Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce culoare iese daca combin rosu si portocaliu?
Unde și ce trebuie să fac ca să înregistrez un label?
Am intrat la liceu sunt cls a 9 a dar vreau sa ma transfer la altul dar de la anceputul anului se poate?
Hello, acum trec în a 9- a și am intrat la un liceu ok, nu pot spune că e slab sau prestigios, se întră cu 7, 40 și aș dori să mă transfer după ce termin un an la un liceu unde se intra ...? (mai mult)
Stie cineva un titlu de tragedie scrisa de I. L. Caragiale? ("Napasta" nu se pune). Dau funda :D
Ce se face la protectia mediului? Sii.ce o sa ies?
Ati auzit de platforma de libera publicare Tellarz? Ce parere aveti?
Ce as putea face cu sclipici fara slime... tablouri si chestii decorative?
Am o intrebare legata de liceu, dupa ce voi afla la ce liceu am intrat si voi depune dosarul la respectivul liceu, voi mai avea ce face ceva dupa depundere sau sunt libera?
Cum aflu parola mea de e- mail?
recent am cumparat o medalie pe care scrie pe o parte "IN SERVICIUL PATRIEI" si pe cealalta "XX", adica 20. Aceasta are niste decoratiuni aurii pe ea ca niste ramurele, stema României si...? (mai mult)
am bilet la electric castle 2017 si as vrea sa stiu care e prima zi in care se poate sa iau bratara? Multumesc
Ce este aceea pictura de sevalet, sau cum arata acel panou mobil cu suport?
Cine a fost primul dintre Perseu și Hercule?
De mică am crescut la bunic într- un sat mic, în care bătrânii creduli vorbeau despre strogoi, vrăjitoare, popi care pun blesteme etc. Auzind de n ori aceste basme mi- au intrat în cap...? (mai mult)
Ajutor urgent, dau funda! Cine imi da strofa 3 din FINAL de Pastorel Teodoreanu?
Salut, TPU! In ultimul timp, am descoperit ca in photoshop cs6 poti desena. Am inceput sa invat, sa desenez cat mai bine, si am vazut pe Youtube ca cineva deseneaza in pixeli, si am vrut si eu sa ...? (mai mult)
Am observat ca unor persoane le sta mai bine nud sau goi in fotografii, decat imbracat. De ce oare?
Știu că în India vacile sunt sacre! dar carnea lor nu se consuma deloc?
Se pot face tatuaje permanente cu ace dar pe o perioada delimitata, cum ar fi 2-3 ani?
Hei! unde gasesc de cumparat rame mari goale? cu care poti sa faci poze
Ajutor! Acum învăț la flaut și nu ating notele inalte doar cele joase. Care e faza? Dau funda dacă îmi trimiteți un link care m-ar ajuta. Este ceva mai special sau numa depinde de note?
Ce facultati as putea urma dupa profilul uman filologie? Spuneti-mi toate posibilitatile.
Imi puteti recomanda un joc intitulat "Geografia romaniei", prin care sa invat atat formele de relief cat si judetele cu resedintele acestora, apele, orasele importante? Mentionez ca as vrea sa descarc...? (mai mult)
TPU am si eu o intrebare. Am gasit in pod un aparat vechi inca functional, cum pot face sa developez eu pozele acasa ca in filme? (cu acel bec rosu si cu soltuia aceea lichida)
Hey! Am și eu o întrebare... știți cumva cu ce medie poți sa intri la Colegiul National de arte Regina Maria Din Constanta? Iar pentru secțiunea canto, ce probe se dau pentru admitere?
as dori sa stiu ce se da la BAC in Tonitza.
Pentru admiterea la regie trebuie sa dau si un test de cunostinte de cultura teatrala.Ma poate ajuta cineva cu o carte sau o revista online (link)?
Ce programe îmi recomandați pentru a face filmuleț cu poze + muzică mai ușor?
Aveti link.ul de la Evaluare Nationala 2014? Multumesc pentru ajutor!
Vreau să intru la facultatea de arte din Timișoara secția arte plastice, pictură și sculptură. Care sunt probele pentru admitere? Funda celui mai bun răspuns! ☺
DAU FUNDA! As vrea sa intreb pe cineva cine stie cum se cante la trompeta, pentru ca eu sunt la Liceul de Arta si cant la trompeta, dar mi- ar trebui aparat dentar. Oare pot sa cant la trompeta cu aparat...? (mai mult)
Ce limbi credeti ca sunt de viitor si se vor plati bine in Romania, in domeniul traducerii, peste 10 ani? P.S: Inafara de limbile asiatice, araba, germana si engleza?
1. Care sunt metodele de a invata engleza singur, la un nivel cel putin bun spre foarte bun, in decursul anilor de liceu? 2. Ar ajuta vizionarea filmelor cu subtitrari in engleza si citirea cartilor...? (mai mult)
Va rog frumos sa- mi oferiti o mana de ajutor, ascultand piesa corespunzatoare link- ului de mai jos si scriindu- mi intr- un raspuns versurile (ceea ce auziti). Contez pe seriozitatea voastra....? (mai mult)
Am nevoie de un raspuns repede. Am pus un castron (cred ca din ceramică) cu ciocolata alba in cuptorul cu microunde, ca sa topesc ciocolata. Castronul, dupa ce am transferat ciocolata in ...? (mai mult)
Bunaaa! îmi puteți spune câte ceva despre liceul Ion Neculce din București,cum sunt profesorii,cum este colectivul, când se învață....În special cum este la mate-info.Multumescccc!
Ce lipiciuri lichide transparente sunt bune pentru slime?
Salutare. In cateva zile ma voi duce intr- o tabara pentru copii si vreau sa pregatesc niste scenete amuzante. Vreo 5- 6 ca sa am pe fiecare seara :)) Nu e nevoie sa fie lungi... asa de 2- 3 minute dar...? (mai mult)
Caut o imagine faina care sa aiba dimensiunile 180x250, dau funda.
De curand mi- am achiziționat un set de creioane colorate Faber Castell Polychromos de 36 de culori. Fiind vacanta, evident ca vreau sa călătoresc doar ca mi- e frica pentru ele deoarece ...? (mai mult)
Cu se numeste melodia aia in engleza care e cu trei tipi si trec prin fata unui cinema si intra in filme si de fapt cinema-ul e inchis, iar melodia e tip animatie
Cum pot invata engleza rapid? :>
Știe cineva unde pot sa găsesc cartea Casa Noptii-Obsesia de kristin Cast? Sau daca o are cineva dintre voi si vreți sa o vindeți? Sau vreun sitede unde pot sa descarc cartea? Va mulțumesc.
Unde ar trebui sa caut loc de munca in domeniul artistic? ma refer la vreun atelier care se specializeaza in lucrari artizanale, gravura, pictura, desen, decoratiuni etc.Intreb pentru ca internetul ii...? (mai mult)
Care este vârsta minimă pentru a obţine o viză pentru Arhivele Naţionale?
In septembrie incep clasa a XII- a si ma gandesc de dacă timp unde vreau sa merg la facultate, am o latură artistică foarte bine dezvoltată asa ca m- am hotarat sa merg la două facultăți,...? (mai mult)
vreau sa imi dati si mie retetele voastre de slime: flufy slime, buter slime si slime normal.
^^ Ce credeți ca o sa se dea la a-II-a sesiune a examenului de bacalaureat din toamna la limba și literatura Romana?!
Stie cineva site-uri unde imi pot expune desenele?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!