Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Stau in Constanta si as vrea sa fac o icoana, de unde pot lua lemn pentru Icoana? Funda! ☺
Ce inseamna kawaii?
Cand se merge cu plugul mare si care este (versuri)?
Puteti sa imi dati mai multe detalii despre acest citat,, Nec Aspera Terrent``. Stiu ca inseamna,, Nu te speria de brutalitati``, dar imi puteti da mai multe detalii?
Buna ma numesc Alin, Vreau sa invat cum sa fac un desen animat 2D! si cum sa imi dezvolt ideile in desen, sunt incepator cred :D Va rog am nevoie de persoane care sa ma ajute, persoane care deseneaza!...? (mai mult)
Monalisa Peste veacuri, o fecioară Adormită- n vise grele, Se închină- mpărăteşte Veşnicului cer de stele Pictore, croieşte- mi chipul Cu- ale tale mâini de zeu, Şi mă pune ...? (mai mult)
Salutare, de unde pot face rost de creion negru PRISMACOLOR? Sau ceva care sa-si faca treba la fel de bine (si aici ma refer ca PRISMACOLOR negru nu se sterge si este de un negru "extrem")
Hei! Știți cumva de unde mi- aș putea comanda un tuș și un stilou pentru desen? Am căutat eu pe net, dar nu găsesc decât stilouri normale. Dacă știe cineva despre ce vorbesc și mă poate ajuta...? (mai mult)
Cum realizez si eu o imagine de asta? http://data.whicdn.com/images/210995532/large.jpg
Hey, puteti va rog sa-mi dati denumiri pe opere din literatura universala? Dar sa nu fie foarte lungi operele, va rog mult
Care e diferenta dintre culori guasa si culori tempera?
Îmi dati va rog un link unde pot vedea cum sa fac diferite lucruri din fructe si legume.Multumesc!
Am o mare rugaminte la voi. Particip la bal la liceu, si fiind un posibil mister, vreau sa fac un moment artistic ceva mai fain. Doresc sa fac pantomima, dar nu am idei de un "scenariu" pe...? (mai mult)
am cusut niste goblenuri si nu le-am cusut pe forma,au iesit strambe, se pot indrepta cu ceva? multumesc!
ce alta ata as putea folosi pentru bratarile prieteniei bratara cobra in afara de ata cerata?
Ma poate ajuta cineva cu o schema de acordare a unui tambal mic cu acord unguresc.va multumesc din suflet.Are cineva o metoda de invatat sa canti la tambal?
O carte de cultură artistică generală şi teatrală? Doresc sa ma duc la facultate de Televiziune si Teatru (UBB) (profil actorie) iar la admitere stiu ca studentului i se adreseaza intrebari de...? (mai mult)
Hey.Sunt clasa a 8- a si as vrea sa dau la liceul de arte din Bacau, insa trebuie sa ma perfectionez.As vrea sa imi spuneti de unde pot achizitiona cele mai bune materiale pentru pictura pe sevalet, dar...? (mai mult)
Cum pot face o plastelina ca cea din art attack si care sa se uste repede si care sunt incredientele?
Cine știe versurile de la Irod?
Astăzi la școală a venit domnul profesor de matematică, cu un cub și o piramidă patrulateră regulată. Erau făcute din carton, frumos, notate corespunzător. Ne- a spus că trebuie ...? (mai mult)
As avea nevoie si eu de un anunt publicitar daca ma puteti ajuta. Este un panou cam de 70*170 cm si este pentru un restaurant si problema e ca nu prea am idei. M-ati putea ajuta cu o schita?
Vreau negativele la colindele Domn, Domn. Astazi s-a nascut Hristos. O brad frumos. O ce veste minunata. Steaua sus rasare.
Fundita! Dati-mi idei de scenete populare scurte de clasa a 7a-a 8a(nu pentru copii mici)si sa fie amuzante(sa nu se plictiseasca publicul, nu?).Va rog!
Bunaa lume. Mai există concursuri cu compuneri, povești,poezii etc cu premiul o publicare, sau o reclama? HELPP PLS
Spuneti-mi va rog cum as putea sa confectionez un produs,ajutati-ma va rog dau funda!, nu vreau cine stie ce produs, sa fie un produs cat de cat simplu!
