Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hey TPU! Aveți niște propuneri de fabule mai "serioase" (nu găsesc cuvântul corect) pentru a fi recitate, dau la teatru la liceu si va trebui să recit o fabulă și 2 poezii iar orice fabulă caut...? (mai mult)
Cum ați încadra voi ceea ce se vede în clipul acesta? Artă pentru artă, artă cu tendință sau pur și simplu artă? https://www.youtube.com/watch?v=cTfxennz3xU
Februarie cu iubire și noutăți la Fundația Calea Victoriei
Aveti vreo idee de element din natura (o poza) care sa fie foarte simplu de pictat? Imi trebuie o pictura pentru ora de desen dar trebuie facuta foarte exacta :(
Cine a scris na drini cuprija?
Salutare TPU, am o intrebare. Detin cam 20 de monede datate intre 1950 si 1997, forinți,coroane daneze, monezi italiene si 10 lei din 1989, care ar fi pretul pentru toate?
Cum justifica un solist vocal (angajat al unei instituții de arta) ca lucrează 8 ore pe zi?
Cum se numește (un singur cuvânt) care se refera la faptul ca un artist angajat (solist, instrumentist, balerin) al unei instituții nu trebuie sa lucreze 8 ore, dar când sunt spectacole și durează...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune piese de teatru după părerea voastră? Românești și străine din orice timp
Buna TPU! Am primit o cruce din lemn cu Iisus rastignit placat cu argint de la cineva din familie veche de peste 35 de ani, primita de la o familie la un botez, de unde credeteti ca provine? Din ce tara...? (mai mult)
Salut, TPU! Am si eu nevoie de o informatie despre cum se poate intra la un liceu de arte, specialitatea muzica(vioara), eventual ce trebuie sa cant sau daca doar mi se verifica ureche, este vorba despre...? (mai mult)
Buna. Cat ar costa sa public o carte prin editura cu urmatoarele caracteristici? Multumesc Dimensiunile 148x 210 mm(+ 2% ) Gramajul interior 55g/mp Gramajul coperta 150g/mp Adica un caiet de 48 ...? (mai mult)
Va mai aduc aminte, ca a fost ziua lui Eminescu, macar cine-l cunoaste, va rog sa-l aminteasca. Va multumesc pentru intelegere. (ca si in 2022!)
Fata mea dorește să intre la liceul de arte: Octav Bancila Iasi...îi place să facă tot felul de desene în creion. si as vrea sa stiu : 1.Cu ce medie se intra- deoarece azi a aflat că poti avea...? (mai mult)
Bună tuturor! De când încep să se facă pregătirile la desen pentru admiterea la liceu? Din februarie?
Bună seara! Daca investești în tablouri vechi, îți poți recupera banii vreodată? Amanetul primește tablouri? Si cum reușește să îți facă prețul în funcție de tablou? Mersi!
Hei y'all, mai este cineva interesat de admiterea la animatie la unatc? Vreau sa merg in vara si incep sa ma pregatesc. Nu am fost la liceu de arte si ar fi frumos sa mai stiu pe cineva care vrea sa dea...? (mai mult)
Pentru cei care au dat probele la Liceul de Arte, la proba de natura statica trebuie sa faci din mintea ta sau îți dă în fata ceea ce trebuie sa realizezi?
Salut, maine vreau sa ma duc cu traditia brezoaia, stiti toti ca se duce de Sfantul Ion Boboteaza etc, dar nu am costum si ginerele si mireasa sunt ocupate, in ce ma mai pot costuma? Chiar vreau sa...? (mai mult)
Bună tuturor! Cum este la liceul de arte? Pe ce dată se dau probele in 2023? La proba de natură statică de dau obiectele acolo? Ce ar trebui sa iau la mine la probe? Chiar aș vrea să intru acolo,...? (mai mult)
Atunci când publici ( lansezi ) o carte pe cont propriu sau cu ajutorul unei edituri, este obligatoriu ca pe carte să fie numele Autorului? Sau se pot pune de exemplu "P&A"? Care vine de la ceva anume,...? (mai mult)
Ce culori se amesteca pentru a obține roșu?
