Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Cred ca toti ati auzit de jocul monopoly sau nu te supara frate etc. Astazi mi- a trecut prin minte sa incerc sa imi fac astfel de jocuri (monopoly deja am cumparat)..stiu ca pot sa imi cumpar...? (mai mult)
Am si eu cateva nelamuriri in privinta Facultatii de Arta si Design foto- video, pentru cei care studiati o astfel de facultate sau stiti cu ce se mananca...intr- una din probe cere prezentarea ...? (mai mult)
Ce cărți se citesc pentru bacalaureat la real?
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu informatii referitoare la facultatea de arta si design foto- video? Acolo unde vreau sa dau am de sustinut 2 probe. Una consta in fotografierea unei naturi statice...? (mai mult)
Bună TPU, ce părere aveți despre profilul mate- info? Dar mate info bilingv engleză? Am de făcut opțiunile pentru poimâine, adică luni și m- ar interesa acest profil, am înțeles că este...? (mai mult)
Buna TPU... Am reincarcat cartela Telekom,Si cand vreau sa-mi vad Minutele,mega etc. Imi scrie "MMI--ul este finalizat" asa, si nu stiu cum sa rezolv asta.
Ce combinații știți cu fructe obișnuite cum ar fi banana,Mar, para pentru sucuri de fructe delicioase?
Știe cineva daca e ok sa vinzi desene (produse cu desenele tale pe ele) pe redbubble? Adică dacă vând..trebuie sa plătesc vreo taxa in tara?
Scriu o nuvela fantasy si am nevoie de niste porecle/insulte foarte ofensive pentru un tip care arata foarte bine (nu merg insulte legate de uratenie) de 19 ani care e iubitul (nu doar victima) si...? (mai mult)
Cum se calculeaza media de la examen, cu cea a claselor 5-8 și cu cea de la probelor de aptitudini?
Bună tup vreau să fac niște meditați de pictură și limbi străine e târziu dacă am 20 de ani? Și dacă cunoșteti pe cineva care mă poațe medita la pictura din orasul Slobozia ialomita Vă ...? (mai mult)
Am o nelamurire.Inainte la noi in tara, pana sa ajunga tiganii, romanii potcoveau caii, faceau potcoave, realizau bijuterii din argint si alte metale pretioase, putem spune ca erau romani ...? (mai mult)
Ce vopsea îmi recomandați pentru a vopsi o tama (bila de la kendama)? P.S. Vopseaua de preferat sa fie sticky
Este corect ca un predicator care merge in fata biserci si ne invata sa nu ne perdem timpul in fata televizorului si cu gunoaiele lumi acestia ..sa stea pe Facebook.
Pentru a deveni profesor de muzică ce ar trebui sa fac în afară de conservator?
Dati-mi idei desp ce as putea face cu niste sticlute vechi de parfum.
Daca am luat proba la liceul de arte N.Tonitza și nu mai vrei sa merg trebuie sa merg sa iau ceva sau sa depun ceva?
Recomandati mi niste carti bune, care merita citite, si poti invata din ele lucruri despre viata, fericire, iubire etc. Va rog
Dati- mi idei cum sa- mi fac poze in oglinzi puse in asa fel incaty sa- ti iasa poza invers; gen Art Installation by Leandro Erlich in East London! nu chiar ceva asa maret dar macar genul asta? plz...dau...? (mai mult)
Cele mai frumoase si interesante locuri de vizitat din lume(in afara de munti)?
am mare nevoie de seria The fifth wave si seria The Dark Tower in format pdf.Stiti vreun site bun de carti pdf? Adica, nu site-uri cu carti din 1980...etc.Vreau sa fie moderne, daca se poate.
Stiti vreun site cu carti pdf? Chiar am nevoie de seria The fifth wave si Turnul Intunecat.Dau fundaa.Va roog
La proba de matematică, la Evaluarea Națională, la subiectul 1 am scris rezolvarea în întregime! Mi se va puncta?
A scris cineva cărți la editura for You? cum e, ce costuri sunt așa in mare?
Cum se numește genul acesta de a scrie gânduri, sentimente, uitati spre exemplu: "Tânjeam deseori după îmbrățișarea fierbinte a brațelor tale golașe.Mi- era frig...Te auzeam în ecou strigându-...? (mai mult)
Vreau sa colorez. Der nu am culoarea Mov. Ce culori pot amesteca sa îmi iasă Mov. Va rog ajutati-ma.
