Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salut.Ce romane scrise de Honore de Balzac SCURTE cunoașteți?
De unde pot descarca retete Gordon Ramsay pdf sa fie in limba romana? Ma ajutati si pe mine?
Hey guys:3 Știți cum îmi pot da seama dacă am voce? Fac vocalize în fiecare zi dar mi-e frică să cânt în fața cuiva să nu mi se spună ca nu am voce... Ma puteți ajuta?
Acesta întrebare este adresata celor ce studiază muzica la liceul de arta din Galați. În ce consta proba de admitere la liceu (profil muzica)?
am nevoie de a indeparta rugina de pe o schija din 1918, va dati seama e destul de vechi si eu vreau sa indepartez rugin de tot... va rog ajutati.ma... multumesc!
1.Imi place foarte mult Matei Dima(Bromania) si as vrea sa ma apuc si eu de ce face el(actorie).Ce ar trebui sa fac? Vreau raspunsuri serioase. Multumesc!
E cineva student, chiar fost student la UNARTE la sectia de Sculptura? Daca da, imi poate raspunde la cateva intrebari? Cum este, cum a fost pregatirea aceea din vara si daca a meritat banii,...? (mai mult)
Salutare TPU, eu sunt desenator, folosesc culori la greu si cand o culoare mi se face mica sau un creion, ajung atat de mici ca nu pot sa le mai tin in mana sau sa le ascut, exista suport de creioane...? (mai mult)
Daca imi place sa scriu, unde pot sa postez o poezie? Scriu de foarte mult timp si consider ca am talent
Hei! A privit cineva Zootopia? Cum vi se par personajele principale? Eu am incercat sa le desenez)) https://www.youtube.com/watch?v=675iqXjOVSI Sa imi spuneti va rog daca seamana cu originalele! Iar...? (mai mult)
As vrea sa practic un sport dar am deja 10 ani si nu stiu ce asi putea sa fac imi puteti da niste sfaturi
Stie cineva scoli foto in Galati? :D
Ce se studiaza mai exact in cei 4 ani de invatamant in cadrul Facultatii de Arte Vizuale si Design, profil graphic design?
Cursuri de dicție gratuite în București. Am vorbit cu varul în urma cu câteva zile și mi a spus ca nu trebuie sa dau bani degeaba pentru ca e mult prea scump și ar trebui sa fie gratis. E adevărat...? (mai mult)
Anul acesta dau bac ul, iar dupa vreau sa urmez o facultate de arhitectura si desing. Vreau sa mi sugerati niste facultati din Bucuresti la care pot aplica. Ma intereseaza si detatii (medie...? (mai mult)
sunt graffer de 2 ani si acum cateva zile am fost prins si am de platit o amenda, pana cand se linistesc lucrurile, poate sa imi spuna cineva daca in Bucuresti sunt locuri special amenajate...? (mai mult)
Sall! Avem de facut pentru la scoala un poster cu respectarea/incalcarea drepturilor copilului. Trebuie sa scriem ceva gen: "Ma doare mai tare gandul ca nu ma iubesti, decat ma doare atunci cand ma bati"...? (mai mult)
Din ce se da bacul la arhitectura (arte)? Am auzit ca in ultimii doi ani si doar atunci s- a dat din geografie/istorie, romana si asa...si ca din anii viitori se va da din nou din specializare. Cine ...? (mai mult)
Https://41.media.tumblr.com/993de8cf3b66df33afc237aabbe8a802/tumblr_o3of7bSlGS1snzw03o1_540.jpg Heii, stie cineva cum se numeste cartea din paragraful din link- ul de mai sus? ( asta daca merge) ...? (mai mult)
Hei, cum pot sa bag cartela sim la minivodafone, ca zice nu s-a detectat cartela sim?
TPU! Cineva care foloseste sau a folosit masina de scris? Mi-as dori sa achizitionez una, insa nu stiu foarte multe despre...
Cum se numeste instrumentul la care canta domnul din videoclip? https://www.youtube.com/watch?v=9xJaqOonfMU
Https://www.youtube.com/watch?v=aU8CwrRBsmU ce parere aveti? am gasit un portret super fain pe youtube
Ce parere aveti despre desenul meu? Daca aveti propuneri cum as putea imbunatati calitatea va rog sa-mi spuneti. https://www.youtube.com/watch?v=EEJhokj9Ozg Multumesc anticipat!
