Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Bună ziua! As dori niște strigături la urs(mai vulgare dacă se poate:)))
Care este sărbătoarea pe care o detestați cel mai mult?
Vreau și eu o urătură de urs dar sa fie o urătură care nu o ascultam în fiecare an sa fie mai diferita, mai veche! Dau fundă!
Buna! Am si eu cateva poezii scrise, unele mai lungi, altele mai scurte (4- 9 strofe). Ma poate ajuta cineva cu o mare dilema? Ideea este ca nu am habar cum functioneaza publicarea unui volum de poezii....? (mai mult)
Hello TPU. Ar trebui sa pictez ceva pe piatra pentru. cineva dar nu știu ce vopsele sa folosesc. Acrilice, de ulei sau altceva? N- am mai pictat demult. Sa fie și rezistenta în timp ca va fi...? (mai mult)
Ziua Reginei Maria la Biserica Anglicană Pagini din jurnal, scrisori și muzică clasică
Salut! Poate să mă ajute cineva cu niște versuri pentru ursul de anul nou (nu vreau alea pe care le fac toți), Mulțumesc!
Salut TPU, Am o geaca de blugi Levi's Sherpa Jacket Trucker Type 3 de culoare albastru deschis, si voiam sa o vopsesc cumva sa o fac albastru inchis, stiti cumva vreo metoda de vopsire? Tin sa mentionez...? (mai mult)
Buna Fac parte dintr- un voluntariat și avem o acțiune in care facem lucruri handmade și le împărțim in centrul orașului in schimbul unei donații. Spre exemplu am făcut niște fluturi din origami...? (mai mult)
De ceva vreme, a inceput sa ma pasioneze japoneza, Japonia, artele si cultura lor si tot ce tine in general de Japonia. De cand m- am uitat la anime, mi s- a schimbat viata ca sa zic asa. Imi place stilul...? (mai mult)
Buna ziua unde și cum pot sa evoluez niste bancnote din 16 aprilie 1947 urgent?
Salut! Aici este o poezie simplă scrisă de mine. Ar putea cineva să își spună părerea sinceră referitoare la aceasta? Poate ați putea da unele sfaturi de exemplu. Mulțumesc anticipat! Așteptând...? (mai mult)
Octombrie la Fundația Calea Victoriei
Bună! Știe cineva dacă în Mall se găsește gaşina epoxidica și polimer clay? Mulțumesc!
Ma puteti ajuta cu o prezentare. pentru balul bobocilor? ma numesc alexia Elena, sunt o persoana foarte vorbareasta, aventuroasa, mereu plina de energie, si pasiunea mea este aviatia. daca se poate,...? (mai mult)
Imi puteti da idei de dansuri care se practicau in Romania in perioada anilor 50?
Imi puteti spune cateva informatii despre anii 50? Cum se imbracau oamenii, cum erau dansurile, melodiile, cele mai populare filme si melodii, etc
Salut! Acum cateva zile am facut la scoala un fel de piesa de teatru, era cu o profesoara, un copil pe nume Miță sau Mihai, 1 decembrie si despre Mihai Viteazul. Profesoara il asculta pe Miță la o...? (mai mult)
As vrea sa fac un stand up comedy pentru anii 1950, ce as putea scrie?
Se poate picta cu vopsele cu ulei pe hartie? Carton?
Vreau sa fac un tablou cadou pentru cineva, îmi recomandați și mie un site serios care sa facă tablouri în 2 3 zile cu poza clientului, va rog din experienta dacă se poate?
Salut există o replică în miniatură a statuii: Angel e Diavolo? Aș dori să cumpăr una. https://www.facebook.com/Curiosit4/posts/angeli- e- demoni- statua- piazza- del- popolo- a- roma- italia-...? (mai mult)
Ce este ESTETICA sau teoría imaginii pentru Giorgio Agamben?
Bună ziua! Am pictat în ulei, în acrilice, în tempera pe bază de ou, guașă, etc. Dar de o perioadă pictez în tempera care în loc de emulsie de ou, au alte tipuri de emulsii, nici prea scumpe...? (mai mult)
Buna ziua, care sunt cele mai profesionale studiouri de înregistrat melodii din Romania? Și dacă ați avut experiențe cu aceste studiouri va rog sa mi le împărtășiți de asemenea, mulțumesc ...? (mai mult)
Salutare TPU, am o intrebare. Cum pot scoate vopseaua de pe satin? Am lasat sa se usuce si a batut vantu si vopseaua s-a cam imprastiat. Ce pot face?
