Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Imi puteti spune si mie cum vi se pare aceasta compunere proprie e prima Sunt un zeu, Un zeu al apocalipsei, Daca te iei de mine, Iti dau foc si arzi in cateva clipe. Da sunt un retardat, Si...? (mai mult)
Dau fundita! Ma intreb cum pot sa sterg carioca de pe hartie in afara de pasta corectoare...Pt. ca am colorat gresit cu o carioca pe o foaie si arata oribil si ma intrebam cum as putea sa o...? (mai mult)
Poate cineva să-mi dea mai multe detalii despre concursul „Cultură și Spiritualitate în spațiul românesc"? Eventual niște subiecte. Mulțumesc!
Buna! Am o cutie de lemn si as vrea sa o fac in stil vintage. Ceva de genul, asa ca idee: https://mir- s3- cdn- cf.behance.net/project_modules/max_1200/d82dbb17385707.562b94f29c9eb.jpg Ce materiale...? (mai mult)
Hei imi puteti da niste tutoriale despre cum sa obtin diferite culori ale pielii? Si ce culori trebuie sa folosesc pentru umbre si pentru piele.
Hei de curand am achizitionat un bloc de desen cu foaie neagra pentru desen.Am facut 2- 3 desene pe el dar culorile nu sunt...vibrante ca sa zic asa, nu prea ies in evidenta, mai ales pielea.Am incercat...? (mai mult)
Hei tpu.Am un concurs de fotografie pe tema " Apa, univers intr-o picatura " mi ați putea da ceva idei va rog?
Unde pot sa descarc retete sau un volum de carti Jamie Oliver?
Imi dati si mie un obicei de-al englezilor va rog
Bună TPU, știe cineva un magazin în pitești unde se vând spray-uri și markere speciale pentru graffiti?
Salut.Nu stiu daca categoria se potriveste cu ce voi intreba acum dar era cea mai apropiata categorie.Ce inseamna un triunghi cu o linie ca si cum ar fi taiat in doua si un cerc in mijloc? Funda
Ce origine avea Carol I?
Buna! Stiti cumva (in Brasov) unde se pot face lectii de pian destul de ieftin? Gen 20-25 de lei/ ora? Multumesc.
Aș avea și eu o întrebare pentru cei din Cluj sau Timișoara, știți cumva unde as putea sa fac un curs de gătit, bucătar în orașul vostru? Nu prea găsesc nimic pe internet și as ...? (mai mult)
Hei TPU, îmi poate da cineva niște,, lecții " de desen sau sfaturi cum să desenez mai realist? Merci! ( Dacă chiar măajuta sfatul tau îți dau funda! )
Buna ziua eu locuiesc la Strasbourg, Franta si as vrea sa stiu daca poate sa imi spuna cineva de unde pot cumpara dalti pentru sculptura?
Buna seara TPU am si eu o intrebare pentru oameni care se ocupa cu lucrur vechi antchitati si alte cele. Am o cruce veche din lemn ce dateaza din anul 1261 cam la ce pret sar estima daca as vindeo?
Imi puteti spune va rog care dintre creioanele colorate Prismacolor sau Faber-Castell sunt mai bune?
Stiti cum se numesc acele culori mai groase impartite in doua(albastru-rosu) si unde as putea gasi? Multumesc anticipat!
In ce oras se tine olimpiada de arte anul acesta?
As dori sa realizez picturi profesionale si sa le vand sau sa realizez la comanda. Cunoasteti pe cineva care ar dori niste picturi/tablouri sau poate sunteti voi interesati. Poate exista...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta va rog cu un pret corespunzator/corect pentru o trompeta ( DOPPLER Instrument, 0752272 ). Ofer funda
Dau funda.Ce este conceptul Yin&Yang? Un exemplu ceva, m-ar ajuta.
Daca va puteti lua cateva minute din timpul vostru, stie cineva pe ce deseneaza(daca pot sa spun asa) tipul ala? Link( https://www.youtube.com/watch?v=n89jze6- Up0 ) Multumesc...? (mai mult)
Stie cineva vreun concurs de creatie literara in aceasta perioada? Ar fi de preferat sa se poata trimite creatiile prin email, dar si prin posta este in regula. Dau funda! Multumesc anticipat!
