Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna amm da cu ce as putea decora un carnetel tip jurnal dar ceva creativ deja l- am umplut de stikere si emoji asa ca vreau ceva mai diferit PS. nu va ganditi la desenat sau stikere e plina de...? (mai mult)
Ce culoare trebuie amestecata cu verde ca sa iasa albastru? Repede!
ce meserie pot avea in legatura cu profilul arte?
Am o casa la tara care a apartinut bunicilor.Ei au murit recent si n- am apucat sa fac mare lucru in casa aia.Ieri am mers acolo sa fac putina curatenie in pod, ca nimeni nu mai trece pe acolo ...? (mai mult)
Buna seara ma intereseaza si pe mine o naframa din borangic dar mai ieftina ca nu îmi permit foarte scumpă la 50 de lei este ok de unde o pot cumpara?
Salut,am si eu nevoie de niste poezii care merg pentru a compune o melodie. Plz Dau funda❤
Cum se alege o capitala?
Este cineva la facultatea UNarte? am nevoie urgent de niste sfaturi....nu stiu ce sa aleg intre 2 sectiuni.
imi puteți spune in ce an a avut loc războiul troian
Va salut. Anul trecut la ora de romana profesoara ne- a povestit ca la inmormantarea lui G Calinescu a aparut o tanara, care a sustinut ca " eu sunt Otilia ". M- am document pe internet si nu am gasit...? (mai mult)
Buna TPU! As vrea sa imi fac o agenda...dar nu am foarte multe lucruri ...si as vrea sa ma ajutati cu idei destul de simple dar si inovatoare ( as vrea sa adaug ca vreau genul de agenda mai matura putin...? (mai mult)
As vrea sa imi fac o agenda acasa, personalizata....insa nu am multe lucruri si as vrea sa ma ajutati incat sa nu fie ceva foarte greu si care sa constea multe lucruri!
Caut informaţii despre Palatul Administrativ din Turnu Măgurele (în prezent nu mai există). Aș vrea să știu în ce an a fost construit și când a fost demolat. Probabil cei din zonă îmi...? (mai mult)
Îmi puteți spune o aplicații de descărcat creații proprii va rog frumos?
Vreau și eu niște cărți gen Fluturi de Irina Binder. Dau funda =)
Vreau si eu notele pentru pain din kara sevda. Va rog din suflet.
Cu ce pot difumina culorile? Eu fac portrete realistice, dar nu- mi place că de vede cartonat din cauza creionului. Am dat și cu șervețelul, dar nu merge. Folosesc culorile de la marca Mondeluz...? (mai mult)
Salut, cei care sunt in domeniul tatuajelor sau se pricep puteti sa imi spuneti pentru ce sunt acele, la ce se folosesc RL, RS, F si care mai sunt uzuale, folosite la tatuaje si echivalentul acului...? (mai mult)
De unde pot lua niste modele de broderie traditionala romaneasca?
Ce parere aveti despre filmul Singur Acasa ( Home Alone ). Stiu ca este cam vechi filmul, de prin anii 90'.
Stie cineva daca acest ban are vreo valoare? Este un ban auriu, pe fata scrie Wolfgang Amadeus Mozart si are fata lui plus 1756- 1791 iar pe spate scrie Austrian Heritage Colectors Coin si are o poza...? (mai mult)
Cum sa fac brățări din ață? Nu înțeleg.
Îmi ziceți și mie cum pot sa scap de trac? Mie chiar îmi place sa cant pe scena dar mi- e frica rău. Ultima data când. A trebuit sa cant a fost în cetate la festivalul de folk și credeti-...? (mai mult)
Salutari tuturor, cine stie unde as putea gasi de cumparat lumini pentru un shooting foto ca ale lui Brandon Woelfel. Las un like de Youtube sa vedeti despre ce e vorba: https://www.youtube.com/watch?v=C7Mk-...? (mai mult)
Salut am 17 ani si vreau sa imi fac un tatuaj,de la umar pana la cot, vreau sa-mi fac ceva sa exprime trecerea timpului si trairea momentului. Vreau exemple cel mai bun primeste funda!
