Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Care software e mai bun pentru inceput? SAI Paint-tool sau Photoshop? (am si tableta grafica)
Salutare, am si eu o nelamurire cu un mesaj scris pe o bratara, mi-as dori sa stiu ce inseamna. Multumesc de ajutor. Aici poza ---> http://i.imgur.com/94dXoRD.jpg
Ce reprezinta stema Lituaniei?
Sunt clasa a8.a si dupa cum stiti se da un examen.Acasa, in ore, oricand stiu sa fac exercitiile, dar cand dau o simulare gresesc si la lucruri simple.Am luat si niste medicamente naturiste ...? (mai mult)
Salutari TPU! As vrea niste site- uri pentru desenat haine, nu in real sa le poti trahe la imprimanta si sa le croiesti, site- uri cum ar fi pixlr care ma enerveaza deoarece gresesc mereu. Sper sa primesc...? (mai mult)
Am gasit o moneda,, two pence- ELIZABETH II D.G. REG.F.D 1999", stie cineva daca are vreo valoare? multumesc anticipat!
Cum pot face poze la concerte cu un DSLR? Ce trebuie să fac? Am un Canon 1200D cu obiectiv detașabil.
Buna ziua! Am primit acum cativa ani in cadou de la o persoana (cu care am pierdut orice fel de contact intre timp) o carte, mai impropriu spus, cu o coperta cartonata si foi veline (goale), nu stiu...? (mai mult)
De unde pot sa fac rost de niste machiaje pentru fata gen Carla's Dreams :), Dar ca sa se sterga usor. Dati-mi va rog niste link-uri de unde pot sa le cumpar, sau spuneti-mi cum se numesc.
O vopsea pentru material textil? Am nevoie urgent, dau funda!
A citit cineva cartea "Secretul suprem" scrisă de David Icke? Ce parere aveți despre ea? Credeți în "realitatea" prezentată în ea?
Cum introduc in masina de scris o foaie? Mi am cumparat una de pe okazii si nu stiu exact cum sa o folosesc.
Un cristal Hematit pateste ceva daca este bagat la cuptor (110°, 30 min) acoperit de plastilina FIMO? Vreau sa fac ceva la unul dintre capetele cristalului si sa il pot purta asa Multumesc :)))
Stiti cumva de niste concursuri de breakdance, hip hop in Bucuresti sau evente de acelasi gen?
Sunt incepatoare in domeniul fotografie si as vrea sa stiu daca trepiedele se potrivesc cu orice fel de aparate. As vrea sa iau unul dar nu stiu sigur daca se potriveste cu aparatul meu, desi eu...? (mai mult)
Bună, sunt Daria și am o întrebare pentru voi. Eu am căutat foarte multe concursuri de teatru sau de muzică și nu am găsit nimic. Apropo, vârsta mea e 9ani!
Îmi puteți spune cea mai frumoasă țară, insulă, sau cel mai frumos oraș din lume? Eu termin liceul si lucrez într.un fel de bar, mai degrabă un minirestaurant si ma ocup de activități, petreceri,...? (mai mult)
Dau funda! Cand este sarbatoarea,, Noaptea ielelor"? Multumesc anticipat!
Îmi poate spune cineva dacă tatuajele albe dispar cu timpul? Cred că am ales bine categoria având în vedere că tatuajele reprezintă artă pe piele. :)
A auzit cineva de Hoppe Dietrich (Dezso), pictor. si cam cat valoreaza lucrarile sale?
Cum pot sa-mi fac propiu medalion ca sa-mi pun poza in el
Eu m- am împartasit joi, deci am tinut post prima saptamana a postului si acum ultima.La spovedit, parintele mi- a spus sa tin post pana sambata.Dar nu mi- a spus daca neaparat pana la ora...? (mai mult)
As avea nevoie de un raspuns cat mai rapid posibil.Imi doresc sa incondeiez oua de Pasti.Peste tot pe internet scrie ca ai nevoie de ceara de albine.Am cautat in absolut toate magazinele ...? (mai mult)
Este necesară claritatea pozei atunci când vreau să fac un portret? Sunt poze de telefon și nu prea înțeleg umbrele și luminile. Eu, când fac portretul nu întind cu degetul, ci fac...? (mai mult)
De unde pot cumpara stickers pentru chitara? Dau funda
Salutare tuturor! As fi foarte recunoscatoare daca mi- ati putea oferi ajutorul vostru, in termeni generali imi doresc sa creez un video despre o anumita tara, cunoasteti un site sau o programa care ...? (mai mult)
Ce inseamna ca un obiectiv de camera DSLR are f.3.5-6,3 etc.
