Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Cum fac un slime gelatinos?
spuneti ceva repede manual care sa fac acasa dar sa fie mai mult din hirtie
Pot învăța paralel doua limbi pe aplicația Duolingo? Acum învăț engleză și as vrea sa ai cat și spaniola. Eu am văzut că pot doar daca știu engleză adică îmi va traduce din spaniola in ...? (mai mult)
Cam cât ar fi preţul unei pânze pentru picturi în MDL?
Salutari! Care dintre profilurile ARHITECTURA SI ARTA AMBIENTALA sau CONSERVARE SI RESTAURARE BUNURI CULTURALE vi se pare mai ok? p.s.:Ma refer la dificultatea lor si bugetul obtinut din meseriile : ...? (mai mult)
Am parul foarte des și aspru, nu- mi sta bine cu parul lung desprins, arăt ca naiba, iar cu el scurt nu- mi place sta ridicat în sus, pot decât să- l dau pe frunte, sa nu mai stea ridicat. Daca...? (mai mult)
Sall. Cine vrea bannere si avatare pret minimal 0euro pro/advance 1euro
Am nevoie de exemple de nume japoneze de fete și băieți. Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
Si pana lu urma l-au pedepsit pe copilul ala care a "resculptat" coloana lui Brancusi?
Ați fost vreodată la PictorShop? Ați fost mulțumiți de produse și de vânzători? A fost aglomerație prin apropiere? (Vreau să merg sâmbăta)
Imi puteti recomanda niste creioane grafit de o calitate mai buna. Folosesc Koh- i- noor, dar nu mai sunt multumita de calitatea lor, am avansat im desen si vreau altceva. Am vazut pe Amazon...? (mai mult)
Unde pot gasi volumul 5 din casa noptii? pdf sau carte
Salut guys, aci tot Roby :) Cate secunde are un an?
Am nevoie de o imagine cu Vincent van Gogh, o pictura, cum el se impusca cu pistolul si se improasca cu flori de floare- soarelui.Nu stiu cum sa o caut pe google, am incercat multe variante si nu am...? (mai mult)
Daca as vrea sa scriu o carte despre ce ati vrea sa fie? Vreau cat mai multe idei.
Bună TPU, aș dori să știu și eu cum este structurată această carte, are 150 de pagini în ebook si cam 200 și ceva fizic. Cum este corect 20 de capitole, părți? Am să atașez un link cu ...? (mai mult)
În pană de idei pentru desene din creion ...Accept orice caractere anime, SF, scene P.S nu îmi plac lucrurile simple, ideile le vreau detaliate, categoriile enumerate mai sus le am încercat deci...? (mai mult)
In pana de idei pentru desene din creion (schițe). Nu îmi plac lucrurile simple ca o vaza sau obiecte la întâmplare. Am inceput treaba cu "artistul" acum un an și nu mai am material pentru a evolua...? (mai mult)
Ce tableta grafica recomandati unui artist la inceput de drum cu un buget nu foarte mare? Ma gandeam la un Wacom Intuos Draw ( http://www.emag.ro/tableta- grafica- wacom- intuos- draw- pen- small- white-...? (mai mult)
Salutari! Sunt in clasa a VIII- a si as vrea sa urmez liceul de arta din orasul meu, la profilul arhitectura.Si as vrea sa stiu la ce materii se dau tezele si examenul de bacalaureat. Astept raspunsurile...? (mai mult)
URGENT! Va rog spuneti-mi de unde pot cumpara spray-uri pentru graffiti in Focsani! Am nevoie urgent! xD
Ce cărţi îmi puteţi recomanda? (14-15) ani
Unde pot cumpara spray-uri pentru graffiti in Iasi? Si cat costa unul?
Vreau sa fac graffiti, stiu chiar foarte bine sa fac... Merge sa fac cu spray-uri auto sau de alea la 12 lei pe care le gasesti la magazine?
De unde sau de la cine pot lua meditatii la desen din Timisoara?
imi poate spune cineva de unde pot face rost de un steag cu stema regala a Romaniei?
Din ce se da bacul la profilul istorie?
Este mai bine sa invat sa desenez pe o tableta grafica decat pe foaie normala? Nu de mult timp am inceput sa desenez, si ma gandeam ca este mai bine sa continui sa invat pe o tableta, avand in vedere...? (mai mult)
Vreau idei de pictura.
Cine este pasionat/ă de versuri? Am nevoie de ajutor!
Care este cel mai bun program pentru desen? As prefera cu stabilizare!
Unde as putea vinde discuri din vinil cu interpreti romani de muzica populara? Dar doua lazi de zestre de pe la 1960?
Unde pot gasi cartea Vampirii din Morganville Vol. 2 in format pdf?
Hello, TPU! Vreau sa repictez piticii de gradina. Ce acuarele ar trebui sa folosesc, astfel incat sa nu se ia repede acuarela?
As dori o recomandare pentru un aparat foto de tip DSLR, cu acumulatori AA/R6, 1,2v.
Am o întrebare, ce nota ar trebui sa iau la bac ca sa pot intra la facultatea de arte din Timișoara? Mulțumesc! :)
La ce firmă găsesc material pentru a turna piatră artificială?
Seara buna. Vreau sa invat o a 4- a limba si nu sunt hotarat. Stiu engleza, romana, japoneza si italiana. Ce ati alege intre germana/portugheza/chineza sau coreana si de ce? Vreau o limba noua pentru...? (mai mult)
Particip la miss boboc si as vrea sa fac la proba de talente un numar de stand up comedy. Ma puteti ajuta cu cateva idei /replici? Ps fara obscenitati. Dau funda! multumsec frumos!
Bună sara, era o reclamă românească mai demult cu o înmormântare la o mașină și la urmă îi aruncă și volanul în groapă și pe fundal era o melodie de Beethoven.
Cine stie cat ma poate costa 5 litiri de erbicit pulsar
Cum se scrie corect? Mersi sau Merci? Sau is corecte ambele forme?
De ceva timp caut o melodie, nu ii stiu versurile.Stiu doar ca piesa era facuta pe o plaja si era un dj, si 2 oameni se luptau cu picioarele, nu stiu cum sa explic. Aveti idei?
Unde găsesc kendama ieftine în Iași?
îmi puteți spune si mie cum pot repara un desen in creion pe care l-am murdarit cu acuarelă?
Cam cat ar costa o chitara acustica mai ieftina si de unde o pot cumpara?
Buna,stie coneva cum se opreste mahia voodoo!? am o prietena care sotul ei s-a incurcat cu o brazilianca, si acesta s-a schimbat enorm! isi mai poate reveni!?
Salut, TPU. Recent m- am apucat de scris poezii si as vrea sa va cer parerea asupra a ceea ce am scris pana acum. As prefera pareri sincere. Multumesc! :) Musafir Târziu...? (mai mult)
Am 15 ani și din păcate până la vârsta asta nu am citit prea multe cărți. În ultima vreme îmi doresc foarte mult să mă apuc de citit doar că nu știu cu ce să încep. Aș avea nevoie...? (mai mult)
Despre ce e vorba in piesa de teatru Dragostea celor 3 portocale. N-am inteles nimic la teatru.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?