Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Dau fundă! Hey TPU, ce studii sunt necesare pentru a fi profesor de religie? Liceul cu profil teologic e necesar sau pot incepe studiile teologice doar cu facultatea? Dupa facultate ce alte studii mai...? (mai mult)
Nu stiu ce sa aleg dintre : Cioran / Noica / Cartarescu? Ce imi recomandati si ce carte?
Cine imi poate face o schema a Primului Razboi Mondial? nu copy&paste de pe wikipedia. vreau ceva mai schematic fara prea multe cuvinte, dar sa inteleg cum s- au petrecut lucrurile. multumesc, funda+...? (mai mult)
Buna Vreau sa fac o piesa de teatru scurta la scoala cu vreo 4 personaje. Idei de teme, personaje.
Salutare, va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie referitoare la postarea pe Youtube. am o inregistrare in format WAVE, iar cateva poze ar trebui sa le transform in video, programul de esitare...? (mai mult)
Salutare tuturor! Stie cineva ce font foloseste killa fonic?
Stie cineva de unde e Emilut, cel care nu mai vrea sa mearga la gradinita?(localitate)
Aveti idee daca vor avea loc niste concerte la Suceava in preajma sarbatorilor?
" E boala vremii noastre când nebunii îi conduc pe orbi." Cu ce se aseamana in opera "Regele Lear"?
Ce anume a facut regele mihai mai exact? Toata lumea il plange dar cand ii intreb de ce habar n-au nici ei!
Sunt interesat de facultatea de arte și design,secția grafică.Aș dori să stiu dacă este grea, ce materii se fac și ce parere au studentii despre cursuri.
Help,vreau sa stiu ce cadou sa-i fac prietenului meu de Craciunul asta, facem 1 an si 3 luni cu 2 zile inainte de Craciun,vreau o idee ceva,nu vreau ceasuri sau din astea, ceva mai special
Caut locuri noi de explorat (în Bacău)
Salut TPU As vrea sa stiu si eu daca este posibil sa editez o poza in genul asteia : https://imgur.com/23vVGVd si ce ar trebui sa folosesc. Multumesc
A auzit cineva de Tamaduitoarea Mona? Stie cineva cumva daca e adevarat ce se spune despre ea? A ajutat pe cineva? Dau funda! P.S Nu va bateti joc de intrebare.
Buna Seara stie cineva ceva despre un ceas de buzunar Longines de aur, scrie GC Nicolau pe cutie si pare vechi rau? Multumesc
Îmi puteți face un Plugușor vânătoresc?
Ma puteti ajuta cu un nume de cor,,. Ceva legat de bucovina! Va multumesc!
Am nevoie să aflu ce este cu această ştampilă, o am de un an şi pare destul de veche. Am găsit pe internet câteva obiecte asemănătoare şi au un preţ considerabil. https://imgur.com/a/wnJXw ...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi caretea "Orasul Bantuit" de Stephen King, varianta online, caut dar gasesc doar de cumparat. Si chiar vreau sa citesc toata cartea fara sa o cumpar Mersi Dau ...? (mai mult)
Ce inseamna cultura unui popor? nu as vrea definiti de pe wiki si ce credeti voi ca reprezinta de exemplu cultura poporului roman
Cine stie carti de maxim 100 de pagini pe pdf?
Îmi doresc un program foto să pot răsturna imaginea ca în oglindă. Mulțumesc!
am si eu cateva goblenuri.Are cineva idee unde le pot vinde la un pret foarte bun?
Stie cineva unde pot gasi un pix cu pasta alba? Nu corector si nici creion, pix.
Unde găsesc și eu un articol cu prima femeie motociclistă din România?
Ce să faci pentru a scrie din nou ștampila? Am încercat cu acetona, dar nu a mers.
Salut, de unde pot descarca carti pdf in romana? Gasesc numai de cumparat.Multumesc.
A fost cineva de aici in Canada? Dacă da, cum e? Cum vi se par oameni de acolo?
