Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna seara, ma puteți ajuta si pe mine cu niste uraturi de revelion care sa fie amuzante si sa aiba niste glume, poate sa conțină si înjurături dar nu prea multe. Va mulțumesc anticipat! Am ...? (mai mult)
Salut,știe cineva un colind de mers cu capra pe roluri(dacă se poate 4 roluri). Mulțumesc!
Cum ar fi fost daca la bac la romana elevii erau intrebati cine a spus strofa ''Si daca dau drumu la brate zici ca sunt cartus de gloante''? ce rata de promovare ar avea bacalaureatul?
Alăptez și n- am știut și i- am dat mai mult dintr- un singur sân și mi- o rămas mai mic iar celălalt sân e mai mare.Ce trebuie sa fac ca sa devină la aceiași mărime, sa fie la fel? Sau îmi...? (mai mult)
Noroc Daca îmi intră în curte colindători de ex capra, steaua etc fara voia mea e ilegal pentru ei? Gen intrare prin nefractie
Am achiziționat un pian care are o problemă la unele clape. Atunci când este eliberată clapa scoate un sunet care seamănă cu un ciocănit. Mă poate ajuta cineva? Mulțumesc!
Doresc sa fac bani din vanzarea de arta, insa nu stiu exact cum procedez cu banii primiti din comenzi. Presupun ca trebuie sa declar toate castigurile la anaf. Trebuie neaparat sa- mi fac srl? exista ...? (mai mult)
Știți cand apare volumul 7 din seria de cărți Atingerea lui Juliette?
Când se sărbătoarea Saturnalia la romani? Unii spun ca aceasta sărbătoare veche corespunde cu Crăciunul alții cu Solstițiul de Iarna!
La 3 4 ani este bun un caras de mîncat?
Buna! Sunt in cautarea unui costum de urs pentru colindat! Am vazut cele de pe OLX si nu sunt ceea ce caut! De preferat modelele din zona iasului (tibanesti) multumesc
Cand se merge cu colindul? Vreau sa stiu data si ce colinde exact, multumesc
Salut. Se pricepe sau s- a ocupat vreodată cineva de pe aici cu vânzarea de artefacte sau documente care să aibă o valoare istorică fiind dorite de colecționari? Mi- au picat în mână niște documente...? (mai mult)
Buna! Este cineva la liceu de arte pe arta teatrala? Cum au fost probele? Ce probe vi s au părut cele mai greu?
Bună seara. Va rog sa-mi dati idei despre ce as putea sa scriu poezie.
Salut, știe cineva ce creioane de contur sunt bune pentru desen manga?
Bună! Am și eu o întrebare. Mi- am luat un creion mecanic acum 2 săptămâni, și acum când bag mina in el și dau clic, cade pe partea pe unde scriu/desenez. Sau cand il fixez și apăs pe el se...? (mai mult)
Buna ziua! Saptamana viitoare liceul unde invat v a organiza un târg de craciun, fiecare clasa va avea cate un stand. Ați putea sa imi reconmandati ce sa vindem sau ce ar trebui sa facem?
Când se umblă cu capra? De pe 25 decembrie pâna pe 31 decembrie?
Există colecționari de bani românești vechi aici pe TPU?
Ce va inspiră logo-ul din imaginea de mai jos? Care este primul gând pe care îl aveți când îl priviți? https://i.imgur.com/r8bdmIF.jpeg
Salut, stie cineva versurile jocului cu capra? Gasesc doar versuri scurte si stiam ca este o varianta cu urmatoarele personaje: mosneagu, baba, negustoru, doctoru, vanatoru si fluieraru multumesc. :)
Salut, Ce roluri mai importante se fac cu ursul in Muntenia 6-7roluri?
Salut! Am nevoie de ata de brodat poliester Madeira 60 wt (masina de brodat) si nu gasesc de unde as putea sa cumpar. Nu m- ar deranja nici un alt brand dar sa fie buna si tipul acela mai subtire pentru...? (mai mult)
Bună dimineața! Am o întrebare cu privire la blocul pentru acuarele de la firma DACO acesta are format A4, are 12 file cu o grosime a hârtiei de 300 g/mp (300 gsm) spune pe site dacomag.ro ca este...? (mai mult)
Am nevoie de o urare pentru tiganca un descantec pentru urs am auzit una cu "vai de mine ursul meu" apoi ceva cu "pupupu deochi"
Am și eu nevoie de un rol de țigan pentru jocul Ursului de Anul Nou!
