Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
As vrea si eu sa stiu aceasta melodie, stiu doar din refren daca ma poate ajuta cineva? wanna be with you do you want me too wanna be with youu you don't know what i want you don't know what i need ...? (mai mult)
In america e cald si iarna? mai precis in L.A?
Dati-mi o tema pentru a scrie un cantec. )))
sunt clasa X la un liceu de arta la sectia arta actorului.Profesorul nostru ne- a propus sa facem un film in care sa bagam vreo 30 de persoane, filmul trebuie sa fie facut intr- o padure..ideea...? (mai mult)
Hei :) Sunt a 8- a, iar pe 25 am probele la Liceul de artă Stefan Luchian din Botosani, sectiunea arta plastica. Problema e ca noua la desen nu ne- a predat teorie. Nici nu stiu ce sa învăț....? (mai mult)
Cu ce e mai usor sa lucrezi:lut, textile sau lemn?
Hei! Caut un liceu unde pot studia arta fotografica :) ma puteți ajuta?! aștept răspunsurile voastre :) va mulțumesc :)
Hei. (Sunt in clasa a 8a)Daca dau aptitudinile la liceul de arte (stiti voi. examenele alea) imi pastreaza dosarul acolo? Eu as vrea ca artele sa fie o optiune. Daca iau nota mai mare vreau sa ma duc la...? (mai mult)
Care este considerat primul razboi din Golf, razboiul dintre Irak si Iran sau razboiul dintre Irak si Kuweit?
Hei TPU, cât înseamnă 280 de dolari în bani romani? Primul răspuns primește FUNDA.
Intentionez ca in timpul liber sa fac un fel de manga horror bazata pe seria jocului F.E.A.R, Voi ce credeti?
Am nevoie de o continuare la niste versuri : Cuvintele mele le port mereu in minte planeta univers creez cate un vers ca sunt in fata voastra si vreau sa demostrez ca am potential si vreau sa ma...? (mai mult)
Am un porumbel alb cu coada lunga nu este pavlin pentru canu ridica coada pana sus aripile cu coada sunt la acelasi nivei in spate umbla cu coada pe jos si este alb imi puteti spune ce rasa este?
Sunt totusi clasa a 7 a insa vreau sa aflu mai multe detalii despre probe la liceul de arte. Stiu ca prima proba consta in natura statica. Vreau sa stiu daca pici prima proba poti sa o mai dai...? (mai mult)
Stiti cumva niste moduri in care sa imi vopsesc rolele? Sunt negre, si le- ar prinde bine putina culoare. Oare pot sa le vopsesc cu tempera si gata? Daca nu de ce? Si alte modalitati vreau. ...? (mai mult)
eu nu inteleg cum astia folosesc Grafitti- uri peste tot ( pe peretii blocului, pe zidurile scolii, pe masinile mai vechi, pe garduri, etc ) si nimeni nu se ia de ei sau cum fac astia de...? (mai mult)
Cum sa fac citate tumblr? Cu ce aplicatii sa editez? Sugestii?
as vrea sa aplic pentru liceul N Tonitza. Vin din mediul rural si ma intrebam daca exista internat.Multumesc anticepat pentru ajutor.
TPU o intrebare mai artistica, as vrea sa fac un grafity pe peretele din blocul meu si mama nu ma lasa ca, crede ca ne cearta vecinii, eu vreau sa fac un grafity mic de tot adica spray pe perete...? (mai mult)
Dc cand vr sa fac cv ma doare cv si nu pot sa nmc ajutati-ma va rog sunt un cpl car enare ce fc si pls ajutamaitimaaaa
As dori si eu niște recomandări de cărți importante ale literaturii universale. Am citit "Sa ucizi o pasăre cântătoare ", "1984", "Crima si pedeapsa ", etc, si as dori si alte titluri...? (mai mult)
Ce program sa folosesc pentru a crea un banner?