Cum se intra la Facultatea de Drept de la Universitatea Bucuresti? Se mai dau examene ceva sau este importanta doar media de la bac?
Lasand la o parte preferintele personale, ce este mai de viitor facultatea de psihologie sau drept? Avand in vedere faptul ca fara renumitele,, pile,, nu faci nimic sau nu ajungi nicaieri?
Nou-l sau noul?
Ce face editorul de carti? Am incercat sa gasesc un raspuns cat mai concret, dar tot ce am facut e sa imi ametesc si mai mult ideile pe care le aveam.
Stiti cum se zice in tiganeste "cu fratele meu" sau "fratele meu"?
Vreau si eu o lista completa cu toate viciile.
Ce acte imi trebuie sa legalizez pentru facultatea Spiru Haret?
Ma puteti ajuta cu imaginile originale am mare nevoie. Multumesc http://tattoo-journal.com/wp-content/uploads/2017/01/Naruto-Tattoo-56-650x650.jpg
Ce materii se fac in clasa a 11 a la stiinte ale naturii?
Ce chestii handmade as putea face? Ceva gen bratari din ata sau chestii la fel de usoare dar sa iasa frumoase
aceasta nu este o intrebare, vreau sa va spun ceva, multi nu stiu ca acum in 2017 (mata) se scrie legat nici eu nu stiam pana cand mi- a spus doamna de romana si am vazut si intr- o carte si...? (mai mult)
Carei diferenta dintre speedpaint si speeddrawing, adica multi artisti pun in titlu la video speedpaint dar incep desenul de la 0 fara a avea o schita degea facuta sau invers pun speeddrawning dar are...? (mai mult)
Propuneti-mi niste profesii cu inclinatii artistice si PROFITABILE. Am terminat scoala de pictura si am gusturi foarte bune in legatura cu asortarea.
Un site la care sa na uit la Naruto shipiden
Știe cineva niște site-uri de arhive foto video? Gen, poze și filmări vechi din România.
Ma scuzati daca am gresit categoria, nu gaseam nimic mai bun. Pana la urma si literatura e arta. Buna ziua! Pareri va rog, daca se poate ar fi de preferat sa fie si pareri negative in mare parte,...? (mai mult)
Ce carte imi recomandati, avand in vedere ca am 13 ani si ca mi- au placut foarte mult cartile "Singur pe lume" de Hector Malot, "Coraline" de Neil Gaiman, "Povesteste- mi ceva" de Sharon Creech...? (mai mult)
Salut lume Sunt clasa a 10 trec si eu vreau sa devin actor desigur nu in Romania ci in Turcia stiti cu ce media se intra si ce taxa e
Doresc o aplicatie cu carti online traduse in limba romana, caci pana acum ce am instalat erau in engleza ori germana. Cunoasteti ceva bun? Multumesc anticipat!
Cant la chitara din decembrie (6 luni am cantat la acustica pana sa ma mut la chitara clasica )Poate sa imi explice cineva ce inseamna cu adevarat sa fii talentat ca si chitarist? Eu ma gandeam ...? (mai mult)
Am mai multe intrebari... Pictez de vreo 2 ani cu culori acrilice, iar acum m- am hotarat sa imi fac eu panzele, dar nu prea am idee care este treaba cu grundul si cu panza. 1. Exista si...? (mai mult)
Stiti cum se traduce in latina proverbul acela cu "ocazia ne face sa furam" sau ceva asemanator?
As vrea sa știu dacă Liceul de Arta Octav Băncila are cămin. Cum este. Am auzit ca e cam mizerabil. Cu câți stai în camera? La ramura teatru, dacă se face teatru. Cum este? Colegi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!