Vrei s? �?i dezvol?i g�ndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna ziua dorrsc si eu o fata pentru recitarea unei poezii(audio) aici gasiti poezia...? (mai mult)
De unde as putea gasi cartea "De 19 ori Katherine" pe jnternet?
Imi puteti da un sait unde pot descarca tata bogat tata sarac Primul care imi da un sait bun are funda
stie cineva vreo programa cu ajutorul căreia pot plasa paleta cu culorile din poza, tot pe poza?
Hei :)Caut carti cu o tema specifica, dar nu prea gasesc.Probabil ca unii stiti de cartea Ultima vrajitoare din Transilvania de Anna Vary.As vrea carti in genul in care actiunea sa se petreaca in sate,...? (mai mult)
Mai puteti să-mi da-ti imagine/desene pentru concurs cu tema "Satul meu, Moldova mea"
Ma pregatesc pentru un examen la teatru.Am nevoie de o fabula si nu gasesc nimic. Daca aveti idei de fabule mai "normale", fara animale..sau macar sa nu fie de copii. :) Multumesc!
Care este protagonistul sau care sunt protagonistii romanului "Adam si Eva " de Liviu Revreanu
Niste wallpaper cu B, U.G Mafia?
Ce inseamna are semnu ◢◤?
Bună, vreau să învăţ la UNATC- actoria, am văzut că majoritatea actorilor prezintă emisiuni la TV, se învaţă şi asta la UNATC, o să pot şi eu să prezint sau să- mi fac o carieri muzicală?...? (mai mult)
Salutare, eu si cu un prieten de al meu vrem sa organizam un festival, eveniment pentru tineret, as vrea ca sa ma ajutati cu ideii, despre ce poate fi festivalul/evenimentul, ca sa atraga citi mai multi...? (mai mult)
Salutare, eu si cu un prieten de al meu vrem sa organizam un festival, eveniment pentru tineret, as vrea ca sa ma ajutati cu ideii, despre ce poate fi festivalul/evenimentul, ca sa atraga citi mai ...? (mai mult)
Auzisem de ceva timp de dreamcatcher- uri, mi s- au parut frumoase si am facut si eu unul anul trecut prin ianuarie. Ca prin coincidenta, fix de la o saptamana dupa ziua in care l- am facut, am inceput...? (mai mult)
Buna TPU am 21 de ani si totusi parul meu facial e foarte rar. ca sa fie vizibila mustata trebuie sa nu o rad 3- 4 saptamani. iar barba creste anapoda si am portiuni goale. ce pot face in acest sens? Sunt...? (mai mult)
Cine imi poate spune semnificatia acestui tatuaj? Funda. https://www.google.ro/search?q=2+ lines+ arm+ tattoo&client=ms- opera-...? (mai mult)
Aş vrea sa aflu dacă este posibilă optiunea de a mă transfera de la un liceu tehnologic la un liceu de artă. Mai precis Marin Sorescu, Craiova.
La editura iti accepta manuscrisul, chiar daca nu ai diacritice? Pot sa iti puna ei diacritice?
De unde as putea sa descarc manga studio (sa fac eu manga) pe windows 10?
Voi cât credeți că mi-ar lua pe un tatuaj pe spate cam de 8cm cu cuvânt 'positive? Aștept răspunsuri.
Bună tuturor, sunt un viitor student în domeniul artistic. Mă pregătesc pentru admiterea la U.N.A.T.C. Actorie și am nevoie de un loc retras și liniștit, ferit de prea multă lume. Un loc unde...? (mai mult)
Cum scot unii rotile masinilor in afara atat de mult? Doar cu ajutorul distantierelor sau mai exista alta metoda?
Buna ziua vreau sa ma transfer de la un liceu la altul si astazi mi- a spus din ce dau diferentele - bazele restauratiei - organizarea activitatii unitatilor de alimentatie in turism - igiena...? (mai mult)
Ce parere aveti de meseria de arhitect? Cam ce salarii sunt? Se merita?
Ce ata folositi in crosetarea hainutelor? (sa nu aduca mancarimi sau sa se scamoseasca) Multumesc!
Cum sa imi fac pisica sa stea la baie? Nu sta deloc.
