Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am la engleza de facut un proiect, sa confectionez ceva din materiale pe care le am la indemana, si sa il prezint in engleza. Dar n- am idee ce sa confectionez, vreau ceva mai simplu si ...? (mai mult)
As vrea sa înregistrez un colind autentic si nu prea mai am timp sa caut! Cine ma poate ajuta cu o lista de colinde autentice? Va rog! Urgent!
Imi poate da cineva exemple de poezii/ texte scrise in proza in care sa fie prezente multe diminutive?
Sall TPU, as vrea si eu sa aflu unde pot face cursuri de actorie pentru copii gratuite PS:AM 12 ANI
Hei! Sunt in clasa a 8 a si ma gândesc la un liceu... sunt pasionată de fotografie dar încă fac fotografii cu telefonul până imi permit un aparat. M au apreciat mulți oameni în acest domeniu. Întrebarea...? (mai mult)
Sunt noua și totuși as vrea să va întreb ce trebuie sa faceți de mic pentru a deveni actor/actrita. Va rog explicati-mi!
Vreau cu disperare sa stiu unde pot gasi grafity cu aripi in Bucuresti. Daca va ganditi ca vreau sa fac poze d- alea cum apar pe Pinterest, We heart it sau alte chestii de genul, atunci da, aveti dreptate,...? (mai mult)
Salutare. Dau funda celor care ma ajuta sa descopar istoria unei medalii. Am pus mana pe o medalie de canotaj din anul 1990 championnats internationaux de france Vichy si vreau sa aflu cat ar...? (mai mult)
Imi poate da cineva 3 reguli de igiena urechii si a pielii
As vrea sa imi fac un anime dar nu prea am idei....cine ar vrea sa ma ajute cautati-ma pe Facebook pe contul sasukke uchiha si dati-mi niste idei care ar vrea sa ma ajute
Care este salariul unui paznic de muzeu?
Cine stie cum as putea sa vizitez cea mai veche manastire din lume care se afla pe teritoriul armenie avand in vedere ca foarte periculos manastirea se afla situata nu la mare distanta de teritoriile unde...? (mai mult)
cu ocazia asta de Black Friday vreau sa imi cumpar si eu o carte doua noi... Dar cu atatea oferte cu totii ne simtim confuzi. Aveti ceva idei, carti ce merita sa fie citite? Astept...? (mai mult)
Eu nu ştiu ce să mai fac cu mine. Mor, nu alta. In BAC am luat 9.01(Am avut la Română, istorie şi Geografie ) iar când vine vorba despre Mate eu sunt praf, nu alta. Ce naiba să fac? Simt că ...? (mai mult)
Am mari probleme cu matematica, deşi suntam terminat şi liceul (filologie, la mate proful' nu ne- a stresat deloc cu matee), când in generala luam doar 4, 5, 6 la mate nu intelgeam nimic...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot cumpara "margele" d-alea mici pentru a face bonsai? https://www.youtube.com/watch?v=Pm_xjm0k9MM
Ceva Tumblr-uri faine? ( nu conteaza genurile de poze care le are, dar sa fie activ )
Cu ce culori se obtine galbenul?
Eu sunt bun la desen, si vreau sa- mi impresionez colegii cu cu un desen care sa ramana uimiti. Imi dati o idee de desen sau un link catre o poza? Poate fi desenul si pictat, vreau sa o impresionez...? (mai mult)
am si eu mare nevoi de o sceneta cu tema omul antic. Trebuie sa prezentam cum lucrau oamenii atunci, imbracamintea, si rolul femeii. Va rog frumos daca ma puteti ajute cu cateva dialoguri.
Cine ma poate informa ...numarul de telefon al lui Radu Banciu de la B1 TV?
Cine îmi poate recomanda un obiectiv de evenimente de noapte gen banchete, petreceri pentru un Nikon D3300? Multumesc anticipat!
Cum as putea sa mi decorez camera de Craciun. Vreau idei originale. Mersi
Hei! Am nevoie de idei pentru un desen cu tema "lumea e a mea".
