Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cum se numeste pasarea cu cel mai lung cioc din lume? Care este centrul veții sociale la sat? Ma puteți ajuta cu aceste 2 intrebari va rog?
Ce zodie e Maurice Munteeanu?
Salut, am o nedumerire. Facultatea de Arte si Design din cadrul Universității de Vest Timisoara cere si diploma de bac si examen de admitere? Îmi puteți explica ce si cum? Mulțumesc anticipat
Salut,sunt clasa aVlll-a si vreau sa ma inscriu la liceul de arte Marin Sorescu.Stie cineva cand trebuie dus dosarul?
Pierut carte, Pitesti A gasit cineva o carte in parcul vizavi de statia de autobuz Constantin Brancoveanu "Domina topul motoarelor de cautare" de Andrei Ursachi si Eugen Sotropa? Mai aveam de citit...? (mai mult)
Am o intrebare in legatura cu o melodie pusa pe yt pe nunta lui ashe din final fantasy 12 si nu o mai gasesc... nu e din soundtrackul din finalfantasy e alta melodie Aici e linkul de la video...? (mai mult)
Ce reprezinta bradul, valul si muntele ca tatuaj?
Unde as putea vinde discuri din vinil cu interpreti romani de muzica populara?
Cum salvez proiectul din videopad?
Hei TPU. am facut o carte 3D intr- un fel(ex:am desenat un copac si niste frunze pe el, apoi am desenat niste frunze si le- am decupat, am desenat pamantul, si am pus frunzele decupate pe el, am...? (mai mult)
Hei TPU. am facut o carte 3D intr- un fel(ex:am desenat un copac si niste frunze pe el, apoi am desenat niste frunze si le- am decupat, am desenat pamantul, si am pus frunzele decupate pe el, am desenat...? (mai mult)
Pot folosi o tableta grafica pe un laptop cu o placa video stricata? Are doua placi video si doar una dintre ele este stricata. Programele gen Photoshop inca functioneaza.
Care sunt tonurile de verde în ulei comercializate?
Salutari TPU! Sunt in clasa a 8 a si mi- as dori sa merg in viitor pe actorie/comedie, dar liceul il voi face pe matematica informatica pentru a invata de toate. Dupa ce termin liceul pot merge pe o facultate...? (mai mult)
Cum fac un slime gelatinos?
spuneti ceva repede manual care sa fac acasa dar sa fie mai mult din hirtie
Pot învăța paralel doua limbi pe aplicația Duolingo? Acum învăț engleză și as vrea sa ai cat și spaniola. Eu am văzut că pot doar daca știu engleză adică îmi va traduce din spaniola in ...? (mai mult)
Cam cât ar fi preţul unei pânze pentru picturi în MDL?
Salutari! Care dintre profilurile ARHITECTURA SI ARTA AMBIENTALA sau CONSERVARE SI RESTAURARE BUNURI CULTURALE vi se pare mai ok? p.s.:Ma refer la dificultatea lor si bugetul obtinut din meseriile : ...? (mai mult)
Am parul foarte des și aspru, nu- mi sta bine cu parul lung desprins, arăt ca naiba, iar cu el scurt nu- mi place sta ridicat în sus, pot decât să- l dau pe frunte, sa nu mai stea ridicat. Daca...? (mai mult)
Sall. Cine vrea bannere si avatare pret minimal 0euro pro/advance 1euro
Am nevoie de exemple de nume japoneze de fete și băieți. Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
Si pana lu urma l-au pedepsit pe copilul ala care a "resculptat" coloana lui Brancusi?
Ați fost vreodată la PictorShop? Ați fost mulțumiți de produse și de vânzători? A fost aglomerație prin apropiere? (Vreau să merg sâmbăta)
Imi puteti recomanda niste creioane grafit de o calitate mai buna. Folosesc Koh- i- noor, dar nu mai sunt multumita de calitatea lor, am avansat im desen si vreau altceva. Am vazut pe Amazon...? (mai mult)
Unde pot gasi volumul 5 din casa noptii? pdf sau carte
Salut guys, aci tot Roby :) Cate secunde are un an?
Am nevoie de o imagine cu Vincent van Gogh, o pictura, cum el se impusca cu pistolul si se improasca cu flori de floare- soarelui.Nu stiu cum sa o caut pe google, am incercat multe variante si nu am...? (mai mult)
Daca as vrea sa scriu o carte despre ce ati vrea sa fie? Vreau cat mai multe idei.
Bună TPU, aș dori să știu și eu cum este structurată această carte, are 150 de pagini în ebook si cam 200 și ceva fizic. Cum este corect 20 de capitole, părți? Am să atașez un link cu ...? (mai mult)
În pană de idei pentru desene din creion ...Accept orice caractere anime, SF, scene P.S nu îmi plac lucrurile simple, ideile le vreau detaliate, categoriile enumerate mai sus le am încercat deci...? (mai mult)
In pana de idei pentru desene din creion (schițe). Nu îmi plac lucrurile simple ca o vaza sau obiecte la întâmplare. Am inceput treaba cu "artistul" acum un an și nu mai am material pentru a evolua...? (mai mult)
Ce tableta grafica recomandati unui artist la inceput de drum cu un buget nu foarte mare? Ma gandeam la un Wacom Intuos Draw ( http://www.emag.ro/tableta- grafica- wacom- intuos- draw- pen- small- white-...? (mai mult)
Salutari! Sunt in clasa a VIII- a si as vrea sa urmez liceul de arta din orasul meu, la profilul arhitectura.Si as vrea sa stiu la ce materii se dau tezele si examenul de bacalaureat. Astept raspunsurile...? (mai mult)
URGENT! Va rog spuneti-mi de unde pot cumpara spray-uri pentru graffiti in Focsani! Am nevoie urgent! xD
Ce cărţi îmi puteţi recomanda? (14-15) ani
Unde pot cumpara spray-uri pentru graffiti in Iasi? Si cat costa unul?
Vreau sa fac graffiti, stiu chiar foarte bine sa fac... Merge sa fac cu spray-uri auto sau de alea la 12 lei pe care le gasesti la magazine?
De unde sau de la cine pot lua meditatii la desen din Timisoara?
imi poate spune cineva de unde pot face rost de un steag cu stema regala a Romaniei?
Din ce se da bacul la profilul istorie?
Este mai bine sa invat sa desenez pe o tableta grafica decat pe foaie normala? Nu de mult timp am inceput sa desenez, si ma gandeam ca este mai bine sa continui sa invat pe o tableta, avand in vedere...? (mai mult)
Vreau idei de pictura.
Cine este pasionat/ă de versuri? Am nevoie de ajutor!
Care este cel mai bun program pentru desen? As prefera cu stabilizare!
Unde as putea vinde discuri din vinil cu interpreti romani de muzica populara? Dar doua lazi de zestre de pe la 1960?
Unde pot gasi cartea Vampirii din Morganville Vol. 2 in format pdf?
Hello, TPU! Vreau sa repictez piticii de gradina. Ce acuarele ar trebui sa folosesc, astfel incat sa nu se ia repede acuarela?
As dori o recomandare pentru un aparat foto de tip DSLR, cu acumulatori AA/R6, 1,2v.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici
Afla cat de multe stii despre povestea Albei ca Zapada si a piticilor din casuta din padure!