Buna Vreau sa imi inbunatatesc talentul la desen. dar pu si simplu nu stiu cum ma puteti ajuta si pe mine va rog frumos Multumesc anticipat
Tusele inchise pot fi folosite ca umbre in pictura?
Salut ori cine ați fi! Motanului meu îi cade blana de pe spate. Ce să fac? Doar blana de pe spate! A da, şi are nişte urme de sânge pe spate. Va rog nu vreau râspunsuri stupide.
Îmi puteți spune toate orașele din SUA unde nu ninge niciodată ( poate cu f. mici excepții)? Fundă
Cu ce se face modele pe paharele mirilor...seamănă cu acrilic pentru unghiile cu gel
Cumpar Stephen King - The Shining in romana, va rog scrieti mesaj cu pretul! Doar pt Bucuresti!
Nu stiti, s-au facut inscrierile la scoala populara de arte din Baia Mare? Daca nu s-au facut, cand se fac? Multumesc!
Este pleonasm structura:Aprinde o iubire arzatoare?
Am nevoie de rame IEFTINE de puzzle! Adica:un carton cu clipsuri peste care se pune puzzle. Uitati-va la link! http://puzzleshop.ro/oldv/rama_simpla.jpg P.S.
De curand am compus versuri pentru a crea un cantec. Problema e ca doar scriu versuri, nu si melodii... Daca stie cineva de unde pot face rost de o melodie sau ceva ca sa creez un cantec? Dau...? (mai mult)
Bună Am gasit un canal de Youtube de arta, voi ce părere aveti despre el se numeste Ionut Pascu Art https://www.youtube.com/channel/UCswhYAuwvKCIOGTBBbWMpDA
Unde pot vinde un obiect de arta facut de mine? Este vorba de un schelet fara cap din betisoare de lemn de 10 cm inaltime si 15 lungime pe un "tron". (Creatie proprie)
Se pot face bani din arta in Romania? Nu ma refer la desen, pictura, scuptura. Ma refer la lucruri handmade - de la jucarii la tablori in diferite tehnici (quilling, de exemplu) si pana la alte lucruri...? (mai mult)
Urgent! Cum descarc un video de pe Youtube!
Va salut, am nevoie de un logo pentru firma tatalui meu, este ceva legat de articole de pescuit si vanatoare. Am niste idei in cap, dar am nevoie de o persoana priceputa in grafica.
Care este parerea voastra despre acest desen? http://imgur.com/a/fOqYv
Hello TPU! Imi dati programe de editat video-uri online! Si eventual de facut video online?
Imi dati va rog un site(Sau mai multe) ca sa editez clipuri video ca asta https://www.youtube.com/watch?v=B4a8ZOabqx8? Online daca se poate daca nu, asta e! :)) Fundita!
Sunteti de acord cu donatiile pentru cumpararea sculpturii lui Brancusi? https://presaonestilor.wordpress.com/2016/07/25/consilierii- locali- din- onesti- indemnati- sa- si- doneze- indemnizatiile- ...? (mai mult)
Stiu ca va cer cam mult, dar vreau sa ma ajutati. Vreau si eu o parodie dupa melodia Eroina de Carla's Dream's. Dau funda!! Multumesc. Va rog mult!
Hey salutare.Am o idee-vreau sa cumpar carti invechite la un pret redus,sa le pictez coperta apoi sa le vind. Vreau sa imi spuneti daca e o bun idee, si unde le pot vinde?
Eu pirogravez si voiam sa va intreb daca este ilegal(o sa fiu tras la raspundere) daca folosesc desene facute deja, adica ce se gasesc pe net. Intentionez sa le vand.
Buna am si eu o intrebare. Sunt clasa a 9- a, si am ramas la geografie pe vara. (Sem1 media 5/sem 2 media 4). Aveti vroi idee din ce lectii voi da corigenta?. Profesoara mea nu mi- a dat nici un indiciu....? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva, care este ordinea aparitiei cartilor lui tess gerritsen? Am citit chirurgul, dar nu stiu daca este prima carte din seria lui Jane Rizzoli. Si as vrea sa mi cumpar, pe ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!