Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
vreau niste idei de decoratiuni iarna faine ....numai sa nu fie desenate sau din hirtie:) daca stiti niste site-uri e si mai bine!
Stie cine cateva carti de mister(despre lume, fenomene supranaturale, spatiu cosmic etc.) sau despre lagarele de concentrare
Ce fel de chitare și firma este folosita pentru muzica pop? Va rog cat mai îndepărtat Funda
Hello! Am nevoie urgent de poiuri cu leduri si nu stiu de unde imi pot lua la un pret rezonabil. Stiti vreun magazin de unde imi pot "achizitiona"? *preferabil in Bucuresti*
Sunt Tînar Poet...Aș vrea să vă rog să-mi spuneți cîteva emisiuni care promovează Tinerii!
TPU, am o intrebare. Eu nu citesc multe carti pentru ca citesc lent. Totusi le termin dar, nu stiu, e asta o probleme?
Hello! Cum poate fi aflat autorul unei picturi, cum e cea de aici https://www.olx.ro/oferta/tablou-mare-1-08-m0-93-m-pictura-pe-panza-flori-de-liliac-in-vaza-ID7qNFq.html#49d46f4bb0? Multumesc!
Ce liceu este cu profil gastronomic?
Vreau o descriere a tabloului "Fata cu cercel de perla" de Vermeer dar sa fie gen ce tonuri de culori,ce culori, in termeni de pictura.Va mulțumesc mult.
Saluut Cine stie de unde pot cumpara filmul " La rascrucea marilor furtuni"? L-am cautat pe net sa il cumpar, dar nu l-am gasit. Va rogg ajutati-ma.
Buna TPU știți vreo app buna de followers pentru Instagram?
Recent am gasit un site in care imi pot vinde desenele (acestia se ocupa de producerea si expedierea produselor pe care desenele mele o sa fie pe ele.) Insa acestia imi cere VAT number (iar cineva ma sfatuit...? (mai mult)
Sunt Tinar Scriitor! Vreau sa ma apar la televizor....Propuneti Emisiuni Care Promoveaza Tinerii!?
Hello TPU! Ma puteti ajuta cu niste carti despre traficul de organe, am nevoie pentru licenta si profa nu ma ajuta cu ea. Multumesc!
Stiti voi de unde sa iau secvente cu soy luna, iar apoi sa-le postez pe Youtube? Mi-ati putea recomanda o aplicatie, dar sa fie pe telefon?
Hei, Cand apare episodul 485 din naruto shippuden?
Freestyle-ul rap cum ajungi sa-l stapanesti? Ati incercat, e greu? Un sfat bun primeste funda.
Gigi Becali a scris 5 carti in timpul perioadei de detentie, el fiind coautor, altcineva a fost cel care le-a scris, acum intrebarea mea este, el a citit vreuna dintre ele?: ) Voi ce parere aveti?
De doua luni m- am apucat de fotografie. Ma interesează sa lucrez ca fotograf secundar. Ideea este ca nu știu cum sa vorbesc cu un fotograf dacă pot sa lucrez pentru el. Dacă știți din proprie...? (mai mult)
Ce pregatire are Nelson Mondialu? Am vazut ca dezbate Biblie, politica, istorie, starea economiei, desi nu pare foarte trecut prin studii.
In legatura cu seria de carti Pisicile Razboinice, am gasit vol. 1, 2,3,4 si 5 din 6 volume ce apar pe coperta cartii. Imi poate spune cineva va rog daca exista sau se va tiparii vol. 6?
Hi! Sunteti pasionati de Arta plastica pe aici? :)
Hei, cum se face admiterea la A.S.E la administratie si management?(site.ul imi da eroare)
Salut, de curand (2- 3) zile mi- am facut un tatuaj, e mic (6cm) cel la care l- am facut mi- a spus sa- l dau cu bepanthen, ok, am cumparat bepanthen toate ok, dupa care il intreb care trebuia sa-...? (mai mult)
Imi puteti spune daca editura biblioteca pentru toti este numai de clasici romani?
Cum faci o poza de aia misto parcai desenata de care are Selly?
Cum se prinde hârtia la capra de anul nou?
Salut, TPU Mă numesc Alina si asta e prima mea postare, nu o să întreb nimic, dar vreau ca de ZIUA NATIONALA A ROMANIEI să vă urez la toți LA MULTI ANI, si doresc ca pentru o zi grijile noastre...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Macanache?
As vrea sa va intreb ce as putea sa le fac cadou parintilor mei de Craciun. Vreau sa fie ceva facut de mana, usor si materialele sa nu fie scumpe. Va rog ajutati-ma!
La scoala vom face un bazar de Craciun si vom vinde lucruri facute de noi. Nu am nicio idee ce as putea duce sa vand! Toti banii pe care ii strangem vor ajunge la copiii nevoiasi! Daca aveti idei...? (mai mult)
Ceau TPU.Am si eu o dilema si nu stiu pe cine sa intreb si mi- am amintit de voi. Poate e cineva care a treecut prin asta sau vreun profesor.Intrebarea e:Am 37 de ani si mereu mi- am dorit sa cant la pian...? (mai mult)
stie cineva unde pot gasi un pian ca sa fac repetitii, doar pian fara profesor, sau vreun profesor de pian care doar sa ma supravegheze de la distanta in timpul repetitiilor? platesc sedinta...? (mai mult)
Ce contine distributia unei piese de teatru?
Hello TPU! Am o intrebare. Imi place sa schitez si sa desenez mult, iar cand vine vorba de lucruri necesare hobby- ului meu, nu am un site pe care sa mi le pot achizitiona pe toate. Ma refer la un site...? (mai mult)
Buna ziua lume! Am si eu mare nevoie de ajutorul vostru. Lucrez la teza de licenta care este despre tatuaje si ar trebui sa identific cateva reclame romanesti in care apar tatuaje/personaje tatuate. Ma...? (mai mult)
Hey! Va rog frumos cine imi poate compune si mie o urare pentru profesoara de chimie....Nu e tema, trebuie sa o colind de Craciun....Va rog frumos am mare nevoie. Ofer funda!
Cam cat costa un tatuaj cu o coroana ca a lui Justin Biber pe piept aproximativ?
Spuneti-mi un site cu piese de teatru de cumparat in afara de carturesti.ro daca stiti.
La noi in scoala se organizeaza un spectacol cu ocazia sarbatorilor de iarna si m- am inscris si eu si ma gandeam sa fac un monolog si cautam ceva gen Toma Caragiu- O brad frumos. Stie cineva...? (mai mult)
Imi poate da cineva un site de unde as putea cumpara volumele 4 si 5 ale cartii The Maze Runner de James Dashner? Mi-e imposibil sa gasesc aceste doua volume in limba romana.
Hey! Cine imi poate compune si mie o uratura pentru profesoara de chimie sau mai simplu pentru materie in sine...Dau funda! Va rog am nevoie urgent si nu stiu ce sa scriu....Multumesc!
Salut,cine stie cele mai amuzante poezii de Anul nou?
Unde pot gasi textul de la piesa de teatru: "Sot de vanzare" de Mihail Zadornov? URGENT!
A incercat vreodata unul dintre voi sa faca hip hop, sa compuna. Daca da spuneti-mi si mie cum e la inceput daca v-a iesit?
De unde pot achizitiona sticla (pentru pictura) in Timisoara? Dimensiuni de 20x15 cm. Grosime preferabil de 0, 5, max 1 cm. Si cam la ce pret?
As vrea sa imi comand o chitara de pe internet... si am pus ochii pe una care imi place insa fiind începător, nu prea ma pricep la masuri... la detalii scrie marime: 86 cm. Acesti 86 se refera...? (mai mult)
Hello! Imi puteti recomanda si mie carti de criminalistica care sa contina tehnica testarii cu poligraful?
Ce carti imi recomandati de citit la varsta de 10 ani. Daca sa-ar putea sa fie niste carti frumoase si cu scris mare in pagina
Salut exista tus special pentru tatuaje 3d?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!