1.Cine esti? 2.Care este anul nasterii tale?- 3. Ce zodie esti?- 4.Care este genul de muzica preferat+ exemple de foratii/solisti, etc- - - - ascult mai multe genuri de muzica, ...? (mai mult)
Vreau să mă inscriu la uvt- arte și design, sectiunea grafică, sunt curios in legătură cu probele pentru admitere dar si de materiile care se fac pe parcursul anului? Funda celui mai...? (mai mult)
Exista carti din care poti invata actorie? Notiuni introductive, tehnici de imitare, tehnici de redare a sentimentelor, tehnici de improvizatie si etc., etc. Funda pentru cine stie o astfel...? (mai mult)
Caut cartea fluturi sa imi spune cat costa(cartea trebuie sa aiba stare foarte buna, aproape noua)
Exista o pezie de dragoste (se studiaza si pentru bac) care are in final idee ca "ei" i se vede valoarea abia dupa ce a plecat, a fost pierduta. Va rog sa imi dati si mie titlul sau strofa, multumesc.
imi poate face cineva rezumatul priectului Genographic project 2.0 de la National Geographic?
Buna, am si eu o intrebare, recent am ascultat o piesa de la Satra B.E.N.Z cu numele de "Cetateanul X ", fara hate sau ceva, va rog. In aceasta apare cuvantul "serparaie" ce inseamma acesta?
As vrea să fac o petrecere la Jubile, dar nu stiu care sunt prețurile,cum arată localul, dacă e bine să o tin acolo, daca nu! Îmi puteți da mai multe informatii please
Bunica mea mi- a arătat ca are un tablou unicat semnat de N.Saftoiu 1976, credeți ca valorează ceva? Ea l a primit de aproximativ 20 de ani și persoana care i l a dăruit i- a spus ca valoarea...? (mai mult)
Cum se picteaza pe panza? Este ceva mai special sau cu tempera si atat? Explicati voi va rog nu inteleg prea multe din videoclipuri
Bun am de facut un logo desprea lumea mea depinde de voi am nevoie de niste poze cu pamant sau ceva de genu si niste ideeei de scris sau effecte speciale pls help urgent.
Buna, ce este frumos de pictat in Bistrița Năsăud? Link:))?
Am de pregatit un moment pentru o petrecere inspirat din basmul "Printesa si broscoiul". Mă ajutati cu niste idei?
Se mai cheama artist cel ce nu se descurca cu schitele la desene ca si cumar fi de rank 2 dar cand face fara schita arata de rank 4 rank=dificultatea lucrari max 6
Sugestii de seriale va rog!
Ce simbol reprezinta ogarul?
Salut, cine poate sa imi spuna si mie cum sa învăț să fac un portret...stiu sa desenez de toate in afara de portrete.
Buna TPU... Aș vrea să vă întreb de ce sistemul de învățământ e de rahat? De ce trebuie să memorăm poezii, cu ce- o să ne- ajute- n viață și de ce nu este promovată creativitatea...? (mai mult)
As dori sa cumpar un dictionar Latin-Roman Humanitas de Gheorghe Gutu. Ma poate ajuta cineva, pe toate site urile sunt cu plata la transport. Are careva? Sunt din Pitesti!
Cum se numeste un om care nu crede in nimic
Unde se găsesc in Ploiesti casete cu muzica ușoară,pop, rock?
Buna TPU, ce site imi recomandati pentru limba Sarbeasca,as dori sa invat sarbeste si nu prea gasesc nimic, poate imi puteti recomanda voi ceva. MUltumesc!
Exista mai multe simboluri pentru zodia Taur? As vrea sa-mi fac un tatuaj cu simbolistica acestei zodii.
Puteti sa imi dati idei de decoratiuni pentru toamna? De fapt mai bine va explic cum sta treaba! Saptamana viitoare vom avea un eveniment de toamna la scoala, organizat de profa de romana. Si va...? (mai mult)
Vreau câteva exemple de tradiții ciudate din România.
Ce mari calatorii s-au facut in tara noastra ( XV - XIX )?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Nina1980 întreabă:
manuelus50 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?