Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Sal.Cine stie site-uri de unde as putea gasi informatii pentru street art 3D.
Stie cineva o sceneta de Anul Nou in care sa fie prezent si ursul si capra (pe langa mosneag baba vanator doctor) (6 roluri).
Zeul Hades si Ares, sunt unul si acelasi?
V-ați comandat cub rotativ de pe internat? Oare cum trebuie sa fie pozele ca sa iasă bine?(ce dimensiuni?)
Bună seara si bine v- am găsit. Eu îmi doresc foarte mult să știu desena, însă nu sunt talentată. Doresc să învăț să desenez fară profesor si as fi bucuroasa daca m- ati putea ajuta cu ...? (mai mult)
am găsit o bancnotă la bunicul meu in valoare de 1000 de lei din anul 1926. M-ar interesa la ce preț aș putea să o vând?
Vreau sa dau la facultatea de Arta, sectia design vestimentar. Imi puteti spune care e concurenta si cam cum puncteaza profesorii la examen?
Sunt un pic derutat. Codul Bushido pana la urma are 8 virtuti sau 7? Vad ambele variante peste tot si nu stiu care este cea corecta. Mersi!
La multi ani si un an nou fericit! am o simpla intrebare, daca este cineva care locueste la Strasbourg franta si daca stie de unde pot cumpara sticla pentru a putea desena?
Hei TPU, acum ca vine anul nou am si eu nevoie de niste versuri pentru urator ( de la jocul ursului), daca se poate faara "Buna seara gospodari si gospodine\ si voi domnisoare fine\ Dati- va langa perdele/Si-...? (mai mult)
Hei! Caut de ceva vreme site-uri special pentru a posta și vedea desene, pentru a schimba sfaturi, pentru a primii păreri despre tot ce ține de propriile creații. Ceva recomandări?
Caut de ceva vreme niște site-uri special pentru a vedea și posta desene, pentru a schimba sfaturi, pentru a primii păreri în legătură cu tot ce privește creațiile. Ceva recomandări?
Heii TPU! Ma simt creativa, dar nu stiu ce sa creez. Imi puteti da idei?
Dati va rog,idei pentru cadou de craciun pentru parinti, va rooog, dar sa fie eftine sau handement
Cum se numește Barba aceea a Faraonilor? Am căutat cam tot pe Google si nu am găsit nimic câte sa ma ducă la numele barbii faraonilor. Fundaa!
anul asta vreau sa ma duc cu ursul, imi poate explica cineva va rog cum fac unul? urgent, va rog eu.
Cât de tare doare un tatuaj pe degetul aratător ca cel al Carei Delevingne şi cam la ce vârstă este mai "decent" sa-mi fac unul?
Cum fac face un avatar de forum cu un nume? Un tutorilor sau ceva?
Salutare TPU caut si eu o melodie care nu stiu cum se numeste dar imi aduc aminte videoclipul : era vorba de una care il tradeaza pe unu si acesta este interogat si batut, melodia era in limba bulgara...? (mai mult)
Salut, vreau si eu niste strigaturi mai deocheate pentru anul nou, sunt tiganca si am nevoie de niste strigaturi. multumesc
Salut, asi dori si eu numele fotografiei acesteia va rog https://www.youtube.com/watch?v=-iwYHk_SwNA
Heei,sunt din Tulcea si as vrea sa stiu unde pot gasi amidon de porumb si markere/vopsea pentru textile.(Daca a.ti putea sa-mi spuneti si magazile, ar fi super). Multumesc pentru raspuns.
merge ca tag [robot] pentru graffiti? pareri?
Hei! ma puteti ajuta si pe mine cu un rol de capra pentru 6 persoane cu tot cu capra? Am nevoie cat mai urgent va rog.
Stiti cumva cate locuri sunt in Templu al Bisericii Mormone din SLC, USA?
Ce colind se canta pe 25 decembrie?
Buna imi puteti zice si mie ``versurile colindului cu,, de cand a murit capra``
Stie cineva daca exista in Galati vreun magazin sau cineva care impacheteaza cadouri la modul profesional?
Cine îmi da și mie un link la un video cu colindul "în căsuță cea săracă"?
Credeti ca lucrurile artistice sunt bucati rupte din rai?
Salut.Unde as putea cumpara seturi de pictura profesionale? Online sau in Timisoara. Multumesc
Imi puteți da ceva idei sau site- uri cu ce as putea face dintr- un tapet/hârtie de ambalat cadouri? Hartia e cu braduti.eu nu vreau sa impachetez cadourile vreau sa fac ceva gen origami sau decorațiuni...? (mai mult)
Îmi puteri spune ceva urări dupa colinda? Ce-a mai buna urare primeste funda!
Am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva :) Acum 12 ani, am recitat o poezie foarte frumoasa la serbarea de Craciun si acum nu o mai gasesc nicaieri pe net sau in carti de poezii...? (mai mult)
Imi puteți spune va rog niște idei de decorare a camerei de craciun, sau ceva site-uri? multumesc!
vreau să știu și eu cum se numește acea pânză care când O pui pe un carton și apoi dai cu fierul de călcat se lipește de carton.
Care sunt diferentele intre noul an in Franta si noula an in Romania?
URGENT. Cati mp are Piata Charles de Gaulle din Bucuresti? FUNDA
Stie cineva concursuri de desen cu premii? sunt talentata si vreau sa fac poza la desen si sa-l inscriu intr-un concurs.Va rog ajutati-ma, dau funda!
Vreau concursuri de desen care sa contina premii (in afara de diplome).am cautat pe net, dar nu prea am gasit cine stie ce. Multumesc!
Cum sa fac o stea de craciun
Ce inseamna pentru voi arta, ati putea sa scrieti/descrieti macar o propozitie de arta, care sa transmita ceva arta?
Heyy,as vrea sa-mi dati niste idei pentru un desen cu tema"Plaiul meu natal" (Moldova)
Imi puteti spune si mie de unde pot cumpara un set de hartie colorata pentru un Polaroid Image 2? Sau daca puteti sa imi spuneti de unde pot achizitiona un alt aparat de tip polaroid ( ceva mai vechi )...? (mai mult)
Cum pot sa ma invat sa cant mai mult timp fara inaduseli..respiratia imi strica efectul vocii mele
Ce a vrut sa spuna Napoleon Bonaparte prin " Timpul este marea artă a omului."?
Cum sa imi fac o poza in intuneric dar totusi sa ma vad? Ca in acele poze ale americanilor, cum sa- mi fac poze lu lumini bune si etc. Va rog ajutati- ma, invatati- ma! Accept orice sfat! Dau funda repedee!...? (mai mult)
Salut, cam ce ar trebuii sa fie asta si cine este tipul? Si ce reprezinta? http://m.imgur.com/b7ScbN7 http://m.imgur.com/mLeEGdz
Recent m-am apucat de tatuat..deci: de ce nu imi iese conturu din prima? Adica trebuie' sa dau cu masina in acelasi loc de mai multe ori sa se observe.
Buna,ce cadouri de Craciun as putea sa fac manual colegilor mei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici
Afla cat de multe stii despre povestea Albei ca Zapada si a piticilor din casuta din padure!