Ma adresez voua pentru ca nu reusesc sa gasesc o informartie.Am cumparat de la un magazin cu obiecte second hand un set de carti de tarot scrie:'Tarot de luxe 78 cartes B.P Grimaud' au si un...? (mai mult)
/ Salut! ^_^ Spuneti- mi si mie combinatii de cate doua culori care se potrivesc. Vreau sa fac "Origami painting" - https://www.youtube.com/watch?v=pkvzJBRJpdQ - dar in loc de ce tigrul ala,...? (mai mult)
Sketchbook=știți voi, un carnet pe care faci schițe și alte desene Vreau să- mi iau un Sketchbook aproximativ de marimea A4, dar e scris în inch. Deci care e mai bun? 11"x14" 9"x12" 7"x10" ...? (mai mult)
Dau funda pentru cine stie colinde rapide si sccurte (3-4 strofe)
Ce culoare iese din amestecarea culorilor rosu si alb(rozaliu)?
imi place sa dau graffitti (cu spray), dar in acelasi timp nu vreau sa fiu un,, criminal"(graffitti nu fiind f. Legal).Imi puteti da locatii DIN BUCURESTI special amenajate pentru graffitti?
Hei, vreau si eu niste link-uri cu desene in creion alb pe foaie neagra. Multumesc
Salut, ma puteti ajuta unde pot gasi video cum se fac cercuri handmade?
De ceva timp as sa fac un scurt metraj si nu prea am idei.Imi puteti da voi un titlu sau o idee de drama.
O mica lista cu poetii romani atei sau despre care se crede ca erau atei. Funda!
Sceneta de halloween?
Imi spuneti si mie niste colinde de craciun? colinde vechi dar si noi :*
Ce parere aveti de streamland.ro? Le- am dat like pe facebook si mi se par foarte tari. Au postari geniale si nu cred ca am mai vazut in Romania o astfel de platforma. E la inceput cred insa e foarte tare....? (mai mult)
Ce biblioteci sunt prin Iasi in care pot gasi si citi carti psihologice? vreau doar sa stau acolo si ca citesc sau sa o imprumut fara sa dau bani pe ea, nu sunt din Iasi
am găsit un obiect la bunici in pod, lângă o ștampilă veche, imi poate spune cineva ce este si la ce folosește? Imagini: http://m.imgur.com/bRIZlUh,QKUxzys,e3dEF10,H2OM1ME
Hei TPU, sunt inscrisa la un consurs de desen si tema este "o istorie a eternului feminin " si nu am idee ce as putea desena/picta ..ideeile pe care le am sunt clisee cum ar fi Cleopatra, Marilyn Monroe....? (mai mult)
Salutare tuturor! Am câteva întrebări! Eu îmi doresc să merg foarte mult la clubul de teatru al școlii, preselecțiile se fac pe 04.11. 2015 și 09.11. 2015. Vreau să merg la preselecțiile...? (mai mult)
Stie cineva cu ce se fac umbrele, de exemplu daca desenez un portret si vreau sa ii fac niste umbre pe gat sau intr- un anumit loc. am incercat sa fac cu creionul dar nu imi ies prea bine, si sunt sigura...? (mai mult)
Hei TPU :3 Puteti sa imi dati niste nume de sarbatori care se practica numai in anumite tari? Gen Halloween, dar vreau altele, care sa le gasesc si pe wiki, eventual, mai multe informatii despre :) ...? (mai mult)
Bună.Doamna Dirigintă ar dori să facem un spectacol pentru Balul Popicilor, dar eu caut să fac ceva mai original.Prima oară m- am gândit să facem un spectacol de pantomimă, dar apoi am aflat că...? (mai mult)
am balul bobocilor iar tema este "o noapte in orient", unde as putea gasi niste informatii despre cultura si religa japoneza si a arabilor?
Din ce se obtine culoarea indigo?
Dati-mi si mie niste idei pentru o sceneta amuzanta va rog.Sunt in clasa 8 si trebuie sa fac un scenariu.
M- am gandit ca ar fii o buna idee sa- i fac un plush la o prietena de ziua el, dar nu gasesc "panza" sau mai precis panza polara pentru al putea face. Daca aveti idee de unde por cumpara (preferabil...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!