Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Animale care se gasesc in padure si pe pajiste iarna
Suntem din Moldova, Basarabia. Fiica mea este in clasa a 8- a si ar vrea sa isi faca studiile liceale la vreun liceu sau colegiu din Iasi, in legatura cu artele, si anume, canto. va rog...? (mai mult)
Care e cartea ta preferata pe 2016?
As vrea sa cant intr- un cor bisericesc. Pentru a fi acceptata trebuie neaparat sa am o voce lucrata + studii in acest sens? Ori ce anume, mai exact? Eu sunt ortodoxa, din cate stiu, ortodocsii...? (mai mult)
Stie cineva cu ce medie s-a intrat in 2016 la liceul de arte Nicolae Tonitza? Raspuns concret va rog!
Stie cineva un salon in Bucuresti care executa tatuaje si celor sub 18 ani (si fara tutore legal)?
Hei TPU Stie cineva daca exista profil de fotografie la liceul Octav Bancila, in Iasi? Mersi!
Salut, am si eu nevoie de o carte in care sa fie rezolvate toate eseurile pentru bac, daca stiti una ii puteti da un link?
Slogan cu cuvântul manual de franceza. Slogan personal!
Salut As vrea daca se poate sa imi spuneti si mie niste site-uri de anunturi ( gen Olx ) din America sau Arabia Saudita Ps : am 2 tablouri de vanzare foarte vechi Multumesc anticipat!
Vreau sa aflu cum se face slime fara lipici si dedergent.P.S fara faina si fairy Raspunsul cel mai bun va primi funda.
Salut, Unde gasesc spray graffiti in Galati Dau funda
Am cumpărat de curând o sticlă de mixion pentru icoane pe sticlă. Se poate aplica şi pe blatul de lemn? Foița nu se desprinde?
Am nevoie sa gasesc volumul 1 - Magie - Septimus Heap (restul volumelor le am, pe acesta l-am pierdut). Din pacate, nu gasesc nicaieri pe stoc.
Unde se găsește în prezent arhiva fotografică Marvan?
Ce program trebuie instalt in laptop pentru a vedea programele de pe focus sat?
De unde pot cumpara un pumnal sau sabie de colectie cu semnul crucii, cruciade sau ceva asemanator, vreau link, poze, etc, Dau Funda;)
Cine imi da si mie niste idei sa imi decorez camera(culoare preferata:albastru si noantele ei)?
M-am apucat de taekwondo sau tae-kwon-do acum doua luni si jumatate si vreau sa stiu in cati ani pot lua centura neagra
Hello, as vrea sa urmez liceul de arte dar nu prea am aptitudinile necesare sau cel putin asta cred eu, imi poate spune cineva cam de ce as avea nevoie pentru a fi admis? Doar ca sa- mi fac o idee....? (mai mult)
Am tot vazut pe Youtube persoane care fac slime ( mâzgă ), dar ei folosesc ingrediente foarte ciudate. Stiti vreo reteta usoara?
Hei! Am auzit de o asociatie, Himawari, din Iasi. Dar nu prea stiu ceva despre ea. Se fac cursuri de japoneza acolo? Daca da, cat costa? Cu ce se ocupa? Dau funda :*
Hei! Am auzit de o asociatie, Himawari, parca, din Iasi. Acolo se preda japoneza? Daca da, cat costa? Ei cu ce se ocupa? Dau funda :*
Vreau si eu poze de iarna de desenat mai simple. Nu Dau FUNDA :)
Cum se spune ceapa in Moldova ca și regionalisme?
Am si eu o întrebare, cu ce medii se poate intra la liceul de arta?
Am o mica problema. Stiti, eu sunt genul de persoana care daca aude de vreo teorie sau conspiratie demonica sau satanica stau tot timpul meu liber sa aflu mai multe. De cativa ani, in jur de...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc sa cant la chitara electrica si intrebarea mea este: Daca e bine sa iau lectii de chitara acustica(clasica) sau la chitara electrica sunt astfel de lectii.Chiar nu stiu...si...? (mai mult)
Stiti ceva de facultatea de actorie din cadrul universitatii spiru haret? mai exista pentru ca pe site-ul lor nu mai gasesc informatii
Care ar fi cel mai bun magazin pentru chitari clasice? Va rog spuneti-mi repede!
In ce perioada a istoriei ati vrea sa va intoarceti si de ce?
Imi da si mie cineva un site (de preferat pe Youtube) cu battle mc american.
Va rog mult... puteti sa imi cititi cartea? Chiar merita citita! https://www.wattpad.com/story/92643326- calauzita- de- propriul- destin - (are 110 lecturi) Si ca sa stiti cand pun un capitol nou sa...? (mai mult)
Salut.Sunt in clasa a VII-a și as vrea sa citesc niște cărți care sa ma ajute la evaluarea din clasa a VIII-a.Ce cărți îmi recomandați?
Canalul de arta Ionut pascu art ce parere aveti despre el
De unde e Ionut Pascu Art sau Ioan Pascu din ce judet? Daca stiti va rog frumos sa-mi spuneti nr de telefon
Am 13 ani si vreau sa-mi iau o chitara! Dar nu stiu ce marime ar fi potrivita ca sa nu-mi ramana mica?
Locuiesc in Italia. Vreau sa cumpar carti din Romania. Stie cineva o librarie online? Sau ceva de genul...
Sunt in clasa 10 si vreau sa ma transfer la liceul de arta Mures, cum pot face asta?
Buna,ma puteti ajuta cu cateva sugestii de poezii comice pentru admiterea la teatru?
Salutare! Voi de ce anume sunteti pasionati? Eu am inceput sa fiu pasionata de fotografie. Daca vreti sa imi vedeti pozele aveti un link mai jos: https://www.facebook.com/Poze- artistice- Original-...? (mai mult)
Ce iti trebuie ca sa te faci actrita? Funda
Stie cineva un magazin de unelte/lut/clay pentru sculptura? Vreau sa cumpar Sculpey Oven-Bake Clay in Bucuresti si nu stiu de unde. Nu vreau sa comand. Mersi
Ce parere aveti de profilul vocational "arta actorului"
As vrea sa invat sa desenez, dar nu stiu de unde sa incep. Daca stiti vreun site sau ceva, as vrea sa o iau complet de la inceput. Multumesc.
Salutare. M- am gandit si vreau sa fac un fel de "colaborare" cu cei care scriu carti pe Wattpad. Eu am o carte, tu ai o carte. Eu iti voi vota toate povestile din cartea ta iar tu vei proceda la ...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune creioane pentru făcut schițe si umbre?
Va rog sa ma ajutați,am un lapsus,nu îmi pot aminti cum se numește greșală gramaticală,, coboară în sus",,oribil de frumos",,pitic înalt",, splendid de urat". Vă mulțumesc!
Am 12 ani fac 13 ani luna asta și mi-au crescut sânii totul și aseară aveam sânge iar astăzi nu am nimic pe slip? Ce ziceți oare am răcit?
Salut baieti si fete. Am o intrebare: cine m-ar ajuta sa fac orasele Romaniei in 3d? Sunt 321 de orase in Romania(Bucuresti inclusiv) asa ca cine m-ar ajuta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?