Hey. Acum un an mi-am cumparat o Kendama..si as dori sa-i dau culoarea jos, adica sa ramana bila incolora. Cum as putea sa fac asta? Dau funda :D
Buna,stie careva unde traieste lebada? nu este pentru tema, dar asa ca chestie
Imi poate spune cineva locuri din Craiova unde se fac gratuit meditatii de japoneza sau coreeana? Multumesc
Am un proiect despre o personalitate.Îmi trebuie una care nu este atât de cunoscută si despre care am ceva de scris, să fie interesant.Dau fundă răspunsului pe care-i aleg. Mulțumesc.
as dori sa imi fac un tatuaj pe tot bratul. imi puteti arata cateva tatuaje "faine"?! multumesc
Aici,la noi,pe TPU,la magazin premii, cum faci rost de monede?
Ce este un hobby?
Heii TPU! Sa-mi iau tableta grafica sau creioane? Puteti sa-mi dati si niste link-uri din care as putea sa le achizitionez?
Hei TPU, imi puteti spune nume de filme si carti in care apare un violoncel?
o profesoara m-a obligat sa ma inscriu intr-un concurs de, desen cu tema : efectul mancarii sanatoase... Si nu stiu ce sa fac. Ceva idei?
ce sprayuri pot folosi pentru Grafitti? Nu din acelea speciale, mi-a spus un prieten ca pot lua sprayuri cu vopsea de masina nemetalizata.
Îmi poate da cineva un link pe net unde să pot citi ambele volume din cartea "Fluturi" de Irina Binder? Mulțumesc anticipat
Știe cineva dacă se mai află pe orice site, în vânzare, cartea "Salvează-mă" a lui Guillaume Musso? Sau cumva o vinde cineva pe aici?
Cum se numeste pasarea cu cel mai lung cioc din lume? Care este centrul veții sociale la sat? Ma puteți ajuta cu aceste 2 intrebari va rog?
Ce zodie e Maurice Munteeanu?
Salut, am o nedumerire. Facultatea de Arte si Design din cadrul Universității de Vest Timisoara cere si diploma de bac si examen de admitere? Îmi puteți explica ce si cum? Mulțumesc anticipat
Salut,sunt clasa aVlll-a si vreau sa ma inscriu la liceul de arte Marin Sorescu.Stie cineva cand trebuie dus dosarul?
Pierut carte, Pitesti A gasit cineva o carte in parcul vizavi de statia de autobuz Constantin Brancoveanu "Domina topul motoarelor de cautare" de Andrei Ursachi si Eugen Sotropa? Mai aveam de citit...? (mai mult)
Am o intrebare in legatura cu o melodie pusa pe yt pe nunta lui ashe din final fantasy 12 si nu o mai gasesc... nu e din soundtrackul din finalfantasy e alta melodie Aici e linkul de la video...? (mai mult)
Ce reprezinta bradul, valul si muntele ca tatuaj?
Unde as putea vinde discuri din vinil cu interpreti romani de muzica populara?
Cum salvez proiectul din videopad?
Hei TPU. am facut o carte 3D intr- un fel(ex:am desenat un copac si niste frunze pe el, apoi am desenat niste frunze si le- am decupat, am desenat pamantul, si am pus frunzele decupate pe el, am...? (mai mult)
Hei TPU. am facut o carte 3D intr- un fel(ex:am desenat un copac si niste frunze pe el, apoi am desenat niste frunze si le- am decupat, am desenat pamantul, si am pus frunzele decupate pe el, am desenat...? (mai mult)
Pot folosi o tableta grafica pe un laptop cu o placa video stricata? Are doua placi video si doar una dintre ele este stricata. Programele gen Photoshop inca functioneaza.
Care sunt tonurile de verde în ulei comercializate?
Salutari TPU! Sunt in clasa a 8 a si mi- as dori sa merg in viitor pe actorie/comedie, dar liceul il voi face pe matematica informatica pentru a invata de toate. Dupa ce termin liceul pot merge pe o facultate...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!