Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
M-am apucat de Youtube(Gaming) iar daca le spun parintilor mei ca vreau nu cred ca le-ar conveni... Sa le spun?
Salutare, As dori niste titluri de nuvele/romane fantastice si horror, in special scrise de autori romani. Nu vreau povesti cu clovni, vampiri.
Buna, TPU! :* Va rog sa îmi spuneți dacă aș putea să învăț o femela peruș să vorbească(să repete cuvinte) din cate am auzit doar masculii pot vorbi :/ Să îmi spuneți dacă voi ați putut...? (mai mult)
Credeti ca numai cei de la oras pot face rap de calitate pe cand cei de la sat nu ar avea cum?
De ce a fost creata femeia?
Va rog ajutati-ma, daca are cineva sau stiti pe cineva care are de dat cartile MORT si COPILUL MINUNE de Teryy Pratchett. Contra-cost binenteles :)
Cine a facut crima in "Crima din orient expres"?
Hey! Stiti unde pot gasi carti scrise in engleza? Daca ati avea un site de unde sa comand va rog sa-mi lasati linkul, multumesc! :) Fundita.
Oare era mai bine in Romania comunista? Adica atunci erau actori adevarati, si toata lumea avea loc de munca
Cum se scrie dati, cu linuta sau fara?
Cum argumenteaza Marshall McLuhan in "Galaxia Gutenberg" faptul ca orizontul cultural al subiectilor influenteaza perceptia pe care o avem asupra imaginilor?
Ce se incadreaza in artele descriptive? Ce fel de arte sunt?
Care sunt cele mai dorite desene in creion
Este vreun cunoscator de cateva platforme handmade din strainatate? Mi le poate enumara cateva. Multumesc anticipat! P.S. Pana acum sunt inscrisa pe ArtFinder.com, Etsy.com, desi as mai...? (mai mult)
"Elogiul Prostiei" (Carte de Psihologie) de Vasile Pavelcu. Vreau sa stiu daca a citit cineva aceasta care, sau daca merita citita. Vreau sa- mi deschida mintea, sa gasesc unele sfaturi, sa aflu chestii...? (mai mult)
vreau sa stiu cat sau cam cat costa sa- mi fac la salon tatuajul din link- ul de mai jos, va multumesc. http://www.gettattoosideas.com/wp- content/uploads/2016/04/glowing- crown- on- beast-...? (mai mult)
Ma intereseaza daca UCLA are sectie de actorie. multumesc!
Daca vreau sa ma apuc de orga la varsta de 21 ani, mai are rost? Imi place foarte mult instrumentul si am experienta in muzica (am cantat la chitara intr- o formatie de lautarie insa m- am ...? (mai mult)
Trebuie sa realize cateva tinute ce au imprimeu pe ele. Am incercat sa le imprim cu diverse tehnici si niciuna nu e buna. Stie cineva in Timisoara persoane sau locuri unde pot imprima imagini mari de ...? (mai mult)
Hei.as vrea sa fac canto.Sunt la o scoala cu profil artistic si sunt a muzica, fac un instrument, si momentan nu pot face canto pentru ca se face di clasa a 9- a, si eu inca sunt in generala, si as vrea...? (mai mult)
Imi trebuie cantecul la urs de anul nou, dar ceva mai aparte( nu ca toate astea de pe net), ceva sa fie si amuzant. Nu gasesc ceva frumos, poate imi dati voi.
Am vazut ca multe artiste ce se ocupa cu chibi fac brelocuri.Doresc sa ma apuc si eu insa tot ce am putut face pana acum a fost sa laminez foaia cu personajele.Dar am vazut ca unele reusesc sa infolieze...? (mai mult)
Cine imi poate recomanda si mie cateva carti de citit?
De unde as putea lua baza pentru breloc/lant pentru breloc in Oradea? Am cautat la King Art,Hobby Art, unde se repara chei dar fara succes.
Cine stie opere de arta care sa sugereze ideea de dragoste? Am nevoie de ele pentru un proiect. Nu pot da mai multe detalii, nu sunt de specialitate. Va multumesc.
