Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna ziua lume! Am si eu mare nevoie de ajutorul vostru. Lucrez la teza de licenta care este despre tatuaje si ar trebui sa identific cateva reclame romanesti in care apar tatuaje/personaje tatuate. Ma...? (mai mult)
Hey! Va rog frumos cine imi poate compune si mie o urare pentru profesoara de chimie....Nu e tema, trebuie sa o colind de Craciun....Va rog frumos am mare nevoie. Ofer funda!
Cam cat costa un tatuaj cu o coroana ca a lui Justin Biber pe piept aproximativ?
Spuneti-mi un site cu piese de teatru de cumparat in afara de carturesti.ro daca stiti.
La noi in scoala se organizeaza un spectacol cu ocazia sarbatorilor de iarna si m- am inscris si eu si ma gandeam sa fac un monolog si cautam ceva gen Toma Caragiu- O brad frumos. Stie cineva...? (mai mult)
Imi poate da cineva un site de unde as putea cumpara volumele 4 si 5 ale cartii The Maze Runner de James Dashner? Mi-e imposibil sa gasesc aceste doua volume in limba romana.
Hey! Cine imi poate compune si mie o uratura pentru profesoara de chimie sau mai simplu pentru materie in sine...Dau funda! Va rog am nevoie urgent si nu stiu ce sa scriu....Multumesc!
Salut,cine stie cele mai amuzante poezii de Anul nou?
Unde pot gasi textul de la piesa de teatru: "Sot de vanzare" de Mihail Zadornov? URGENT!
A incercat vreodata unul dintre voi sa faca hip hop, sa compuna. Daca da spuneti-mi si mie cum e la inceput daca v-a iesit?
De unde pot achizitiona sticla (pentru pictura) in Timisoara? Dimensiuni de 20x15 cm. Grosime preferabil de 0, 5, max 1 cm. Si cam la ce pret?
As vrea sa imi comand o chitara de pe internet... si am pus ochii pe una care imi place insa fiind începător, nu prea ma pricep la masuri... la detalii scrie marime: 86 cm. Acesti 86 se refera...? (mai mult)
Hello! Imi puteti recomanda si mie carti de criminalistica care sa contina tehnica testarii cu poligraful?
Ce carti imi recomandati de citit la varsta de 10 ani. Daca sa-ar putea sa fie niste carti frumoase si cu scris mare in pagina
Salut exista tus special pentru tatuaje 3d?
Stie cineva o profesoara de balet care face cursuri private (nu neaparat) din Suceava?
Hei, am si eu o întrebare pentru cei care au dat anul asta probele de admitere la Nicolae Tonitza: De ce dimensiuni sunt foile pe care le-ați folosit la probe?
stie cineva niste idei pentru numele unei trupe de teatru? Sa exprime seriozitate cat de cat.
Ce inseamna ignited? Ma refer la fnaf, am vazut speed edituri de genul si nu stiu ce vrea sa fie asta! Cineva?
Daca știți un dans popular va rog sa îmi ziceți si mie.
Heey TPU! Am nevoie de un program de desenat vreau neaparat sa aiba stabilizator. Sa fie ceva profi va rog. Dati-mi un link catre siteul de unde pot sa il descarc. DAU FUNA MULTUMESC >:3
Hei! Numele meu este Ioana.Imi poate spune si mie cineva ce materii studiezi la un liceu de arte? Eu pictez,desenez,sculptez, cant cu vocea si la pian.
Stiti daca exsista cluburi de teatru in RASNOV sau BRAȘOV
Hei! Ofer funda! Am o nelamurire, ce fel de om esti, daca, crezi in soarta, dar te ascunzi de tot ce te inconjoara? E urgent! Va rog!
Eu particip la cursuri de jurnalism si imi doream sa creez o "emisiune" pe care si i-o arat profesoarei. Credeti ca e o idee buna?
Salut comunitatea TPU. Am nevoie de ajutor. In ultimul timp am fost interesat de legende cu zei scandinavi =)). Ma poate ajuta cineva sa gasesc o carte care contine legende/mituri etc? Merci anticipat....? (mai mult)
Deci acum cateva zile in urma am descarcat photoshop pentru pasiunea mea asupra desenului si a animatiei(Anime- uri), o singura problema este ca nu stiu nimic din cele doua si as vrea sa invat din tutoriale...? (mai mult)
Salut as dori un link pentru un tutorial cum sa confectionez un schelet de capra pentru anul nou.Multumesc
Hei, trebuie sa vizionez un film pentru Limba Latina... Ce film imi recomandati?
Trebuie să fac un eseu în care să vorbesc despre tradiţiile musulmane, personalități importante ale religiei musulmane, dar nu prea am foarte multe cunoştiinţe despre acestea. Cine...? (mai mult)
Bună tău imi puteți spune și mie principalele evenimente ale întâmplări din carte Robin Hood. Pls fără link-ul-ri.
Hei TPU ...am o curiozitate si ma gandeam ca ma puteti ajuta, cum se numeste serviciul care poti schita sau desena personaje din filme animate/desene animate?
de curînd mi- am facut un blog, ceva simplu, articolele care mi se par interesante, vreau o parere sincera despre ceia ce scriu! si daca se poate si careva sfaturi pentru imbunatatiri! VA...? (mai mult)
Am nevoie de mare ajutor. :) Incep sa ma gandesc la ce liceu sa ma dau si nu stiu ce ma asteapta. Vreau sa ma dau la un liceu de arte dar nu stiu ce meserii ar putea sa reiasă din asta. Ma...? (mai mult)
Vreau si eu carti cu fete care au slabit, va rog! Gen care povestesc viata lor cum era inainte si cum e acum.
Cine imi poate sugera aplicatii de compus muzica online pe computer?
Imi poate spune cineva ce este, Desenul Grafic Online si daca iti poti vinde operele.
Salutare. Am nevoie de ajutor, urgent. Stie cineva de unde din Bucuresti pot cumpara aceste lineare; http://decusut.ro/wp- content/uploads/2015/12/Set- Lineare- Croitorie- si- Design- 510x510.jpg? Sau...? (mai mult)
Ce cărți îmi recomandați pentru a înțelege mai cinematografia(regizori, actori, scenariu, camere, machiaj, etc.)?
Imi recomandă cineva niste carti cu mai multe volume? Mor de plictiseala. Mulțumesc mult
Conduc masonii lumea?
Buna TPU am și eu o întrebare. Cine știe regula jocului Corabia Piraților? Mulțumesc anticipat
Bună seara! Mă interesează ce fel de concursuri de pictură se organizează pentru elevi în viitorul apropiat. Vă mulțumesc anticipat!
Va rog frumos nu radeti de mine :cum arata o foaie A2?
Salutare, are cineva idee unde as putea urma cursuri de arta in Brasov? Mai exact in desen, si cursuri de muzica, dar si alte cursuri ce tin de domeniul IT, mecanic? Va rog frumos daca stie cineva ...? (mai mult)
Stie cineva roluri frumoase pentru caluti de anul nou?
Hei TPU, ce carti ati mai citit? Vreau idei de carti pentru ca ma plictisesc.
Stiti unde se fac cursuri de actorie in Iasi? Lasati-mi telefonul, pretul si adresa!
Stie cineva in ce constau probele eliminatorii la facultatea de regie din Bucuresti? Mai multe detalii despre facultate si ce se studiaza cu exactitate? Multumesc anticipat.
As dori sa ii fac un cadou o carte fostei profe de limba si literatura romana. Ma puteti ajuta cu niste sugestii? Si normal ca dau fundita)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului