Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Imi spune cineva poezia omulu stramb?
Imi spune cineva,va rog,sectiunile care sunt la facultatea de arte, tote...dau fundita :)
DAU FUNDA! Pictura Noapte instelata este statica sau dinamica?
Îmi poate spune si mie cineva, câteva exemple de scenete care sa aibă legătură cu tara Cuba. Ofer fundă:))!
Crezi ca adevarata viata se afla in arta?
Hello people! Uhm..am trecut clasa a opta acum si sincer as vrea sa dau la Lipatti sau Enescu pe muzica..am inteles ca nu sunt prea bune..nu neaparat ca invatatura ci si pentru colectiv. Va rog vreau pareri...? (mai mult)
Am de facut un proiect pe baza acestui status: "Daca nu- ti convine ceva, schimba acel lucru. Daca nu- l poti schimba, schimba modul in care te gandesti la lucrul respectiv". Proiectul ar...? (mai mult)
imi da si mie cineva niste stocuri frumoase pentru photoshop cs6
Stie cineva o facultate buna de fotografie in Cluj?
Doresc sa aflu programul de vizitare si tariful pentru Palatul Roznovanu (Primaria Iasi). Ma puteti ajuta? Multumesc!
Unde pot gasi schita pungilor precum cea din imagine? http://www.rangali- blog.ro/eshop/tricou- alb- dama- rangalitsports- yoga- chakra- ajna/ # Se afla mai jos in galeria de fotografi a tricoului,...? (mai mult)
Este adevărat că Iisus era dac? Sau ca Vaticanul era capitala Daciei, papa fiind si el geto-dac la origine? Dau funda
Buna, TPU. Saptamana viitoare se va organiza un concurs de talente in scoala mea si vreau sa ma duc la literatura, pentru a prezenta doua poezii scrise de mine. Problema este prezentarea lor, deoarece...? (mai mult)
Am și eu o dilemă: știe cineva care este semnificația acestui tatuaj? https://www.google.ro/search?q=tattoo+ for+...? (mai mult)
Cine imi poate da nu site smecher cu poze cu ceas la mana sau la volan Va multumesc.
Va rog, unde pot pot să învăț să scriu caligrafic?
Heyy nu știți cumva unde sunt spray-uri graffiti în Arad? La ce magazin? Dau funda
Ce culori acrilice sunt bune, calitative? Marcă/mărci și preț :) Mersi
Well, nu am mai folosit de mult site- ul asta. Deci hei. :) E cineva pe aici care a intrat la Facultatea de arhitectura din Bucuresti sau se pregateste sa dea? As avea nevoie de recomandari pentru ...? (mai mult)
Am un penar simplu negru, cum îl pot face alta culoare? Adică numele soluției pe care o pot folosi și cum.
Salut lume.. Am nevoie să știi de ce nu pot intra pe Triviador România pe telefon. Scrie : eroare la conectare server (2). Ma baga in joc, dau conectare facebooo apoi scrie : comandă necunoscuta. ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre "Cumintenia pamantului"? Doar mie mi se pare o prostie sa se doneze?
facultatea se incepe pe 3 octombrie, nu?
Citeam cartea si afundam tot mai mult in ea lectura imi parea un lucru nedespus de placut
Daca ai un aparat electrocasnic oprit in priza, consuma curent?
Curand vine ziua unei bune prietene si vreau sa- i fac cadou o carte fiind foarte pasionata de citit asa ca as vrea sa va intreb pe voi ce carte mi- ati recomanda pentru un astfel de cadou? Ma gadeam la...? (mai mult)
De unde pot lua Tuburi De Graffiti sau spray care coloreaza pereti? Sunt din bucuresti, preferabil nu Ollie Gang Shop.Mersi anticipat
Tata m a lasat sa pictez peretii firmei lui cu graff pentru ca am primit 2 tuburi si a vazut ce stiu. Faza e ca la OllieGangShop nu ma lasa sa iau singur pentru ca am doar 14 ani.De unde pot...? (mai mult)
Am si eu o întrebare.De curând m- am apucat de fotografie și am tot încercat să fac poze de genul: http://www.vaxgelli.it/biker- al- tramonto/ Nu mi- a reușit foarte bine, asa ca daca știe cineva...? (mai mult)
Hei...mi am tatuat doua aripi pe piept. Si nu îmi plac cum au ieșit. puteți să mă ajutați cu vrun model ceva? As mai vrea să mi fac ceva în mijlocul aripilor...si un scris deasupra... aveți vreo...? (mai mult)
Stie cineva ceva concursuri de fotografie de genul LicArt? Dar nu doar pentru liceeni pentru ca nu ma mai incadrez in grupa asta.
Cine poate sa imi spuna si mie ce genuri de muzica exista? Faceti in asa fel incat sa inteleg :) nu ma intereseaza decat destea gen rock, pop... Cam astea doua le stiu eu :) spuneti ce alte genuri...? (mai mult)
Salut) Ma puteti ajuta, va rog, caut un colegiu de jurnalism din Romania(de dorit Bucuresti sau Iasi) Multumesc anticipat :)
știe cineva vreo carte sau vreun site unde pot învăța tehnici de desene in creion eu sunt la început și asvrea ceva lecții
Hei! As vrea si eu cateva teme pentru poezii!
In zona in care locuiesc acum a fost ocupatie săsească încă de pe la 1300 si desigur in al doilea război mondial au fost multi nemți aici. Tatăl meu a avut o poza cu fosta proprietara a casei,...? (mai mult)
Poate cineva sa imi spuna ce reprezinta acest simbol? Dau funda... http://imgur.com/8RxbeWd
vreau sa îmi fac un tatuaj mai precis o coroana si jos sa scrie King (o vreau pe piept) cam cat ar costa?
Cum se măsoară un ar? De exemplu: L=100 l=10 Cum trebuie sa calculez?
Doresc sa intru la Facultatea de Design din cadrul Universitatiii de arte si design din Cluj. Imi puteti spune ce inseamna mai detaliat acele probe practice eliminatorii? Adica ce te pun sa...? (mai mult)
Buna TPU Acum cam 7- 8 ani am avut un stilou VERDE de palstic cu un baiat desenat pe el care spunea "Hey You " e tot ce imi amintesc despre stilou stie cineva ce firma ar putea sa fei sau de unde la- s...? (mai mult)
Am 10 ani si nu stiu daca ar fi bine sa ma apuc de arta?
Am 17 ani.La varsta mea as putea sa ma apuc de vioara? Imi place foarte mult.
Imi poate spune careva ce probe se dau la sectiunea ceramica- sticla- metal la o univesitate de arta (Cluj daca ajuta cu ceva)? Cum ar trebui sa ma pregatesc si la ce sa ma astept. Nu stiu pe nimeni interesat...? (mai mult)
As vrea un stilou bun elegant si cat de cat de lux in limita pretului de 150 lei (sunt la liceusi as vrea sa il folosesc zilnic funda!
Cu ce pot sa imi decorez agenda/jurnalul daca nu am stickere si lipici ajutati-maaa URGENT si sa nu va vina idei ceva de genul (aracet super glue banda etc.)! Multumesc
Ce sa fac daca mai am doua zile si dau corigenta, iar eu nu am nici un chef de invatat.
Hei :D.Cum as putea sa fixez creionul pe foaie dupa ce am terminat un desen.Trebuie sa fac mai multe desene si dupa ce am gradat clar o sa murdareasca desenele care o sa vina peste.Cel mai folositor raspuns...? (mai mult)
Am intrebat ieri ce inseamna BARO FORO. Mi s- a raspuns ca sunt o exotica.In realitate TV abunda in reclame pentru acest festival multicultural al carui invitat de onoare este Goran Bregovici..Cunoasteti...? (mai mult)
Care e costul /an al facultatii Central Saint Martin, pentru sectia Business in Fashion?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!