Ati incercat sa faceti ritualuri/incantatii Voodoo? Chiar functioneaza? :-?
Salut, e cineva care stie poveste Antigonei de Sofocles si poate sa mi o povesteasca?\ Dau funda :D
M- am gândit că v- ar mai plăcea încă o rundă de întrebări capcană. Haide- ti să începem : 1. A este tatăl lui B, dar B nu este fiul lui A. Ce este B? 2. Dacă ai 3 mere și...? (mai mult)
Cum sa imi dau seama daca am voce de cantat? Adica apropiatii îmi spun ca suna bine dar mie nu mi se pare, si îmi este rușine sa ma duc la un profesor de canto ca poate ii sparg geamurile de ce frumos...? (mai mult)
La școală doamna profesoara ne- a spus despre o olimpiadă. Nu mă pot decide la care sa merg. La romana am luat un 9 iar la mate un 7 la un fel de simulare a testului de olimpiadă.Te califici...? (mai mult)
Vreau si eu sa descarc negativul melodiei Mi-am pus busuioc de Maria Tanase! Repede am nevoie de ea! Dau funda
Cand faci un balon cu ata trebuie sa pui numai aracet sau si apa? eu am pus putina apa ca ama vazut si pe Youtube si nu a iesit nimic. spuneti-mi va rog
Vine Craciunul am nevoie de un cadou pentru un amic....Ingeras- Copilas... Vreau idei de cadouri. Dau funda :) ORIGINALE VA ROG! Sa nu depaseasca 50 de roni
Daca ma duc la arte dau bacul din mate?
Buna,cum se spune in franceza la cuvantul,, de"?
Am 16 ani si sunt din Republica Moldova Fregventez scoala de arte plastici deja de 2 ani si particip la expozitii/concursuri aici in R.Moldova. Am nevoie de niste linkuri unde sunt anuntate...? (mai mult)
Bună ziua, ma numesc Silviu și am 18 ani. Știu de la multe persoane ca în actorie dacă nu esti printre cei mai buni nu o duci prea bine.Fiind în ultimul an de liceu, m- am tot gândit la vocația...? (mai mult)
Hei TPU.Ce mai faceti? As vrea sa desenez o vedeta.Ce vedeta pot desena?(nu conteaza daca este sau nu de aici...poate fi si din strainatate, mai putin rrockeri)Puteti da raspunsuri cu vedetele voastre...? (mai mult)
Salutare, cine ma poate ajuta si pe mine cu un link sau ceva pentru programul Sony vegas pro 11 ( sau care este mai bun) si sa ma ajute sa il fac, am incercat tot felul de Sony si nu mi- au mers! Nu...? (mai mult)
Sal TPU. Recent am primit un colier cu un pandativ care este o piatra semipretioasa. Faza este ca nu stiu exact ce piatra este. Ea este de culoare albastru inchis spre negru si cu sclipiri albastre asemanatoare...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de lupte, ce imi sugerati? Ma atrage Aikido!
Cum pot asculta un radio cu rap din state?
Intelegeti chiar tot ce spun rapperi din state, toate versurile. Imi place si mie rapul din state si inteleg cat de cat dar credeti ca daca nu il inteleg mai bime sau ascult?
Este cineva pasionat de fotografie? O sansa super;) http://scholarships.travel/photo2016-apply
Are cineva idee ce este acesta, si daca valoreaza ceva? Imaginile aici: http://www.clickover.com/JqZ47
Hei, vreau sa ma apuc de cantat la chitara si vad ca scrie la fiecare chitara GP-BK sau DN-RDS, ce insemna asta?
Stiti carti creepypasta?
Poti sa imi dai o idee de cadouri?
Oare gandirea rationala e cel mai bun obiect de gandire atunci cand vrei sa aflii ceva despre arta?
cum se fac goburile din sfoara si aracet? compozitia care o dai pe sfoara si daca stiti niste modele faine de facut? mersi:)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!