Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
De ce cei din țară Hațegului și toate locurile acelea sunt mai înalți și mai masivi decât restul țării am văzut femeie mai făcut decât bărbații și marea majoritate a bărbaților sunt înalți...? (mai mult)
Salut, sunt elev clasa a 12 a si vreau la facultatea de arte, doar de vreun an jumate am inceput serios sa lucrez(desenam si inainte dar doar de placere), incep in curand meditatiile la desen, intrebarea...? (mai mult)
Hei TPU mi- am facut septum acum o săptămână si mi- am dat comanda de alt septum mai mic comanda o sa vina in vreo doua săptămâni dar mi e frica sa nu fie destul de vindecata gaura cat sa intre...? (mai mult)
Ce părere aveți de liceul de arte?
Balul Bucureștiului Interbelic, ediția a 8-a
Salut TPU Care este cel mai bun adeziv sau superglue pentru lipit preferabil sa fie lichid!
Bună TPU! Deci eu am intrat pe protectia mediului, dar pe parcurs vreau să mă transfer pe profil vocațional arte. eu inițial acolo am vrut prima data da n- am intrat, am luat notă 8 la probe dar...? (mai mult)
Bună ziua TPU! Am 14 ani și mă interesează de niște cursuri de pictură. Îmi puteți recomanda niște cursuri de pictură la un preț accesibil? Sunt din București. Vă mulțumesc!
Ați simițit vreodată gustul unei culori? Ați avut vreodată senzația de sinestezie? Dacă da, cum e și cum ați capătat-o?
Ce sa fac daca un tovaras intra pe TPU sa caute un subiect si apoi ramane blocat citind intrebari noi?
Daca sunt nascut la Orsova si crescut in Banat sunt oltean sau banatean? Parintii mei sunt olteni amandoi de la Severin.
Cat costă un costum popular autentic (1940), uzat, dar se poate restaura, conține ie și fusta? Zona codru nord-vest. Mulțumesc.
Salutare, am o bricheta zippo 1940 gravata cu un soldat si un caine iar pe spate scrie 6/18, care este modelul, cat valoreaza?
Ce ii era Tinca pentru Ion Creanga? Sotie sau sora sau ce anume? Ca aveau o relatie cam...ciudata si destul.de....apropiata.ms
Ce culoare obțin daca adaug verde peste mov?
Aveti idee un Evangheliar din 1903 tiparit in vremea lui Carol 1 cam cat ar valora azi? ms
Buna! Daca trebuie sa primesc bani de la o persoana din alta tara prin intermediul paypal trebuie sa platesc mai intai o taxa si dupa primesc banii sau ii primesc direct dupa ce se face transferul?
Bună dimineața! Ce părere aveți de seturile de 10, 12 sau 18 culori de tempera la tub de la Daco. Le- a încercat cineva, sunt cu adevărat tempera ori cu totul altceva decât tempera, ce părere...? (mai mult)
Stie cineva unde pot găsi culoare textilă în Craiova?
Bună! O sa spun pe scurt, caut o statueta/bibelou cu un țăran care tine un ulcior pe umăr, are pantalonii suflecați și pe cap poarta o pălărie. Statueta are în jur de 35- 45 cm și este deschisa...? (mai mult)
Heelp! Ce ziceti, pozele sub vie (o perdea de vie) sunt frumoase sau e ceva banal? Adica se vede un verde intens peste tot. Multumesc!
Dragi fotografi, aveti idee care este cel mai bun laborator foto din Romania? Doresc sa printez niste fotografii, dar ma intereseaza sa fie hartia cat mai calitativa iar oamenii care se ocupa cu asta...? (mai mult)
Salut TPU, cum se numesc acele tablouri care la prima vedere arata ceva și dintr-un alt unghi arata altceva?
Salut TPU! As vrea sa dau anul viitor admitere pentru un liceu de arte/ pedagogic. Problema mea este natura statica, care imi da mari batai de cap la ambele profile. Cum as putea sa imbunatatesc acest...? (mai mult)
De ce scoli am nevoie pentru a deveni artist de muzica populara?
