Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Bună! O sa spun pe scurt, caut o statueta/bibelou cu un țăran care tine un ulcior pe umăr, are pantalonii suflecați și pe cap poarta o pălărie. Statueta are în jur de 35- 45 cm și este deschisa...? (mai mult)
Heelp! Ce ziceti, pozele sub vie (o perdea de vie) sunt frumoase sau e ceva banal? Adica se vede un verde intens peste tot. Multumesc!
Dragi fotografi, aveti idee care este cel mai bun laborator foto din Romania? Doresc sa printez niste fotografii, dar ma intereseaza sa fie hartia cat mai calitativa iar oamenii care se ocupa cu asta...? (mai mult)
Salut TPU, cum se numesc acele tablouri care la prima vedere arata ceva și dintr-un alt unghi arata altceva?
Salut TPU! As vrea sa dau anul viitor admitere pentru un liceu de arte/ pedagogic. Problema mea este natura statica, care imi da mari batai de cap la ambele profile. Cum as putea sa imbunatatesc acest...? (mai mult)
De ce scoli am nevoie pentru a deveni artist de muzica populara?
Salutare! Deci, se pare ca ma pricep cat de cat la desen (vedeti aici ultimul meu desen: https://imgtr.ee/image/20230407- 152857.I0r2r ) si as vrea sa vand desene. Stie cineva cum si unde pot face asta?...? (mai mult)
Bună ziua. La ce numar de episod a ajuns astazi 30.06. 2023 serialul Inelul Nibelungilor pe programul Flilmcafe? Fundă. Ms.
Salut, TPU! Am și eu o întrebare pentru cunoscătorii de graffiti, deci am un marker mtn street dabber 10 mm voi lăsa site ul de la marker https://graffstore.ro/squeezere/53- mtn- street- dabber- ...? (mai mult)
As vrea sa ma apuc de o afacere cu invitatii de nunta/botez si as vrea niste sfaturi si niste recomandari daca se poate. Aparatura si produsele de care am nevoie!
Buna seara, dețin un tablou pictat a cărui semnătura nu reușesc să o deslușesc, respectiv (AP.) Mă poate ajuta cineva cu această informație?
Ce desen pot face pe un perete?
Un site cu care pot pune o poza și siteul sa îmi facă o caricatura? Va rog mult ajutați-mă.
Bună tuturor! Cum se calculează Media de admitere la liceul de arte? Este (3×APT+ MA)/4? Sau? APT= nota finală la probe MA= media de admitere MFA=media finală de admitere Este la toate liceele...? (mai mult)
Salutare, TPU! Am o întrebare, dau funda! Ce efecte are pe termen lung suprainformarea publicului despre unele informații asupra mediului? Ar putea duce la un scenariu de film gen 2012 real?
Ce este rafotipia? Este o tehnica a gravuri, dar în ce consta, mai exact?
Https://pin.it/6OvWJbS Salutare! Poate sa imi identifice cineva tabloul din linkul de mai sus(pictorul si numele tabloului), e un tablou care imi pare fain dar din pacate nu il pot gasi PS: scuze pentru...? (mai mult)
Mozart și jocul de oglinzi
Buna ziua, caut o nuvela romaneasca, dar nu stiu titlu sau cine a scris- o, am citit odata acum 25 de ani cel putin, ce imi amintesc, autorul descrie inmormantarea la sat si ritualurile, cum ar fi...? (mai mult)
Buna, mie astăzi mi- a venit un colet eMAG, un set pentru desenat de la Faber Castell și când l- am deschis părea deja deschis și lipseau lucruri cam cele mai importante și cumva știți un site...? (mai mult)
Bună TPU. Imi poate recomanda cineva cursuri de pictura/desen online gratis? Vreau sa repet lucrurile basic. Cum ar fi lumina, compozitia etc. Am gasit cateva dar nu stiu care sunt bune si nu vreau...? (mai mult)
Saluare TPU, am o intrebare legata de crearea stickerelor. Mai exact vreau sa incep sa fac stickere pentru diverse echipe de fotbal, momentan cum ar fi fcsb sau csa steaua. Problema este ca nu gasesc...? (mai mult)
Am un colier de perle si inchizatoarea are stanta 835 d, ce inseamna?
Bună,ieri m-am inscris la Prestige Model, astazi am vazut ca este o teapa si că o sa imi ceara bani, mentionez ca am 16 ani.Voi ati platit sau ce ati facut in aceasta situatie?