Salut, am o problema, in urma cu un an am suferit de o depresie si in timpul acesteia m- am taiat pe maini si mi.au ramas cicatrici. Aceste nu dau semne de vindecare. Am 14 ani si ma gandesc mult la...? (mai mult)
Puteti sa-mi spuneti ce inseamna asta. In matematica se foloseste a(x) cum ar fi la triunghi 3, la patrat 4 si... vreau sa stiu ce inseamna. Nu este despre tema. Doar invat.
Yee(Salut)! Daca o fiinta cu cunostinte de ordin universal ti-ar spune sa ii pui o intrebare la care sa nu poata gasi raspuns, ce intrebre i-ai pune, sa nu iti poata gasi raspuns.
Urgent! Ce denumire pot pune echpei clasei mele care participa la concursul CE? UNDE? CAND?
Daca eu am o mina de HB,iar creionul mecanic are mai multe moduri de scriere(B,HB,F...), se mai poate schimba modul de scriere?
Am de facut un discurs la engleza, ni s- a dat tema la alegere, si nu stiu ce tema sa abordez. Vreau sa scriu despre ceva profund, cum ar fi Sanatatea Sufletului, dar nu stiu ce as putea aborda mai...? (mai mult)
Buna TPU vreau sa organizez un concurs prin care sa ofer 3 sedinte foto gratis, dar nu stiu cum sa formulez enunțul pentru concurs. Va rog sa ma ajutati
Am nevoie de un card gen MoviePass sau Sinemia care sa functioneze la cinematografele din Romania. Stie cineva de vreunul? Din cate am inteles exista mai nou si in Marea Britanie ceva asemanator,...? (mai mult)
Hey....sunt clasa a 7- ea si as vrea sa merg la studii in strainatate.(japonia, china, coreea de sud, america, canada, franta, mongolia, vietnam, malayasia, indonezia, combodgia, taiwan) in care din...? (mai mult)
Hey doresc sa plec la studii in strainatate, sunt clasa a 7- ea si as vrea sa stiu in care din urmatoarele tari pot pleca pentru studii (mongolia, japonia, china, coreea de sud, america, indonezia, malaezia,...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu un monolog feminin tragic? Am mai cautat dar nu gasesc unul intr adevar bun! dau funda!
Buna Imi puteti da niste idei despre cum aș putea confectiona manual un Craciunel si o Craciunita? Dau funda celui mai bun raspuns!
intentionez sa cumpar un stilou Poenari Majestic Pearl. Nu am mai avut niciodata niciun stilou de la Poenari de aceea va intreb ce parerea aveti despre calitatea acestor instrumente de scris?...? (mai mult)
10 carti bune cu eroi ce mor la final
Am de facut un power point despre Hans Arp de mimin 30 de slaiduri, ma puteti ajuta cel putin cu niste date.
Cum vad pe cartema Vodafone cutii mega amai?
Salut, TPU, recent mi- am amintit de o piesă de teatru pe care am văzut- o acum 9- 10 ani. (Ciudat, știu) Singura problemă e că nu îmi amintesc titlul, dar am niște indicii cu care google nu...? (mai mult)
Buna tuturor, am o rugaminte, cine ma ajuta, rugamintea suna in felul urmator peste o luna avem un matinie de anul nou iar eu vreau sa facem ceva unicat ceva ne mai facut pana amu. O sceneta mai noua...? (mai mult)
Știu ca par nebună si pun cam multe întrebări in ultimul timp... De data asta e ceva serios. Stiti cu cine pot vorbi pentru producere unui nou film? Adica vreau sa zic ca am o idee dupa...? (mai mult)
Vreau sa-mi fac un tatuaj care sa semnifice transformarea binelui in rau. Ce ar putea avea aceasta semnificatie?
Care a fost comportamentul lui Ahule cand a fost pus in fata mortii lui Patrocle?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Numele reale ale celebritatilor
Stiai ca numele real al lui Nicki Minaj este Onika Maraj? Sau ca pe Marilyn o chema de fapt Norma Jean? Afla cat de bine cunosti celebritatile momentului.