Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Stie cineva despre cutite si furculite solingen cu o stanta 800 pe ele si ce pret auu?
De ce avea Iohannis floarea cu tricolor din piept pusa pe partea cealalta a pieptului? Toata lumea avea floare deasura inimii iar Iohannis nu. Mizerabil semn de tradator ce e.
Salut! Ce semnifica sarpele incolacit in jurul unei cruci?
Îmi poate spune cineva de unde pot descarca în galerie sau în fișiere Frozen 2? Sau alte desene în romana?
Buna dimineata, Cum poate ajunge un artist in Istoria Artelor? Gen cum a fost cu cei mari, in afara de opere, exista si alte mijloace care ar ajuta? (neortodoxe, relatii, femei, etc)?
Unde pot găsi o evidență oficială a tuturor muzeelor din România (indiferent dacă sunt administrate privat sau de către stat)? Dar o evidență oficială a teatrelor, operelor și filarmonicilor...? (mai mult)
Am o monedă 50 de bani 2019 Regina Maria, iau ceva pe ea?
Îmi poate spune cineva de ce în bisericile și mănăstirile ortodoxe este pictat raiul și iadul, iadul mereu în dreapta și raiul în stânga? În biserica catolica nu exista picturile astea!
Salut, are cineva răspunsurile de la culegerea de CHIMIE ORGANICA admitere Bucureşti 2022? Mă interesează in special capitolul compusi halogenați.
Care este cea mai puternica creatura din mitologie?
Bună seara! Am 2 monezi (50 de lei 1993, cu fața lui Alexandru Ioan Cuza; 100 de lei 1994, cu fața lui Mihai Viteazul) unde le- aș putea vinde sau dacă este cineva de aici care este interesat...? (mai mult)
Concertul Extraordinar de Anul Nou - SPLENDID MOZART
Salut TPU! Unchiul meu din Germania a cumparat o masina pentru mine. Eu urmeaza sa merg in Germania si in urmatoarea zi sa ma intorc cu masina. Va face un numar provizoriu pe 5 zile, ideea e ...? (mai mult)
Heyy TPU! Am și eu o dilema.Voi participa la un concurs de talente și nu mă pot decide intre doua: - coregrafie de balet - recitarea unui text in engleza cu 7 Accente diferite Acum, știu ca in ...? (mai mult)
Buna ziua! Ce carti recomandati pentru examen.Si ce carti imi puteti recomanda, care au legatura cu razboaiele mondiale.Si carti clasice
Ce legende despre grifoni există? Îmi puteți spune măcar una? Mulțumesc mult!
Îmi puteți spune o creatură mitologică?
Salut! Aici este o altă poezie, destul de simpla, fiind începător, despre care aș vrea să aud o părere sinceră și unele sfaturi. Este o poezie destul de sumbră, dar nu, nu sunt in depresie...? (mai mult)
Buna! Am nevoie și eu de niste poezii care efectiv sa descrie ceva în amănunte. Adică nu neapărat foarte multe detalii dar să îți creeze o imagine in cap când o citești. Am nevoie pentru ora...? (mai mult)
Bună ziua! As dori niște strigături la urs(mai vulgare dacă se poate:)))
Care este sărbătoarea pe care o detestați cel mai mult?
Vreau și eu o urătură de urs dar sa fie o urătură care nu o ascultam în fiecare an sa fie mai diferita, mai veche! Dau fundă!
Buna! Am si eu cateva poezii scrise, unele mai lungi, altele mai scurte (4- 9 strofe). Ma poate ajuta cineva cu o mare dilema? Ideea este ca nu am habar cum functioneaza publicarea unui volum de poezii....? (mai mult)
Hello TPU. Ar trebui sa pictez ceva pe piatra pentru. cineva dar nu știu ce vopsele sa folosesc. Acrilice, de ulei sau altceva? N- am mai pictat demult. Sa fie și rezistenta în timp ca va fi...? (mai mult)
Ziua Reginei Maria la Biserica Anglicană Pagini din jurnal, scrisori și muzică clasică
Salut! Poate să mă ajute cineva cu niște versuri pentru ursul de anul nou (nu vreau alea pe care le fac toți), Mulțumesc!
Salut TPU, Am o geaca de blugi Levi's Sherpa Jacket Trucker Type 3 de culoare albastru deschis, si voiam sa o vopsesc cumva sa o fac albastru inchis, stiti cumva vreo metoda de vopsire? Tin sa mentionez...? (mai mult)
Buna Fac parte dintr- un voluntariat și avem o acțiune in care facem lucruri handmade și le împărțim in centrul orașului in schimbul unei donații. Spre exemplu am făcut niște fluturi din origami...? (mai mult)
De ceva vreme, a inceput sa ma pasioneze japoneza, Japonia, artele si cultura lor si tot ce tine in general de Japonia. De cand m- am uitat la anime, mi s- a schimbat viata ca sa zic asa. Imi place stilul...? (mai mult)
Buna ziua unde și cum pot sa evoluez niste bancnote din 16 aprilie 1947 urgent?
Salut! Aici este o poezie simplă scrisă de mine. Ar putea cineva să își spună părerea sinceră referitoare la aceasta? Poate ați putea da unele sfaturi de exemplu. Mulțumesc anticipat! Așteptând...? (mai mult)
Octombrie la Fundația Calea Victoriei
Bună! Știe cineva dacă în Mall se găsește gaşina epoxidica și polimer clay? Mulțumesc!
Ma puteti ajuta cu o prezentare. pentru balul bobocilor? ma numesc alexia Elena, sunt o persoana foarte vorbareasta, aventuroasa, mereu plina de energie, si pasiunea mea este aviatia. daca se poate,...? (mai mult)
Imi puteti da idei de dansuri care se practicau in Romania in perioada anilor 50?
Imi puteti spune cateva informatii despre anii 50? Cum se imbracau oamenii, cum erau dansurile, melodiile, cele mai populare filme si melodii, etc
Salut! Acum cateva zile am facut la scoala un fel de piesa de teatru, era cu o profesoara, un copil pe nume Miță sau Mihai, 1 decembrie si despre Mihai Viteazul. Profesoara il asculta pe Miță la o...? (mai mult)
As vrea sa fac un stand up comedy pentru anii 1950, ce as putea scrie?
Se poate picta cu vopsele cu ulei pe hartie? Carton?
Vreau sa fac un tablou cadou pentru cineva, îmi recomandați și mie un site serios care sa facă tablouri în 2 3 zile cu poza clientului, va rog din experienta dacă se poate?
Salut există o replică în miniatură a statuii: Angel e Diavolo? Aș dori să cumpăr una. https://www.facebook.com/Curiosit4/posts/angeli- e- demoni- statua- piazza- del- popolo- a- roma- italia-...? (mai mult)
Ce este ESTETICA sau teoría imaginii pentru Giorgio Agamben?
Bună ziua! Am pictat în ulei, în acrilice, în tempera pe bază de ou, guașă, etc. Dar de o perioadă pictez în tempera care în loc de emulsie de ou, au alte tipuri de emulsii, nici prea scumpe...? (mai mult)
Buna ziua, care sunt cele mai profesionale studiouri de înregistrat melodii din Romania? Și dacă ați avut experiențe cu aceste studiouri va rog sa mi le împărtășiți de asemenea, mulțumesc ...? (mai mult)
Salutare TPU, am o intrebare. Cum pot scoate vopseaua de pe satin? Am lasat sa se usuce si a batut vantu si vopseaua s-a cam imprastiat. Ce pot face?
Salut! Care este diferenta dintre Sanscrita Veche si Sanscrita Straveche? Din ce am inteles, cei ce o vorbeau pe cea Straveche au creat- o pe cea Veche pentru a induce viitorii exploratori in eroare...? (mai mult)
Bună, m- am apucat de desen acum 2 ani și am făcut doar portrete și mici lucuri la scara mare cum ar fi trandafiri sau ochi umani doar ca acum as vrea sa ma apuc sa învăț un stil de desen anume,...? (mai mult)
Au la magazinul Connect Buzau corzi de chitara electrica?
Multe femei spun că tipul cel mai plăcut și sexy de bărbat este ca fizicul acestuia să arate bărbătesc ( în cazul meu, o cunoștință de a mea asta consideră bărbat, înalți având peste ...? (mai mult)
Doamnele mele, ce tip de muzica populara de la Etno TV, va place?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Suits
Nu ai pierdut nici macar un episod din Suits? Hai sa-ti testam cunostiintele si sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!