As vrea sa stiu cum poti sa intri la un liceu de arte (in ce consta proba). Si ce cariera poti dezvolta din desenul liber?
Hei TPU, scriu o carte pe un site numit wattpad, iar intrebarea este cum as putea sa o fac mai cunoscuta? De intrebat anumite persone am facut, dar stiti voi alte metode?
Pentru cei ce au Facebook este o pagina in care exista numai poze cu Romania cu muntii nostri. Era ceva gen Carpathin... si avea o poza cu un lup la profil din cate stiu eu. Avea foarte multe poze. Cine...? (mai mult)
Hey. ❤ Poate cineva sa-mi dea o idee. Cum se scrie o carte buna... adica cum se poate descrie, de exemplu, o lupta... ca sa se poata intelege ceva. Sper ca intelegeti ce zic. Multumesc. :3
Alcătuiți un dialog de șase rânduri in care sa folosiți formule reventioase cărora sa le scrieți si funcția sintactica. Dau funda si as vrea ca răspunsurile sa le primesc in seara asta va...? (mai mult)
SALUT,TPU daca stiu sa pictez foarte bine tablouri si ma duc la un concurs si castig pot sa ma fac pictor si cat pot castiga
Buna seara, fratilor stiti pe cineva din IASI care ofera cursuri de orga bineinteles platite nu se pune problema caci vreau sa invat baiatul (6ani) sa cante la orga, multumesc anticipat.
Cine imi poate da niste siteuri cu desene/picturi cu apa poluat?
am si eu o intrebare, m-am apucat de facut tatuaje si nu inteleg de ce nu imi iese bine tusul zici ca se curata trebuie diluat pentru ca este prea consistent va rog dati-mi un sfat.
Mai e Putin si o sa merg definitiv in Anglia si vreau sa imi i- au mult carti fiindca acolo nu o sa Mai gases carti in romana ce carti ar trebuie sa i- au Adica ce carti trebuie sa citeasca UN copil...? (mai mult)
Ce parere aveti despre videoclipul asta: https://www.youtube.com/watch?v=UewNBHqBWRw
Hello TPU, ar putea cineva sa imi zica un site sau o persoana care poate traduce carti din engleza in romana intr.un timp relativ scurt sau mediu...1-2 luni. Multumesc Anticipat:).
Am inceput sa citesc romanul "Descult" de Zaharia Stancu si sunt multe regionalisme/arhaisme pe care nu le inteleg (sunt din zona Moldovei, mare diferenta). Ma puteti ajuta? a (se) bulgui tupungeli...? (mai mult)
Imi puteti da niste site-uri de unde pot invata teorie muzicala? Multumesc anticipat!
Ce credeti despre varcolaci si despre vampiri? De unde provin aceste nume(ce perioada)? Rog seriozite, deoarece am nevoie de informatii pentru cartea mea.
Salut,stie cineva ce inseamna treaba asta? http://i.imgur.com/5ze7tE4.png
Atelier de expresivitate corporală prin teatru de improvizație
As vrea sa stiu care este structura unui fluture :D DAU FUNDA;)
La un liceu de arta conteaza cu ce medie intri?
Am nevoie de ajutorul vostru. Iubita mea desenează foarte bine în creion, face portrete superbe. La fel și pictează la nivel. Sunt mândru de ea si vreau să îi fac ceva un cadou legat de ...? (mai mult)
Cum fac o poza gen asta: C:\Users\pc\Downloads\photo-45775.gif
Stie cineva care sunt evenimentele istorice evocate in primul volum din " Morometii "? :D Dau funda :3
Este greu de desenat cu aerograful?
Eu scriu poezii(in special de dragoste) si ma intrebam unde le-as putea publica, pe ce site pentru a atrage cat mai multi oameni cu acestea?
Bun, deci vreau sa studiez la liceul de arte Hans Mattis Teutsch si as vrea sa stiu mai multe detalii de la cei care au fost. Sunt din alt judet si voiam sa stiu cum ma cazez, unde? Cum e scoala?...? (mai mult)
Ce trebuie sa contina un circ?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
Rebecha955 întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Animeforlifee9921 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?