Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Buna TPU- Suna sec dar mno. Cu totii stiti ca se apropie 1 martie; si ca de obicei, trebuie sa le fac cadou la profesoare si sunt multe (ca mno, la mine la scoala se dau cam toata saptamana martisoare...? (mai mult)
Hei am si eu o problema. Se tine un concurs de dramaturgie si trebuie sa scriu un act. Cam cat de mare trebuie sa fie acest act?
Am si eu o intrebare? Vreau sa stiu daca cineva are cumva cartea electronica sau scrisa de Nicolae Carandino Zile negre si nopti albe. Va rog daca o aveti trimiteti- mi un mesaj.Acord...? (mai mult)
Salut, am un radio cu pick- up, ceva gen și este foarte foarte vechi doar ca nu știu cum se numește, dacă se pricepe cineva îmi poate lasă un mail sau o pagina de Facebook sa trimit câteva poze...? (mai mult)
Cum se desfasoara proba practica de desen si de modelaj la admitere in domeniul sculpturii?
Stie cineva cum se numeste melodia si autorul acestui cantec? https://youtu.be/yh3msOsNtOQ
Cum să imi schimb numele din Cs:Go in fiecare runda?
Hei buna cateva recomandari de trupe rock metal death metal va rog eu ascult destule, dar mai vreau! mersi anticipat va rog doresc trupe mai putin cunoscute
Hey, TPU Stie cineva cum se numeste ata de aici? http://www.thexerxes.com/25-diy-christmas-ideas-you-must-try-in-2015/
Va rog sa ma ajutati cu ceva.Care sunt toate versurile de la poezia lui Maximilian Ioan care a citit-o aici https://www.youtube.com/watch?v=QLf99Ga0I0s la minutul 22:34?
Știe cineva dacă există vreun site sau vreun grup pe Facebook cu designeri care să-și expună lucrările pentru a fi folosite fără plată, ci doar cu precizarea autorului? Mulțumesc.
Heii TPU. Vreau sa stiu ceva. Deci, am facut o prostie in ora de sport. Domnu' era plecat, si eu impreuna cu niste prietene, am plecat si am batut pe la usi. Eu, nu am batut, doar ma uitam la ele...? (mai mult)
Heii... Am o intrebare... Daca in gimnaziu, pe clasa a 6-a, in sem. 1, am 9 la purtare, si in sem. 2, am 10, si pe tot parcursul scolii am 10, atunci mai pot sa aplic la medicina?
Sub ce nume se gasesc la noi si unde in online? https://www.amazon.com/Shrinky- Dinks- Crystal- Clear- Creative/dp/B0103B04RO/ref=sr_1_5? ie=UTF8&qid=1480105422&sr=8- 5&keywords=shrinky+ dink+ film&tag=rewardstyle-...? (mai mult)
Vreau si eu niste statusuri cu "Romeo si Julieta."
Salut, am gasit in dulap o haina mai veche care are nasturi cofectionati din monede de argint. Poza cu moneda: http://imgur.com/a/lQtyE Intrebarea este: cu cat as putea vinde o moneda ca aceasta
Ce semnificatie are tatuajul acesta? https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10154410578210669&substory_index=0&id=85964110668
:))Sunt noua aici, si vreau sa va intreb daca se pot face bani din fotografie, nu ca vreau din aceasta meserie bani, eu iubesc fotografia, dar, unii imi spun "si o sa castigi bani daca vrei...? (mai mult)
Aveți idee dacă mai dau la discovery fenomene stranii?
Am toate volumele Jules Verne, care credeti ca sunt cele mai interesante din colectie?
Daca merg la liceu de filologie intensiv engleza se da neaparat teza la limba latina? Ca eu nu am facut latina in clasele 1- 8. Daca se da la ce alt profil as putea opta la care sa nu dau bacul din mate....? (mai mult)
Imi puteti da diferite retete de slime cu aracet si fara borax?
Bună! Știe cineva care e programa olimpiadei de limba latină pentru clasa a 9a? :D Vă rog răspundeți cât mai repede! :)
Cum se scrie corect m-ia său mia
Salut,am primit la scoala o sarcina,anume sa fac un proiect din materiale reciclabile, imi dati si mie o sugestie?
sunt in clasa 10- a si mi s- a propus sa termin studile in Italia in torino stiu limba italiana si sunt la profil economic vreau sa stiu daca dupa ce termin profilul economic in Italia pot sa ...? (mai mult)
Bunaa TPU! cum se fac slimele?
dau funda! Am nevoie urgent de raspuns. Stie cineva cand are loc olimpiada de limba si literatura romana, etapa judeteana? Precizez ca ma intereseaza in judetul Timis, desi nu are relevanta, ...? (mai mult)
Câte zile are luna februarie?
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un like/share/subscribe? Specific ca sunt artist quilling de 4 ani si pe canalul meu de Youtube vor fi multe tutoriale dragute cu idei ingenioase! https://www.youtube.com/channel/UC8xUevcc4uB_Q6Iy1g6kmNg...? (mai mult)
Buna știți cumva când va apărea girl online going solo autorul fiind Zoe Sugg dar varianta in română apropo aceasta carte este din seria girl online.Va rog daca știți să mă ajutați si pe...? (mai mult)
Salut am 16 ani si fac sport de performanta, m- am interesat si am aflat ca pot primi niste bani, antrnoul meu a spus ca o sa fiu platit daca gasesc articole de lege care permit plata minorilor! Va ...? (mai mult)
dacă mă puteți ajuta, dau funda. As vrea sa- mi pictez o pereche de tenisi, dar nu stiu cu ce culori pentru că nu vreau sa se ia la spălat, dacă puteți să îmi spuneți ce culori as putea...? (mai mult)
Vreau sa citesc online cartea "Winston-un motan in misiune secreta" si nu gasesc nici un site. Ma puteti ajuta?
In ce an a fost pictata:,, Madona, Sf. Ana si pruncul"? de Rafael Sanzio
Particip la un bal de dragobete si am o proba in care trebuie sa dansez sau sa fac o pantomima, iar tematica este jazz din 1920. Vreo idee de ce as putea face?
Cartea cu cele mai multe pagini
Am niste flori de mina, si as vrea sale vand cum am dau seama ce valore au.
Care este anotimpul vostru preferat? al meu vara!
:) Vreau si eu sa ma ajute cineva cu invatarea timpurilor in engleza! Va rog, nu vreau răspunsuri de genul: cauta pe net, uita- te la filme fara subtitrate, citeste carti. Fac deja...? (mai mult)
In ce luna le cad coarnele la cerbi?
An ce luna le pica coarnele la cerbi?
Cine se pricepe la caricaturi? ca vreau sa trimit cateva poze cuiva ca sa vada cum arat ca sa imi faca o caricatura oarecare, in creion/digital, color/alb-negru, nu conteaza.
Noi la actorie trebuie sa scriem un text. Dacă aveti cumva idei de teme gen unde sa se desfășoare acțiunea, despre ce sa fie textul, sau chiar replici amuzante gen rekt uri și chestii, sa mi...? (mai mult)
Un site japonez sau ceva de pe care comandati chestii vintage creme etc
Cum e corect-într-o sau întro
Care e procedura pentru a intra la Arte?*liceu* Nu stiu sa ma exprim, nu stiu nici dacă e buna categoria, dar dau FUNDA celui care imi explica cel mai bine idfk
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu cateva nelamuriri? Am auzit recent despre jocul Feral heart (fh) si vreau si eu sa il joc! Problema este ca nu stiu sa imi fac cont (si daca incerc imi scrie ca nu ...? (mai mult)
Ce sens are viata? 200
Site de încălțăminte ieftine!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Kufu95 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a