Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Vreau sa- mi revopsesc skateboard- ul. M- am plictisit de modelul vechi (un abtipild pus din fabrica) si vreau sa fac un model personalizat. Cu tehnicile si ideile ma descurc, dar nu stiu ce culori sa...? (mai mult)
De curând am făcut un test IQ și mi-a ieșit 100. Vreau sa știu cat de ok este acest rezultat? Țin sa menționez ca am 15 ani. Dau funda, mulțumesc anticipat. :D
Daca am de facut un tatuaj mare, toata mana sau tot spatele cum il transfer? Adica foaia de transfer este A4, cum fac sa il transfer pe toata mana? Pas cu pas va rog
Imi puteti spune si mie care sunt personalitatile din reforma religioasa? Va rog mult, multumesc anticipat.
Hey.Eu si niste prieteni avem o trupa cu instrumente si toate cele.Dar problema este ca nu avem un spatiu unde sa ne intalnim si sa repetam.Pareri?
Stie cineva cum se poate intra la Liceul de arte Margareta Aterian in clasa a 7?
Bună, TPU! Vreau să-mi cumpăr niște markere Copic Ciao? http://www.profiart.ro/catalog/product/set-marker-copic-ciao-nostalgie-12-culori-vintage Acestea sunt bune?
Ce se obtine din rosu si portocaliu?
Intrebare pentru timisoreni: Ce scrie deasupra scenei de la teatrul national (traducerea din latina)?
Daca ratez prima zi de la probe pot sa mai dau la acel liceu de arte?
De curand o ruda mi- a adresat urmatorul citat dupa ce i- am povestit o problema care ma macina demult, dar nu l- am inteles. Aceast citat pe care mi l- a adresat ma preseaza de vreo cateva zile si tot...? (mai mult)
Am o nelamurire si este URGENT! Maine sustin o proba de intrare la un liceu cu profil pedagogic si proba consta in: "realizarea unei naturi statice cu 2 sau 3 obiecte cu o tema plastica propusa...? (mai mult)
Buna TPU as dori si eu niste recomandări de carti Ps. Am 14 ani
Lool trebuie să fac o revistă pentru şcoală şi nu ştiu despre ce să fac... heeelp :(((
Exista site-uri unde pot scrie diverese articole pe care sa le public online, si sa am posibilitatea sa fie citite? Cum ar fi o revista sau un blog?
Hei TPU, aș vrea să citesc o carte puțin mai tristă. Aveți vreo recomandare? ❤
Care este diferenta dintre Acrilice si Tempera? Care este mai buna pe hartie?
TPU! As dori sa ma ajutati in a gasi un site de incredere(din Romania preferabil) de unde pot cumpara carti inspirate din jocuri(gen WoW, Assassin's Creed). Desigur ca ma astept ca acele carti...? (mai mult)
As vrea sa merg la un curs de arte martiale, dar eu stau departe de oras si unde stau eu nu se gaseste nicio sala de antrenament, ce pot face? Pot invata singur diferite tehnici de arte martiale...? (mai mult)
Vreau sa fac schimb de telefoane cu sora mea dar nu vrea cum sa fac? Funda! :-)
Noaptea muzeelor deschise se tine in seara asta dupa 12 noapte? Sau maine seara?
Cum arata o pictura de 10 pentru admitere la Tonitza( fotografii cu lucrari, va rog) si cum sunt profesorii, colectivul, orarul liceului?
Salutari! Doresc sa fac un cosplay Breaking Bad si nu stiu de unde sa imi achizitionez un costum Hazmat http://cdn.hiconsumption.com/wp- content/uploads/2013/10/Breaking- Bad- Hazmat- Suit- Costume.jpg ...? (mai mult)
Https://www.google.ro/search?q=charli+ xcx+ sxsw+ 2016+ artwork&client=ms- android- samsung&source=lnms&biw=360&bih=511&prmd=ivn&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiNp5fYteTMAhUjAsAKHX_bA5MQ_AUIBigB#tbm=isch&q=charli+...? (mai mult)
Ce trebuie sa am la mine atunci când mă duc la liceul de arta pentru eliberarea unor anexe (galati)?
Care credeti ca e cel mai dragut si interesant obiectiv turistic francez mai putin cunoscut? Dau funda celui mai interesant raspuns!
Am o intrebare si as vrea sa ma ajutati, vreau sa merg la liceul de arte pe desen grafic. Imi puteti spune dupa ce termin acel liceu ce pot ajunge? M- am gandit si la pictura dar as prefera desenul...? (mai mult)
Va rog cine știe un model nud pentru desen, barbat sau femeie? Dau funda
A vrea sa aflu daca raman corigent. Pe primul semestru am media 9 si pe al doilea cred ca imi iese 4. Trebuie sa dau corigenta la vara sa nu?
In cateva zile voi da admiterea la un liceu de arta din Severin, la arte plastice, stiu ca sunt 2 probe, natura statica si creativitate ( unde trebuie sa fac minim 5 personaje in acuarele...? (mai mult)
TPU am o intrebare filologia este mai grea decat stiintele sociala? Ofer funda raspunsului concis!
Am o Vioara Antonius Stradivarius Cremonensis 1727-made in Czechoslovakia. Ma poate ajuta cineva cu informatii referitoare la vechimea si valoarea ei? Multumesc frumos.
Trebuie să fac un desen pe tema "Noi, mileniul 3" sau ceva de genul. Pot să fac ori un portret, ori un peisaj referitor la asta...dar nu am nici cea mai mică idee despre ce ar trebuii sa...? (mai mult)
Hey..Stiti pe facebook am gasit jocul Love Tangle/Shall we date? Si nu stiu daca sa ma joc...Sunt mare fana anime si chiar vreau sa il joc..Doar ca imi este frica ca nu cumva sa coste bani..Va rog cineva...? (mai mult)
Pot sa curat un cap de la un spray montana in alcool sanitar?
De unde vine expresia pe care o spunem noi cand cineva nu intelege ceva, "esti turc"? Dau funda..Mersi anticipat!
La ce se refera acest proverb: "Nu lua cu tine un pitic pentru a măsura adâncimea unui fluviu."?
Ce inseamna cand gasesti intr-o problema de mate: BC||AB sau ceva de genu?
Stiti vreun site de unde pot cumpara cartea Jacques fatalistul si stapanul sau de Denis Diderot?
Ce as putea face sau scrie intr.o agenda? Vreau mai multe idei! Dau funda
Am o pânza mică de 10x10 iar, mâine este ziua prietenei mele, si as vrea sa pictez pe ea ceva simbolic prieteniei noastre, ce as putea sa fac? Ceva idei?
Am 14 ani si când eram mai mic toti se rugau de mine sa le cant pentru ca am o voce buna.Le- am cântat si toti care ma auzeau ziceau "ai voce de ce nu dai la muzica?"Si acum toti îmi spun ca...? (mai mult)
Vroiam sa scriu o poezie. Puteti sa imi dati cateva teme? Gen: Primavara... etc Cea mai tare tema primeste funda. Multumesc anticipat
Voiam sa va intreb daca stiti unde as putea sa gasesc prin Bucuresti brelocuri asa : http://1.bp.blogspot.com/- jHvp8roF4Hw/TqUJohE9jgI/AAAAAAAADZM/PYGeFJWJcpw/s400/voodoo_dolls.jpg Multumesc...? (mai mult)
Buna! Sunt fotograf si caut modele pentru o sedinta foto. Stie cineva unde gasesc?
Voua ce va aduce aminte de copilarie? Am nevoie de cat mai multe idei :D Trebuie sa fac un desen pe tema asta si nu am nici o "imagine" in minte... Puteti sa spuneti despre orice, chiar ma ...? (mai mult)
Daca te pricepi sa manevrezi sabia katana est katanist?
Am o intrebare pentru toti! Credeti in paranormal in ozn- uri, sfarstiul lumii, demoni, exorcizarii(wtf) profetiile lui nostradamus, fantome, baba vagna, creatia(geneza), puterii paranormale(in...? (mai mult)
Ce site-uri bune de poze noi cu vedete stiti? Dau funda =D
Ce parere aveti despre viata dupa moarte?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
Animeforlifee9921 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!