Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, vreau sa devin ARTIST in Romania nu "vedeta".Fac canto de la vârsta de 6 ani.Am cântat într- un cor timp de 6 ani și am participat la multe spectacole și festivaluri unde am luat premi frumoase.Am...? (mai mult)
Vreau sa- mi spuneti niste pareri de tari cu locuri frumoase de vizitat timp de o saptamana, si cam in ce suma s- ar incadra excursia(bilet de avion, cazare, in afara de mancare sau alte lucruri)...? (mai mult)
Deci, vreau si eu o imagine daca aveti cu un politist care perchezitioneaza o fata frumoasa aproape dezbracata, e bine si daca puteti sa il desenati pe calculator sau pe foaie, daca il desenati as vrea...? (mai mult)
Cum sa injuri un cal?
Cine are cartea Iubita(cartea a doua din memoriile unui vampir) sa faca poze si sa mi le trimita ca vreau sa o citesc.Am incercat sa o caut da nu e toata.Cine vrea sa ma ajute? Vreau sa o citesc cat se...? (mai mult)
Bună TPU! Dacă ați dori să achiziționați un tablou ce criterii ar trebui sa aiba? Temă,dimensiuni, tehnica?
Bunaaaa, va rog, dacă știți unde as putea găsi modele de tatuaje cu zodia taur. mai speciale. Va mulțumesc!
imi poate spune cineva daca exista vreo sansa de a afla ascendentul din zodiac. Problema este ca nu stiula ce ora am fost nascuta.
Un discurs de sfarsit de an scolar la clasa pregatitoare
Ce-s cu costurile astea super mari la UNATC? Am intrat pe site-ul lor si am ramas masca, vazand taxele de admitere, de scolarizare la diferite specializari.
Cum fac umbre la o poza si cum scriu cu sclipici pe o poza?
Salut,dau examen pentru tresa rosie in Ashihara karate dar nu reusesc sa tin minte a treia lovitura din kiba dachi, cine stie ma poate ajuta?
Salut, cu ce pret as putea sa imi vand tablourile, avand in vedere ca sunt amatoare si pictez chiar foarte frumos si am mai multe tablouri?
Cine stie unde se află această casă? https://www.facebook.com/cquantix/posts/1403579483012449
Salut Daca ma mut in Italia si vin la 2-3 luni in RO ca sa-mi iau note si sa sa-mi dau tezele, credeti ca se poate? Sau daca stii alta modalitate vas fii foarte recunascator
Unde pot gasi tigari black devil?
Am o intrebare care necesita urgent un raspuns! O prietena imi tot canta o melodie ce contine, , brun brun, , si trebuie sa stiu cum se cheama cantecul ...nu stiu mai multe despre melodie dar...? (mai mult)
Cum se calculeaza media la romana si mate?
Stiti vreun magazin de arte (Art Supplies Store) in Bucuresti sau macar in Romania?
Bună, TPU. Aș avea niste întrebări pentru fotografi sau cei cunoscători in fotografie: 1. Dintre Canon 100d și Nikon d3300 care este mai bun pentru un începător in fotografie? 2.În general ...? (mai mult)
Hei Care sunt cele mai bune creioane colorate?(pentru profesioniști)Și totuși sa nu aibă un preț foarte mare. A mai avut cineva creioane colorate faber castell polychromos sau prismacolor premier?...? (mai mult)
Mi.as dori un fel de mandala wall carpet dar nu stiu de unde sa.l cumpar si cu cat! va roog!
Salut, imi poate spune cineva daca in Craiova este vreun liceu cu profil de fotografie? Mersi!
Cum copiez link-ul unui videoclip de pe Youtube?
Imi puteti spune si mie care sunt cele mai bune creioane de colorat, carioci si markere? Dau funda la primul raspuns corespunzator.