Stiti cumva aplicatii cu, care as putea crea; edita coperti pentru wattpad?
Cum se numește lucrul manual din ac, ață și material pe care coseau englezoaicele înainte?
Deci vreau sa imi iau Jurnalul 3 din Ciudateni(Cartea) si nu pot sa o iau de pe net fiindca cand o sa ajunga prin posta eu- s plecata. Ma intrebam daca exista vreun magazin care vinde cartea...? (mai mult)
Salut, credeti ca daca am facut desenele la evaluare nationala cu stiloul se scade?
Cum se numeste "genul de tablou" (altfel nu stiu cum sa ma exprim) cum e cel din fundalul de la acest video: https://www.youtube.com/watch?v=y9eWoBKsVJ4&t=233s
Https://pasionatidelecturablog.wordpress.com/ Un site pentru pasionatii de lectura!
Salut, caut o melodie vazuta mai de mult pe yt. Este o tipa frumusica care canta live si doi tipi dintre unul sta pe un fel de cutie la care bate cu palmele. Este o melodie straina cunoscuta.
Ce parere aveți despre poezie? Considerați poezia ca fiind o artă?
Cum pot sa scot backroundul unei imagini fara photoshop (cu alt program) fara sa ma complic prea mult?
Stie cine cam la unde poate fi incadrat si valorificat acest tablou? Este facut de Rudolf Fuchs si a apartinut lui Addy Endre(asta nu stiu cum poate fi demonstrat..stiu doar povestea din spatele tabloului) ...? (mai mult)
Cine se pricepe sa faca avatare pentru forum? cine stie add pe Facebook https://www.facebook.com/pavel.pavelica.37 Si vb Mersi!
Am o problema pentru care stiu ca as putea fi judecat dar mi se intampla deja de mult timp si nu mai suport as vrea si eu sa stiu unde pleaca moartea cand ne nastem si ce tricou are bulangiul ala cu...? (mai mult)
Stie cineva de unde este citatul? Imi trebuie urgennt pls "eram acolo, cu demnitatea rezemata de o jigodie de perete, curgeau chestii din mine, iar ea s- a napustit... si mi- a scuipat intre dinti...? (mai mult)
Ce parere aveti despre acest curs de engleza? http://curs-complet.ro/engleza.php Cica achiti doar 49 de lei. E ok sau amagire?
În satul meu există o placă funerară, de marmură, din sec. XIX (19), care a aparţinut unui moșier, grec de origine. Ea nu mai acoperă niciun mormânt, pentru că osemintele moșierului au ...? (mai mult)
Ce detergent contine borax? Vreau sa fac slime
(dau FUNDA) Unde este Manciuria sau ce tari cuprinde?
am si eu nevoie de cateva sfaturi cand eram mai mic gen clasa 1- 8 imi placea sa desenez si desenam foarte bine. dar de 3 ani de cand sunt la liceu nu am mai avut ore de desen si nici ...? (mai mult)
Salutare, de unde provine denumirea de,, Țara Codrului?
Ce creioane sunt mai bune? Cele de la herlitz sau cele de la Bic? Funda
Buna Am o problema, am raportat pagina unui prieten din cauza ca am fost certata cu el, iar acum ne.am împăcat, dar nu ii pot gasi contul pentru ca este raportat! Cum sa fac sa fim din nou prieteni...? (mai mult)
Buna, as vrea sa stiu si eu de unde pot cumpara/face comanda de carti de arhitectura.DOAR CELE CARE TE INVATA SA DESENEZI ARHITECTURA! Carti obisnuite de arhitectura am deja. Daca stiti vreun site sau ...? (mai mult)
De ce au fost eliminate piesele, , vechi" de teatru, jucate prin anii 70- 80, din repertoriul artistic curent din Romania?! Spre exemplu, Nepotul lui Rameau sau Visul unei nopti de iarna ori Suflete...? (mai mult)
Salut, vreau sa devin ARTIST in Romania nu "vedeta".Fac canto de la vârsta de 6 ani.Am cântat într- un cor timp de 6 ani și am participat la multe spectacole și festivaluri unde am luat premi frumoase.Am...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...