Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Vreau sa ii cumpar fratelui meu un stilou personalizat de ziua lui,dar as doi sa gravez un mesaj pe cutie... Ceva in franceza cred ca i s-ar potrivi, deoarece traieste acolo.Idei?
Salut unde pot gasi si eu inel cu spirit care se schimba culoare?
am o problema tot ma gandesc care sa joc dintre League of Legends sau Metin2, Lol n am jucat siincer niciodata nu am jucat dar am vazut pe Youtube videoclipuri cu el, nah mi se pare un joc...? (mai mult)
Vreau sa stiu daca pot printa de pe o imprimanta normala o coala de transfer termic. Multumesc!
Buna ziua! As vrea sa știu dacă de pe o imprimanta normal pot sa printez o coala de transfer termic. Mulțumesc!
Știe cineva un site in care pot să citesc pe drumuri de munte de Calistrat Hogaș? Să fie completă
As dori sa dau la Colegiu Național Octav Băncila Iași la teatru. As dori în primul rand sa știu dacă este cămin. Cum sunt profesori. Și dacă se face practica. Și cum este.
Doar mie mi se pare ca piesa favorita de la Eurovision de anul asta este cantata parca de un motan beat? https://www.youtube.com/watch?v=0td62XxnjBk&t=60s
Va castiga Romania Eurovision 2017? Sincer mie mi se pare o piesa foarte interesanta, Ilinca are o voce minunata iar Alex este foarte expresiv.Multi ne sustin, cica suntem in top 5 la casele de pariuri.Ca...? (mai mult)
:))) Am o imaginatie foarte creativa, vocabular bogat etc. Profa de romana crede ca citesc carti dar adevarul e ca...ma doare in **** de carti. Fac o alegere corecta?
Unde gasesc doar beat-ul la piesa asta? https://www.youtube.com/watch?v=gVwZc1rEXh4&index=2&list=PL3m0D7nAbTIpsSYXU-OWKlIHTPB8LJM1U
In Romania. Daca vreau sa devin animator ( adica cel care face grafica animata ) ce facultate ar trebui sa fac? Daca imi puteti da mai multe informatii despre acest domeniu in Romania.
Când este proba vocațională pentru Liceul de arte plastice din Timișoara?
Am nevoie de niste idei, cum as putea face o reclama video prin care sa promovez Gradina Botanica? Nu stau prea bine la capitolul creativitate. :*
Am nevoie de ajutorul vostru. Vreau să dau la limbi străine in Bucuresti dar nu stiu exact ce profil. Eu as vrea la filologie deoarece asa m- au sfătuit profesorii spunând că sunt cele mai multe...? (mai mult)
As vrea si eu sa stiu aceasta melodie, stiu doar din refren daca ma poate ajuta cineva? wanna be with you do you want me too wanna be with youu you don't know what i want you don't know what i need ...? (mai mult)
In america e cald si iarna? mai precis in L.A?
Dati-mi o tema pentru a scrie un cantec. )))
sunt clasa X la un liceu de arta la sectia arta actorului.Profesorul nostru ne- a propus sa facem un film in care sa bagam vreo 30 de persoane, filmul trebuie sa fie facut intr- o padure..ideea...? (mai mult)
Hei :) Sunt a 8- a, iar pe 25 am probele la Liceul de artă Stefan Luchian din Botosani, sectiunea arta plastica. Problema e ca noua la desen nu ne- a predat teorie. Nici nu stiu ce sa învăț....? (mai mult)
Cu ce e mai usor sa lucrezi:lut, textile sau lemn?
Hei! Caut un liceu unde pot studia arta fotografica :) ma puteți ajuta?! aștept răspunsurile voastre :) va mulțumesc :)
Hei. (Sunt in clasa a 8a)Daca dau aptitudinile la liceul de arte (stiti voi. examenele alea) imi pastreaza dosarul acolo? Eu as vrea ca artele sa fie o optiune. Daca iau nota mai mare vreau sa ma duc la...? (mai mult)
Care este considerat primul razboi din Golf, razboiul dintre Irak si Iran sau razboiul dintre Irak si Kuweit?
