Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
De ce in al- Doilea Razboi Mondial germanii omorau evreii si ii deportau? De ce aveau ceva cu aceasta categorie?
Îmi puteți spune și mie niște cântăreți francezi? (genuri: pop, pop-rock, rock, rap etc)
Cum pot învăța engleza rapid? Voi cum rețineți? Ce tactici folosiți?
Cu ce pot face graffiti in loc de masca? Un tricou legat, ceva... Un sfat careva
Heiii Vreau sa imi fac un tatuaj acasa da nu cu ac,,,,, cu pix. marker am auzit ca poti cu o foaie si un deodorant am incercat si nu mi-a iesit nimic dati-mi si mie un raspuns
As vrea sa pun o întrebare foarte interesanta celor pasionați de istorie. Celtii nu erau și ei tot de origine tracică, având în vedere faptul ca multe obiceiuri erau asemănătoare...? (mai mult)
Caut imaginea unui tablou pe care l- am văzut la Muzeul de Arte din Timișoara și nicidecum nu o pot găsi pe net. Din păcate nu- mi aduc aminte titlul, dar știu ca se afla în galeria de arta europeana...? (mai mult)
Am o problema Fac sala de vreo 4 luni si cand imi incordez pieptul, in mijloc imi apare o galma care pare ca s-ar continua pana la gat. De ce a aparut acea galma?
Unde pot sa donez carti?
Hey! Saptamna viitoare e ziua dirigintei mele.M-am hotarat sa ii sau cadou o carte.Va rog sa imi spuneti cateva titluri.P.S. are in jur de 47 de ani si e profesoara de biologie.
Hei TPU imi zice si mie cineva ce sunt aceste "comentarii fantoma" de pe Facebook?
Am vazut intr—un film o persoana ce desena pe perete si putea sterge cu carpa. La inceput am cautat pe net perete artistic si nu am gasit niciun rezultat. Vreau sa stiu daca e o folie transparenta pus...? (mai mult)
De aproximativ un an am o tableta grafica si pot spune ca desenez destul de bine in comparatie cu ce desenam la inceput. Problema e ca nu stiu ce profil sa aleg pentru liceu... As vrea sa am...? (mai mult)
Voiam sa intreb, daca stie cineva, cum este admiterea la Facultatea de Grafica din cadrul Universitatii de Arte din Cluj? M.ar interesa un raspuns mai detaliat. Multumesc anticipat ^^
Imi poate recomanda cineva va rog, o carte buna despre istoria Brasovului si a Transilvaniei? Sau mai multe carti, nu conteaza numarul.
Hello. Scriu o lucrare si am descoperit in documentatiile pe care le- am facut ca " In anul 153 e.n. s- a intamplat...". Ce inseamna e.n? Am cautat pe google dar nu am reusit sa gasesc nimic. Eu stiam...? (mai mult)
voi daca ati scrie o carte ce titlu i, ati pune?
Cunoasteti o firma cu picturi la vanzare dispusa la o colaborare cu o pensiune din centrul Bucurestiului?
Pentru cei care sunt fani Eurovision: 1.Ce tara credeti ca merita sa castige anul acesta?(eu- Franta) 2.Va placut piesa Romaniei(mie nu prea) 3.Care vi se pare cea mai draguta fata din concurs?(parere...? (mai mult)
Cineva care se ofera sa imi editeze o poza pentru Facebook sa o faca mai frumoasa? Care se pricepe.
Unde pot gasi si eu washi tape?
Cine ma poate ajuta la licenta pentru absolvirea facultatii de psihologie?
Salutare lume am si eu o intrebare cat costa scoala de piercing and tattoo
Ma intereseaza la proba de creativitate pentru liceele cu filiers vocatinala, la modelaj cele doua personaje trebuie sa fie reprezentste cu tot corpul sau cum ar trebui realizate?
Cu se produce Fanta va rog sa imi ziceti mai in amanunt
am si eu nevoie de cateva strofe originale sau idei despre un profesor care m.a educat sau despre carti sau scoala
Doresc sa invat cum se fac fotografiile gen poezii pe pergament..Ma intereseaza modul de realizare.Va multumesc.
In ce tabluo apare cuvantul nada?
Cine e mai avansat si mai puternic in toate, un geniu sau un expert? De exemplu la rezolvat ecuatii?
Ce inseamna obiect de arta mobil? Un exemplu m-ar ajuta.
TPU! Am avut un slime si mi s-a intarit, ce as putea face sa il fac la loc, si cum as putea sa fac sa nu se mai intareasa. :(
Am făcut cerul de la un desen prea închis, cum pot sa il mai deschid?
Ce înseamnă gestul cu 3 degete în sus și inelarul în jos?
Salut.Unde ma pot angaja ca elev? Stați vreun loc? sau pe cineva care angajează sau are nevoie de ajutor
Ce inseamna sa fii drama queen?
Vreau si eu niste poze (wallpapere) ceva de genul: http://www.artsfon.com/download/32568/1280x800/ gen momentul ala in filme inc are te uiti intr- o directie si ai o revelatie sau ceva. sa semnifice...? (mai mult)
Ştiţi cumva cum se numeşte acest font: http://imgur.com/a/xjgJ5
Heeei. Trebuie sa fac pana luni un mini referat de o pagina A4 in care sa scriu cum cred eu ca ar fi trebuit RO sa se dezvolte dupa revolutia din 1989, as avea nevoie de niste idei. plsss promit funda...? (mai mult)
Ce importanta are țara Franța fata de celalalte țări?
Am un scris oribil. Oribil, asta este termenul.Am facut caligrafie, degeaba.Ce sa fac?
caut partener de dans ..detalii în privat Multumesc anticipat!
Ce importanta are țara Franța fata de România?
Credeti ca oamenii mai sun afectati de despartiri ca si in trecut?(sec. xviii-xix) Argumentati.
Importanta regelui Ferdinand în primul război mondial și marea unire va rog. Am căutat peste tot dar zice numai despre acțiunile în sine nu și despre importanta regelui. Mulțumesc
Are cineva toată seria Crossfire PDF?
Cate pagini are cartea,, spre drumuri de munte" de Calistrat Hogaș?
Sunt in clasa a VIII- a si miercuri dau teza la matematica si trebuie sa obtin nota 8 ca sa- mi iau telefon nou, dar problema e ca NU INTELEG MATEMATICA! La ultima simulare am luat nota 5.73...Ma...? (mai mult)
Am o intrebare.Ca sa ajung speolog ce trebuie sa stiu si ce trebuie sa fac?
Stilul Romanic e aceeasi chestie cu arta si arhitectura Romei antice?
Pictor rus mort la naștere?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!