Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Imi puteti spune cat mai detaliat ce este schita de proiect si cum se realizeaza? Am mare nevoie sa stiu asta pentru admiterea la facultate. FUNDA!
as dori un site gen Silicone Mold Making, dar sa fie din Romania. Funda celui mai bun raspuns.
Am in cap o melodie dar nu-mi pot aminti cum se cheama. In videoclip era o femeie care asista la propria inmormantare si pana la final, reinvie... Era rock. Stiti cum se cheama?
Salutare prieteni! Am terminat clasa a 12- a si nu pot sa ma hotarasc la ce sa dau... Sunt din Targoviste si eu ma gandeam ori la Automatica si informatica aplicata la Universitatea Valahia sau la Informatica...? (mai mult)
Invata cineva la facultatea de drept din Iasi, , Alexandru Ioan Cuza ", daca da cam cat va costa cu cazare /camin pe luna, plus restante etc. Daca invatati in alte orase, puteti lasa un comentariu despre...? (mai mult)
Sunt intr- o trupa de teatru si participam la un festival peste cateva luni, ne- ar trebui cateva idei pentru piese de teatru, suntem adolescenti deci ceva potrivit pentru elevi de liceu ar...? (mai mult)
Salut, a dat cineva admiterea la facultatea de drept din Iasi, din cate am inteles se numeste, , Alexandru Ioan Cuza ", daca da, m- ar interesa cam in ce data se baga dosarul si cand se sustin examenele...? (mai mult)
Cine stie sa editeze bine poze? Am nevoie de un logo pentru instagram. Cine ma poate ajuta mesaj pe wapp 0762612988
stie cineva un curs pentru adolescenti de actorie in Cluj? Am cautat online, dar nu am gasit...
Știți unde pot găsi pastă polimerica? Funda
Unde gasesc VA ROG carioci bune din Japonia cu care sa desenez anime la pret rezonabil? Va rogg
As vrea sa citesc cartea " Dupa ce ne-am certat " de Anna Todd dar nu o gasesc nicaieri pe net. Ce pot sa fac?
Stie cineva un loc unde pot sa dau graffiti legal (ca sa pot sa dau si ziua nu numai noaptea pe blocuri)
Hei lume. Deci am o intrebare in legatura cu fotografiile. Deci imi place mult sa fac poze, sunt fotogenica si camera mea e destul de buna. As vrea ca pozele mele sa fie mai, nu stiu artistice *tumblr*...? (mai mult)
Am văzut un film (Sacrificiul) in care era vorba despre o sectă care omora mamele naturale de copii nou născuți dupa 9 zile de la naștere și prima alăptare, din film am înțeles ca ei sunt...? (mai mult)
Fetele pot avea o meserie dupa absolvirea unei academii militare?
Ma poate ajuta cineva cu câteva exemple de povestiri la persoana 1 pentru admiterea la teatru, scrise de autori romani sau universali?
Voi ce preferati,arte plastice&decorative, coregrafia sau arta actorului?
Stiti cumva niste carti care contin tot ce tine de paetea a treia a subiectului de bac la romana? Si gen epic, dar si liric. Ma refer la tot ce se poate da: viziunea despre lume, caracterizari,...? (mai mult)
In ce cartier al Bucurestiului se afla Palatul Universitatii Bucuresti?
Vreau să imi fac parul albastru sau magenta(violet), ce trebuie să fac? Cat mă costa? Nuanţa de par îmi este şaten închis spre brunet...Dau fundă! Mulţumesc anticipat. Nici nu ştiu la ce categorie...? (mai mult)
Salut, doresc o critica constructiva la desenele mele pentru a sti ce mai am de adaugat, unde am de lucrat, va rog mult, nu fiti rautaciosi, nu sunt un artist splendid :/ galeria mea :http://basoccarmelia.deviantart.com/gallery/ ...? (mai mult)
As vrea sa plec in excursie in Turcia ( circuit cu autocarul ). Imi poate recomanda cineva un site / firma de incredere?
Daca ar fi sa desenez ceva... ce as putea desena? As vrea sa fie ceva simplu dar foarte cool.
Cum se numeste melodia de la min.6, 23? https://www.youtube.com/watch?v=35zgAntesMs
Aveți artiști vizuali preferați? Genul cărora le-ați recunoaște lejer lucrările în cadrul unei expoziții, având un stil inconfundabil.Cine sunt aceștia?
