Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Stie cineva de unde pot cumpara branza Stilton din Bucuresti, am cautat in multe magazine si n-am gasit.
Stie cineva un site in care gasesc rezumatu Winettou de Karl mau
Salutari TPU recent m- am reapucat de un vechi hobby si anume poezia, am scris cateva poezii insa nu prea vad cum as face asta sa infloreasca fara critica, asa ca daca nu cer prea mult as dori putina critica...? (mai mult)
Mi- am luat doua creioane mecanice, unul de 0.7 si unul de 0.5 ambele Rotring si am vrut pentru unul sa am mina 2B si pentru celalalt mai mare [ex: 5B]. Dar nu am gasit la magazin sau pe net...? (mai mult)
Am văzut de curând filmul Kung Fu Panda 3, și am observat că maestrul lui Po putea să înflorească o floare folosindu- și Qi (cred că așa se numește)! M- a impresionat foarte tare iar de atunci...? (mai mult)
Aveti idee cum as putea sa lipesc hartia de orez pe acele cercuri https://scontent- fra3- 1.xx.fbcdn.net/v/t31.0- 0/p480x480/15844836_10155042556417189_221140826939216753_o.jpg?oh=7b58951a11a6805e6661e82dc7abdbc6&oe=591A9750...? (mai mult)
Va rog imi faceti un plan de idei(daca se poate cu 3 idei)la cartea Fram, ursul polar?
Imi zice cineva 4 nume de carti care rimeaza intre ele? va rog...am nevoie la un concurs
Prin definiție tiganii costorari sunt urmașii țiganilor veniți din Turcia. Întrebarea mea este urmatoarea:Costorarii sunt turci neaoși, sau indieni care în realitate au migrat prin Turcia...? (mai mult)
Stiti carti asemanatoare cum ar fi " De vorba cu Emma"?
Karl May l-a inventat pe vestitul apas Winnetou, sau acest personaj este unul real si intamplarile din carte s-au intamplat in realitate? Acord funda!
Daca tot weekwndul va fi ger, vom mai merge la scoala? :) Funda.
De ceva timp, pe toate posturile de radio generaliste in frunte cu Radio Romania Actualitati se promoveaza nationalismul, uneori exagerat. Pana si muzica este selectata, din 10 melodii cam 8 sunt romanesti....? (mai mult)
Buna,doresc sa imi cumpar un aparat foto, bugetul este pana in 4000 de lei. Vreau ceva pentru inceput, dar sa si poata tine pasul in timp, cand voi mai performa. Ceva recomandari? Multumesc!
Ceasurile de buzunar, se pot purta ca lănțișor?
Buna,imi puteti da idei de poezii, fabule si monologuri pentru admiterea la teatru? Sunt fata.
Hello TPU! Imi puteti recomanda si mie cateva surse despre poluarea solului si a subsolului?
Care sunt conditiile actiunii directe la CEDO?
Fac un apel la melomani. Dati-mi va rog idei de cantece cu chitara acustica si voce pentru alarma de dimineata. Thankss!
Știe cineva cu ce fel de creioane sau carioci se poate de colorat in cartea grădina secreta?
imi spune care cand inseamna 57 Ron?
Ce este autoironia si imi puteti câteva exemple?
Hey! Curand am terminat un puzzle mare(1098 piese) de la Ravensburger si as vrea sa stiu ce as putea face sa reziste foarte mult timp(nu l- am dat cu o solutie sau altceva e cum l- am luat din cutie) singurul...? (mai mult)
As vrea si eu niste beat-uri de muzica rap faine de artisti americani, romanesc.
Ajutor! Controlul parcari sau controlul parcarii?
As vrea s-a stiu daca in Romania sunt Priority Mail-uri (stickere).Se gasesc la posta Romana? Multumesc!
Stie cineva un site de pe care pot citi luceafarul de Mihai Eminescu? Vreau sa fie complet..cu toate cele 98 de strofe.am observat ca fiecare site dupa a 7- a strofa pune niste puncte (adica sunt...? (mai mult)
Va rog să îmi recomandați niste cărti pentru a avea ce face in pauze la scoala si acasă. Nu vreau sa imi recomandați cărțile clasice cum ar fi:"Ciresarii" sau "Amintiri din copilarie".12-...? (mai mult)
Https://www.wattpad.com/myworks/94898646-depression un like va rog la aceasta carte?
V-ati gandit vreodata ca noi suntem niste celule intr-un nucleu (universul) si ca mai pote exista ceva ce noi nu putem vedea si defini deoarece suntem mici. Ma refer, dincolo de nucleu si celula.
HEi TPU Imi spuneti si mie va rog ce v-a placut din cartea Capian la 15 ani de Jules Verne.Am nevoie urgent.Si ce personaj v-a placut si de ce ..Va multumesc mult.
Vroiam sa aflu daca stie careva daca pot folosi un pistol de lipici pe plastelina Fimo (nu cred ca conteaza care). De exemplu: daca vreau sa lipesc 2 piese mari una cu cealalta (dupa ce s- au...? (mai mult)
De ce dintotdeauna arta cinematografica romaneasca a colaborat in special cu cea franceza?
Cum prind Dan Negru in Grecia (Atena)?
Am o intrebare...ce as putea scrie intr-o agenda? Am una cu spirale din-acelea speciale care se deschid, poate asa aveti mai nulte idei
Pe ce data si la ce ora se colindă cu sorcova
Stiu ca inca nu este vara...Dar sunt foarte entuziasmata pentru am gasit tabara perfecta si la vara plec ...Si as vrea sa- mi pregatesc tot ce Este necesar acum(ex:deviza, numele devizei, desene, etc) ...? (mai mult)
Vine anul nou si eu cu niste prieteni ne-am gandit sa ne ducem cu ursul. Imi poate explica cineva cu se poate face o toba repede si un costum de ursar sau alai. Va rog!
Unde se pot sa îmbrac un lanț in argint in Craiova?
Salut TP, cine poate sa imi dea si mie cat mai multe informatii despre commedia Dell'arte, dau funda :D
A auzit cineva de mine de creion TINI, unde se pot gasi? Nu stiu exact cum se scrie, stiu ca se citeste 'tini'.
Cine poate sa ma ajute cu o uratura cu Cuvintele :Cimbrisor,primarie,gradinita,sat, uratura, vadul lui voda!
Buna imi poate spune cineva din ce culori obtine bej si crem si cantitati?
Cine a citit cartea Heidi, fetița munților? Ce părere aveți despre ea?
Buna! Voi participa la olimpiada de istorie, clasa aIX- a.Imi puteti da cateva detalii legate de olimpiada, de modul de desfasurare(am mai fost in gimnaziu la romana, dar poate e ceva diferit) dar si...? (mai mult)
Am visat ca m-am sarutat cu fata pe care o plac(cu care am facut sex dar inca nu suntem intr-o relatie) in casa celui mai bun prieten si eu parca incepe-am sa raman fara aer.
Ce gen de cărți va plac? Dar filme? Dar muzica?
Hey! Unde pot găsi online markere sharpie! Vreau Set! Dau fundițā...
Buna ziua:)pentru a deveni profesor de desen la o sc gimnaziala adica pentru cls le 5- 8 dc studii ai nevoie? facultate de art plastice sau o sc de desen sau poate un curs sunt suficiente? daca stie cineva...? (mai mult)
As dori sa inramez un puzzle si am vazut lipiciuri speciale. Îmi puteti da va rog un link? înafară de lipiciul de la d-toys si cel de pe elefant.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a