Unde pot gasi sa cumpar papusi Monster High second hand si foarte ieftine deoarece eu le folosesc pentru a le repicta fata si am nevoie urgent.Nu am nevoie de papusa in ambalaj cu accesorii sau hainele...? (mai mult)
Ateliere de Astrologie, Filozofie, Istoria Cuplului și Cultură Japoneză
Am aici niste obiecte vechi. Daca imi poate spune cineva cat de vechi sunt si ce valoare au pe piata? http://uploadimage.ro/10tD/20160427_115935.jpg http://uploadimage.ro/10tE/20160427_115945.jpg...? (mai mult)
Am un ziar de pe 23 august 1944. 23august este data eliberari de la comunism a romaniei. Vreau sa stiu si eu cu cat il pot vinde
Hey! As vrea sa dau la liceul de arte Brasov. Imi puteti spune Ce trebuie sa fac la fiecare profil? Adica Ce de studiaza, ce materii etc. Si o prietena mi.a spus ca daca dau proba si intru la arte nu ...? (mai mult)
Intrebare pentru fotografi: voi ce camera foto aveţi? Firma şi modelul. E DSLR sau mirrorless?
Citeam anii trecuti pe internet despre culturi antice, si gasisem pe wikipedia o lista de dati babyloniene care incepea cu "anul 1 geneza" nu- mi prea amintesc ce era, am cautat pe wikipedia despre babylonia/mesopotamia...? (mai mult)
Hei, unde as putea gasi de cumparat cartea Pieces of you a lui Daniel Armand Lee (Tablo)? Ma intereseaza un site din tara, nu pot face comanda din afara. Multumesc ^^
Unde pot gasi ceara pentru incondeiat oua? Va rog, poate stiti, de 3 ani tot vreau sa incerc si acum am gasit instrumentul acela cu fir de par de porc, dar nu stiu de unde sa iau ceara.
Stiti unde pot gasi ceara pentru incondeiat oua? Am inteles ca trebuie sa fie ceara de albine si nu am idee de unde sa o cumpar.
Unde pot sa gasesc ceara pentru incondeiat oua? Mi s- a spus ca nu merge cu ceara obisnuita, doar cu ceara de albine (ca altfel topeam lumanari). Are cineva idee? De 3 ani tot vreau sa incerc, ...? (mai mult)
Vreau si eu niste asemenari/deosebiri dintre Filozofie si celelalte culturi :Arta/Stiinta/Religie. Funda :D
Doua cuvinte care apartin campului semantic al familiei pot fi maica si copila?
Vreau sa pictez universul. Credeti as putea sa fac tot fundalul negru si apoi sa desenez restul? Adica, ma gandesc ca daca as folosi culori bune culoarea s-ar prinde...
Cam ce imagine publica are Romania in Europa sau pe tot globul Terrei? Ce parere au europenii si toti locuitorii Terrei despre Romania?
As vrea să vă întrebe dacă ati ști un nume pentru Youtube. Dar nu ca si cum : Smecherul.
Care este domeniul care va fascineaza sau va intereseaza in special?
Hei, salut! Imi poate spune cineva un program ceva gen sa am un corp omenesc 3d si sa- l pot roti si schimba pozitia dupa cum vreau eu? Sau un fel de schelet, ceva. la fel cum folosesc unii artisti pentru...? (mai mult)
Hei,aş vrea nişte idei de obiecte micuţe din materiale reciclate. Ps este pentru scoala deci nu-mi spuneţi nişte poricării. Dau funda si scuzaţi greşelile de scriere.
Vă rog frumos dacă puteți să îmi dați și mie o scenetă hazlie... Actorii vreau sa fie francezi iar ei să bea ceai și să mănânce baghete, iar eu să fiu chelneriță și să fac o gluma și...? (mai mult)
Ce sfaturi imi dati pentru fotografie? Cat mai multe, as vrea.
Am nevoie de un expert in harti/desene vechi.
Este adevarat CA unele numere la romanii au talent sunt regizate inainte de a aparea LA TV?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
Animeforlifee9921 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!