Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salut,TPU! cum pot sa imi personalizez un tricou cu brigada sinucigasilor (suicide squad)?
Dati-mi niste perechi de ghete/adidasi ceva gen Nike Yeezy 2 Red October Sau Osiris sau Adidas dar care pot sa comand din Romania Funda Cel Mai Bun Raspuns!
Ce parere aveti despre http://scenic.ro?
Stiti cumva cand are loc etapa a 3-a de admitere la liceul de muzica din Brasov? Cand este inscrierea sau a fost? Si cand sunt probele sau au fost? Multumesc! Funda.
Ionut Pascu Art merge la liceul de arte din america Funda+vot pentru cine stie
Ce inseamna BARO FORO?
Hey! :) Am fost in vacanta in Mamaia si am adunat o muuultine de scoici! Ce as putea face cu ele? Sau in ce le- as putea transforma? ...? (mai mult)
Care stie strigaturi de nunta si cantece din Banat?
Este Iasiul overrated? Am fost la Iasi o singura data si eram mic.Insa analizandu l pe google earth am ajuns la concluzia ca este un oras comunist, gri cu putine cladiri istorice ramase.Comunismul a lovit...? (mai mult)
Pentru cei din Timisoara! Aveti sau cunoasteti pe cineva care are toate cartiile din seria Harry Potter si ca sa mi le imprumute sa le citesc sau sa mi le vanda?
Ce parere aveti despre http://rezervarile.ro?
De pe site va informatii pentru programul evenimentelor teatrale?
De curand folosesc Adobe Photoshop Cs6. Cand fac o fila noua cele 3 culori de la colours dispar si se transforma intr-o singura bara cu nuante de gri. Ce sa fac?
Hei,TPU! Este grea chimia de clasa a 8-a fata de cea studiata in clasa a 7-a? Care sunt elementele de baza? O sa fie mai multa teorie, sau mai multa practica? Funda pentru cel m-ai detaliat raspuns!
Am descarcat de curand o cartea in format pdf, si am ramas putin surpriza cand am vazut ca are 150 de pagini din 300(atatea are cartea). Initial am crezut ca lipsesc pagini, insa are final. Intrebarea...? (mai mult)
Ce sunt modulele la un profil economic si cat dureaza sunt un fel de materii sau ce sunt?
Salut,TPU! As vrea sa stiu cum sa fac poze tumbr. Idk m-a uit pe tumbr si m-a fascinează total. Vreau sa stiu daca este nevoie de un echipament special, etc. DAU FUNDA CELUI MAI BUN RĂSPUNS
Puteti sa imi recomandati si mie niste romane psihologice bune?
Am nevoie si eu de 20 de ecuatii nerezolvate, (Rezolvate daca vreti, nu-mi chiar pasa) Dau funda! OwO
Ce parere aveti despre un profil economic? Este greu? Stiu ca matematica este M2.Este adevarat ca faci doar algebra si geometrie deloc?
Hey mane (oricare ai fi) și TPU Cam câte ore trebuie să bag în tutoriale până aș putea desena cât de cât OK? Am deja, cred, peste 1000 de ore de tutoriale și clip- uri și nu mă simt deloc...? (mai mult)
Am intrat la liceul care nu imi doream si anume liceul economic.Eu si matematica nu suntem deloc prietene ca sa spun asa si stiu ca nu voi face fata la acest liceu.De aceea m- am decis sa ma ...? (mai mult)
Mi- am cumparat niste pasteluri uscate, dar sunt putine nuanta (rosu, maro, galben, portocaliu, alb, negru). Am vazut un set de pasteluri uleioase, dar vreau sa stiu daca pastelurile uleioase...? (mai mult)
Hey :), am o întrebare... Eu in acest moment sunt certată cu doctorul meu de familie, ultima data când am fost la ea sa ii cer adeverință ca sunt aptă pt ora de sport a început să țipe si sa...? (mai mult)
Imi puteti recomanda cateva carti care v-au impresionat? De preferabil crima sau romantism. (Mai mult crima =]] ) Mersi! ^^
Aș dorii să intru la Facultatea de cinematografie și fotografie din Cluj și vreau să mă pregătesc pentru probe din timp. Poate să mă ajute cineva cu informații? ( ce ar trebui să învăț ...? (mai mult)
Aveti vreun artist tatuator preferat?
