Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Am o intrebare legata de limba engleza! Dupa cum stiti sunt o multime de timpuri ale verbelor... Intrebarea mea este cum sa port o discutie cu cineva mai usor, fara a ma mai gandi:, , Ce timp...? (mai mult)
Ce ustensile ii recomandati unui incepător in pictura (inca nu pe panza, pictez pe "hartie" cam de 3 ani)?
Spuneti- mi, va rog frumos, care e sensul/mesajul poeziei "Batrani si tineri" de Ana Blandiana? Trebuie sa scriu un comentariu, dar chiar nu am idee ce a vrut sa transmita autoarea. Batrâni si tineri,...? (mai mult)
Buna tpu.Care e faza cu,, alta intrebare "?
As dori daca se poate ca cineva sa imi faca o schita in format jpg sau png la acest cutit. Daca se poate sa fie si in format vectorial darnu neaparat. Va multumesc. https://www.knifecenter.com/item/MNTMK4/Mantis-...? (mai mult)
am nevoue de ajutorul vostru.Se va face un carnaval pentru copii si tema e gen, , te cunosc de undeva"vrem sa ne legam de show si nu stiu ce am putea sa facem ma refer la ateliere ca vom imparti...? (mai mult)
Va rog, creati-mi si mie o rugaciune catre Dumnezeu pentru elevii si toti profesorii din scoala. FUNDA!
(prost început, da' n- am alte idei :))) În fine, hai direct la subiect. Aş vrea linkuri cu poze şi gifuri ca cele de aici: http://steamcommunity.com/id/bibilicabibiloi/images#scrollTop=0 ...? (mai mult)
Ce profil trebuie sa aleg dupa clasa a 9-a daca vreau sa devin designer de interior?
Hei! Cum aflu imaginea functiei de gradul I? Pe cea de gradul II am inteles-o.
Da-ti-mi si mie niste beat-uri hip hop usoare (pentru incepatori)
Am nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa ma perfectionez in desenele grafice, numai ca nu ma descurc deloc cu umbrele ( mai ales la parul unei persoane ). Daca puteti sa imi dati cateva sfaturi si...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta si pe mine cu un mic slogan pentru o echipa de fotbal! Vointa valul lui Traian e numele echipei...! cateva versuri mi ar fi de folos...
Ce pot face din materiale reciclabile? Am un concurs si pe internet nu gasesc foarte multe lucruri. Vreau sa nu fie foarte mare si dragut si daca se poate, sa nu am nevoie de foarte multe lucruri....? (mai mult)
Stie cineva programe de facut un banner pentru YT?
Cat trebuie sa iei la olimpiada de religie faza pe sector clasa a VII- a ( București sectorul 5, de acolo sunt) ca sa mergi in excursie? Câteva persoane mi- au spus ca trebuie sa iei peste 7, si...? (mai mult)
Am urgent nevoie de o parere. Este un concurs la care particip. Trebuie sa fac ceva din materiale reciclabile. Nici pe internet nu gasesc mai nimic. Vreau ceva original daca se poate. Sa nu am nevoie...? (mai mult)
Îmi spune și mie cineva,o aplicație pentru citit cărți, dar care sa și conțină cărți :)) (iPhone)
Stie cineva un site online cu agende\jurnale\caiete in special?
Ce decorațiuni de crăciun ai putea face pentru ora de religie? Clasa a5
Hei, TPU! Spuneti-mi tot ce trebuie sa stiu despre liceul de arte din Bacau: admitere, materii, profi etc...
Hei, TPU! Am niste intrebari legate de admiterea la liceu de arte din Bacau si cu ce se manaca... In ce constau probele? Cu ce medii se intra? Cata pregatire se face pentru BAC? Dau funda!
Salit TPU.Ce maninca leii
Maine am olimpiada de religie faza pe sector ( sunt din Bucuresti sector 5). Sunt clasa a VII- a si as avea nevoie de modele de subiecte. Daca se poate modele din ani cat mai apropiati. P.S Daca...? (mai mult)
Calculați media la romana cu tot cu teza. Notele sunt:5, 8,8,10 și 9 in teza.