Buna seara. Voi ce ați face daca ați vedea un tip că face graffiti pe undeva prin oraș? Ce reacție ați avea? :))
Bună TPU! Am nevoie de sugestii vis a vis actorie. Am un rol de jucat dintr- o piesă de teatru bazată pe cartea "Recreația mare". Rolul e Tilică (Matei) din fragmentul "Un șmecher la lecție". Problema...? (mai mult)
Daca am 13 ani si îmi doresc sa merg la canto, dar nu am mai facut muzica vreodata este prea tarziu sa îmi dezvolt vocea? Nu am o voce foarte rea, e acceptabilă dar nu recunosc bine notele daca le...? (mai mult)
Salut. Cunoașteți ilustratori digitali care să creeze personaje ori imagini după descrierea mea?
Salut! am dat probe la liceul paciurea pentru admitere, insa intrebarea mea este daca am facut la proba de creativitate personaje in nr par, dar am respectat cerinta cu tema, insa este posibil sa nu...? (mai mult)
Fascinația Umbrei în Opere celebre
Niste piese de teatru de 4 personaje? (3 fete si un baiat-daca se poate)
Romănia a avut vreo dată vreo stema pe care apărea acvila cu svastica sau zvastica in gheare!?
Considerati ca intretinerea relatiilor sexuale poate fi o arta? Eu uneori ma consider artist, in cazul in care nu v- am mentionat. dar simt ca mi- am gresit vocatia. Ma gandesc serios sa ma apuc de proza...? (mai mult)
Bună seara, trebuie să știu să pictez și cum învăț să pictez, cat costă să pictezi un tablou și se bani se câștigă, unde pot vinde tabloul?
Hei! Sunt a 8 a si urmeaza probele la Liceul de Arte Octav Băncilă din Iași și as vrea sa merg pe profilul "Arta Actorului" dar nu stiu foarte multe lucruri despre ce se face cand voi admite si voi...? (mai mult)
Salut! Știe cineva un site unde pot găsi ziarele din Iași în pdf, preferabil perioada comunistă? M-ar interesa de exemplu Ziarul Scânteia.
Buna! cum se cheama metoda aia in care imparti o pictura in mai multe patratele pentru a putea fi lucrarea reinterpretata? Atiu ca in engleza se spune grid method si in romana se traduce metoda grilei ...? (mai mult)
Hei! ♡ Doresc sa intru la Liceul "Dinu Lipatti" din Bucuresti pe sectia arta actorului insa sunt din alt oras.Stie cineva cam cat ar fi chiria pe luna la camin sau ce probe trebuie sa sustin/medie sa...? (mai mult)
Bună TPU! La compoziția de personaje la probele de aptitudini, care ar fi tema care ar pica cel mai des? Sportul? Dansul? Ar putea fi și compoziția statica gen personajele citesc cărți sau sunt ...? (mai mult)
Buna, am 21 de ani…Sunt actrita dar sunt din Grecia. Acum am venit in Romania ultimii 3 ani si vreau sa joc la un film/serial…Cum pot? Unde pot sa aplic? -Multumesc
Bună TPU! Sunt cls 8 si la liceul de arte sunt cam 12 locuri pe an. Si în ultimii ani au intrat doar cei care au facut clasele 5- 8 acolo. Ei au luat 10 în admitere si ceilalţi 9 sau 8. Chiar îmi...? (mai mult)
Buna, cei care ați fost la liceul de arte din Drobeta Turnu Severin, cum vi s-a părut acolo?
Bună! Îmi puteți recomanda un curs de dans kpop pentru începători în Iași? Mulțumesc!
Salut! Cum pot aprinde tastatura la un laptop Lenovo idepooad 3? Mulțumesc
Salut,am nevoie de un răspuns Care este mai tare dintre oul de bibilica și cel de rata Și mai am o întrebare care este cel mai tare ou pentru un concurs?
Bună, tot caut de ceva timp un ziar pe care îl citeam doar din cauza ca avea o secțiune care se numea din lumea necuvântătoarelor, avea niște povesti minunate despre animale, ma puteți ajuta
Îmi spune și mie cineva daca exista vreo programa unde sa pun muzica,de exemplu pian,sau sintetizator,iar mai apoi sa o descifreze pe note, mersi
Cu ce sumă se pot vinde cărțile din perioada postbelică/comunistă? Unele sunt de propagandă știu nu prea mult insa altele sunt de la editură muzicală cum ar fi George Zbârcea " Cînd Dunărea...? (mai mult)
Am un tablou vechi as dori sa știu de cine este pictat are semnătura provine din Germania
Am un tablou, nu cunosc nimic despre el, as dori sa mă ajutați.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!