Cutiute handmade De curand am realizat niste cutiute pentru bijuterii atat din lemn cat si din carton. Si as vrea sa le decorez. M- am gandit sa folosesc tehnica decoupage, dar cutiile sunt unele foarte...? (mai mult)
Jurnale/Carti personalizate handmade Cu ce tehnica(materiale) pot realiza coperta cartii de mai jos? https://ro.pinterest.com/pin/481111172673262757/
Cum ma pun in alta poza?
De unde pot cumpara lana merinos? De mai multe culori. Dar nu de pe Breslo. La preturi decente va rog. Caut cantitati de 25-50 g.
Pot primi câteva recenzii pentru cartea "Hoțul de cărți" scrisă de Markus Zusak? Mie personal îmi place foarte mult, dar nu am terminat- o încă. Sunt la începutul părții a patra și mi se pare...? (mai mult)
Bună TPU am un frate de 5 ani care o să meargă la grădiniță nu a mai mers până acum si aş vrea sa il pregatesc cu nişte exerciții pentru a şti cateva lucruri gen : engleza etc... vreau câteva...? (mai mult)
as putea sa imprumut carti de la bibleoteca cu buletinul?
Salut TPU@! Pentru tehnica decoupage se poate folosi orice tip de hartie? Adica se poate imprima si o hartie normala? + daca a mai comandat cineva de pe acest site sau stiti ce marime au servetelele decoupage...? (mai mult)
Am inceput sa scriu un blog. Vreau sa stie lumea de mine, sa am cititori. Cum atrag atentia?
Pentru toti cei care doriti sa aveti ceva unic (un tricou, un perete pictat, portret) am deschis pagina ADpaint! Daca lasati si o apreciere ar fi si mai bine! Hai sa "schimbam lumea" prin ADpaint!...? (mai mult)
Stiti ce inseamna numele turc Arda si Efsun?
Stie cineva cum pot scoate un scris, o litera sau ceva de pe o poza. Sub acea litera se afla un detaliu si nu vr sa l pierd
Buna ziua dorrsc si eu o fata pentru recitarea unei poezii(audio) aici gasiti poezia...? (mai mult)
De unde as putea gasi cartea "De 19 ori Katherine" pe jnternet?
Imi puteti da un sait unde pot descarca tata bogat tata sarac Primul care imi da un sait bun are funda
stie cineva vreo programa cu ajutorul căreia pot plasa paleta cu culorile din poza, tot pe poza?
Hei :)Caut carti cu o tema specifica, dar nu prea gasesc.Probabil ca unii stiti de cartea Ultima vrajitoare din Transilvania de Anna Vary.As vrea carti in genul in care actiunea sa se petreaca in sate,...? (mai mult)
Mai puteti să-mi da-ti imagine/desene pentru concurs cu tema "Satul meu, Moldova mea"
Ma pregatesc pentru un examen la teatru.Am nevoie de o fabula si nu gasesc nimic. Daca aveti idei de fabule mai "normale", fara animale..sau macar sa nu fie de copii. :) Multumesc!
Care este protagonistul sau care sunt protagonistii romanului "Adam si Eva " de Liviu Revreanu
Niste wallpaper cu B, U.G Mafia?
Ce inseamna are semnu ◢◤?
Bună, vreau să învăţ la UNATC- actoria, am văzut că majoritatea actorilor prezintă emisiuni la TV, se învaţă şi asta la UNATC, o să pot şi eu să prezint sau să- mi fac o carieri muzicală?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!