Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce stiti despre profilul "facultate de calculatoare si tehnologia informatiilor"?
Mi- am cumpărat un slime ieri, și deja s- au întărit. L- am ținut la rece, si cum nu a funcționat, l- am scos și a stat la temperatura camerei, dar nici așa nu s- au remediat situația. Am ...? (mai mult)
TPU, cum fac o poza sa arate asa? https://imgur.com/a/2COT4
Cine poate găsi răspuns la chestia asta?* "Într- un hotel, la etajul 51, un bărbat a fost găsit mort! Ușa fusese închisă cu un sistem de blocare din interior de către mort (înainte...? (mai mult)
Ajutor! Https://www.youtube.com/watch?v=6FtvRGaqS9c Cum se numeste melodia de la inceputul videoclipului?
Dau funda! Vreau sa particip la un concurs de talente. Talentul meu este desenul și vreau sa fac ceva sa impresioneze. Ma gândeam sa desenez ceva care la început să nu para nimic, iar la...? (mai mult)
Hei, cine imi poate spune cum se realizeaza panourile (scheletul) cu flori pentru nunti? Unde as putea gasi un model? vreau sa stiu cum as putea demonta un panou cu flori pentru a se putea transporta
Cine imi poate da si mie mai multe detalii despre Liceul Dinu Lipatti bucurești? Va rog contactați- Ma la adresa de email- alexaally15@gmail. com
Unde pot citi singur sub dus pe net?
Https://www.youtube.com/watch?v=6FtvRGaqS9c Cum se numeste melodia de la inceputul videoclipului?
Caut membri pe grupul Just a dream.Este un grup cu de toate,carti,poezii, desen și cam tot ce tine de artă. Cine vrea să mi de alăture?
As dori sa invat o piesa noua (la chitara) pentru un spectacol ce va avea loc in noiembrie. Daca imi puteti da sugestii de anumite piese care v-au impresionat va rog ajutati-ma!
Ce sarbatoare/eveniment e pe 5 octombrie. Tatal si fratele meu imi spun ca bunica-mea le-a spus de o sarbatoare/eveniment pe 5 octombrie, vreau sa le arat ca o sa aflu fara ajutorul lor.
Ce se intampla daca vezi un inger pe cer?
Ce se sarbatoreste pe 1 Octombrie? Nu stiam in ce categorie sa pun.
Cine îmi spune și mie niște idei de cărți pe care le-aș putea scrie?
Site-uri haine mișto din Romania pentru băieți/bărbați? Dau funda
Am o intrebare despre tatuaj temporare care le găsesti pe plaja in mamaia După ce m- am spălat pentru prima data cu apa călduță culoarea s- a sters aproape de tot ce a rămas este conturul...? (mai mult)
Hei! A citit cineva cartea " Uneori câștigi, uneori înveți " de John C Maxwell? Aș vrea o părere
Unde pot sa vad in reluare conpletul concert de la Ateneul Roman de la Festivalul George Enescu 2017?
Am creat un personaj pentru o animatie si am nevoie de parerea voastra. Ce ar trebui sa Ii mai adaug sau sa mai sterg? Personajul trebuie sa fie un Cocalar tipic, misogin, rasist, etc. Aici e personajul...? (mai mult)
Hey! Am nevoie urgent de idei de activitati extrascolare pentru clasa a 8-a+ scenar Va multumesc! Aleg cel mai bun
Buna, recent am primit cadou un carnet foarte frumos, si nu stiu ce sa scriu in el.Parca pentru un jurnal ar fi prea pompos, si mi- e jale sa- l umplu cu problemele mele.Are marginile paginilor aurii,...? (mai mult)
Buna! Cum pot face o figurina de cal? Adica o figurina care sa stea in picioare si sa aiba forma de cal! Multumesc! Cel mai bun raspuns primesste funda!
Stie cineva un site de unde pot descarca carti pdf?
Hei. Poate sa imi spuna cineva mai multe detalii despre colegiul national de arta Octav Bancila Iasi? Vreau sa stiu ce profile sunt, cu ce medie se intra si daca e nevoie sa dai probe pentru a te admite...? (mai mult)
Ce carti imi recomandati de afaceri economie?
Buna, am un tablou pictat de Aurel Tancou din Sibiu, are tablouri si la muzeul Bruckental din Sibiu, pictat pe placaj in ulei, datat 1984. Stie cineva daca acest tablou are vreo valoare, cat ar ...? (mai mult)
Cine imi poate spune o carte de clasa a V care se poate citi într-o zi
Hei! Am nevoie de o aplicatie pe mobil care sa ma ajute cu problemele de algebra. Recomandari?
Cine imi poate spune un program in care sa pot lucra online si sa pot crea imagini de genul celor psihedelice? Usor de folosit, daca e posibil. Dau funda si vot. :)
am o fota autentica (din cafea sarbeasca si este cusuta manual)de peste 100 de ani, si as vrea s o vand, dar nu stiu cat ar trebui sa cer pe ea?
Salut sunt in clasa a 7 si am ramas corigent la matematica.Peste 6 zile dau corigenta si nu prea stiu ce ar trebui sa invat... pentru corigenta (esentialu)
Bună tip am o nelămurire orasul bârlad e un oras bogat sau sarac?
Caut site-uri unde pot vinde bancnote vechi la colectionari de asa ceva la un pret decent sau negociabil, imi puteti da un site cu asa ceva?
Https://www.instagram.com/p/BXI2OOplsN8/ Cine stie ce filtru e acesta?
Salut,TPU! Care este mai bun Nikon sau Canon vreau sa ma apuc de fotografiat! Bugetul ar fi de 2000 lei! Multumesc!
Știe cineva răspunsul de la level 25?
Nu știu sigur dacă e categria bună, sau ar fi trebuit să postez la Hobbies sau Timp Liber. Desenez de câțiva ani, am avut o pauză și acum vreau să încep din nou. Mă pricep la desene în creion...? (mai mult)
Pot scrie o carte cu poezii ce au fost critici rele de la cei de uniunea scriitorilor din România?
Stiti cumva daca oamenii orbi viseaza noaptea? Daca ei nu stiu cum arata nimic, cum pot visa?
Salut, Am nevoie de o carte de circuite electrice care are aproximativ 1000 de pagini dar nu mai tin minte exact numele autorului ( stiu ca era un autor celebru de care am mai auzit inainte si e foarte...? (mai mult)
Sunt foarte speriată, mi- a cantat o cucuvea in nucul din fata casei. Canta foarte tare, un strigăt țipător, drept urmare m- am trezit in țipatul ei.Sa întâmplat acum o ora si in timp ce scriu...? (mai mult)
A facut cineva, cursuri de design interior? Daca da, v-au ajutat?
Heiiii! Îmi place mult fotografia, si as vrea sa îmi cumpăr un aparat foto. Îmi puteți recomanda ceva? Un buget anume nu am, dar no... știți voi
Daca pamantul e vechi de milioane de ani, noi de ce ne aflam doar in 2017? Vreau sa stiu raspunsul vostru, am auzit mai multe variante.
Am mobilă veche cu cine pot lua legătura?
vreau sa va intreb unde as putea vinde o sticla de sampanie Cristal Louis Roederer din 1990? costa cam in jur de 500 de euro.multumesc!
Poezia Tarziu de Adrian Paunescu, poate fi poezie de forta? Imi trebuie pentru admiterea la UNATC si nu stiu unde sa o incadrez, ori poezie de forta, ori lirica ori filozofica.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti