Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
BUNA, imi puteti arata care sunt florile de sanziene?
maine la ce ora este premierea? Dau funditza dragalashilor! ❤❤
Salut, imi poate face cineva o lista cu sentimente, separate pe categorii, bune si rele. De exemplu eu as pune la categoria sentimentelor rele : gelozia, stresul, vinovatia, ataraxia, si pun pariu...? (mai mult)
Imi puteti spune cat costa, in medie, pe luna, cursurile la o scoala de dans? 90 RON este mult sau putin?
Hei! Scuze daca nu este catecoria potrivita! Ma adresez celor care cunosc japoneza, pentu m- am apucat si eu de niste lectii de japoneza! Si am o nelamurire. (Va rog nu ma judecati) Am auzit ca la ...? (mai mult)
Stie cineva sa-mi spuna ce opere s-au dat la romana(si la real si la uman) acum 2 ani si anul trecut, atat la simulare, cat si la bac? Multumesc
TPU, am nevoie de un scenariu pentru o animatie... imi puteti da o idee?
cine ma poate ajuta cu una sau mai multe poze de genu asta ( tot asa sa fie png) https://www.google.com/search?hl=ro- US&q=red+ eye+ png&tbm=isch&tbs=simg:CAQSlwEJ8Thi_1QGelTwaiwELEKjU2AQaBAgACAgMCxCwjKcIGmIKYAgDEiiaBvMB8gHfAZkG9Aa2ApsGtwLjAf8zpjTJN_1gzojSaPbs_1_1DOkNP4zGjAaDzwPidCGzuj3E
Imi trebuie pentru maine gen o scrisoare de ramas bun pentru un profesor foarte iubit de noi (colegii mei). Este profesor de franceza si daca se poate sa fie transmisa in numele tuturor colegilor....? (mai mult)
sunt la teatru si as vrea daca se poate niste monologuri pentru urmatorul meu festival, de preferat comice dar merg toate.
Daca se poate niste monologuri pentru urmatorul meu festival, de preferat comicr dar merg toate.
sunt la teatru si as vrea si monologuri daca se poate niste monologuri pentru urmatorul meu festival, de preferat comicr dar merg toate.
Cum le spune stilurilor astora de dans? 1. https://www.youtube.com/watch?v=PnScwDpFtd8 2. https://www.youtube.com/watch?v=ohihla5ab5Y 3. https://www.youtube.com/watch?v=P58S1ydVhRA 4. https://www.youtube.com/watch?v=SoXGx7FakyU ...? (mai mult)
Știe cineva dacă sunt colegii de actorie in Romania?
Ce parere aveti despre Aikido? Multi oameni spun ca " aikido is bullshit"... Dupa ce am vazut pe internet cateva filmulete, eu cred ca Aikido sunt niste arte martiale destul de bune si utile. Ce parere...? (mai mult)
De unde pot comanda culori de genu asta? https://youtu.be/rmSV2l6JFt0
Este cineva pe aici talentat la poezii? Deci nush dacă e categorie corecta, dar vreau o poezie pt LIDIA BUBLE ca sa i- o trimit pe Whatsapp...Dau fundă oricui; daca- i original a....Va roog mult. Si...? (mai mult)
Nu știți unde pot găsi de vânzare "scraperboard" sau "scratchboard"? Faza e ca nu știu denumirea în romana. Exista de vânzare din acelea care au modelul făcut pe ele, pentru incepatori....? (mai mult)
sunt o artista handmade incepatoare si as vrea sa particip la targuri, imi puteti spune va rog cateva la care as pute sa ma inscriu? P.S. Sunt din Bucuresti
Imi poate da si mie cineva replici de inchis gura la grasi? Multumesc
Am o intrebare urgenta! Daca eati copil si pleci pe un lac la debarcader la peste are politia ce sa iti faca sau sa iti dea amenda daca lacul nu mai are nimeni grija de el?
Saptamana viitoare am o auditie pentru un musical si trebuie sa interpretez un monolog. Nu prea stiu unde si ce sa caut. M-ati putea ajuta cu cateva exemple? Multumesc.
Conservatorul poate inlocui liceul? Multumesc!
Salut TPU, intrebare asta e pentru cei care stiu limba chineza, deci, tot ce vreau este sa imi traduceti si mie ce scrie in acel panou de setari din imagine, si cele 2 butonase(ala rosu si portocaliu)...? (mai mult)
Ce intelegeti prin emo? Vreau sa stiu ce inseamna mai exact sa fi emo.
In ce tara ar fi posibil sa se desfasoare actiunea din,, Cartea Junglei" de Rudiard Kipling? Dau funda rapsuns pana pe 17 iunie.
Ce Bloc de desen/foii să folosesc la desen realistic/portret? Îmi puteţi recomanda ceva?. Am căutat de o săptămână bloc de desen "strathmore 400 series smooth surface, sau strathmore...? (mai mult)
Hei, stie cineva in ce parte a Constantei, mai exact, se afla Liceul National de Arte Regina Maria?
Salut oameni. Am nevoie de o idee, o idee de desen bazata pe urmatoarele versuri: Cartea de matematică e ca o carte antică Plină de praf. Întâlnirea cu ea e dramatică. Chiar dacă- i geometrie,...? (mai mult)
- - Salut TPU.*! - - Imi poate spune cineva unde gasesc coregrafia lui :Gheorghe - - - Popescu: ( Al carui nume il poarta si concursul din Pitesti numit :Gheorghe Popescu Judet: ) - - - ...? (mai mult)
Salut miam facut un tatuaj acuma 5 zile si mi sa facut infectie sa unflat piciorul si am niste cosuri pe unde iasa infectia? Cum ar trebui sal tratez?
Îmi puteți spune un tip de creioane colorate bune dar în același timp accesibile la preț?
Se fac bani din arta ( Desen/Pictura )?
Unde pot găsi şi eu bloc de desen Strathmore Bristol sau Strathmore 400 series medium surface? Îl caut de câteva săptămâni' Şi nu găsesc, aştept răspunsurile :)
Buna! Unde as putea citi online sau downloada cartea Eroul, de Rhonda Byrne? Multumesc anticipat!
Va rog frumos, am nevoie de o persoana culturala care nu este din Romania despre care sa fac referat. Sa fie o persoana complexa si intersanta, dar ma multumesc cu orice
Am o intrebare probabil tampita, dar cum sa repar o foaie a 4 pentru ca am rupt un colt din ea din greseala, e un colt mare :))e urgent! :( :(
Salut..Imi dati va rog frumos un de graffiti., sunt mai nou si am tagul numai numelui meu ..Si as vrea un nume de desen, ci nu de tag ..Ms dau funda si vot! :*
Heiii as avea nevoie de niste idei pentru impodobirea clasei a 8a. Daca puteti cat mai multe informati
Exista si filmul Orasul de cenusa subtitrat in romana\? Ca stiu doar de seriile pentru carti ca au aparul toate, dar am cautat vol2 ca film sa nu am gasit!
Salut,as vrea sa stiu daca se poate inlatura un tatuaj(mic in cazul meu) in Romania, daca a incercat cineva as fi recunoscator sa vad rezultatele
Va rog! ajutati- ma la chimie cu un proiect despre materiale reciclabile.Adica trebuie sa fac ceva simplu din materiale reciclabile ORICE!, ceva simplu, din sticle sau din ceva, nu stiu...? (mai mult)
Bună T.p.u. am auzit ca ma lasat cu media neîncheiată la muzica am un 8 la el si a spus ca ce i care trec la toate materiile ii trec si pe ei si eu n am nici o corigenta. ce însemna sa fi cu ...? (mai mult)
Am nevoie de cateva versuri pentru o melodie populara. Este o hora miscata. As dori sa apara in melodie si cuvintele hora,Moldova, Iasi. Dau funda. O zi buna!
Salut, recent am gasit aceasta poza pe tumblr http://imgur.com/zMaBhqZ si ma intrebam cum au facut acele triunghiuri, exista un program/aplicatie care faces lucruri de genul sau chiar un tutorial pe...? (mai mult)
Hei, ma prosteam pe music.ly si din greşeală in loc sa salvez in privat am postat, cw vreau sa ştiu e daca mai poate vedea cineva videoclipul, ca de sters l am sters raspundeti repede va roggggg...? (mai mult)
Mă poate ajuta cineva să găsesc pe internet cele trei volume "Istoria cruciadelor" de STEVEN RUNCIMAN? Aș prefera să fie într- unul dintre următoarele formate: Kindle Format 8 (AZW3),...? (mai mult)
Cartile de IQ de la librarii vi se par bune pentru un calcul cat de cat precis? Sau unde l-as putea determina?
Am un proiect la sociologie si nu am idee de teme sociale, imi poate da cineva cat mai multe exemple? Multumesc!
Puteti sa traduceti aceste fraze, va rog? Dau funda. Sapientia et religio maxime inter se conjungunter. Sapientia spectat ad filios, quae exigit amorem, religio ad servos, quae exigit...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
Animeforlifee9921 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!