Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Vreau concursuri de desen care sa contina premii (in afara de diplome).am cautat pe net, dar nu prea am gasit cine stie ce. Multumesc!
Cum sa fac o stea de craciun
Ce inseamna pentru voi arta, ati putea sa scrieti/descrieti macar o propozitie de arta, care sa transmita ceva arta?
Heyy,as vrea sa-mi dati niste idei pentru un desen cu tema"Plaiul meu natal" (Moldova)
Imi puteti spune si mie de unde pot cumpara un set de hartie colorata pentru un Polaroid Image 2? Sau daca puteti sa imi spuneti de unde pot achizitiona un alt aparat de tip polaroid ( ceva mai vechi )...? (mai mult)
Cum pot sa ma invat sa cant mai mult timp fara inaduseli..respiratia imi strica efectul vocii mele
Ce a vrut sa spuna Napoleon Bonaparte prin " Timpul este marea artă a omului."?
Cum sa imi fac o poza in intuneric dar totusi sa ma vad? Ca in acele poze ale americanilor, cum sa- mi fac poze lu lumini bune si etc. Va rog ajutati- ma, invatati- ma! Accept orice sfat! Dau funda repedee!...? (mai mult)
Salut, cam ce ar trebuii sa fie asta si cine este tipul? Si ce reprezinta? http://m.imgur.com/b7ScbN7 http://m.imgur.com/mLeEGdz
Recent m-am apucat de tatuat..deci: de ce nu imi iese conturu din prima? Adica trebuie' sa dau cu masina in acelasi loc de mai multe ori sa se observe.
Buna,ce cadouri de Craciun as putea sa fac manual colegilor mei?
Stau in Constanta si as vrea sa fac o icoana, de unde pot lua lemn pentru Icoana? Funda! ☺
Ce inseamna kawaii?
Cand se merge cu plugul mare si care este (versuri)?
Puteti sa imi dati mai multe detalii despre acest citat,, Nec Aspera Terrent``. Stiu ca inseamna,, Nu te speria de brutalitati``, dar imi puteti da mai multe detalii?
Buna ma numesc Alin, Vreau sa invat cum sa fac un desen animat 2D! si cum sa imi dezvolt ideile in desen, sunt incepator cred :D Va rog am nevoie de persoane care sa ma ajute, persoane care deseneaza!...? (mai mult)
Monalisa Peste veacuri, o fecioară Adormită- n vise grele, Se închină- mpărăteşte Veşnicului cer de stele Pictore, croieşte- mi chipul Cu- ale tale mâini de zeu, Şi mă pune ...? (mai mult)
Salutare, de unde pot face rost de creion negru PRISMACOLOR? Sau ceva care sa-si faca treba la fel de bine (si aici ma refer ca PRISMACOLOR negru nu se sterge si este de un negru "extrem")
Hei! Știți cumva de unde mi- aș putea comanda un tuș și un stilou pentru desen? Am căutat eu pe net, dar nu găsesc decât stilouri normale. Dacă știe cineva despre ce vorbesc și mă poate ajuta...? (mai mult)
Cum realizez si eu o imagine de asta? http://data.whicdn.com/images/210995532/large.jpg
Hey, puteti va rog sa-mi dati denumiri pe opere din literatura universala? Dar sa nu fie foarte lungi operele, va rog mult
Care e diferenta dintre culori guasa si culori tempera?
Îmi dati va rog un link unde pot vedea cum sa fac diferite lucruri din fructe si legume.Multumesc!
Am o mare rugaminte la voi. Particip la bal la liceu, si fiind un posibil mister, vreau sa fac un moment artistic ceva mai fain. Doresc sa fac pantomima, dar nu am idei de un "scenariu" pe...? (mai mult)
am cusut niste goblenuri si nu le-am cusut pe forma,au iesit strambe, se pot indrepta cu ceva? multumesc!
ce alta ata as putea folosi pentru bratarile prieteniei bratara cobra in afara de ata cerata?