Buns seara! Stie cineva unde as putea vinde niste monede/bancnote vechi? Eventual, poate chiar ati folosit serviciul sau ati interactionat cu persoana respectiva..ar fi super pentru ca as stii ca e real,...? (mai mult)
Are cineva acest set de markere pe baza de alcool de pe eMAG? (Set 262 markere duble GALAXIA®, Carioci profesionale, Cu cerneala pe baza de alcool, Multicolore) Dacă da îmi poate spune dacă merita...? (mai mult)
Buna, am si eu mai multe pensule pe care le- am folosit in ulei si s- au intarit, cu ce as putea sa le inmoi, stiu ca era o reteta clasica foarte simpla cu ingrediente basic doar ca numai imi aduc...? (mai mult)
Bună seara! Îmi poate spune cineva ce înseamnă marcajul "55" pe o bijuterie? Mulțumesc!
Stie cineva despre cutite si furculite solingen cu o stanta 800 pe ele si ce pret auu?
De ce avea Iohannis floarea cu tricolor din piept pusa pe partea cealalta a pieptului? Toata lumea avea floare deasura inimii iar Iohannis nu. Mizerabil semn de tradator ce e.
Salut! Ce semnifica sarpele incolacit in jurul unei cruci?
Îmi poate spune cineva de unde pot descarca în galerie sau în fișiere Frozen 2? Sau alte desene în romana?
Buna dimineata, Cum poate ajunge un artist in Istoria Artelor? Gen cum a fost cu cei mari, in afara de opere, exista si alte mijloace care ar ajuta? (neortodoxe, relatii, femei, etc)?
Unde pot găsi o evidență oficială a tuturor muzeelor din România (indiferent dacă sunt administrate privat sau de către stat)? Dar o evidență oficială a teatrelor, operelor și filarmonicilor...? (mai mult)
Am o monedă 50 de bani 2019 Regina Maria, iau ceva pe ea?
Îmi poate spune cineva de ce în bisericile și mănăstirile ortodoxe este pictat raiul și iadul, iadul mereu în dreapta și raiul în stânga? În biserica catolica nu exista picturile astea!
Salut, are cineva răspunsurile de la culegerea de CHIMIE ORGANICA admitere Bucureşti 2022? Mă interesează in special capitolul compusi halogenați.
Care este cea mai puternica creatura din mitologie?
Bună seara! Am 2 monezi (50 de lei 1993, cu fața lui Alexandru Ioan Cuza; 100 de lei 1994, cu fața lui Mihai Viteazul) unde le- aș putea vinde sau dacă este cineva de aici care este interesat...? (mai mult)
Concertul Extraordinar de Anul Nou - SPLENDID MOZART
Salut TPU! Unchiul meu din Germania a cumparat o masina pentru mine. Eu urmeaza sa merg in Germania si in urmatoarea zi sa ma intorc cu masina. Va face un numar provizoriu pe 5 zile, ideea e ...? (mai mult)
Heyy TPU! Am și eu o dilema.Voi participa la un concurs de talente și nu mă pot decide intre doua: - coregrafie de balet - recitarea unui text in engleza cu 7 Accente diferite Acum, știu ca in ...? (mai mult)
Buna ziua! Ce carti recomandati pentru examen.Si ce carti imi puteti recomanda, care au legatura cu razboaiele mondiale.Si carti clasice
Ce legende despre grifoni există? Îmi puteți spune măcar una? Mulțumesc mult!
Îmi puteți spune o creatură mitologică?
Salut! Aici este o altă poezie, destul de simpla, fiind începător, despre care aș vrea să aud o părere sinceră și unele sfaturi. Este o poezie destul de sumbră, dar nu, nu sunt in depresie...? (mai mult)
Buna! Am nevoie și eu de niste poezii care efectiv sa descrie ceva în amănunte. Adică nu neapărat foarte multe detalii dar să îți creeze o imagine in cap când o citești. Am nevoie pentru ora...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!