cu um par in cap sa înlocuiesc cu ceva fain
Buna seara, ma puteți ajuta si pe mine cu niste uraturi de revelion care sa fie amuzante si sa aiba niste glume, poate sa conțină si înjurături dar nu prea multe. Va mulțumesc anticipat! Am ...? (mai mult)
Salut,știe cineva un colind de mers cu capra pe roluri(dacă se poate 4 roluri). Mulțumesc!
Cum ar fi fost daca la bac la romana elevii erau intrebati cine a spus strofa ''Si daca dau drumu la brate zici ca sunt cartus de gloante''? ce rata de promovare ar avea bacalaureatul?
Alăptez și n- am știut și i- am dat mai mult dintr- un singur sân și mi- o rămas mai mic iar celălalt sân e mai mare.Ce trebuie sa fac ca sa devină la aceiași mărime, sa fie la fel? Sau îmi...? (mai mult)
Noroc Daca îmi intră în curte colindători de ex capra, steaua etc fara voia mea e ilegal pentru ei? Gen intrare prin nefractie
Am achiziționat un pian care are o problemă la unele clape. Atunci când este eliberată clapa scoate un sunet care seamănă cu un ciocănit. Mă poate ajuta cineva? Mulțumesc!
Doresc sa fac bani din vanzarea de arta, insa nu stiu exact cum procedez cu banii primiti din comenzi. Presupun ca trebuie sa declar toate castigurile la anaf. Trebuie neaparat sa- mi fac srl? exista ...? (mai mult)
Știți cand apare volumul 7 din seria de cărți Atingerea lui Juliette?
Când se sărbătoarea Saturnalia la romani? Unii spun ca aceasta sărbătoare veche corespunde cu Crăciunul alții cu Solstițiul de Iarna!
La 3 4 ani este bun un caras de mîncat?
Buna! Sunt in cautarea unui costum de urs pentru colindat! Am vazut cele de pe OLX si nu sunt ceea ce caut! De preferat modelele din zona iasului (tibanesti) multumesc
Cand se merge cu colindul? Vreau sa stiu data si ce colinde exact, multumesc
Salut. Se pricepe sau s- a ocupat vreodată cineva de pe aici cu vânzarea de artefacte sau documente care să aibă o valoare istorică fiind dorite de colecționari? Mi- au picat în mână niște documente...? (mai mult)
Buna! Este cineva la liceu de arte pe arta teatrala? Cum au fost probele? Ce probe vi s au părut cele mai greu?
Bună seara. Va rog sa-mi dati idei despre ce as putea sa scriu poezie.
Salut, știe cineva ce creioane de contur sunt bune pentru desen manga?
Bună! Am și eu o întrebare. Mi- am luat un creion mecanic acum 2 săptămâni, și acum când bag mina in el și dau clic, cade pe partea pe unde scriu/desenez. Sau cand il fixez și apăs pe el se...? (mai mult)
Buna ziua! Saptamana viitoare liceul unde invat v a organiza un târg de craciun, fiecare clasa va avea cate un stand. Ați putea sa imi reconmandati ce sa vindem sau ce ar trebui sa facem?
Când se umblă cu capra? De pe 25 decembrie pâna pe 31 decembrie?
Există colecționari de bani românești vechi aici pe TPU?
Ce va inspiră logo-ul din imaginea de mai jos? Care este primul gând pe care îl aveți când îl priviți? https://i.imgur.com/r8bdmIF.jpeg
Salut, stie cineva versurile jocului cu capra? Gasesc doar versuri scurte si stiam ca este o varianta cu urmatoarele personaje: mosneagu, baba, negustoru, doctoru, vanatoru si fluieraru multumesc. :)
Salut, Ce roluri mai importante se fac cu ursul in Muntenia 6-7roluri?
Salut! Am nevoie de ata de brodat poliester Madeira 60 wt (masina de brodat) si nu gasesc de unde as putea sa cumpar. Nu m- ar deranja nici un alt brand dar sa fie buna si tipul acela mai subtire pentru...? (mai mult)
Bună dimineața! Am o întrebare cu privire la blocul pentru acuarele de la firma DACO acesta are format A4, are 12 file cu o grosime a hârtiei de 300 g/mp (300 gsm) spune pe site dacomag.ro ca este...? (mai mult)
Am nevoie de o urare pentru tiganca un descantec pentru urs am auzit una cu "vai de mine ursul meu" apoi ceva cu "pupupu deochi"
Am și eu nevoie de un rol de țigan pentru jocul Ursului de Anul Nou!
Buns seara! Stie cineva unde as putea vinde niste monede/bancnote vechi? Eventual, poate chiar ati folosit serviciul sau ati interactionat cu persoana respectiva..ar fi super pentru ca as stii ca e real,...? (mai mult)
Are cineva acest set de markere pe baza de alcool de pe eMAG? (Set 262 markere duble GALAXIA®, Carioci profesionale, Cu cerneala pe baza de alcool, Multicolore) Dacă da îmi poate spune dacă merita...? (mai mult)
Buna, am si eu mai multe pensule pe care le- am folosit in ulei si s- au intarit, cu ce as putea sa le inmoi, stiu ca era o reteta clasica foarte simpla cu ingrediente basic doar ca numai imi aduc...? (mai mult)
Bună seara! Îmi poate spune cineva ce înseamnă marcajul "55" pe o bijuterie? Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului