Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna seara, As dori sa ma apuc de goblen, va rog sa-mi spuneti ce imi trebuie pentru inceput sa am, de unde sa cumpar si ce sfaturi imi dati. Va mutumesc pentru ajutor.
Heii am de făcut un desen numit, , Lumea văzută în ochii copiilor" trebuie sa facem un ochi mare si ín jurul lui lumea văzută în ochii copiilor... Daca mă puteti ajuta cu o idee de desen sau...? (mai mult)
Salutare tuturor Am vazut pe net un fel de grafitti din verdeata. Stie cineva cum se numeste acel fel de grafitti?
Buna,ce desene ar ilustra cel mai bine dragostea?,nu inimioare,prea clasic, dau funda.
Cum stau statuile vii in aer? Va las un link sa vedeti https://www.youtube.com/watch?v=FH20spQoRtE
Buna, mi se spune ca sunt talentat la desen si e destul de adevarat, profesoara mea mi- a spus sa dau la arte si imi place idea, pana atunci vreau sa exersez sa desenez portrete si fete realiste, stie ...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune spray-uri de graffiti (can-uri)?
Nu am urmat niciodata vreun curs de arta, deci nu stiu daca ce desenez, si cum desenez este corect realizat. Pentru mine desenul este un hobby, dar si asa vreau sa devin din ce in ce mai bun. De acea...? (mai mult)
Am un concurs de desen numit "Arta verde'. Trebuie sa fac o lucrare cu acelasi titlu.Idei? Dau funda
Pentru ca vine Pastele m- am gandit sa creez un cosulet decorativ pentru bunici, dar nu stiu cum sa- l fac.Materialele necesare le am la indemana, dar n- am habar cum se face.M- am gandit sa introduc ...? (mai mult)
Ce fel de acuarele sunt cele mai potrivite pentru colorarea unui portret?
Buna TPU as vrea sa-mi spuneti niste mituri romanesti
Salut frumoşilor, vreau să vă cer nişte idei creative dacă se poate, am fost pus la liceu să fac câteva desene pe tema *adolescenta* şi am facut un desen legat de droguri si unul legat de relatii...? (mai mult)
Stiti vreun site de unde pot exersa sa fac portrete?
Nu pot deloc sa inteleg poza asta. Stie cineva ce ar insemna sau simboliza? http://postimg.org/image/a9agz07t5/
Salut, cum poti sa joci bine un rol intr-un scurt-metraj? Este un filmulet psihologic si am un rol secundar dar destul de ok dar daca nu joc foarte bine risc sa il pierd, ce sa fac?
Am un concurs in care trebuie sa creez rochii din materiale reciclabile. Ma ajutati?
Salutare TPU Puteti sa imi ziceti si mie niste nume de artisti care fac desene pe calculator? (gen grafitty, desene mai detaliate; cred ca stiti la ce ma refer)
Din ce culoari se obtine rozul pal?
Imi puteti spune daca este vreunul dintre acestea agat? http://imgur.com/a/JmrCY
Cine stie cate ceva despre pictorul Aurel Ciupe? si daca stie cineva ceva puteti sa mi l descrieti un pic si ca parere a voastra personala despre acesta? spuneti mi va rog ce v- a placut si ce v-...? (mai mult)
Ce atributii(responsabilitati) are un artist? Mai exact interpret de muzica usoara. Funda pentru cel mai bun raspuns!
Intrebare pentru cei care se pricep la decorat: am niste poze dragute, cu bebelusi. Vreau sa fac un fel de colaj, adica vreo 5- 6 poze, sa le lipesc pe ceva mai mare, cum ar fi o bucata de carton,...? (mai mult)
Cum pot invata sa desenez?
Va rog daca ma poate ajuta cineva sa aflu cine a pictat acest tablou. Am pus poze cu tabloul si semnatura ce este in colt. Chiar mi- as dori sa aflu cine la pictat. http://uploadimage.ro/img.php?image=5355_20150328_113708_1__k0il.jpg ...? (mai mult)
Hei! Cum pot face sclipici sau praf din acela negru ca sa fac niste desene? Nu am de unde cumpara si as fi vrut sa fac eu.
Heii.De curând m-am apucat de fotografie, si am nevoie de niste subiecte de primavara, sau ceva ce nu e legat de natura, care poate fi fotografiat. Astept raspunsuri
FUNDA! Am de facut un poster/colaj/desen antidrog, in care sa arat viata fara droguri.Ce as putea sa desenez? si un logo.[colajul/posterul/desenul nu trebuie sa contina cruci, seringi, moarte trebuie...? (mai mult)
Daca va rog frumos poate cineva sa imi ofere gratis bancnote si monede vechi?
Unde as putea gasi, pas cu pas, moduri cum sa desenz un portret, o fata, niste ochi.
Mi- am descoperit vocatia de mult timp - desenu. Am portofoliu, desenez chiar si pe PC..am progresez in ultimu timp. Si in cele din urma nu castig nimic din asta. Stau si ma gandesc la arhitecti,...? (mai mult)
Vreau sa vopsesc hartie sau mai degraba un caiet intreg.Ce vopsea pot folosi? Ceva care sa nu sifoneze sau indoaie filele caietului?
Ce este acela un atelier de miscare si improvizatie? In domeniul actoriei.
Salut avem la scoala a jucam o sceneta dintr-o piesa de teatru ce piese putem juca (suntem 2 baieti 2 fete)?
am 8 bacnote romanesti vechi si as vrea sa imi spuneti cat valoreaza in total; am cu; Constantin Brincusi 500 lei 1992 Mihai Eminescu 1000 lei 1991 Tudor Vladimirescu 25 lei 1966 ...? (mai mult)
Buna ^^ ma scuzati de deranj, dar caut poze de la Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței sau Inchisoarea din Sighet, daca ati fost acolo si inca mai aveti cateva poze am o rugaminte mare...? (mai mult)
Ce ati desena pentru mesajul "Dreams can be true"?
Salut, stie cineva care este cea mai buna cale pentru a picta un cutit? L-as face rosu si are o lama mica deci imi este frica sa nu dau si pe maner. Ce sa folosesc?
Stie cineva daca pasta polimerica Fimo effect necesita si diluant pentru a inmuia pasta de modelaj? Se modeleaza usor? Vreau sa fac impreuna cu elevii de la scoala dar inainte de a cumpara trebuie. sa ...? (mai mult)
Cine stie unde pot cumpara chisite(instrument traditional oentru incondeiat oua)online sau personal in Suceava. Repede funda garantata!
caut un profesor de desen din judetul Alba, sunt in clasa a8-a si vreau sa dau la arte.
Cateva personalitati franceze si spaniole din domeniul artei?
Cum pot face o femeie batrana feliand cozonacul? Va rog sa imi dati raspuns foarte repede!
Te repeti in pictura? Te-ai repeta? Da sau nu? Argumenteaza.
Am niște bani veche care sunt ruginiti suma îi curat
Vreau idei de desene/colaj dar cu teme pozitive. Imi trebuie sa fac si nu prea am idei. HELP ME! Dau funda!
Imi poate spune cineva ce inseamna sculptura neo-plastica?
imi puteti da si mie un site cu modele de quilling? Multumesc!
Hei TPU am de facut pentru la scoala un costum de morcov sau de orice alta fructa sau leguma din materiale ECO, ma ajutați un pic? Va rog mult de tot ❤️
Lasati-mi linkuri cu imagini frumoase sa le desenez :D De pe tumblr..sau unde gasiti voi imagini mai speciale/abstracte/ciudate/interesante/expresive :)) :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?