Salut! Care este diferenta dintre Sanscrita Veche si Sanscrita Straveche? Din ce am inteles, cei ce o vorbeau pe cea Straveche au creat- o pe cea Veche pentru a induce viitorii exploratori in eroare...? (mai mult)
Bună, m- am apucat de desen acum 2 ani și am făcut doar portrete și mici lucuri la scara mare cum ar fi trandafiri sau ochi umani doar ca acum as vrea sa ma apuc sa învăț un stil de desen anume,...? (mai mult)
Au la magazinul Connect Buzau corzi de chitara electrica?
Multe femei spun că tipul cel mai plăcut și sexy de bărbat este ca fizicul acestuia să arate bărbătesc ( în cazul meu, o cunoștință de a mea asta consideră bărbat, înalți având peste ...? (mai mult)
Doamnele mele, ce tip de muzica populara de la Etno TV, va place?
De ce cei din țară Hațegului și toate locurile acelea sunt mai înalți și mai masivi decât restul țării am văzut femeie mai făcut decât bărbații și marea majoritate a bărbaților sunt înalți...? (mai mult)
Salut, sunt elev clasa a 12 a si vreau la facultatea de arte, doar de vreun an jumate am inceput serios sa lucrez(desenam si inainte dar doar de placere), incep in curand meditatiile la desen, intrebarea...? (mai mult)
Hei TPU mi- am facut septum acum o săptămână si mi- am dat comanda de alt septum mai mic comanda o sa vina in vreo doua săptămâni dar mi e frica sa nu fie destul de vindecata gaura cat sa intre...? (mai mult)
Ce părere aveți de liceul de arte?
Balul Bucureștiului Interbelic, ediția a 8-a
Salut TPU Care este cel mai bun adeziv sau superglue pentru lipit preferabil sa fie lichid!
Bună TPU! Deci eu am intrat pe protectia mediului, dar pe parcurs vreau să mă transfer pe profil vocațional arte. eu inițial acolo am vrut prima data da n- am intrat, am luat notă 8 la probe dar...? (mai mult)
Bună ziua TPU! Am 14 ani și mă interesează de niște cursuri de pictură. Îmi puteți recomanda niște cursuri de pictură la un preț accesibil? Sunt din București. Vă mulțumesc!
Ați simițit vreodată gustul unei culori? Ați avut vreodată senzația de sinestezie? Dacă da, cum e și cum ați capătat-o?
Ce sa fac daca un tovaras intra pe TPU sa caute un subiect si apoi ramane blocat citind intrebari noi?
Daca sunt nascut la Orsova si crescut in Banat sunt oltean sau banatean? Parintii mei sunt olteni amandoi de la Severin.
Cat costă un costum popular autentic (1940), uzat, dar se poate restaura, conține ie și fusta? Zona codru nord-vest. Mulțumesc.
Salutare, am o bricheta zippo 1940 gravata cu un soldat si un caine iar pe spate scrie 6/18, care este modelul, cat valoreaza?
Ce ii era Tinca pentru Ion Creanga? Sotie sau sora sau ce anume? Ca aveau o relatie cam...ciudata si destul.de....apropiata.ms
Ce culoare obțin daca adaug verde peste mov?
Aveti idee un Evangheliar din 1903 tiparit in vremea lui Carol 1 cam cat ar valora azi? ms
Buna! Daca trebuie sa primesc bani de la o persoana din alta tara prin intermediul paypal trebuie sa platesc mai intai o taxa si dupa primesc banii sau ii primesc direct dupa ce se face transferul?
Bună dimineața! Ce părere aveți de seturile de 10, 12 sau 18 culori de tempera la tub de la Daco. Le- a încercat cineva, sunt cu adevărat tempera ori cu totul altceva decât tempera, ce părere...? (mai mult)
Stie cineva unde pot găsi culoare textilă în Craiova?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!