La facultatea de arte ramura fotografie, se tine cont de diploma de la bac?
Stie cineva codul liceului de arte "Hans Mattis Teutsch" din Brasov? L-am cautat, dar nu l-am gasit nicaieri...
Inafara de viziunea despre lume si viata si caracterizarea personajului intr-o opera literara studiata la clasa ce mai poate sa pice la partea a treia la bac?
Ce se face la estetica si euritmie? Aici fiind vorba de teatru. ( Arta actorului ).
sti cineva o carte sau un site, in care pot invata actorie, sau poate chiar si un curs (in Cluj, desigur)?
Am o întrebare. La facultatea de arte, dacă ești în sesiune la sfârșit media tuturor examenelor care le- ai dat în acea sesiune trebuie să fie neapărat peste 8 că dacă nu ai restanță...? (mai mult)
Salut, a mai scris cineva astazi la examenul de bacalaureat la romana, la profilul uman, .Cel mai iubit dintre pamantenii " de Marin Preda, daca da, ce au spus profesorii vostri - a fost bine sau nu? ...? (mai mult)
Care este diferenta intre promarker si flexmarker? Este vorba despre capatul acesteia, ca unul e flexibil iar celalalt nu?
Ce carti despre germania nazista stiti? In afara de baiatul cu pijamle in dungi?
Mă puteti ajuta va rog cu un titlu pentru cartea mea? Vreau sa scriu una pe baza citatului "Iubește- o pe cea de lângă tine pentru simplul fapt că te face fericit. Iubește- o atâta timp...? (mai mult)
Salutari TPU. Am un tablou foarte vechi, despre care nu stiu nimic. Ma poate ajuta cineva cu informatii? Acesta este link-ul unde se pot vedea poze. http://imgur.com/a/ubsnh
Am un tablou foarte vechi despre care nu stiu nimic. Vreau sa pun foto cu el dar nu stiu cum sa atasez fotografia.Ma ajuta cineva?
Buna,sunt in clasa a 8a si vreau sa dau la liceul de arte la arhitectura.Stie cineva cum e? E greu? Ce materii faci? Ai un viitor?
Pentru cei aflati la facultatea de arte vizuale, profil graphic design, imi puteti spune in ce au constat probele de admitere?
Salutare, Am creeat un canal youtube in care postez video- uri despre cazuri neelucidate. Canalul se numeste Reale si Paranormale iar daca sunteti interesati de asa ceva va astept sa dezbtatem. ...? (mai mult)
Ma numesc Elena, am 22 de ani si locuiesc in apropiere de Bucuresti. Sunt foarte buna la desene in creion si as vrea sa incep sa ma axez pe asta. Dar nu stiu cum sa ma lansez, cum sa gasesc...? (mai mult)
Ii mai admira cineva pe cei de la Subcarparti? Credeti ca oamenii sunt inca frumosi?
Ma poate ajuta cineva cu un Pdf de la Soni de Andrei Ruse? Din cautarile mele nu am gasit nimic. Multumesc
Caut o firma sau pe cineva care realizeaza set complet pentru cusut un goblen după o imagine (ceva gen fotografie, numai ca in cazul meu e un peisaj care imi place). Adica sa pot comanda kitul complet:...? (mai mult)
Intrebare pentru cei otaku. Va place acest fan art?; A; http://owly-chan.deviantart.com/art/Fan-Art-MikaYuu-617862378
Ce as putea sa fac cu copertile vechi de caiet, care sunt uzate, pentru ca nu le mai pot folosi incă o data? (In afara de a le arunca ), mulțumesc! Fundița la cel mai util răspuns!
Luni am examen și aș vrea sa pot recunoaște subordonatele mai ușor. Nu pot recunoaște mai niciuna. Ajutati-ma, dau funda!
De ce chitarile au preturi diferite intre ele, chiar daca sunt de acelasi tip? Adica, de ce o chitara spaniola costa 590 de lei iar alta 1000 de lei?
Va rog ajutați-mă! Am adormit la soare si m-am ars! Ma ustura îngrozitor! Cu ce ma pot da? Am încercat cu iaurt, oțet, spirt …dar degeaba! PLS help me!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!