Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am un tablou, nu cunosc nimic despre el, as dori sa mă ajutați.
Salutare, era un videoclip vechi cu doi batrani, unul canta la chitara, altul la un bidon si la voce, era ceva de genul conte casanova, funda pentru cine imi poate da un link ceva ❤️
Cursuri și evenimente fresh, în aprilie, la Fundația Calea Victoriei
Are cineva niște sfaturi pentru a putea desena mâinile? Si pentru a putea desema corpul barbatesc si feminin cat mai real? Stiu să fac portrete doar de la cap pana la gat atat. Multumesc
Help! Caut sa cumpar cartea Pretul inegalitatii - Stiglitz si nu o gasesc niciunde. Nici pe siteurile de profil, nici la anunturi, anticariate. Mai aveti vreo idee? Nu-mi foloseste pdf sau download.
Avataruri hristice în titluri celebre din opere
Știe cineva un site unde as putea vinde versuri pentru melodii? Am versuri pentru melodii rap,hip-hop, and trap
Buna ziua! Am câteva tablouri pictate și semnate pe pânza cu ulei de pictorul Romeo Cosmovici! Are cineva idee cine a fost el sau dacă are legătura cu Jean Cosmovici? Oare valorează ceva aceste picturi,...? (mai mult)
Salut. Caut locația exactă a bisericii în care a scris Biblia, Dumitru Cornilescu, am înțeles că este undeva in Stâncești, lângă Botoșani, dar nu am găsit locația exactă pe GPS....? (mai mult)
Ce artisti va plac foarte mult desi nu sunt cunocuti publicului larg?
Salut! Știe cineva cum se creeaza o monograma artistica sau un logo?
Cineva dornic sa ofere doua bilete la piesa de teatru "Cursa de soareci" de pe 11 martie, in Bucuresti? Dau funda!
Caut un clip vazut acum mult timp si nu- l pot gasi. Era pe yt despre arta si incepea cu boticelli cu expresionism cu madness of britain, apoi rapahel si last judgment. Pe urma erau chestii despre instinct...? (mai mult)
Cursuri pentru minte și suflet, în martie, la Fundația Calea Victoriei
Hey! Eu nu am înțeles bine un lucru vă rog am nevoie de ajutorare! Dacă vreau să dau probele la liceul de arte și pic mai pot completa fișa aia cu liceie? Adică dacă pic pot întra la alt...? (mai mult)
Buna TPU! Îmi puteți spune ce mi- ar trebui la mine la probele de aptitudini pentru a intra la liceul de artă? Ce tipuri de creioane? Marca lor? 2B, HB? Ce tipuri de acuarele? Știu că foi A3 trebuie...? (mai mult)
Buna! Aşi dori să ştiu unde se fac cursurile de pregatire pentru liceul de arte Carmen Sylva. Am auzit ca se tin din martie dar nu stiu unde...
Muzee de artă din Iași, în afara de cel de la Palatul Culturii? 2023
Daca vreau sa ma fac prof de istorie trebuie sa fac un anume liceu?
Bună, as vrea sa încep sa pictez pe sticla, dar nu prea știu ce am nevoie, din câte știam eu pentru colorat trebuie acuarele în ulei, dar conturul în fac tot cu acuarele? știam de o tehnica...? (mai mult)
Bunaaa! As vrea sa dau la liceul de arte Regina Maria pe profil de arhitectura, dar problema este ca nu stiu cum sa ma înscriu... Am citit ca trebuie sa dau cv probe in mai, apoi am mai citit ca trebuie...? (mai mult)
Salut. Am mai multe desene realizate de baiatul meu si nu stiu cum si unde sa le promovez, sau chiar sa le expun.
Ce artiști plastici va plac din istoria artei și îmi puteți recomanda?
Unde pot gasi o comunitate de scriitori (de poezii, in general)? Caut ceva destul de oficial unde sa pot sa-mi postez creatiile si eventual sa gasesc si alti oameni pasionati.
Vă salut. Recent mi- am cumpărat ceva icoană pictată pe lemn. Format A3. E una specială și aș dori să o protejez mai bine, deoarece am plătit 1500 lei pentru ea. Și m- am gândit să o duc...? (mai mult)
Buna TPU. Am o intrebare. Eu as vrea sa merg la un liceu de arta, Ciprian Porumbesu. Spre exemplu eu vreau acolo sa invat la chitara, trebuie sa stiu deja sa cand sau ma vor invata acestia?
Bună ziua! Am un medalion/pandantiv Regina Sine Labe Originali și nu știu dacă este de aur sau dacă are vreo valoare exactă, unde ii pot verifica valoarea și autenticitatea?
Buna, ce semnifica punctul galben pe frunte la o femeie indianca. Multumesc. Dau funda.
Cu ce se ocupa un artist senzorial? Google nu ma lamureste prea bine.
Bună tuturor! Cei care sunteți la liceul de arte Din Severin sau oriunde, se face pregătire pentru probele de aptitudini? Trebuie sa plătești?
Buna ziua, imi puteti recomanda o carte care sa explice pas cu pas astfel incat sa inteleaga orice om cum se face o anumita sculptura in lemn? De exemplu o carte de 100 de pagini care explica pas cu pas...? (mai mult)
Bună! Știe cineva limba coreeană? Dacă da ma puteți ajuta sa o învăț? Va rog❤️❤️❤️
Hey TPU! Aveți niște propuneri de fabule mai "serioase" (nu găsesc cuvântul corect) pentru a fi recitate, dau la teatru la liceu si va trebui să recit o fabulă și 2 poezii iar orice fabulă caut...? (mai mult)
Cum ați încadra voi ceea ce se vede în clipul acesta? Artă pentru artă, artă cu tendință sau pur și simplu artă? https://www.youtube.com/watch?v=cTfxennz3xU
Februarie cu iubire și noutăți la Fundația Calea Victoriei
Aveti vreo idee de element din natura (o poza) care sa fie foarte simplu de pictat? Imi trebuie o pictura pentru ora de desen dar trebuie facuta foarte exacta :(
Cine a scris na drini cuprija?
Salutare TPU, am o intrebare. Detin cam 20 de monede datate intre 1950 si 1997, forinți,coroane daneze, monezi italiene si 10 lei din 1989, care ar fi pretul pentru toate?
Cum justifica un solist vocal (angajat al unei instituții de arta) ca lucrează 8 ore pe zi?
Cum se numește (un singur cuvânt) care se refera la faptul ca un artist angajat (solist, instrumentist, balerin) al unei instituții nu trebuie sa lucreze 8 ore, dar când sunt spectacole și durează...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune piese de teatru după părerea voastră? Românești și străine din orice timp
Buna TPU! Am primit o cruce din lemn cu Iisus rastignit placat cu argint de la cineva din familie veche de peste 35 de ani, primita de la o familie la un botez, de unde credeteti ca provine? Din ce tara...? (mai mult)
Salut, TPU! Am si eu nevoie de o informatie despre cum se poate intra la un liceu de arte, specialitatea muzica(vioara), eventual ce trebuie sa cant sau daca doar mi se verifica ureche, este vorba despre...? (mai mult)
Buna. Cat ar costa sa public o carte prin editura cu urmatoarele caracteristici? Multumesc Dimensiunile 148x 210 mm(+ 2% ) Gramajul interior 55g/mp Gramajul coperta 150g/mp Adica un caiet de 48 ...? (mai mult)
Va mai aduc aminte, ca a fost ziua lui Eminescu, macar cine-l cunoaste, va rog sa-l aminteasca. Va multumesc pentru intelegere. (ca si in 2022!)
Fata mea dorește să intre la liceul de arte: Octav Bancila Iasi...îi place să facă tot felul de desene în creion. si as vrea sa stiu : 1.Cu ce medie se intra- deoarece azi a aflat că poti avea...? (mai mult)
Bună tuturor! De când încep să se facă pregătirile la desen pentru admiterea la liceu? Din februarie?
Bună seara! Daca investești în tablouri vechi, îți poți recupera banii vreodată? Amanetul primește tablouri? Si cum reușește să îți facă prețul în funcție de tablou? Mersi!
Hei y'all, mai este cineva interesat de admiterea la animatie la unatc? Vreau sa merg in vara si incep sa ma pregatesc. Nu am fost la liceu de arte si ar fi frumos sa mai stiu pe cineva care vrea sa dea...? (mai mult)
Pentru cei care au dat probele la Liceul de Arte, la proba de natura statica trebuie sa faci din mintea ta sau îți dă în fata ceea ce trebuie sa realizezi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Matematica distractiva
Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!