Imi spuneti si mie ce emotii va trezeste acest tablu? Puteti sa mi-l descrieti. Ce credeti ca simte fata? [IMG]http://i65.tinypic.com/r8eds7.png[/IMG]
Ce sentiment credeti ca are fata din tablou? Puteti sa o descrieti putin? [IMG]http://i63.tinypic.com/oazpsk.png[/IMG
Ma poate ajuta cineva? Am de facut la scoala o sceneta- Floarea şi Gheorghe: „Surdul nu aude, dar le potriveşte". Insa nu gasesc nicaieri replicile.Mi le poate scrie cineva? E urgent! Trebuie...? (mai mult)
In ce magazine din Iasi gasesc spray-uri pentru graffiti? Si cam cat costa unul?
Cine are o imagine asemanatoare cu asta? https://s11.postimg.org/gp1hkbc03/16640741_1862569727356851_8073963118528360979_n.jpg de preferat parul sa fie saten, DAU FUNDA!
Puteti sa imi spuneti o utilizare a poliacrilonitrilului?
Erau marin sorescu si liviu rebreanu rude?
Sal Raspuneti repede cum gasesc sau unde gasesc site cu desene geometrice. Trebuie sa fac un desen cu figuri geometrice de ex: patrat, cerc, patrat, cerc, etc. Dau funda. Repede. Multuuu
Am nevoie urgenta sa stiu aplicatii (profesioniste daca se poate) de editat poze! Daca se poate sa fie online (pentru calculator)sau din magazin play (pentru telefon), sa fie foarte bune(sa poti...? (mai mult)
Imi trebuie sa fac pe marti un costum eco dar m-a lasat inspiratia! DAU FUNDITA la cele mai smechere!
De ce in al- Doilea Razboi Mondial germanii omorau evreii si ii deportau? De ce aveau ceva cu aceasta categorie?
Îmi puteți spune și mie niște cântăreți francezi? (genuri: pop, pop-rock, rock, rap etc)
Cum pot învăța engleza rapid? Voi cum rețineți? Ce tactici folosiți?
Cu ce pot face graffiti in loc de masca? Un tricou legat, ceva... Un sfat careva
Heiii Vreau sa imi fac un tatuaj acasa da nu cu ac,,,,, cu pix. marker am auzit ca poti cu o foaie si un deodorant am incercat si nu mi-a iesit nimic dati-mi si mie un raspuns
As vrea sa pun o întrebare foarte interesanta celor pasionați de istorie. Celtii nu erau și ei tot de origine tracică, având în vedere faptul ca multe obiceiuri erau asemănătoare...? (mai mult)
Caut imaginea unui tablou pe care l- am văzut la Muzeul de Arte din Timișoara și nicidecum nu o pot găsi pe net. Din păcate nu- mi aduc aminte titlul, dar știu ca se afla în galeria de arta europeana...? (mai mult)
Am o problema Fac sala de vreo 4 luni si cand imi incordez pieptul, in mijloc imi apare o galma care pare ca s-ar continua pana la gat. De ce a aparut acea galma?
Unde pot sa donez carti?
Hey! Saptamna viitoare e ziua dirigintei mele.M-am hotarat sa ii sau cadou o carte.Va rog sa imi spuneti cateva titluri.P.S. are in jur de 47 de ani si e profesoara de biologie.
Hei TPU imi zice si mie cineva ce sunt aceste "comentarii fantoma" de pe Facebook?
Am vazut intr—un film o persoana ce desena pe perete si putea sterge cu carpa. La inceput am cautat pe net perete artistic si nu am gasit niciun rezultat. Vreau sa stiu daca e o folie transparenta pus...? (mai mult)
De aproximativ un an am o tableta grafica si pot spune ca desenez destul de bine in comparatie cu ce desenam la inceput. Problema e ca nu stiu ce profil sa aleg pentru liceu... As vrea sa am...? (mai mult)
Voiam sa intreb, daca stie cineva, cum este admiterea la Facultatea de Grafica din cadrul Universitatii de Arte din Cluj? M.ar interesa un raspuns mai detaliat. Multumesc anticipat ^^
Imi poate recomanda cineva va rog, o carte buna despre istoria Brasovului si a Transilvaniei? Sau mai multe carti, nu conteaza numarul.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?