Salut TPU! Am nevoie de o informație despre cum se poate face o doba din piele de ham ham, cat timp trebuie tinuta si unde, locuitorii din zona Liteni Suceava se pricep, deci sper sa ma ajute cineva...? (mai mult)
In cate persoane se merge cu capra?
Bună, știe cineva unde pot găsi dansul popular al mocănașilor? A trecut vremea lor dar as vrea să învăț
Cine mă poate ajuta cu versurile,, caprei", varianta: împăratul mic, împăratul mare, eroul mic și eroul mare?
Alaiul:. – Valeu, capra noastra a murit! Ţa, ta, ta, carpita ta Te- o lovit vreo boala grea Sau pe unde- i colindat Veste rea tu ai aflat. La partea asta de cantec trebuie sa cantam toti...? (mai mult)
Buna! Sunt clasa a 9a pe profil comert, am incercat sa intru la arte dar nu am luat probele, cat am stat acum acasa am devenit mult mai bun la desen, ma gandeam sa ma transfer din clasa a 10a la arte...? (mai mult)
Cand se merge cu plugusorul in Dambovita?
Pentru cei pasionati de arta, Unde sau cum descoperiti artisti? Ma refer mai mult la pictori, desenatori pe partea asta
Exista facultate in Sibiu ...pe pictura bisericeasca?
Buna seara TPU, astazi se mai merge cu colinda oare?
Vreau sa-mi caut tatal adevarat
Îmi puteți scrie cea mai frumoasa uratura pentru urs? 3 roluri : toboșar doctor și urs.
Ce se colindă in prima zi de Crăciun?
Când se merge cu colindul?
Cum pot face stickere? Nu conteaza daca trebuie sa le desenez de mana, am cateva desenate
Știe cineva continuarea urării "Sa fii gazda sanatoasa, sa platesti colinda noastra, cu- n colac de grau frumos, ca si fata lui Hristos, cu- n colac de grau curat, de la Dumnezeu lasat"? Ori o ...? (mai mult)
De unde traditia asta atat de useless cu intratul peste oameni ca sa- i colinzi, acum pe bune? De la poarta mai zic, dar sa intri in curtile lor sa strigi si cu boxa pe fundal cantand colinde....Nu se...? (mai mult)
Cand se merge cu foaie verde portocala?
Salut! As avea nevoie de o uratura de anul nou cu urs tigan si doctor
Buna, am o intrebare.Soacra mea are un ceas care pare mai vechi si am dori sa stim valoarea sa sau cat de vechi este, ma poate ajuta cineva?
Buna! Exista cineva care ma poate ajuta cu versiune pdf a acestei carti: https://www.fruugo.ro/the- death- of- drawing- architecture- in- the- age- of- simulation/p- 65735033- 132372302?language=en&ac=KelkooCSS&gclid=Cj0KCQiAqOucBhDrARIsAPCQL1b2hy9oeQU-...? (mai mult)
Cine are textul complet de la: Socrova, morcova, Sa traiti, sa-mbatraniti, Si la anul cand venim, Morti in pat sa va gasim.
Cadouri și delicatese culturale la Târgul de Crăciun de la Fundația Calea Victoriei
Salut! Era o roaba de lemn cu bradut, e la plugusor sau iordan? Cu cealalta cu ce se merge?
Cine îmi poate spune va rog nume de țigănci gen Esmeralda. Nume stereotipice țigănești. Mulțumesc
Buna! Am descoperit un site de pe care putem face cumparaturi mai ieftine de la marile magazine precum Elefant, etc. Va las mai jos un link. https://www.tipli.ro/p/3343460
Cum pot sa iau bilete pentru sala polivalenta la EHF Champions League? Intreb pentru ca nu gasesc vreun site care sa vanda. ms
As avea nevoie de ajutor, aș vrea niste versuri pentru 3capre și un cioban daca se poate
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
fr1tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati