Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Care DSLR e mai bun pentru filmat si foto Canon 700d/750d?
Am o foartre mare pasiune pentru fotografie.As dori sa-mi cumpar un aparat de fotografiat DSLR dar nu stiu ce sa aleg ...Nikon sau Canon? Toata lumea alege Canon dar nu prea inteleg de ce...
In ce an a fost ales barack obama presedinte si care erau adversarii lui?
Cum se numeste filtru cu care face Ilie vlogs pozele pe insta? Sau aplicatie..etc?
As vrea sa ma reapuc de desenat. Am desenat o vreme dar apoi am renuntat din cauza ca nu mai am timp, dar mi- am dat seama ca trebuie sa imi fac putin timp pentru lucrurile care imi fac placere. ...? (mai mult)
Ce credeti ca semnifica acest tatuaj? As dori un raspuns mai detaliat. Multumesc :) http://pin.it/xOnwylS
Cum pot sa imi descriu desenele? Adica sa vorbesc despre ele. Ajutor, va rog.
Ce probe se dau la liceul de Arte?
Site-uri cu desene cu tema antidrog.Sau idei pentru un desen antidrog.Vă rog...
Ar putea cineva sa imi zica semnificatia cuvantului PINOTECA?
Ce trebuie sa inveti ca sa ajungi pictor?
In ce oras a avut loc umanismul? plzz
Care a fost ultimul desen cerut la proba educatiei plastice?
oare sa merg pe științe sociale ma descurc la toate materiale dar fără engleză cu excepția ca am 8 da noi la ora doar citim și Exerciții cam atât va rog dati-mi pareri
X pe 2+x+1 totul 3= x+1 este pe 3
Mă poate ajuta cineva cu un nume original și intersant pentru o trupă de teatru,accept variante și în română și în engleză, mulțumesc! :)
Raman corijent la muzica intr- o veselie, nu pot trece deloc. Fac meditatii am invatat 3 carti de muzica stiu tot ce se poate despre aceasta materie numai ca profesorul nu vrea sa ma treaca....? (mai mult)
stie cineva vreo tabara, cerc, cursuri de arta (dans sau teatru) acum pentru primavara- vara din Craiova? ceva pentru incepatori, adolescenti Sa sustina comunicarea, socializarea si multe alte...? (mai mult)
Salut Imi place de un artist (desenator, nu chiar artist) si as vrea sa invat stilul lui (nu sa-l copiez, doar sa stiu cum face el desenele si sa-mi creez si eu o idee)
Stie cineva ceva tabere pentru creatie pe timp de vara? Ceva. teatru, pictura etc
Cine stie numarul de telefon a lui Ionut Pascu Art vreau sa-i sunt ceva. Va rog mult este urgent Funda + vot https://www.youtube.com/watch?v=0fpVPNpCO30
Salut, as vrea sa mi spuneti si mie niste siteuri * pe bune * nu mascarici ca sa spun asa despre ingeri, spirite, demoni, pacate si blesteme biblice si tot ce cuprinde Creatia, gen partea care nu ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Canon 100d? Este un aparat bun pentru incepatori? Face niste fotografii bune pentru pretul lui? Multumesc! Dau funda
Heii TPU.Ce detalii imi puteti oferi despre facultatea de arta si design din Cluj? Dau funda, mersi!
Ce parere aveti despre aparatul foto Canon 1100d? Este un model vechi, nu? As vrea niste pareri despre el. Multumesc!
Hey vreau și eu toate informațiile necesare despre profilul științe sociale!
Hei! Mi-am luat un carnetel A6 super dragut doar pentru ca imi placea cum arata ce as putea scrie in el? Tostusi, ar trebui sa-l foloesesc
Salutare mi-a cerut profu de desen sa cumpar argila decorativa pentru a face o masca.Imi poate zice cineva de unde pot lua argila aceasta?
Care e diferenta dintre inversul unui numar si opusul unui numar? +exemple
stiu cateva versuri dintr o poezie de a lui Adrian Paunescu si nu stiu cum se numeste poezia.Las aici versurile, poate ma puteti ajuta. "Acestui om, putin lungestei viata/Ca si asa i- a fost destul...? (mai mult)
Știu ca este atât de stupid. și puțin probabil sa aflu vreun răspuns dar totuși... Este o poza. pe un fundal crem intr o camera aparent ruinată de spital cu un pat de spital in centru (cu gratii...? (mai mult)
stiti niste site-uri unde sa vinzi lucruri handmade?
Exista painea integrala UrteKram? Am dat de ea pe net si am vazut o sursa foarte mare de proteine ( 36 la suta de grame ). Dar nu o gasesc, stie cineva ceva?
Hellooo:)) sunt clasa a 8-a si vreau sa dau la arte (Dinu Lipatti-Pitesti) desen. imi puteti spune vă rog cam..tot ce ar trebui sa stiu?
Trebuie sa demonstrez ca David Pop din nuvela, , Catastrofa" de Liviu Lebreanu este nevinovat pentru ca a luptat pentru armata austro- ungara contra poporului roman fiind de nationalitate roman....? (mai mult)
De unde se poate achiziționa hârtia pentru șablon pentru tatuaj
Salut tuturor, vreau sa ma ajutati cu o informatie legata de simularea la romana din clasa a XI a, vreau sa stiu ce opere sunt in programa pentru aceasta simulare, adica ce opere pot pica la subiectul ...? (mai mult)
Buna sunt in clasa a 7 a si as vrea sa dau la un liceu de arte dar nu stiu la ce materii trebuie sa te pricepi adica la matematica romana limbi straine etc. daca stiti spuneti-mi va rog
Este sigur un pelerinaj la Ierusalim? Adica risti sa nu te mai intorci?
Autorul legendei Tristan și Isolda
As vrea sa imi fac agenda un bullet jurnal. cine are idei sa imi raspunda. nu vreau in scris. c in imagini. nu imi scrieti.
As vrea un site unde iti poti posta arta/desenele si sa primesti critica constructiva de la membrii cu experienta in domeniu (ex. ce greseli ai facut, unde mai ai nevoie de lucru), un site ...? (mai mult)
Am o intrebare. De ce nu- mi merge cardul de memorie pe telefon? Nu il acceseaza si nu stiu ce sa fac. Am niste poze foarte importante pe el care trebuie sa i le trimit cuiva. Va rog, ajutati- ma!...? (mai mult)
Am o intrebare: cum se numesc aceste lucrari in PhotoShop? http://imgur.com/a/TN7f1
Am nevoie de un aparat foto cine mi-ar putea spune preturile
Are ceva daca ma fac cu tetraciclina pe tatuajul proaspat? Ii un dezinfectant cu antibiotic.
Dacă dau resetat la telefon îmi dau amendă cei de la fabrică?
Am o intrebare in legatura cu pozele facute cu un aparat profesional! Eu cand fac poze si ma uit la respectivele poze sunt foarte clare pe aparat dar cand le dai pe mess sau le postez pe Facebook sunt ...? (mai mult)
Sunt eleva in clasa a 8- a si ma gandeam sa intru la liceul Dinu Lipatti, pe muzica. Pentru cei ce stiu, cum e acolo? Cum sunt profesorii? Am auzit ca multi intra cu pile or so. Dunno. Merita ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!