Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Bună tuturor! Cum este la liceul de arte? Pe ce dată se dau probele in 2023? La proba de natură statică de dau obiectele acolo? Ce ar trebui sa iau la mine la probe? Chiar aș vrea să intru acolo,...? (mai mult)
Atunci când publici ( lansezi ) o carte pe cont propriu sau cu ajutorul unei edituri, este obligatoriu ca pe carte să fie numele Autorului? Sau se pot pune de exemplu "P&A"? Care vine de la ceva anume,...? (mai mult)
Ce culori se amesteca pentru a obține roșu?
Salut TPU! Am nevoie de o informație despre cum se poate face o doba din piele de ham ham, cat timp trebuie tinuta si unde, locuitorii din zona Liteni Suceava se pricep, deci sper sa ma ajute cineva...? (mai mult)
In cate persoane se merge cu capra?
Bună, știe cineva unde pot găsi dansul popular al mocănașilor? A trecut vremea lor dar as vrea să învăț
Cine mă poate ajuta cu versurile,, caprei", varianta: împăratul mic, împăratul mare, eroul mic și eroul mare?
Alaiul:. – Valeu, capra noastra a murit! Ţa, ta, ta, carpita ta Te- o lovit vreo boala grea Sau pe unde- i colindat Veste rea tu ai aflat. La partea asta de cantec trebuie sa cantam toti...? (mai mult)
Buna! Sunt clasa a 9a pe profil comert, am incercat sa intru la arte dar nu am luat probele, cat am stat acum acasa am devenit mult mai bun la desen, ma gandeam sa ma transfer din clasa a 10a la arte...? (mai mult)
Cand se merge cu plugusorul in Dambovita?
Pentru cei pasionati de arta, Unde sau cum descoperiti artisti? Ma refer mai mult la pictori, desenatori pe partea asta
Exista facultate in Sibiu ...pe pictura bisericeasca?
Buna seara TPU, astazi se mai merge cu colinda oare?
Vreau sa-mi caut tatal adevarat
Îmi puteți scrie cea mai frumoasa uratura pentru urs? 3 roluri : toboșar doctor și urs.
Ce se colindă in prima zi de Crăciun?
Când se merge cu colindul?
Cum pot face stickere? Nu conteaza daca trebuie sa le desenez de mana, am cateva desenate
Știe cineva continuarea urării "Sa fii gazda sanatoasa, sa platesti colinda noastra, cu- n colac de grau frumos, ca si fata lui Hristos, cu- n colac de grau curat, de la Dumnezeu lasat"? Ori o ...? (mai mult)
De unde traditia asta atat de useless cu intratul peste oameni ca sa- i colinzi, acum pe bune? De la poarta mai zic, dar sa intri in curtile lor sa strigi si cu boxa pe fundal cantand colinde....Nu se...? (mai mult)
Cand se merge cu foaie verde portocala?
Salut! As avea nevoie de o uratura de anul nou cu urs tigan si doctor
Buna, am o intrebare.Soacra mea are un ceas care pare mai vechi si am dori sa stim valoarea sa sau cat de vechi este, ma poate ajuta cineva?
Buna! Exista cineva care ma poate ajuta cu versiune pdf a acestei carti: https://www.fruugo.ro/the- death- of- drawing- architecture- in- the- age- of- simulation/p- 65735033- 132372302?language=en&ac=KelkooCSS&gclid=Cj0KCQiAqOucBhDrARIsAPCQL1b2hy9oeQU-...? (mai mult)
Cine are textul complet de la: Socrova, morcova, Sa traiti, sa-mbatraniti, Si la anul cand venim, Morti in pat sa va gasim.
Cadouri și delicatese culturale la Târgul de Crăciun de la Fundația Calea Victoriei
Salut! Era o roaba de lemn cu bradut, e la plugusor sau iordan? Cu cealalta cu ce se merge?
Cine îmi poate spune va rog nume de țigănci gen Esmeralda. Nume stereotipice țigănești. Mulțumesc
Buna! Am descoperit un site de pe care putem face cumparaturi mai ieftine de la marile magazine precum Elefant, etc. Va las mai jos un link. https://www.tipli.ro/p/3343460
Cum pot sa iau bilete pentru sala polivalenta la EHF Champions League? Intreb pentru ca nu gasesc vreun site care sa vanda. ms
As avea nevoie de ajutor, aș vrea niste versuri pentru 3capre și un cioban daca se poate
Ce părere aveți de tabloul Monalisa?
Hello TPU, se apropie ziua de nastere a profesoarei mele de biologie si nu stiu ce cadou sa i cumpar. Poate cineva sa mi dea niste sugestii?
Salut, va rog si eu ceva! stie cineva ursul fara perdea?
Hey! Exista sectia actorie la Liceul de Arta Sigismund Toduță din Cluj?
Ce banda as putea face de anul nou as dori niste denumiri
Buna TPU, in 3 săptămâni v- a trebui sa fiu pe scena scoli îmbrăcat în capră tradițională, și faza e că nuprea știu cum să fiu una, nu știu pași și nici ritmul daca cineva mă v- a putea...? (mai mult)
Cine poate spune o altă denumire zeiței Nefertiti, am nevoie pentru lucrarea de licență ca si titlu. Sunt la Arte ( pictură ) Mulțumesc! Poate să fie orice legat de Nefertiti!
Buna....pt. cei care sau lovit de această problemă: am inceput sa tatuez pe piele sintetica si imi agață varful acului pe pielea sintetită dar nu stiu cauza exactă.mă poate ajuta cineva?.sa remediez...? (mai mult)
Concert Extraordinar de Anul Nou. Călătorie Muzicală în Veneția!
Imi puteti spune concret de pe ce data pana pe ce data se merge cu colindatul si cu ce colinde de exemplu. De pe data x pana pe data y. Si pe y se merge cu colindul z. Sper ca intelegeti intrebarea,...? (mai mult)
Salutare! Vreau sa invat sa fac melismele in muzica deoarece vreau sa ma apuc de canto iar înscrierile se pot face anul viitor si pana atunci vreau sa invat sa cant, sa am o idee si așa, cum pot sa...? (mai mult)
Ce înseamnă EGO? Vreau o explicație mai pe înțeles.
Salut, stie cineva dacă nu ai fost la liceu și ai fost la un liceu agricol dar ai făcut cursuri de desen și ai talent și ai început sa faci pregătiri pentru facultate ca să intri la grafica, ...? (mai mult)
Ce culoare iese din portocaliu și alb?
Hello Media Digitala!✌️Vrea cineva sa formeze un grup de fotorgrafie pentru oamenii care NU se pricep la fotografie?
Ce rezolvi dacă citești o carte?
Ce s- a intamplat cu tezaurul Romaniei de la Moscova? Din cate am inteles, a fost recuperata doar o parte mica din tezaur. Mai exista? Se pot gasi urmele posesorilor, fie ei si decedati, prin documente...? (mai mult)
E adevărat că unele monede de 50 bani mai vechi au valoare? De ex cele din 2005, 2006, sau nu e adevărat?
Bună! Sunt noua pe aici dar am o întrebare...sunt în clasa a 7a și mai am un an/doi si merg la liceu. M- ar interesa liceul de artă Octav Băncila din Iași, cu ce medie se intra, ce profiluri ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.