Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Hello. Scriu o lucrare si am descoperit in documentatiile pe care le- am facut ca " In anul 153 e.n. s- a intamplat...". Ce inseamna e.n? Am cautat pe google dar nu am reusit sa gasesc nimic. Eu stiam...? (mai mult)
voi daca ati scrie o carte ce titlu i, ati pune?
Cunoasteti o firma cu picturi la vanzare dispusa la o colaborare cu o pensiune din centrul Bucurestiului?
Pentru cei care sunt fani Eurovision: 1.Ce tara credeti ca merita sa castige anul acesta?(eu- Franta) 2.Va placut piesa Romaniei(mie nu prea) 3.Care vi se pare cea mai draguta fata din concurs?(parere...? (mai mult)
Cineva care se ofera sa imi editeze o poza pentru Facebook sa o faca mai frumoasa? Care se pricepe.
Unde pot gasi si eu washi tape?
Cine ma poate ajuta la licenta pentru absolvirea facultatii de psihologie?
Salutare lume am si eu o intrebare cat costa scoala de piercing and tattoo
Ma intereseaza la proba de creativitate pentru liceele cu filiers vocatinala, la modelaj cele doua personaje trebuie sa fie reprezentste cu tot corpul sau cum ar trebui realizate?
Cu se produce Fanta va rog sa imi ziceti mai in amanunt
am si eu nevoie de cateva strofe originale sau idei despre un profesor care m.a educat sau despre carti sau scoala
Doresc sa invat cum se fac fotografiile gen poezii pe pergament..Ma intereseaza modul de realizare.Va multumesc.
In ce tabluo apare cuvantul nada?
Cine e mai avansat si mai puternic in toate, un geniu sau un expert? De exemplu la rezolvat ecuatii?
Ce inseamna obiect de arta mobil? Un exemplu m-ar ajuta.
TPU! Am avut un slime si mi s-a intarit, ce as putea face sa il fac la loc, si cum as putea sa fac sa nu se mai intareasa. :(
Am făcut cerul de la un desen prea închis, cum pot sa il mai deschid?
Ce înseamnă gestul cu 3 degete în sus și inelarul în jos?
Salut.Unde ma pot angaja ca elev? Stați vreun loc? sau pe cineva care angajează sau are nevoie de ajutor
Ce inseamna sa fii drama queen?
Vreau si eu niste poze (wallpapere) ceva de genul: http://www.artsfon.com/download/32568/1280x800/ gen momentul ala in filme inc are te uiti intr- o directie si ai o revelatie sau ceva. sa semnifice...? (mai mult)
Ştiţi cumva cum se numeşte acest font: http://imgur.com/a/xjgJ5
Heeei. Trebuie sa fac pana luni un mini referat de o pagina A4 in care sa scriu cum cred eu ca ar fi trebuit RO sa se dezvolte dupa revolutia din 1989, as avea nevoie de niste idei. plsss promit funda...? (mai mult)
Ce importanta are țara Franța fata de celalalte țări?
Am un scris oribil. Oribil, asta este termenul.Am facut caligrafie, degeaba.Ce sa fac?
caut partener de dans ..detalii în privat Multumesc anticipat!
Ce importanta are țara Franța fata de România?
Credeti ca oamenii mai sun afectati de despartiri ca si in trecut?(sec. xviii-xix) Argumentati.
Importanta regelui Ferdinand în primul război mondial și marea unire va rog. Am căutat peste tot dar zice numai despre acțiunile în sine nu și despre importanta regelui. Mulțumesc
Are cineva toată seria Crossfire PDF?
Cate pagini are cartea,, spre drumuri de munte" de Calistrat Hogaș?
Sunt in clasa a VIII- a si miercuri dau teza la matematica si trebuie sa obtin nota 8 ca sa- mi iau telefon nou, dar problema e ca NU INTELEG MATEMATICA! La ultima simulare am luat nota 5.73...Ma...? (mai mult)
Am o intrebare.Ca sa ajung speolog ce trebuie sa stiu si ce trebuie sa fac?
Stilul Romanic e aceeasi chestie cu arta si arhitectura Romei antice?
Pictor rus mort la naștere?
Vreau sa ii cumpar fratelui meu un stilou personalizat de ziua lui,dar as doi sa gravez un mesaj pe cutie... Ceva in franceza cred ca i s-ar potrivi, deoarece traieste acolo.Idei?
Salut unde pot gasi si eu inel cu spirit care se schimba culoare?
am o problema tot ma gandesc care sa joc dintre League of Legends sau Metin2, Lol n am jucat siincer niciodata nu am jucat dar am vazut pe Youtube videoclipuri cu el, nah mi se pare un joc...? (mai mult)
Vreau sa stiu daca pot printa de pe o imprimanta normala o coala de transfer termic. Multumesc!
Buna ziua! As vrea sa știu dacă de pe o imprimanta normal pot sa printez o coala de transfer termic. Mulțumesc!
Știe cineva un site in care pot să citesc pe drumuri de munte de Calistrat Hogaș? Să fie completă
As dori sa dau la Colegiu Național Octav Băncila Iași la teatru. As dori în primul rand sa știu dacă este cămin. Cum sunt profesori. Și dacă se face practica. Și cum este.
Doar mie mi se pare ca piesa favorita de la Eurovision de anul asta este cantata parca de un motan beat? https://www.youtube.com/watch?v=0td62XxnjBk&t=60s
Va castiga Romania Eurovision 2017? Sincer mie mi se pare o piesa foarte interesanta, Ilinca are o voce minunata iar Alex este foarte expresiv.Multi ne sustin, cica suntem in top 5 la casele de pariuri.Ca...? (mai mult)
:))) Am o imaginatie foarte creativa, vocabular bogat etc. Profa de romana crede ca citesc carti dar adevarul e ca...ma doare in **** de carti. Fac o alegere corecta?
Unde gasesc doar beat-ul la piesa asta? https://www.youtube.com/watch?v=gVwZc1rEXh4&index=2&list=PL3m0D7nAbTIpsSYXU-OWKlIHTPB8LJM1U
In Romania. Daca vreau sa devin animator ( adica cel care face grafica animata ) ce facultate ar trebui sa fac? Daca imi puteti da mai multe informatii despre acest domeniu in Romania.
Când este proba vocațională pentru Liceul de arte plastice din Timișoara?
Am nevoie de niste idei, cum as putea face o reclama video prin care sa promovez Gradina Botanica? Nu stau prea bine la capitolul creativitate. :*
Am nevoie de ajutorul vostru. Vreau să dau la limbi străine in Bucuresti dar nu stiu exact ce profil. Eu as vrea la filologie deoarece asa m- au sfătuit profesorii spunând că sunt cele mai multe...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?