Hei TPU, cât înseamnă 280 de dolari în bani romani? Primul răspuns primește FUNDA.
Intentionez ca in timpul liber sa fac un fel de manga horror bazata pe seria jocului F.E.A.R, Voi ce credeti?
Am nevoie de o continuare la niste versuri : Cuvintele mele le port mereu in minte planeta univers creez cate un vers ca sunt in fata voastra si vreau sa demostrez ca am potential si vreau sa ma...? (mai mult)
Am un porumbel alb cu coada lunga nu este pavlin pentru canu ridica coada pana sus aripile cu coada sunt la acelasi nivei in spate umbla cu coada pe jos si este alb imi puteti spune ce rasa este?
Sunt totusi clasa a 7 a insa vreau sa aflu mai multe detalii despre probe la liceul de arte. Stiu ca prima proba consta in natura statica. Vreau sa stiu daca pici prima proba poti sa o mai dai...? (mai mult)
Stiti cumva niste moduri in care sa imi vopsesc rolele? Sunt negre, si le- ar prinde bine putina culoare. Oare pot sa le vopsesc cu tempera si gata? Daca nu de ce? Si alte modalitati vreau. ...? (mai mult)
eu nu inteleg cum astia folosesc Grafitti- uri peste tot ( pe peretii blocului, pe zidurile scolii, pe masinile mai vechi, pe garduri, etc ) si nimeni nu se ia de ei sau cum fac astia de...? (mai mult)
Cum sa fac citate tumblr? Cu ce aplicatii sa editez? Sugestii?
as vrea sa aplic pentru liceul N Tonitza. Vin din mediul rural si ma intrebam daca exista internat.Multumesc anticepat pentru ajutor.
TPU o intrebare mai artistica, as vrea sa fac un grafity pe peretele din blocul meu si mama nu ma lasa ca, crede ca ne cearta vecinii, eu vreau sa fac un grafity mic de tot adica spray pe perete...? (mai mult)
Dc cand vr sa fac cv ma doare cv si nu pot sa nmc ajutati-ma va rog sunt un cpl car enare ce fc si pls ajutamaitimaaaa
As dori si eu niște recomandări de cărți importante ale literaturii universale. Am citit "Sa ucizi o pasăre cântătoare ", "1984", "Crima si pedeapsa ", etc, si as dori si alte titluri...? (mai mult)
Ce program sa folosesc pentru a crea un banner?
Hey. Acum un an mi-am cumparat o Kendama..si as dori sa-i dau culoarea jos, adica sa ramana bila incolora. Cum as putea sa fac asta? Dau funda :D
Buna,stie careva unde traieste lebada? nu este pentru tema, dar asa ca chestie
Imi poate spune cineva locuri din Craiova unde se fac gratuit meditatii de japoneza sau coreeana? Multumesc
Am un proiect despre o personalitate.Îmi trebuie una care nu este atât de cunoscută si despre care am ceva de scris, să fie interesant.Dau fundă răspunsului pe care-i aleg. Mulțumesc.
as dori sa imi fac un tatuaj pe tot bratul. imi puteti arata cateva tatuaje "faine"?! multumesc
Aici,la noi,pe TPU,la magazin premii, cum faci rost de monede?
Ce este un hobby?
Heii TPU! Sa-mi iau tableta grafica sau creioane? Puteti sa-mi dati si niste link-uri din care as putea sa le achizitionez?
Hei TPU, imi puteti spune nume de filme si carti in care apare un violoncel?
o profesoara m-a obligat sa ma inscriu intr-un concurs de, desen cu tema : efectul mancarii sanatoase... Si nu stiu ce sa fac. Ceva idei?
ce sprayuri pot folosi pentru Grafitti? Nu din acelea speciale, mi-a spus un prieten ca pot lua sprayuri cu vopsea de masina nemetalizata.
Îmi poate da cineva un link pe net unde să pot citi ambele volume din cartea "Fluturi" de Irina Binder? Mulțumesc anticipat
Știe cineva dacă se mai află pe orice site, în vânzare, cartea "Salvează-mă" a lui Guillaume Musso? Sau cumva o vinde cineva pe aici?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Na’vi, Toruk si Omaticaya!