Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Heei. As vrea o descriere pentru wattpad. Cartea mea o să fie de dragoste, personajele vor fi Harry(prințul Harry) și Sybil (Prințesa Sybil). Este urgent. Va rog frumos.
Imi place foarte mult ideea de a face un film/serial, de a scrie scenarii etc. La actorie nu m- as duce, pur si simplu nu ma descurc si nu mi se potriveste, in schimb imi place sa scriu scenarii...? (mai mult)
Am inceput sa fac teatru acum doua luni si am de invatat replicile dintr- o scena destul de lunga ( D'ale carnavalului ). Pentru ca nu prea am avut timp, trebuie sa invat toate replicile singura, intr-...? (mai mult)
Cateva informatii despre Academia de Ofiteri Nicolae Balcescu Sibiu? Specialitatea Infanterie, se face matematica? materii?
4000 de ron cat ma i exact este in lei? Nu ma prea pricep cu banii vechi. :((
Cine îmi explica si mie subiectiva si predicativa? Dau funda, va rog
Cum sa descarc aplicații pe pc
Slime-ul iese de pe patura? E slime din apa, aracet, glicerina boraxata si culoare tempera.
Ați putea va rog sa îmi dați mai multe detalii despre Facultatea de Drept. Care este cea mai buna din Bucuresti, din cadrul a cărei facultăți. Cum se intra acolo, cam cât de greu...? (mai mult)
Cum este relieful Tokyo, clima, hidrografia, vegetația, resurse, industria, agricultura și transporturile? Dau funda! Va rog! Vreau cât mai repede! Scuze pentru categorie!
Cum pot face un panou de perete? Pentru poze
Ce i s-a întâmplat lui ilie's vlogs?
Care este diferenta dintr-un tub de spray acrilic si un tub de spray vopsea?
Bună, la revelion am dansat pe o melodie, nu știu cum se numește, dar știu coregrafia, trebuia să stăm în cer și să ne ducem mainile la piept și să facem cu degetele inimioara dintr- o parte...? (mai mult)
Ce cărți îmi recomandați sa citesc? Vreau sa fie genul aka de carte pe care nu poți sa o lași din mana.
Am niste intrebari legate de muzica, ma puteti ajuta? 1 Cum sa am siguranta pe note cand cant? 2Imi pot "antrena" urechea muzicala? 3 Cum pot "ataca" notele cand cant? 4 Cum pot canta ...? (mai mult)
Va rog frumos sa ma ajuta- ti! Am doua tablouri de arta moderna dintre care unul este unicat, unde as putea sa le vand sigur, sau un colectionar de arta care doreste tablouri de arta moderna, ...? (mai mult)
Cum e corect: "la traiul asta nu mai iasa nimeni in strada" sau "la traiul asta nu mai iese nimeni in strada".
Care era materia voastra preferata la scoala si de ce?
Stiti vreun curs\profesor bun de teatru in Cluj?
Hei,cine Îmi trimite și mie niste desene făcute din semne interesante? Sau ceva site'uri interesante? Mulțam frumos! Dau funda celor mai interesante desene! :*:*
Bună Ziua! Întrebarea de o voi pune poate va părea ciudată, dar vă rog să mă înțelege- ți! Este vorba de un fotomodel câștigătoare a concursului Miss Rusia 2016, fostă dansatoare sportivă,...? (mai mult)
Cum se numește persoana care face desene animate?
Un profesor de canto în Suceava? Mulțumesc! Fundiță >:d
Puteti sa imi dati si mie niste idei de concursuri de desen? Am tot cautat si nu am gasit prea multe...
Salutare.aveti idee ce semnifica"Nu lasa niciodata frica sa iti decidă soarta
Am o intrebare:Ce înțelegeți prin:Nu lasa niciodata frica sa iti decidă soarta.
Ce parere aveti despre seria de carti INSTRUMENTE MORTALE? Merita citita?
Voi ce părere aveti... exista vrăjitorie?
Pe tine te-a ajutat dezvoltarea personala/domeniul motivational/literatura motivationala? Ce ai citit/ascultat?
Heelp! Oare prin combinarea galbenului cu maro iese cărămiziu? Cum pot obține galbenul având în compoziție maro? Maro cu o cantitate mai mare de alb? Mulțumesc!
Ce îți trebuie ca să poți intra la Liceul de Arte? Contează media sau doar diferențele pe care le dai...sau.
La multi ani! Aveti anumite superstitii de 1 Ianuarie? Credeti in asa ceva?
Oare are Tarantella Napoletana orice fel de drept de autor, ca sa stiu, pentru ca in caz ca vreau sa fac video pe YouTube cu ea, daca pot, pot sa fac si cu remixuri?
Buna, Voi ce alegeti dintre Orga si Acordeon Nu stiu ce sa aleg Eu am yamaha psr- 175 si fratele meu are acordeon Ori sa dau Upgrade la o alta orga mai performanta ori sa imi iau acordeon La acordeon...? (mai mult)
Stiti cumva unde pot gasi online un site care face calendare personalizate, cu poze trimise de mine?
Buna, puteti sa mi dati exemple de programe de editat video cu blur pe PC?
Uitați, sunt în clasa a 4 a, nu ştiu engleza prea bine. Este un concurs de karaoke la noi în şcoală şi voi participa cântând melodia Million Reassons a lui Lady Gaga. Nu prea stau bine...? (mai mult)
Salut as vrea sa stiu daca pentru admiterea la Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică „ Octavian Stroia" din Cluj - Napoca este neaparat ca la proba de coregrafie sa dai examenul in dans clasic,...? (mai mult)
Salutare, recent mi- a adus cineva niste obiecte din argint, cred ca sunt sfesnice sau piciorul de la ele sau de la o tava. sunt marcate si am cautat pe net ca sunt facute din 1739 si 1751. stie ...? (mai mult)
Pe ce data se fac inscrierile la liceul de arta Dinu Lipatti din Bucuresti in anul de invatamant 2018- 2019? Stiu in ce constau probele si ce materiale de lucru imi trebuie dar nu stiu data inscrietii...? (mai mult)
See why artists everywhere are going crazy for these VanGo™ paint-by-number kits
Cum poti face ca oameni din sims3 sa aiba mai multa viata?
Buna ziua TpU! Eu desenez evoluția omului de la bebe la bătrânețe, cu cați centimetrii pe foaie ar fi diferența între mâini și picioare?
Cati metri de teava trebuie la o camera de 25m patrati
Am blocajul pictorului. Am nevoie de ceva inspiratie. Imi dati idei? Lucruri de stiut: sunt talentata.
Apa poate sa dizolve vata?
Daca vreau sa-mi iau ceva in rate pot sa aleg eu durata de timp in care platesc?
Volumul 4 de Irina Binder va apărea? Daca da, aveți idee când? Ce părere ai avut de cele 3 volume? Vreau multe pareri, indiferent ca sunt rele sau bune. Nu stiu dacă merita sau nu sa le iau. Dau...? (mai mult)
De ce 99 % dintre atei sarbatoresc Nasterea lui Iisus? Oare o fac din prostie sau din ignorant a? Lamuriti-ma si pe mine ca rog
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Kufu95 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!