Salutare. E careva pe aici care a vazut filmul "Fantastic Beast"? Am vazut ca apare cartea in romana si ma tenteaza dar nu stiu cum e filmul. https://goo.gl/gFSRIL
Cine e interesaț de monede antice?
As vrea sa evaluez o colectie de bani vechi si niste ceasuri vechi. Stiti vreun evaluator de incredere sau vreun magazin de antichitati din Constanta?
Poate cineva sa imi faca portret dupa o poza, dau funda?
Cine imi poate face un portret dintr-o poza?
Am o mica problema la pensulele pentru pictura. Sunt din par sintetic si s- au indoit cateva fire spre exterior avand un aspect putin ciufulit, sa zicem, incurcandu- ma in timp ce pictez. E...? (mai mult)
Stie cineva sa lucreze in photoshop, am nevoie urgent (pana maine) ca cineva sa imi prelucreze o imagine simpla. Va rog,cine stie sa lucreze, sa dea raspuns si ii spun tot atunci
Am și eu o întrebare. Sunt pe cale de a absolvi gimnaziul și vreau să- mi urmez studiile în dimeniul muzicii. Vreau să fiu admisă la Colegiul de Muzică "Ștefan Neaga" din Chișinău, însă...? (mai mult)
Am fost recent la piesa "Vicleniile lui Scapino" de Alexandru Mazgadeanu. Mi au plăcut mult melodiile din piesa și nu reușesc să le găsesc. Muzica e de Alexandru Suciu. Dacă știe cineva...? (mai mult)
Se poate da probă la liceul de arte din Arad, din clasa a XIa? Dacă da, În ce constă probele la arte plastice? Mulțumesc!
.am si eu o intrebare..inainte sa o pun.tin sa mentionez..ca alegerea facuta a fost una extrem de proasta..si eu..si mai proasta ca am facut- o..reget extrem ce am facut..si chiar vreau sa fiu iertata...? (mai mult)
FUNDA! Clasicism European VS Clasicism romanesc... e pentru un proiect. ce pot scrie. Am cautat si nu gasesc nimic... proiectul e pentru maine. va roooog ajutati.ma
Deci, cum ti se pare articolul de mai jos si scriitoarea, daca ai auzit de ea? http://scriitoriromani.info/natasa-alina-culea-interviu/
De ce cartea se numeste "De veghe in lanul de secara"?
Tatuaje facute la Candy Tattoo&Body Piercing constanta? Pareri sau informatii legate de cei de acolo? Cati din voi ati recomanda mai departe? http://candy-tattoo.ro/
Pentru cei ce merg sau sunt deja la o facultate de arte plastice: m- ar interesa sectia de grafica in special. Mentionez ca vreau sa dau admiterea la Facultatea de Arte si Design din Timisoara. Am tot ...? (mai mult)
Stie careva raspunsul la ghicitoarea asta "Femeile amesteca in cafea de la stanga spre dreapta si nu invers de ce?" Mia spus o un barman deci un barman / ospatar poate stiu raspunsul?
Pot sa fac slime și din lipici alb?
Ştiți vreo temă interesantă pentru Balul Bobocilor? Mulțumesc anticipat!
Salut am o intrebare stiu ca pare cam stupida dar mie cam frica am citit pe situl pro tv o stire vrche de 4 ani in urma care erea despe blestemul lui tutankamon si zicea acolo ca daca citesti acel text...? (mai mult)
Ce loc de munca as putea sa gasesc daca termin o facultate de arte? multumesc anicipat!
Poate sa imi explice si mie cineva ce erau mai exact francmasonii si ce legatura aveau cu templierii? Si mai exact ce alianta secreta erau francmasonii si cu ce se ocupau?
Pentru cei din Arad! As putea inchiria aparate foto (de preferat DSLR) de undeva din Arad? Si daca da, de unde si cand costa pe zi? Multumesc anticipat!
Vreau sa imi fac unt tatuaj mic care sa semnifice libertate, credita si familie. Imi puteți da niste modele?
Ce semnifica bicicleta, buzele si săgețile într-un tatuaj?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!