Salutare! Deci, se pare ca ma pricep cat de cat la desen (vedeti aici ultimul meu desen: https://imgtr.ee/image/20230407- 152857.I0r2r ) si as vrea sa vand desene. Stie cineva cum si unde pot face asta?...? (mai mult)
Bună ziua. La ce numar de episod a ajuns astazi 30.06. 2023 serialul Inelul Nibelungilor pe programul Flilmcafe? Fundă. Ms.
Salut, TPU! Am și eu o întrebare pentru cunoscătorii de graffiti, deci am un marker mtn street dabber 10 mm voi lăsa site ul de la marker https://graffstore.ro/squeezere/53- mtn- street- dabber- ...? (mai mult)
As vrea sa ma apuc de o afacere cu invitatii de nunta/botez si as vrea niste sfaturi si niste recomandari daca se poate. Aparatura si produsele de care am nevoie!
Buna seara, dețin un tablou pictat a cărui semnătura nu reușesc să o deslușesc, respectiv (AP.) Mă poate ajuta cineva cu această informație?
Ce desen pot face pe un perete?
Un site cu care pot pune o poza și siteul sa îmi facă o caricatura? Va rog mult ajutați-mă.
Bună tuturor! Cum se calculează Media de admitere la liceul de arte? Este (3×APT+ MA)/4? Sau? APT= nota finală la probe MA= media de admitere MFA=media finală de admitere Este la toate liceele...? (mai mult)
Salutare, TPU! Am o întrebare, dau funda! Ce efecte are pe termen lung suprainformarea publicului despre unele informații asupra mediului? Ar putea duce la un scenariu de film gen 2012 real?
Ce este rafotipia? Este o tehnica a gravuri, dar în ce consta, mai exact?
Https://pin.it/6OvWJbS Salutare! Poate sa imi identifice cineva tabloul din linkul de mai sus(pictorul si numele tabloului), e un tablou care imi pare fain dar din pacate nu il pot gasi PS: scuze pentru...? (mai mult)
Mozart și jocul de oglinzi
Buna ziua, caut o nuvela romaneasca, dar nu stiu titlu sau cine a scris- o, am citit odata acum 25 de ani cel putin, ce imi amintesc, autorul descrie inmormantarea la sat si ritualurile, cum ar fi...? (mai mult)
Buna, mie astăzi mi- a venit un colet eMAG, un set pentru desenat de la Faber Castell și când l- am deschis părea deja deschis și lipseau lucruri cam cele mai importante și cumva știți un site...? (mai mult)
Bună TPU. Imi poate recomanda cineva cursuri de pictura/desen online gratis? Vreau sa repet lucrurile basic. Cum ar fi lumina, compozitia etc. Am gasit cateva dar nu stiu care sunt bune si nu vreau...? (mai mult)
Saluare TPU, am o intrebare legata de crearea stickerelor. Mai exact vreau sa incep sa fac stickere pentru diverse echipe de fotbal, momentan cum ar fi fcsb sau csa steaua. Problema este ca nu gasesc...? (mai mult)
Am un colier de perle si inchizatoarea are stanta 835 d, ce inseamna?
Bună,ieri m-am inscris la Prestige Model, astazi am vazut ca este o teapa si că o sa imi ceara bani, mentionez ca am 16 ani.Voi ati platit sau ce ati facut in aceasta situatie?
Buna seara. Voi ce ați face daca ați vedea un tip că face graffiti pe undeva prin oraș? Ce reacție ați avea? :))
Bună TPU! Am nevoie de sugestii vis a vis actorie. Am un rol de jucat dintr- o piesă de teatru bazată pe cartea "Recreația mare". Rolul e Tilică (Matei) din fragmentul "Un șmecher la lecție". Problema...? (mai mult)
Daca am 13 ani si îmi doresc sa merg la canto, dar nu am mai facut muzica vreodata este prea tarziu sa îmi dezvolt vocea? Nu am o voce foarte rea, e acceptabilă dar nu recunosc bine notele daca le...? (mai mult)
Salut. Cunoașteți ilustratori digitali care să creeze personaje ori imagini după descrierea mea?
Salut! am dat probe la liceul paciurea pentru admitere, insa intrebarea mea este daca am facut la proba de creativitate personaje in nr par, dar am respectat cerinta cu tema, insa este posibil sa nu...? (mai mult)
Fascinația Umbrei în Opere celebre
Niste piese de teatru de 4 personaje? (3 fete si un baiat-daca se poate)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?