Cursuri de chitara in Galati? multumesc :*
Credeti ca se creaza o conceptie gresita legata de Bucuresti? Fiind din Buzau toata viata am trait cu impresia ca Bucurestiul e un oras gri, comunist, plin de blocuri unde tot ce era vechi a fost daramata...? (mai mult)
Imi puteti da niste exemple de lucrari din istoria artei (fotografie). Imi trebuie pentru admiterea de la facultatea foto- video Iasi. eu stiu doar una: diane arbus - child with toy hand...? (mai mult)
Buna TPU am o intrebare despre sah. Citeam o carte despre strategii de sah si ajunsesem la o parte 4.Nc6, dc:
Mai este in viata Florin Piersic sau a murit?
Cine locuiește în Tecuci, județul Galați... știe cineva unde se organizează cursuri de teatru? Cel mai bun răspuns primește funda!
Bună TPU, eu desenam, şi nu mai am mină la creionul mecanic, nu am mai desenat de mult cu el, cum se pune mina la creionul mecanic? Vă rog, e urgent!! FUNDĂ!
Cand folosesc vibrato la vioara? mai exact care note? de exemplu la binecunoscuta melodie la multi ani care note le fac vibrato? Banuiesc ca nu la toate :p
Muzica e cea mai frumoasa arta.:) Ea transmite cea mai sublima emotie.:) Ea coloreaza viata din negru, gri in toate culoriile vii. Esti de acord cu asta?
As vrea sa intru la arte pe sectia de grafica la Bucuresti si as vrea sa stiu daca mi- ar fi de folos pe viitor o tableta grafica. Cineva care a avut de a face cu asta poate sa- mi dea cateva...? (mai mult)
! Imi puteti spune un pictor din perioada romantismului( pana in secolul XX) cu o opera de a sa? Va rog mult sa ma ajutati! Dau funda :D
Poate un cetatean al Craiovei sa ma lamureasca? Asemenei majoritatii oraselor din untenia in timpul comunismului s a demolat mult.Dar din ce am inteles Craiova ar fi scapat mai usor.Nu am fost in Craiova...? (mai mult)
Cate carti trebuie sa citesti ca sa ajungi un om cu adevarat cult si invatat?(asa cum se spune in popor) Adica cate carti, ce carti, ce trebuie sa faci ca sa ajungi un om"cu carte multa" asa cum zic...? (mai mult)
Arta sau Cultura? Ce alegeti? Si de ce?
Va place cultura? Sincer.
Ce activitati culturale va plac? Ce emisiuni culturale va plac?
Îmi puteți da idei de desene?
stie careva daca in Sibiu exista vreo facultate de design vestimentar sau cv de genul? dau funda pentru raspunsul care ma poate ajuta :*
Hey,TPU! Daca ati putea sa dati vietii voastre un titlu,ca si cum ar fi un film,care ar fi acela? Puteti argumenta, este o intrebare pentru toata lumea.
Ce melodii s-au cantat la concertul de la Viena 2015-2016?
am un proiect pr scoala si trebuie sa fac ceva in power point si ceva pe un carton duplex despre tema'Diversitatea stilistica in opera marilor poeti' ce sa fac? idei? ce sa cuprinad, spuneti ...? (mai mult)
Daca imi pictez un tricou cu acuarele tempera rezista la apa?
Eu si colegii mei ne- am hotarat sa facem prin CSE si IMPACT un festival de muzica, dans si teatru. Un festival creat de tineri pentru tineri in care sa le aratam acestora satisfactia prezentei...? (mai mult)
Ştie cineva unde as putea sa gasesc ceva asemanator cu chestia asta(nu stiu daca sa ii zic pandantiv) sau pe cineva care ar putea sa confectioneze asa ceva? Multumesc anticipat...? (mai mult)
Trebuie sa confectionez o rama foto. Din ce material sa o fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
Rebecha955 întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Animeforlifee9921 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?