Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ma ajuta si pe mine cineva cu un negativl la you raise me up de saara aalto si teemu roivainen?
Ma ajuta si pu mine cineva cu un negativ la you rise my up de saara aalto si teemu roivainen
Ce parere aveti despre imperiul otoman si sultanii aia penibili si rasfatati care ne- au cucerit tara in acele vremuri si care ne- a facut tara sa sufere si ne- a furat tot ce am avut mai bun si...? (mai mult)
Vreau sa imi fac un tatuaj pe antebrat cu un mesaj, dar nu stiu ce stil sa aiba scrisul. Am observat la majoritatea persoanelor care au asemenea tatuaje ca acel scris este mare, putin inclinat si cu ...? (mai mult)
Eu am temă la desen să fac 3 picturi (pe foaie mică, adică A4) despre fabule. Despre ce fabule aş putea picta şi dacă puteţi să- mi spuneţi şi morala fabulelor pe care mi le spuneţi. ...? (mai mult)
Salutare, oameni buni! Cei pasionați de arta fotografică, cumpărați cărți pe această nișă? Dacă da, ce mi-ați recomanda? Sunt un novice în acest domeniu.
Stalin a fost iubitor de animale?
Stie cineva unde gasesc paracord/cordelina in Bucuresti, de preferat in sectoarele 3, 2,1. Funda!
Pentru admiterea în clasa a 8a specialitate muzica când se dau probele eliminatorii!?
Am o bancnota de 50 dolari din Statele Unite Ale Americii pe care scrie cuvantul turcesc Örnektir. Ce este cu ea, la ce ajuta si de ce scrie in turca? Bancnota e mai veche, nu stiu daca ar mai avea...? (mai mult)
As vrea sa anvat sa cant la vioara, am 17 ani mai are rost sa ma apuc. Cum ami dau seama ca am ureche muzicala sau ca va fi ceva de mine.
Cum sa stergi pixul fara corector si fara radiera speciala?
As avea nevoie de o idee in legatura cu un moment artistic(ceva reprezentativ,nu foarte lung undeva la un minut si jumatate) despre cultura, traditiile si obiceiurile chinei.Multumesc!
Cumpar flori de mina cine are?
Aș vrea să fac un video pentru ziua cuiva. Dar niște poze si muzică mi s-e par niște chestii prea banale după părerea mea. Vre-o idee pentru un video reușit?
Bună am o agendă tip dictando si nu ştiu ce as putea face cu ea Am auzit de bullet- journal dar nu prea ma pricep la asa ceva Si nici pentru un jurnal personal nu as folosi- o. Ce idei imi dati? ...? (mai mult)
Buna TPU ma puteți ajuta intr-oproblema? Am o colega jamaicana si nu e negra, e de rău? E fake?
Bună dați-mi și mie idei de nume pentru Facebook ceva cu Maria Ștefania va dau funda mulțumesc!
Nu de mult timp, mi- am propus sa- mi achizitiones un dslr, si ma framanta un aspect. Stiu ca shutter- ul se poate strica, mai devreme sau mai tarziu. Modelul pe care as dori sa- l cumpar...? (mai mult)
Cu ce se poate desena pe un carton strălucitor (cum ar fi unul argintiu/auriu)? Cu acuarele merge? Se văd culorile dacă nu le diluez mult? Am avut mai multe tipuri de culori, dar doar acestea mi-...? (mai mult)
Hei dragi mei, eu am talent la desen puteti sa îmi dati idei pentru desen orice ❤
Cu ce se poate desena pe un carton strălucitor (cum ar fi unul argintiu/auriu)? Tempera?
Salut,TPU! Se apropie Halloween-ul, o sa facem o petrecere (eu si prietenii mei) dar pur si simplu nu stiu in ce sa ma costumez... vreau ceva mai diferit nu vrajitoare...
Stiti cumva la ce magazin din Bucuresti pot gasi un bloc de desen a3 cu textura neregulata, guma sintetica, culori crilice profesionale si tot felul de chestii din acestea? multumesc!
Care este definitia substantivului pentru copii de clasa a 4 a?
Hey, ma poate ajuta cineva cu un monolog? Dau proba la teatru. Sa nu fie prea lung, dar nici prea scurt. Multumesc mult.
Salut TPU! Sunt clasa a 5 - a am balul boboceilor si-mi trebuie urgent vreo sceneta hazlie
Am nevoie de ajutor! Imi puteti trimite va rog niste videoclipuri cu pantomima cu pitici (nu stiu exact cum se numeste... adica pantomima in care tu controlezi picioarele si altcineva mainile si...? (mai mult)
Are careva cărțile "Triplu H" in format PDF. Multumrsc
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu idei pentru o prezentare pentru Balul Bobocilor despre Hercules si Megara?
Buna, doresc o piesa de teatru cu 6 caractere 3 băieți și 3 fete
As vrea cine este in acest portret si ce semnifica: https://imgur.com/a/5QneT Are legatura cu Argentina sau Cuba?
prieteni! In urma cu multi ani am văzut un film romanesc cu nazistu si comuniști, nu îmi amintesc mare lucru.Doar ca era o fata in rol principal, cântăreață, sau balerina? Spiona pentru...? (mai mult)
O prezentare pentru balul bobocilor pe tema cupluri, iar eu cu partenera mea suntem Romeo si Julieta! prezentarea sa fie in rime, multumesc! dau funda!
Buna, sunt interesata sa intru la UNARTE anul viitor, dar inca nu am idee bine definita despre cum ar trebui sa fie desenele din mapa pentru admitere si nici cum arata examenul pe care trebuie sa il dau...? (mai mult)
da- ti- mi va rog website- uri de la care pot cumpara cu incredere 100% Ceasuri vintage de oriunde din lume cum ar fi Rolex, Omega si Seiko (Se exclude Ebay, Amazon, OLX, si site- uri de genul...? (mai mult)
De ce „prescurtare" este un cuvant asa lung?
Ce deceniu, secol si mileniu are anul 2017
Ce e un "compas de varas"?
Stie cineva vreo trupa de teatru in Bucuresti pentru studenti?
Stie cineva o aplicatie de desenat pe care sa mi-o pot descarca pe laptop? Preferabil una mai complexa
Salut lume am si eu o intrebare am gasit o moneda ce arata destul de veche este foarte subtire cat o foaie de hartie este aproape la fel de mare cat o moneda de 10 bani dar de 3- 4 ori mai subtire pe...? (mai mult)
Niste nume gen The little Fox etc dar sa fie legate de vulpe :)))
Imi puteti spune niste nume smechere care sa aiba in componenta cuvantul vulpe in romana, engleza? Dar sa fie smechere.
Cum pot sa joc Conquiztador? Ma poate ajuta si pe mine cineva va rog.
Salutare.Imi poate recomanda cineva site-uri unde as putea sa imi vand tablourile, dar care sa nu ceara taxa de inscriere? Mersi!
Imi poate recomanda cineva un profesor ce ofera meditații la limba germană? Multumesc! Bucuresti.
Dau funda De ce s-a adoptat denumirea revolutia glorioasa?
Este cineva care ma poate ajuta cu un referat sau macar un rezumat pentru opera lui stanislavski "munca actorului cu sine insasi" am nevoie urgent de aceste informatii, si nu am destul timp la ...? (mai mult)
Știți voi acel triunghi de metal pe care il povesti cu un bat de metal și face "țțțțnnn"? Cum se cheamă?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!