Ma poate ajuta cineva cu o schema de acordare a unui tambal mic cu acord unguresc.va multumesc din suflet.Are cineva o metoda de invatat sa canti la tambal?
O carte de cultură artistică generală şi teatrală? Doresc sa ma duc la facultate de Televiziune si Teatru (UBB) (profil actorie) iar la admitere stiu ca studentului i se adreseaza intrebari de...? (mai mult)
Hey.Sunt clasa a 8- a si as vrea sa dau la liceul de arte din Bacau, insa trebuie sa ma perfectionez.As vrea sa imi spuneti de unde pot achizitiona cele mai bune materiale pentru pictura pe sevalet, dar...? (mai mult)
Cum pot face o plastelina ca cea din art attack si care sa se uste repede si care sunt incredientele?
Cine știe versurile de la Irod?
Astăzi la școală a venit domnul profesor de matematică, cu un cub și o piramidă patrulateră regulată. Erau făcute din carton, frumos, notate corespunzător. Ne- a spus că trebuie ...? (mai mult)
As avea nevoie si eu de un anunt publicitar daca ma puteti ajuta. Este un panou cam de 70*170 cm si este pentru un restaurant si problema e ca nu prea am idei. M-ati putea ajuta cu o schita?
Vreau negativele la colindele Domn, Domn. Astazi s-a nascut Hristos. O brad frumos. O ce veste minunata. Steaua sus rasare.
Fundita! Dati-mi idei de scenete populare scurte de clasa a 7a-a 8a(nu pentru copii mici)si sa fie amuzante(sa nu se plictiseasca publicul, nu?).Va rog!
Bunaa lume. Mai există concursuri cu compuneri, povești,poezii etc cu premiul o publicare, sau o reclama? HELPP PLS
Spuneti-mi va rog cum as putea sa confectionez un produs,ajutati-ma va rog dau funda!, nu vreau cine stie ce produs, sa fie un produs cat de cat simplu!
Ma adresez voua pentru ca nu reusesc sa gasesc o informartie.Am cumparat de la un magazin cu obiecte second hand un set de carti de tarot scrie:'Tarot de luxe 78 cartes B.P Grimaud' au si un...? (mai mult)
/ Salut! ^_^ Spuneti- mi si mie combinatii de cate doua culori care se potrivesc. Vreau sa fac "Origami painting" - https://www.youtube.com/watch?v=pkvzJBRJpdQ - dar in loc de ce tigrul ala,...? (mai mult)
Sketchbook=știți voi, un carnet pe care faci schițe și alte desene Vreau să- mi iau un Sketchbook aproximativ de marimea A4, dar e scris în inch. Deci care e mai bun? 11"x14" 9"x12" 7"x10" ...? (mai mult)
Dau funda pentru cine stie colinde rapide si sccurte (3-4 strofe)
Ce culoare iese din amestecarea culorilor rosu si alb(rozaliu)?
imi place sa dau graffitti (cu spray), dar in acelasi timp nu vreau sa fiu un,, criminal"(graffitti nu fiind f. Legal).Imi puteti da locatii DIN BUCURESTI special amenajate pentru graffitti?
Hei, vreau si eu niste link-uri cu desene in creion alb pe foaie neagra. Multumesc
Salut, ma puteti ajuta unde pot gasi video cum se fac cercuri handmade?
De ceva timp as sa fac un scurt metraj si nu prea am idei.Imi puteti da voi un titlu sau o idee de drama.
O mica lista cu poetii romani atei sau despre care se crede ca erau atei. Funda!
Sceneta de halloween?
Imi spuneti si mie niste colinde de craciun? colinde vechi dar si noi :*
Ce parere aveti de streamland.ro? Le- am dat like pe facebook si mi se par foarte tari. Au postari geniale si nu cred ca am mai vazut in Romania o astfel de platforma. E la inceput cred insa e foarte tare....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Harry Potter
Alohomora sau Expelliarmus iti suna cunoscut? Hai in Lumea magica de la Hogwarts!