Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Vreau sa ma apuc de pictura cu, culori in ulei, ce materiale trebuie sa am? ce e terebentina sau vernis?
Salut, imi place sa desenez, m-am apucat sa desenez anumite caractere din niste animeuri imi iese absolut tot perfect in afara de fata, ma ajuta cineva cu un sfat ca sa pot sa fac fata bine
Carti de psihologie imi puteti recomanda?
Am nevoie de niște piese de teatru pentru un grup mare, de peste 15 persoane și majoritatea fete... aveți ceva idei?
Buna seara va- m scris mai devreme ca vreau sa ma inscriu la un curs de actorie teatru amatori Unde trebuie sa ma adresez va multumesc
Ce probe se dau la arhitectura sau nu se dau?
Hey, TPU! Mie îmi place foarte mult să fac poze, și foarte multe persoane mi- au zis că am talent! Și aș vrea să fac o pagină în care să postez pozele mele, pentru că cine știe, poate oamenilor...? (mai mult)
Salut am 17 ani si dupa ce termin scoala doresc sa ma apuc de cursuri de fotografi... de ce am nevoie pentru aceste cursuri si daca necesita o limba strainia
Salutare, vreau sa ma ajutati sa gasesc o scoala/academie de tatuator corporal(art tattoo) ( nu sprancene etc) din Bucuresti. Cursurile sa se tina in Bucuresti si la final diploma sa fie recunoscuta. ...? (mai mult)
Salutare, am un prieten care picteaza si imi place arta lui si l- am incurajat sa- si vanda picturile. Pana acum am incercat cu olx si nu prea a functionat. Stiti cum ar putea sa le vanda? Niste sfaturi,...? (mai mult)
Imi poate spune cineva durata fiecarei epoci istorice?
Ajutati- ma va rog cu o poezie Am cuniscut o fata in Grecia in vacanta si mi- a facut cu ochiul si azi e ziua ei implineste 22 de ani si as vrea sa ii urez un frumos la multi ani dar intr- o poezie bineinteles...? (mai mult)
Stiti cum- va niste metode usoare care nu is costititoare pentru un set- up la camera de la telefon pentru a te filma in timp ce desenezi? exceptand metoda cu teancul de carti cu un pahar plin cu pixuri/creioane...? (mai mult)
Am scris, o Carte, si vreau s-o public la o editura.Care sunt pasi pe care trebuie sa-i fac?
am nevoie de cineva care sa ma poata ajuta sa fac un avatar pentru forum, daca cineva stie sa faca si este dispus sa ma ajute comme aici, dau funda ^^
Cineva din Arte in Ploiesti? As vrea sa dau la liceu pe grafica si am nevoie de ajutor...se intra usor? ce medie trebuie sa ai in 5-8? Care sunt probleme de aptitudine?
Buna-ziua TpU! As vrea sa stiu daca este vreun concurs de desenat nou aparut! Si as vrea sa stiu care este premiul!
Unde se găsește triunghiul echilateral? Am nevoie de exemple...(ex: radiera, cuti, semne de circulație)
Știe cineva melodia asta de pe kiss fm? Dua tu dua, doobi doobi dua
Care dintre aceste carti este cea autentica? Sau amandoua sunt la fel? http://www.depozitdecarte.ro/12-ani-de-sclavie.html#! prettyPhoto http://www.meteorpress.ro/carti-1178-12_ani_de_sclavie.php
Hei,de unde pot cumpara gheata carbonica sau bombe fumigene? Dar nu de pe internet, dintr-un magazin.
Proba de talent la balul bobocilor, ce as putea sa fac?
Vreau si eu o prezentare in versuri pentru balul bobocilor.mă numesc Mihai, am 15 ani, sunt blond, am ochii albastri, sunt frumos, drăguț..etc si porecla mea este Ono' ..va rog ajutati.ma!
am cateva tablouri si sunt destul de vechi, par veritabile dar nu stiu numele pictorilor, unul este un nud iar jos in colt scrie "retina 912" sau ceva de genul, nu prea se intelege, altul este...? (mai mult)
Buna are cineva idee de unde pot sa fac rost in format pdf de cartea asta "The Oil Painters Bible by Marylin Scott"? ma intereseaza chiar si in romaneste. Multumesc
Ce parere aveti de facultatea de filosofie? Vreau sa dau in acest domeniu, pentru ca ma pasioneaza. Insa as vrea sa stiu posibilitatile pe care le poti avea dupa terminare. Multumesc.
Cine a citit cartea Secretele clubului de sushi de Christy Yorke? Si cine imi poate face un rezumat despre intamplarile care au loc in carte? De vreo 25-30 de randuri? Va rog
As vrea sa imi fac un tatuaj pe toata mana de la umar pana la incheietura, daca sunt cunoscătorii, care ar fi pretul tatuajului facut într- un salon? m- am interesat si costa cam 200 de...? (mai mult)
Ce site îmi recomandați pentru o achiziție de spray uri pentru graffiti
De ce limba italiană sună așa de muzicală în comparație cu celelalte limbi latine?
Hei! Aș vrea să mă ajutați spunându-mi cele mai bune site-uri de cărți. Și ar fi fain ca prețurile să se încadreze într-un număr decent. :)) Mulțumesc!
Cine imi poate face rezumatul la cartea "O iubeam" Scrisa de Anna Gavalda de vreo 30 de randuri? Va rog
Sunt studenta la UNEFS al facultatea de educatie fizica si sport. Dupa ce termin cei 3 ani de licenta la cate cls pot preda? As dor sa predau la liceu trebuie master pentru acest lucru? Si daca da ce specializare...? (mai mult)
Unde pot sa un un articol de vanzare scump? Am incercat sa pun pe O.L.X. si nu am putut ca era prea scump.
Pe ce site pot gasi cartea "35 de kile de speranta" Scrisa de Anna Gavalda sa o citesc pe net?
Din ce perspective se studiaza limba?
Deci, eu is in a 7- a si vreau sa ma bag la mate info. in a 5- a am luat premiul 2 in a 6- a am luat premiul 1. acu nu stiu ce premiu dar sper ca doi. si de ce trebuie sa invat atatea meterii in plut...? (mai mult)
Mi-am luat o chitara noua, Martinez, neagra. Vreau sa ii dau un nume. Ceva idei?
mie imi place de ceva vreme sa desenaz tatuaje, iar un prieten mai mare m- a intrebat daca vrea ca eu sa ii fac un tatuaj pe brat.Eu nu am mai facut tatuaje pe piele pana acum Are el un ...? (mai mult)
Cu ce program de editare își face Cristina Ciocan aka Claudia Catarig pozele? Rog seriozitate!
Se mai gasesc produse spice shop sau se mai exista asa ceva?
Salut.Cine il stie pe mihai bendeac. Apoi el al imita pe un anume robi roberto.Robi chiar exista un om si are o vocea asa.
Cine de cel mai mare om?
Stie cineva de unde pot sa imi cumpar un marker pentru graffiti, dar ma refer la un marker cu care pot sa imi fac tag-ul sa zicem pe : statia de bus :) pe metal, ceva de genul asta.
As dori sa mi se spuna si mie in ce consta admiterea la UNATC cat mai dezvoltat, va rog frumos. Multumesc anticipat
Salut vreau sa achizitionez un obiectiv pentru aparatul meu foto Canon 1300D si vreau o parere pe care sa aleg pe cel de 70-200 sau 70-300 si de ce?
Salutare, TPU! Am o nedumerire.Sunt in clasa a 9- a, profil economic si doresc sa ma transfer la filologie.M- am informat si stiu ca nu se poate din primul semestru. In schimb, doresc sa ma transfer...? (mai mult)
Caut mai multe variante sau ceva asemanator imaginii >http://weheartit.com/entry/94153951
Stiti vreun site bun de pe care pot invata sa desenez? De preferat sa fie lucruri pas cu pas si cu explicatii bune. Nu conteaza daca e pe romana sau engleza Multumesc anticipat!
Cum editez și eu o poza sa îmi apară de mai multe ori mașina în fotografie
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Nina1980 întreabă:
manuelus50 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?