Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
De ce 99 % dintre atei sarbatoresc Nasterea lui Iisus? Oare o fac din prostie sau din ignorant a? Lamuriti-ma si pe mine ca rog
Stie cineva cum se numeste solutia roz de la inceputul videoclipului sau un inlocuitor care sa imi ofere aceleasi rezultate? https://www.youtube.com/watch?v=CrcP-TzOb4k
Se apropie Craciunul si as vrea niste idei de cadouri pentru parinti care sa nu coste bani. As vrea chestii hand- made. Am incercat sa fac un desen cu familia, doar ca nu sunt multumita de rezultat....? (mai mult)
Salut salut haha, as vrea sa stiu daca ar fi gresit/imoral daca ai purta costumul popular romanesc al altei regiuni al Romaniei din care nu faci parte? Ex: Esti din Maramuresi dar porti haine traditionale...? (mai mult)
Cum pot sa intru pe Facebook altei persoane daca nu ii stiu parola?
Buna,va rog sa îmi spuneți /dați rolurile de la banda pentru anul nou Zâna Zorilor! Cel mai bun răspuns primește funda!☺☺☺
Vreau sa iau cu mine O drona și vreau să știu la care bagaj, o pot lua, de cală sau de mănă? Ce drona imi recomandați care sa filmeze bine pana in 300 lei?
Cand o sa mai ningă? RaSuNuRi SeRiOaSe
Salut sunt din Constanta. vreau sa intreb daca gasesc pe cineva sa mergem impreuna cu corul de sarbatori, suntem doua persoane si mai avem nevoie de una?
Cum sa obții culoarea argintiu cu acuarele
In ultimul timp am auzit la radio o melodie care la refren cântă o fata si suna cam asa: I don't really really fight anymore, I don't really really taken no more. Cred ca astea sunt cuvintele. Si mai...? (mai mult)
Dacă vreau să merg la liceul de arte, la arte plastice ce probe trebuie să fac? Trebuie să dau un examen înafară de cel din clasa a8a?
Ce este DPD in Germania?
Stie cineva ce fel de moneda este aceasta? file:///C:/Alte%20Imagini/20171217_181323.jpg file:///C:/Alte%20Imagini/20171217_181300.jpg
Cunoasteti aplicatia SMULE (cea cu care poti canta in duet cu cineva melodii populare)? Mda eu am o voce oribila si ma intrebam daca exista o alta aplicatie sau ceva ca sa imi pot modifica vocea? Stiu ...? (mai mult)
Pentru toti romanii, condoleante din partea Moldovei. Moartea fegelui mihai e ceva dureros si emotionant. Ultimul monarh al Romaniei trebuie slăvit cum trebuie si tinut minte pe veci.
Cei ce stiu bine istoria, cam cate tari ai monarhi. Lista va rog mult Care da amanuntit ii
Cum ati invatat germana? Trebuie sa o stiu la nivel destul de mare incat sa locuiesc in Germania.
Cum ati invatat o limba straina? Cu ce ati inceput mai intâi?
Salut, deci am cumparat- o tableta grafica acum cam 3, 4 sau5 lunii si am folosit- o in permanenta pe post de maus pentru a ma obisnui cu ia chiar am reusit sa joc jocuri MMORPG gen LoL si am reusit...? (mai mult)
Salut, pentru cei care stiu ce sunt alea slam poems, cum pot sa imi fac vocea cunoscuta?
e ziua uni prieten in cateva zile, implineste 20 de ani si vreau sa-i cumpar o carte de pe net. ce ma sfatusitit sa comand? Multumesc
Care este aplicatia care iti face in jurul ochiului planeta saturn?
Îmi puteți da niște asemănări și deosebiri între constituțiile României?
Bunã! Am 17ani si nu stiu cum sa-mi vând desenele, desenez foarte bine si nu prea stiu unde sau pe ce pagina...imi poate da cineva o idee?
Care sunt limbile slavone ?
Exista persoane de aici care s-au transferat din liceu dupa un an la un liceu mai bun? Ce medie ati avut?
Cine stie limba rusa, va rog cum pot invata sa vorbesc mai bine?
Recent, avand o perioada mai grea, am inceput as imi pun gandurile pe foaie. Prima data in limba engleza si acum si in romana. nu stiam nici eu exact ce sunt la inceput, versuri pentru melodii. citate....? (mai mult)
Un site de poze / tumblr cu fete? Gen, ceva artistic, nu neaparat goale.
Unde as putea gasi in Iasi sfoara verde? Am de facut la practica un brad din sfoara.
Stie cineva cad apare un nou pepisod din fairy tail
Heii...ce se intampla daca înghițim 3 cutii de antinevragic?
acum ca tot vin sarbatorile stie careva urarea aceia care incepe ceva de genul "am avut si o nevasta, cam urata si cam proasta, eu ii ziceam sa mulga vaca,..." si de aici nu mai stiu
Stie cineva un site unde pot sa gasesc obiecte chinezesti la preturi mici? (lucruri pentru decor) de preferat la un pret mic, si calitatea cat mai buna.
As dori sa-mi achiziționeze o chitara sunt încăpătoare si nu prea stiu cum sa o aleg, puteti sa-mi spuneti cate corzi trebuie sa aiba si multe alte informatii utile. Funda
Buna am o intrebare spuneti-mi o rima pentru: cantec dans si voie buna si mereu toti impreuna sa privim si s-admiram un dans sa...
La ce dai teze în "Dinu Lipatti", domeniul actorie? Si cu ce medie se intra?
Buna ziua! Pentru a deveni profesor de DESEN, la gimnaziu, ce demersuri ar trebui sa urmez? Nu am studii in domeniu (eu am facultate+ masterat in economie). Doresc sa ma reprofilez, si sa fac o meserie...? (mai mult)
Ce limbi slavone in afara de rusa sunt foarte vorbite?
Cum se numea acel arhitect roman care afirma echivalența dintre coloană și ființa umană? Gen coloana dorică este echivalentul bărbatului, în vreme ce coloana ionică este corespondentul femeii?...? (mai mult)
Ce e mai bine sa inveti: Germana sau franceza Vreau un raspuns argumentat, ca sa pot face alegerea corecta Cu parti pozitive, negative, dificultati, raspandire Va rog mult
Un curs gratuit online de spaniola?
Cineva care a fost la un liceu de arta dramatica imi poate spune ce materii se fac si cate ore pe saptamana?
Cum pot sa fac Iceberg Slime? Imi puteti da un link? P.S.Nu stiam la ce categorie sa pun
Care este diferenta dintre mozaic si vitraliu?
Hei tpu....am mare nevoie de ajutor. Vreau si eu 10 cupluri ale literaturii romane. Ex: Mihai Eminescu si Veronica Micle sau chiar din povestiri
Îmi puteți spune daca valorează ceva timbrele mele?
Poate sa-mi dea cineva versurile colindei Cipri Popescu - Măruț, mărgăritar (COLINDE ARDEAL)?
De unde pot face rost de petarde in botosani?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati