Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Cunoasteti site- uri de genul site- ului acestuia http://artf.in/oZfaiw gen galerie de arta cu vanzare tablouri facute de artisti plastici si amatori? (adica poti sa cumperi si sa si vinzi de...? (mai mult)
Neata! Care dintre voi are dorinta de a- mi spune niste statusuri originale pentru pozele artistice de pe Facebook. Eu postez poze cu nori, rasarit, apus, noapte sau alte imagin despre natura, asa ca,...? (mai mult)
Daca mi s- a terminat timpul de la PaintToolSai si nu vreau sa platesc ce fac? Am aflat dintr- o sursa nesigura ca daca ti- ai instala iarasi aplicatia ti- ar merge pentru inca 30 de zile si tot asa.Va...? (mai mult)
Ce culori trebuie să amestec ca sa-mi iese violet? Va rog repede, căci mă grăbesc!
Stiti un site cu idei de povesti? Scrieti-l! Funa.
Dati- mi doar idee de doua povesti. Una despre ce vreti si a doua despre ziua rea a cuiva(Ea trebuie sa inceapa asa:M- am trezit cu guma de mestecat in par deoarece am adormit cu ea in gura si cand am ...? (mai mult)
Sunt in clasa a 8- a si imi doresc tare mult sa intru la liceul de arta din Bucuresti "Nicolae Tonitza" ( tin sa precizez ca sunt din alt oras si sper sa nu fie acest lucru o problema )....? (mai mult)
Hei stiti aplicatii sau metode sau nu stiu... ceva prin care sa aduc culoarea pielii la culoarea originala? De exemplu, eu vreau sa desenez poza asta: http://66.media.tumblr.com/e864b7438c08637b02e459cbedb36...? (mai mult)
Salutare. Am nevoie repede de un monolog comic de aproximativ 5 minute pentru o proba de teatru. Raman recunoscator oricui ma poate ajuta.
Cum se face o rama? Eu sunt copil si nu pot din lemn sau geam. Vreau ceva usor de realizat! Multumesc
Salut, cum spal un tricou alb fara sa iau culoare textila? Multumesc anticipat ^^
Voi credeti ca puteti sa va impliniti visele? Pai eu cred ca da. #Viseaza intotdeauna
Am doar 16 ani momentan, dar as vrea foarte foarte mult sa fac tatuaje in viitor. Cum credeti ca ar trebui sa incep? ma refer la aparatura, sau la exersare, ar trebui sa merg sa invat de la un...? (mai mult)
As vrea o piesă de teatru tip comedie cu 3 personaje. Mulțumesc!
De curând mi am făcut un costum din carton si voiam sa stiu mai exact ce ar putea sa l întărească adică sa devina mai dur. Stiu ca uni uni imi veți spune " folosește aracet " l-...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=g9ZqBKPqMGg stie cineva cum se numeste instrumentalul?
Va rog, cine are cartea: DEFAIMAREA LUI PAGANINI de A. Vinogradov? As avea nevoie. +cel mai bine e sa fie din cluj, sau daca nu, atunci cu livrare. Multumesc!
Bunaaaaaa... Srte cineva cum mi-as putea face parul la dansuri..Sambata merg la un festival cu dansurile sarbesti si nu stiu cum mi l-as putea face. Un ajutor? va rog.
Va rog sa ma ajutati. Am nevoie de o prezentare mai amuzanta despre personajul meu, Raven din Tinerii Titani pentru balul bobocilor. Trebuie sa vorbesc in jur de 3- 4 min si nu imi vin ideei. Personajul...? (mai mult)
Hei! In curand vine Halloween- ul si nu am costum si nicio idee. Din pacate, tata are probleme financiare si nu poate sa imi cumpere un costum.Imi puteti da niste idei va rog de machiaj si costum, cu...? (mai mult)
Stie cineva unde se poate multiplica o poza normala, "carte postala" in Ploiesti? Ofer fundaaa
Leonardo Da Vinci era mason?
Îmi poate spune cineva un site foarte bun in care sa fie lecții de desen?!
La 15 ani desenaza ca Leonardo Da Vinci, eu as putea sa desenez asa? Va rog mult ajutati-ma. Ce trebuie sa fac, de unde sa incep, cu ce sa incep ( portret)?
Inca de anul trecut imi caut o bluza si o pereche de papuci, pe care stiu bine unde i- am vazut ultima data, dar nu le mai gasesc nicaieri. Ce s- o fi intamplat, cum sa fac sa dau de ele? Pe langa...? (mai mult)
Cum pot realiza macheta unei pesteri?
Bună, TPU! Aș vrea să fac un proiect DIY/Handmade pe o jachetă de fâș pe care am luat- o dintr- un second hand și vreau să o personalizez. Aș fi vrut să o colorez stil graffiti cu vopsea spray,...? (mai mult)
Salutare. M- am gandit sa imi cumpar o tableta grafica. Problema intra aici. Sunt o gramada de modele si fiind incepator, nu stiu care este mai buna. Ce imi recomandati. Pretul sa fie pana in 400 de...? (mai mult)
Puteti sa mi spuneti cateva intreprinderi din sectorul public care au fost privatizate si firme romanesti nationale sau locale care au aparut ca proprietati individuale pentru a evolua la forme de parteneriat...? (mai mult)
Am avut un test la romana si ne-a dat sa povestim un fragment care nu era in carte, dar noi nu citisem textul din carte.Ce ma fac?
Fundiță, m-am gândit să scriu o carte pe wattpad. Dar am o mare problemă. Nu ştiu ce titlu' să îi pun. Păi, vreau că titlul să inspire mister, multumesc
Design de produs sau graphic design? Care este mai avantajos si mai profitabil pe viitor si de ce?
Hei! Puteți să îmi spuneți câteva idei de handmade? Dau funda! (Va mulțumesc, anticipat)
Stie cineva ce flori sunt astea? sau ce-o fi? https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/14555701_647841078711391_1913447850_n.jpg?oh=44a7c43b76a357a45071506f4239bb71&oe=57F5849D
Hei! Avem desenatori pe aici? Te astept pe pagina mea : Creioneaza Lumea :D Nu conteaza daca nu esti un desenator profesionist, aici nu e vorba de a va arata arta voastra. Ci de problemele intampinate...? (mai mult)
Salut tuturor! Am si eu o nelamurire, as vrea sa imi cumpar o chitara electrica, in general pentru cantat melodii de la trupe gen Linkin Park, Korn etc si sunt nelamurit intre aceste 2 chitare : ...? (mai mult)
Salut.M- am decis sa dau pe beat dupa 1 an jumatate de scris.Treaba e ca nu stiu cum sa cant rap, care- i faza cu accentul, cu ce program iti poti face beat- urile si cand instrumentalul, practic nu te...? (mai mult)
Stiti cumva cine a realizat desenul acesta? http://1.bp.blogspot.com/-7Gl1xnPDMYs/TV5KjJjUfZI/AAAAAAAAAJI/gDIzW9MS0yI/s1600/vasile-voiculescu-ultimele-sonete-ale-lui-shakespeare.jpg
cine se pricepe la scris poezii, am nevoie de ajutor. imi trebuie o poezie cu rima despre meseria de nutritionist. Funda! :)
Ce arhitectura se regaseste in cetatea Rasnov, ma refer la casele din interiorul cetatii?
as dori si eu o poza cu multi ursi 20 de ursi ceva de genul si nu gasesc, daca imi gasiti da ti un link si
Un link sau un răspuns? Admiterea la liceul BĂLAȘA Doamna din Targoviste!⛔️URGENT⛔️
In timpul liber am fost la cineva acasa si am spart 3 bare de cristal dintr.un candelabru imens el nu vrea sa ii plates doar barele ci tot candelabrul dar nu am atatia bani pt ca el costa 40.000...? (mai mult)
Stie cineva cum pot incadra o poza intr-un hexagon?(cu ce program mai bine zis
Imi spune cineva poezia omulu stramb?
Imi spune cineva,va rog,sectiunile care sunt la facultatea de arte, tote...dau fundita :)
DAU FUNDA! Pictura Noapte instelata este statica sau dinamica?
Îmi poate spune si mie cineva, câteva exemple de scenete care sa aibă legătură cu tara Cuba. Ofer fundă:))!
Crezi ca adevarata viata se afla in arta?
Hello people! Uhm..am trecut clasa a opta acum si sincer as vrea sa dau la Lipatti sau Enescu pe muzica..am inteles ca nu sunt prea bune..nu neaparat ca invatatura ci si pentru colectiv. Va rog vreau pareri...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?